Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Diana1489 wrote: Fetelor voi aveti ceva simptome? Eu in afara de foame nu am .
Scz am postat din greseala . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Diana1489 wrote: Fetelor voi aveti ceva simptome? Eu in afara de foame nu am .
Inca nu am "simptome" propriu-zise. Sanii ma dor exact la fel ca in perioada ovulatie-menstruatie. Uneori obosesc mai repede, alteori am o energie de nu stiu ce-i cu mine. Ce e ciudat e ca ma trezesc dimineata foarte usor, mereu in jurul orei 8:30. Inainte trageam de mine sa ma ridic din pat la 10-11... Nu mai suport dulciurile din seara dinainte sa aflu ca sunt iar cand ma loveste foamea ma loveste un pic mai violent decat de obicei (ca eu aveam zile cand seara realizam ca am uitat sa mananc ). Azi am avut niste nervi din aia usor inexplicabili (ce bine de tine Andreea ca esti zen ) dar a contribuit si viteza cu care se misca laptopul la asta. Eu aveam treaba si el ma sabota. Dar asa in general am o stare de liniste si un sentiment dragut stiind ca bobi e in burtica la mine Sper sa stea simptomele cuminti si sa ne lase-n pace, ca greturile sunt no fun |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Diana acum am realizat ca sunt cu exact o saptamana inaintea ta |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| korina wrote:Ingrid am inteles de la fete ca la medlife aduc pe comanda.poti sa suni si sa te interesezi!
Asa, ca bine zici de Medlife. eu am nascut la Sanador si i-au facut vaccinurile in maternitate. De la Medlife am comandat vaccinul de 2, respectiv 4 luni pt copil. Nu voiam Hexacima, ci Infarixul pe care nu il gaseam nicaieri de cumparat. In fine, nu intru in polemici de pro/contra vaccin, nu de-alta dar am stat cu morcovu-n... dupa fiecare, dar na, tot am vaccinat. Ingrid, cel mai bine e sa suni la call center si eventual cere si nr de la spitalul de pediatrie, sa vorbesti direct acolo. Eu a trebuit sa fac acolo consultatie copilului pt ca doctorul sa elibereze reteta, pe baza careia se da comanda. Daca asa e si pt vaccinul cautat de tine, atunci ti-o recomand pe Miruna Georgescu, e super pediatru :) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| laura513 wrote:Inca nu am "simptome" propriu-zise. Sanii ma dor exact la fel ca in perioada ovulatie-menstruatie. Uneori obosesc mai repede, alteori am o energie de nu stiu ce-i cu mine. Ce e ciudat e ca ma trezesc dimineata foarte usor, mereu in jurul orei 8:30. Inainte trageam de mine sa ma ridic din pat la 10-11... Nu mai suport dulciurile din seara dinainte sa aflu ca sunt iar cand ma loveste foamea ma loveste un pic mai violent decat de obicei (ca eu aveam zile cand seara realizam ca am uitat sa mananc ). Azi am avut niste nervi din aia usor inexplicabili (ce bine de tine Andreea ca esti zen ) dar a contribuit si viteza cu care se misca laptopul la asta. Eu aveam treaba si el ma sabota. Dar asa in general am o stare de liniste si un sentiment dragut stiind ca bobi e in burtica la mine Sper sa stea simptomele cuminti si sa ne lase-n pace, ca greturile sunt no fun
Daaa, si eu ma trezesc fara alarma la 7-7:30, ca am urgenta la baie. Apoi is oarecum fresh, dar daca al meu doarme inca, mai stau si eu in pat si atipesc si apoi is mai obosita parca... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| ufff.. cum imi place mie sa imi fac sange rau cu orice chichita scrie pe analizele astea medicale
pe foaie la lungimea cervixului scrie 2.28 cm. daca ma iau dupa tot ce scrie pe net.. mie groaza. insa doctora nu a dat nici un semn de ingrijorare. la voi cum e?
