Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingrig
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/10/2016
BabyGimi wrote:

Asa, ca bine zici de Medlife. eu am nascut la Sanador si i-au facut vaccinurile in maternitate.
De la Medlife am comandat vaccinul de 2, respectiv 4 luni pt copil. Nu voiam Hexacima, ci Infarixul pe care nu il gaseam nicaieri de cumparat.
In fine, nu intru in polemici de pro/contra vaccin, nu de-alta dar am stat cu morcovu-n... dupa fiecare, dar na, tot am vaccinat.
Ingrid, cel mai bine e sa suni la call center si eventual cere si nr de la spitalul de pediatrie, sa vorbesti direct acolo.
Eu a trebuit sa fac acolo consultatie copilului pt ca doctorul sa elibereze reteta, pe baza careia se da comanda. Daca asa e si pt vaccinul cautat de tine, atunci ti-o recomand pe Miruna Georgescu, e super pediatru :)
Da am sunat la Medlife ?i au ! Sa în?eleg ca ai fost cu bebe sa l consulte înainte sa faci comanda vaccinului ? Eu am crezut ca merg sa fac re?eta dupa care ne vor chema la consult cu bebe ?i atunci fac ?i vaccinul !
Ralucamarin
Scris: Thursday, April 6, 2017 7:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/30/2016
Helllooo !!! DistanceKiss majoreta topai manutaaahearts

Ralucamarin attached the following image(s):
img_3429.jpg

Lili Eu
Scris: Thursday, April 6, 2017 10:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
ingrig wrote:
Fetele cu bebelu?i voi a?i facut vaccinul antihepatita b in maternitate ? Noi nu ?i nu gasim sa cumparam ! Dar fetele care au nascut la privat ? Oare la privat au sa cumparam ?
Pe mine ma intrebat la maternitate inainte sa ma bage in operatie daca acept sa il vacineze pe bebe. am zis ca da. si vaccinul antihepatita B la facut in prima zi.si la trei zile a facut si vaccinul antituberculoza. si acum la 2 luni pe 21 il facem pe cel de Antipoliomelita. la medicul pediatru. computerlove
BabyGimi
Scris: Thursday, April 6, 2017 11:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
ingrig wrote:
Da am sunat la Medlife ?i au ! Sa în?eleg ca ai fost cu bebe sa l consulte înainte sa faci comanda vaccinului ? Eu am crezut ca merg sa fac re?eta dupa care ne vor chema la consult cu bebe ?i atunci fac ?i vaccinul !

Nu stiu care e procedura cand e deja un vaccin pe stoc. Eu am fost chemata cu baietelul la consultatie si in urma ei, doc ne-a eliberat reteta. Apoi, in aproximativ 2-3 saptamani, s-a livrat vaccinul, am fost sunati si am stabilit o consultatie, in timpul careia i-au facut si vaccinul.
Cel mai bine e sa suni la spitalul de pediatrie si sa intrebi exact care sunt pasii in situatia voastra:)
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 8:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Neataaa

Pentru prima oara m-am trezit la 4:30 ca sa merg la pipi. Eram asa nauca, ma uitam la ceas crezand ca e 7 si ma gandeam cuuum sa fie 7 ca nu m-am odihnit deloc. Nope, doar 4:30.
Banuiesc ca bebita vrea sa ma obisnuiasca cu trezitul noaptea nu? Hilar
alexutza_88
Scris: Friday, April 7, 2017 9:03 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
Neataaa

Pentru prima oara m-am trezit la 4:30 ca sa merg la pipi. Eram asa nauca, ma uitam la ceas crezand ca e 7 si ma gandeam cuuum sa fie 7 ca nu m-am odihnit deloc. Nope, doar 4:30.

Fii sigura :)) începe sa î?i faca sim?ita prezenta majoreta
Inawar
Scris: Friday, April 7, 2017 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:
Neataaa

Neata, si eu dupa 6 saptamani am inceput sa ma trezesc in jur de 4-5 sa merg la pipi si dupa dormeam in continuare.
Prin saptamana 11 am avut cateva zile cand mi se facea si foame dupa trezirea de la 5 Crazy
Tania2105
Scris: Friday, April 7, 2017 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
BabyGimi wrote:

Mie doc mi-a spus sa fac lunar analizele la toxoplasma, nici eu nu aveam anticorpi. Asta si urocultura/sumar de urina am facut lunar, toata sarcina.

