Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BabyGimi
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
inadoi wrote:

Incerc sa nu ma stresez...sau poate il schimb Bye2 . Apropo' stiti vreun medic bun la Sanador?

La Sanador am nascut eu vara trecuta, cu Alexandru Dinu. Super mega extra ecografist, dar e foarte cautat si implicit ocupat; eu am avut noroc ca-mi facea asistenta lui programarile dupa fiecare consultatie, nu imi bateam capul cu tel la call center.

Iarasi, Emel Nuraltay este extraordinara, am cateva colege care au nascut cu ea si am fost si eu la ea de cateva ori. Si Alina Dascalu mi-a placut, cand am avut treaba cu ea acum cativa ani.

La urmatoarea sarcina, nici nu se pune problema, tot la Alexandru Dinu merg. Ca e la Sanador, la Regina Maria sau in pestera, tot el e the one:))
laura513
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Revin cu vesti ras

Primul beta - 482 miercurea trecuta
Beta 2 - 2683 facut ieri ras

Primul control va fi intre 2 si 5 mai. Pana atunci stam linistiti si crestem mari hearts
NicoN
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
inadoi wrote:

Cat de frumos!!! Felicitari!!! Doamne ajuta sa stea cumintei pana la termen!! Sunt fetite sau baietei?

Multumim!!! Doamne ajuta! Sunt baietei SimplyLove
Andreea06
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Super Laura computerlove

Si mie mi-au venit o parte buna de rezultate, e totul bine. Mai astept Torch si HIV. Hands
NicoN
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
laura513 wrote:
Revin cu vesti ras

Primul beta - 482 miercurea trecuta
Beta 2 - 2683 facut ieri ras

Primul control va fi intre 2 si 5 mai. Pana atunci stam linistiti si crestem mari hearts

Sarcina usoara!!! Ai repetat beta la 48h? Dar cum de mergi asa tarziu la medic?
laura513
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:42 PM
Nivel

NicoN wrote:

Sarcina usoara!!! Ai repetat beta la 48h? Dar cum de mergi asa tarziu la medic?

Multumesc, Nico! La fel si tie hearts Cheek Kiss

Nu a fost nevoie sa repet la 48h, cand am fost prima oara sa fac beta sarcina era foarte foarte micuta (avea 4s, aflasem cu o zi inainte de ea si a iesit beta mic, 482) si mi-a recomandat dr sa fac abia luni beta2 ras Si a crescut exact cum trebuia, in 6 zile s-a facut 2683. Am fost astazi iarasi cu rezultatele la dr si mi-a zis ca e totul in regula, sa continui cu acid folic 500 mg/zi si alimentatie sanatoasa, sa fiu atenta la simptome si sa o sun de urgenta in caz de spotting, dureri sau orice pare in neregula si cam atat. Aa si... pana la primul control nu am voie contact. Blushing

Nu mi se pare ca merg tarziu la medic, am fost si saptamana trecuta cu primul beta si a zis ca nu ma programeaza inca cu sarcina asa micuta ca oricum nu are ce sa-mi faca. Cat despre primul eco, nu imi fac probleme ca e abia la 9 saptamani, nu-s chiar pro jdemii de ecografii in sarcina Lol . Sunt mai degraba pro sistemul din strainatate, cu mai putine monitorizari si stres. Daca bobita e cuminte, am s-o vad acusi, pana atunci am grija de ea si sunt foarte incantata ca e la mine in burtica hearts Chiar e o senzatie unica sa stii ca nu esti niciodata singura coeur
Oricum la primul ecograf il iau si pe domnul cu mine, ca pana acum cand vedea poze cu ecografii era "WTF ce e aia?" Sa-l vad cum reactioneaza la ecografia copilului sau Lol

Chiar, fetelor, sunt curioasa... Cum au reactionat taticii cand si-au vazut bobita la eco? computerlove
inadoi
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/3/2017
BabyGimi wrote:

La Sanador am nascut eu vara trecuta, cu Alexandru Dinu. Super mega extra ecografist, dar e foarte cautat si implicit ocupat; eu am avut noroc ca-mi facea asistenta lui programarile dupa fiecare consultatie, nu imi bateam capul cu tel la call center.

Iarasi, Emel Nuraltay este extraordinara, am cateva colege care au nascut cu ea si am fost si eu la ea de cateva ori. Si Alina Dascalu mi-a placut, cand am avut treaba cu ea acum cativa ani.