|
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| laura513 wrote:Diana acum am realizat ca sunt cu exact o saptamana inaintea ta Daaa .. este bine ca ma avertizezi ce urmeaza . |
|
| Burticute, sa vedeti saptamana viitoare joi apar la lidl hainute de bebelusi si de gravidute. Eu am un lidl langa birou si aproape zilnic merg sa iau fructe, covrigi.. o sa fiu pe faza la niste colanti cu burtica. De hainute nu ma ating inca, sa vad ca trec cu bine primul trimestru. |
|
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
|
Te-ai mai linistit cu rezultatele?
mie la CMV- IgG imi zice neconcludent si la IgM la fel mi-a iesit. iar la Anti herpex simplex virus IgG am val 44 si interpretarea pozitiva, IgM neconcludent La rubeola IgG spune ca sunt imunizata iar IgM neconcludent. Toxoplasma gondii IgM negativ si IgG neimunizat.
Sa imi fac griji? |
|
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
|
mie la CMV- IgG imi zice neconcludent si la IgM la fel mi-a iesit. iar la Anti herpex simplex virus IgG am val 44 si interpretarea pozitiva, IgM neconcludent La rubeola IgG spune ca sunt imunizata iar IgM neconcludent. Toxoplasma gondii IgM negativ si IgG neimunizat.
Sa imi fac griji? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| El e bebe2. Toate masuratorile sunt in grafic si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Pare a fi baietel la prima strigare, cam dupa 2 saptamani se poate confirma exact Dana000 attached the following image(s):
|
|
| Dana000 wrote:El e bebe2. Toate masuratorile sunt in grafic si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Pare a fi baietel la prima strigare, cam dupa 2 saptamani se poate confirma exact
Vai ce draguuuut e Ce frumos ca se vede asa mai clar la eco, cu cat inainteaza in saptamani, poti sa ii vezi forma, e chiar un bebelus
|
|
| Anca_27 wrote:
Sa imi fac griji?
Eu am inteles ca igM verifica daca ai boala acum iar igG daca esti imunizat, ai avut contact sau vaccin. herpex simplex eu nu am facut.. dar din ce zici inteleg ca ai avut-o sau ai facut vaccin pt ea.
Cand ceva e neconcludent - la mine la regina maria zice echivoc ca si corespondent cred - eu inteleg ca nu s-a putut stabili exact si parca am citit ca trebuie repetat peste 2-3 saptamani. Sa intrebi si doctorul.
La toxoplasma nu esti imunizata deci poate e bine sa stai departe de pisici/litiere si sa speli bine bine legume/fructe ca sa nu iei boala acum in sarcina. Asta inteleg eu...
Eu cu rezultatele mele sunt linistita in mare, in afara de TSH cred ca e totul ok. I-am scris acum doctoritei de valorile TSH sa vad daca imi da ceva sa iau pana joia viitoare cand ne vedem. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| ingrig wrote: La medicul de familie am întrebat de când am nascut ! Am sunat la farmacii private , spital Sanador nu exista in Romania ! Acum incerc sa vb cu cineva din Grecia sau Germania ! Am sunat ?i la DSP (direc?ia pt sanatate publica ) ?i au zis ca abia au semnat contractele !
Nici noi nu l-am facut la na?tere ?i am nascut la stat. Ar trebui sa îl facem ?i noi peste 2 saptamâni. Poate aduce dozele pana atunci.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| alina89 wrote:ufff.. cum imi place mie sa imi fac sange rau cu orice chichita scrie pe analizele astea medicale pe foaie la lungimea cervixului scrie 2.28 cm. daca ma iau dupa tot ce scrie pe net.. mie groaza. insa doctora nu a dat nici un semn de ingrijorare. la voi cum e? Dr meu zicea ca pana la 16s nu ne intereseaza! Important e sa nu faci efort, ce medicamente iei? |
|
|