BabyGimi ti-am trimis un mesaj privat...Te rog sa-l citestidance dance
alexutza_88
Scris: Friday, April 7, 2017 9:31 AM
Nivel

Inawar wrote:

Neata, si eu dupa 6 saptamani am inceput sa ma trezesc in jur de 4-5 sa merg la pipi si dupa dormeam in continuare.
Prin saptamana 11 am avut cateva zile cand mi se faca si foame dupa trezirea de la 5 Crazy

Eu am o punga cu bake Rolls pe noptiera ?i daca ma.trezesc ?i îmi e foame bag câteva repede :))
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 9:34 AM
Nivel

Inawar wrote:

Prin saptamana 11 am avut cateva zile cand mi se facea si foame dupa trezirea de la 5 Crazy

Ioi. Eu voiam doar sa dooooorm.. ma si gandeam, sa aprind becul la baie? Sa nu imi fuga somnul. Dar n-am vrut sa bajbai pe acolo si am aprins.
Am doua becuri in baie, unele mai puternice la oglinda si unul in tavan putin mai slab. Ala il voiam. Mno, vezi de nu l-am nimerit pe ala la buton... Zombiro-vampir eram.

Foame am dimineata cum ma trezesc.. ma spal, imbrac repede sa cobor jos sa imi iau ceva din bucatarie pe drum. De obicei o banana/un mar/para.
Isi face treaba pana la birou unde am in frigider iaurt, lapte, am cereale in dulapior, mai opresc poate la covrigi pe drum..

N-am mancat in viata mea atata la mic dejun. Si zilnic... Lol
Inawar
Scris: Friday, April 7, 2017 9:53 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ioi. Eu voiam doar sa dooooorm.. ma si gandeam, sa aprind becul la baie? Sa nu imi fuga somnul. Dar n-am vrut sa bajbai pe acolo si am aprins.
Am doua becuri in baie, unele mai puternice la oglinda si unul in tavan putin mai slab. Ala il voiam. Mno, vezi de nu l-am nimerit pe ala la buton... Zombiro-vampir eram.

Foame am dimineata cum ma trezesc.. ma spal, imbrac repede sa cobor jos sa imi iau ceva din bucatarie pe drum. De obicei o banana/un mar/para.
Isi face treaba pana la birou unde am in frigider iaurt, lapte, am cereale in dulapior, mai opresc poate la covrigi pe drum..

N-am mancat in viata mea atata la mic dejun. Si zilnic... Lol

esti aprovizionata bine Lol
am avut o perioada de 3-4 saptamani cu foame dimineata, acum vad ca mi-a trecut, sunt iar ca inainte, beau multa apa ca mi sete si abia peste o ora mi se face foame cand deja sunt in drum catre lucru.
si eu cobor la bucatarie ca e jos, am dormitorul la etaj si mai imi sare somnul...
Inawar
Scris: Friday, April 7, 2017 9:56 AM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Eu am o punga cu bake Rolls pe noptiera ?i daca ma.trezesc ?i îmi e foame bag câteva repede :))

am inceput si eu sa cumpar rontaieli marunte, bake rolls, covrigei, saratele dar nu le tin pe noptiera, am vazut ca au aparut furnici, nu stiu de unde, stau la casa si dau tarcoale asa ca ma duc la bucatarie si imi iau in camera atat cat vreau sa rontai :)
alexutza_88
Scris: Friday, April 7, 2017 10:14 AM
Nivel

Inawar wrote:

am inceput si eu sa cumpar rontaieli marunte, bake rolls, covrigei, saratele dar nu le tin pe noptiera, am vazut ca au aparut furnici, nu stiu de unde, stau la casa si dau tarcoale asa ca ma duc la bucatarie si imi iau in camera atat cat vreau sa rontai :)

In sarcina nu putem sa dam cu spray-uri contra insectelor în casa,nu? ?i eu stau la casa, nu am probleme cu furnici însa în fiecare sezon eu dadeam cu spray raid contra moliilor, preventiv. Sa renun? la el?
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 10:17 AM
Nivel

Inawar wrote:

esti aprovizionata bine Lol
am avut o perioada de 3-4 saptamani cu foame dimineata, acum vad ca mi-a trecut, sunt iar ca inainte, beau multa apa ca mi sete si abia peste o ora mi se face foame cand deja sunt in drum catre lucru.
si eu cobor la bucatarie ca e jos, am dormitorul la etaj si mai imi sare somnul...

Mai am rontaieli sus in dormitor dar mi-e nush cum sa il trezesc si pe sot de poftele mele DistanceKiss

Eu l-am avertizat deja ca ne trebuie balustrada la scari. Am lasat fara ca arata mai bine asa minimalist, desi eram constienti ca ne trebuie sa punem cand avem bebe.
Ei, acum m-a lovit pe mine ca atunci cand am burta maaare de nu imi vad picioarele, nu vad nici treptele si macar sa ma tin de ceva Crazy Lol
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 10:19 AM
Nivel

alexutza_88 wrote:

In sarcina nu putem sa dam cu spray-uri contra insectelor în casa,nu? ?i eu stau la casa, nu am probleme cu furnici însa în fiecare sezon eu dadeam cu spray raid contra moliilor, preventiv. Sa renun? la el?

Cred ca nu, adica ai simti atunci.. Dar ai putea sa dai cu solutie din aia in toata casa, stiu ca e un fel care tre sa fii plecat de acasa cateva ore bune apoi, ca sa se usuce si aeriseasca, si apoi orice intra in casa va muri repejor. DistanceKiss Angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.