La urmatoarea sarcina, nici nu se pune problema, tot la Alexandru Dinu merg. Ca e la Sanador, la Regina Maria sau in pestera, tot el e the one:))

multumesc mult!!! Felicitari pentru bebe!!
inadoi
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:48 PM
Nivel

NicoN wrote:

Doamen ce frumos!! sa fiti sanatosi cu totii!! si eu cred ca al meu e baietel coeur
inadoi
Scris: Tuesday, April 4, 2017 4:48 PM
Nivel

NicoN wrote:

Doamne ce frumos!! sa fiti sanatosi cu totii!! si eu cred ca al meu e baietel coeur
Andreea06
Scris: Tuesday, April 4, 2017 5:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
laura513 wrote:

Multumesc, Nico! La fel si tie hearts Cheek Kiss

Nu a fost nevoie sa repet la 48h, cand am fost prima oara sa fac beta sarcina era foarte foarte micuta (avea 4s, aflasem cu o zi inainte de ea si a iesit beta mic, 482) si mi-a recomandat dr sa fac abia luni beta2 ras Si a crescut exact cum trebuia, in 6 zile s-a facut 2683. Am fost astazi iarasi cu rezultatele la dr si mi-a zis ca e totul in regula, sa continui cu acid folic 500 mg/zi si alimentatie sanatoasa, sa fiu atenta la simptome si sa o sun de urgenta in caz de spotting, dureri sau orice pare in neregula si cam atat. Aa si... pana la primul control nu am voie contact. Blushing

Nu mi se pare ca merg tarziu la medic, am fost si saptamana trecuta cu primul beta si a zis ca nu ma programeaza inca cu sarcina asa micuta ca oricum nu are ce sa-mi faca. Cat despre primul eco, nu imi fac probleme ca e abia la 9 saptamani, nu-s chiar pro jdemii de ecografii in sarcina Lol . Sunt mai degraba pro sistemul din strainatate, cu mai putine monitorizari si stres. Daca bobita e cuminte, am s-o vad acusi, pana atunci am grija de ea si sunt foarte incantata ca e la mine in burtica hearts Chiar e o senzatie unica sa stii ca nu esti niciodata singura coeur
Oricum la primul ecograf il iau si pe domnul cu mine, ca pana acum cand vedea poze cu ecografii era "WTF ce e aia?" Sa-l vad cum reactioneaza la ecografia copilului sau Lol

Chiar, fetelor, sunt curioasa... Cum au reactionat taticii cand si-au vazut bobita la eco? computerlove

Beta mic 482?? Eu am avut 69 primul beta Blushing Buddy1
laura513
Scris: Tuesday, April 4, 2017 5:05 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Beta mic 482?? Eu am avut 69 primul beta Blushing Buddy1

Da, li s-a parut mic celor de la analize, dar asta pentru ca imi calculasera varsta sarcinii de la U.M. care era pe 22 feb si eu abia pe 15 am ovulat. Mi-au "marit" sarcina cu vreo sapt - doua, de aia li s-a parut beta mic, iar dr. mi-a zis ca e ok, dar sa mai stau putin sa vad o crestere adevarata Lol Ca oricum se poate interpreta foarte bine si la cateva zile distanta, nu doar la 48 h. Eu mi-s multumita topai
korina
Scris: Tuesday, April 4, 2017 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
inadoi wrote:

Korina, Felicitari pentru bebe!!! unde ai nascut?

Mersi frumos!Eu am nascut in Cipru!
korina
Scris: Tuesday, April 4, 2017 6:14 PM
Nivel

Ingrid am inteles de la fete ca la medlife aduc pe comanda.poti sa suni si sa te interesezi!
korina
Scris: Tuesday, April 4, 2017 6:20 PM
Nivel

Laura513 al meu a fost foarte emotionat cand s-a vazut embrionul si am auzit inimioara!!Parcaeram amandoi niste copii mici asa de bucurosi eram!Iar cand s-a vazut prima data saculetul atunci s-a convins ca sunt insarcinata.nu a crezut cand a vazut testele ca erau slab pozitive.el zicea ca nu e nimic..totul e in capul meu ca eram cam obsedata sa raman insarcinata dupa pierderea celeilalte sarcini.
ingrig
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/10/2016
korina wrote:
Ingrid am inteles de la fete ca la medlife aduc pe comanda.poti sa suni si sa te interesezi!
O sa sun ! Mul?umesc !??
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.