Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Sunday, April 2, 2017 11:27 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

ce noroc cu abonamentele astea si eu am de la munca si am avut si trimitere de la medicul de familie insa au zis ca e sfarsit de luna si nu mi-o accepta ca nu au fonduri. Apoi am zis sa mi le faca pe abonament si 5 sau 6 din ele nu erau incluse si a trebuit sa mai dau diferenta de 200 lei cu tot cu 20% reducere pt alea care nu erau incluse. Eu am la medlife, numai suparari mi-au dat pana acum.. receptionistele alea sunt de toata jalea.. asa ca am ales sa nu merg la ei pentru monitorizari in timpul sarcinii merg la o alta clinica unde nu am nici un fel de reducere pale Cray dar macar mi-a recomandat-o un medic neonatolog pe doamna dr de acolo.

Asa e, am noroc cu abonamentul si cu faptul ca e o doctorita buna la care merg, cu care pot si sa nasc. Ca era rau sa merg doar la ea ca aveam reducerile pt toate monitorizarile si apoi sa merg la altcineva strain sa nasc, nu se poate asa.
La medlife am mers sa fac beta-ul si imi spunea ca in 2 zile am rezultatul. Am zis ca nu pot sta atata si am gasit la Union medical sa imi dea intr-o zi.
Asta fiindca la regina maria unde am abonam se fac programari pt recoltare si eu voiam atunci in dimineata cand am avut testul pozitiv. Oricum nu cred ca beta e inclus la analize.
In schimb pentru lista asta lunga au zis ca pot veni oricand ca am prioritate, de graviduta.
laura513
Scris: Sunday, April 2, 2017 11:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Mire wrote:

Felicitari!!!computerlove

Multumesc Mire!! Cheek Kiss hearts
anyta88
Scris: Monday, April 3, 2017 5:36 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Stelutza,si eu am avut sarcina joasa. Ma duceam la baie din jum in jum de ora. Nu cred sa fie vreo problema. Eu am avut placenta praevia dar nu ?tiu cat afecteaza asta.
stelutza
Scris: Monday, April 3, 2017 6:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
anyta88 wrote:
Stelutza,si eu am avut sarcina joasa. Ma duceam la baie din jum in jum de ora. Nu cred sa fie vreo problema. Eu am avut placenta praevia dar nu ?tiu cat afecteaza asta.
la mine nu a spus asta doar o simt mai jos eu placenta anterioara si mai scrie ceva da sincer nu inteleg oricum merg azi din nou ca e tare zglobie si nu i-am vazut fata sper sa avem noroc si intreb mai multe vineri asa emotii aveam ca am uitat tot doar atat am intrebat daca e vro problema si mi-a zis nu DistanceKiss
Dana000
Scris: Monday, April 3, 2017 11:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/2/2016
stelutza wrote:
Buna diminea?a fetele eu am o fetita la morfologic am fost vineri era intoarsa si statea cu spatele cu mâinile pe fa?a ma apasa rau pe vezica oare e vreo problema ca simt ca o presiune merg si luni sa ii vedem fata voi ati patit asa sa imi fac griji avem 21 de saptamani Ecografic e bine am vazut toate doar fata nu, ma gândesc sa nu fi facut si infectie urinara sau o fi de la presiune a pe vezica statea cu capul apasa la eco pupici

Felicitari pentru fetita!! Sa stea in burtica pana la termen!!! Daca toate masuratorile au fost ok nu trebuie sa te ingriorezi ca statea cu mainile pe fata. Hai azi cu vesti bune!!Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Monday, April 3, 2017 2:02 PM
Nivel

Ati patit sa va doara spatele in primele saptamani?
Ori am dormit eu cumva rau dar acum la pranz la birou parca nu mai suport sa stau in scaun.. si cand misc umerii si ma intind un pic asa ma simt muult mai bine.
alina89
Scris: Monday, April 3, 2017 2:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
Ati patit sa va doara spatele in primele saptamani?
Ori am dormit eu cumva rau dar acum la pranz la birou parca nu mai suport sa stau in scaun.. si cand misc umerii si ma intind un pic asa ma simt muult mai bine.

da da da zilnic. ma simt ca o babuta care are nevoie de baston. trebuie sa imi cumpar o perna pentru scaun sa am suport la spate ca e jale NuImiPasa

in rest pe mine de joi m-a lovint greata, aia nasoala. vineri noapte am vomitat. am avut un episod foarte ciudat greata rau de simteam ca imi dau sufletul urmata de un episod micut de atac de panica in timpul caruia as putea sa jur ca am avut usoare contractii sa zic ca mi-au tinut 30 de secunde maxim. dupa care m-am linistit am stat jumatate de ora intinsa in pat parca ma lasase putin greata si am fugit la frigider ca ma rodea stomacul sa mananc un iaurt, dupa ce am deschis frigiderul am avut 5 sec pe ceas sa ajung la baie. Cray din seara aia nu mai pot intra in bucatarie si am inceput sa mananc relativ putin plans

m-a speriat putin episodul de vineri si sper sa fie bobita ok. Hands

ah, am uitat sa zic ca sanii ma dor zici ca ma taie cineva pe laterale Blushing
Andreea06
Scris: Monday, April 3, 2017 2:27 PM
Nivel

alina89 wrote:

da da da zilnic. ma simt ca o babuta care are nevoie de baston. trebuie sa imi cumpar o perna pentru scaun sa am suport la spate ca e jale NuImiPasa

in rest pe mine de joi m-a lovint greata, aia nasoala. vineri noapte am vomitat. am avut un episod foarte ciudat greata rau de simteam ca imi dau sufletul urmata de un episod micut de atac de panica in timpul caruia as putea sa jur ca am avut usoare contractii sa zic ca mi-au tinut 30 de secunde maxim. dupa care m-am linistit am stat jumatate de ora intinsa in pat parca ma lasase putin greata si am fugit la frigider ca ma rodea stomacul sa mananc un iaurt, dupa ce am deschis frigiderul am avut 5 sec pe ceas sa ajung la baie. Cray din seara aia nu mai pot intra in bucatarie si am inceput sa mananc relativ putin plans

Uf scumpa, sigur e bine bobita, doar noi resimtim altfel efectele cresterii ei. Trebuie sa ai curaj initial sa incerci ce mancaruri si mirosuri poti suporta, ca sa stii de ce sa te feresti. Fiindca nu poti sta flamanda! Eu inca ma rog sa nu am greturi... am 5s5z abia. Ma tem de 6s cand am inteles ca e teritoriul lor.
alina89
Scris: Monday, April 3, 2017 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Uf scumpa, sigur e bine bobita, doar noi resimtim altfel efectele cresterii ei. Trebuie sa ai curaj initial sa incerci ce mancaruri si mirosuri poti suporta, ca sa stii de ce sa te feresti. Fiindca nu poti sta flamanda! Eu inca ma rog sa nu am greturi... am 5s5z abia. Ma tem de 6s cand am inteles ca e teritoriul lor.

pai da, pe mine m-au apucat la 6w1z, sper sa nu ai parte de asa ceva Cheek Kiss

mananc banane in principiu, carne pe gratar dar fara garnitura si am descoperit un iaurt care imi place are asa un fel de gust de mar cu biscuite ras ras

acum as manca melcisori fierti, fara nici un sos sau branza rasa pe deasupra uff stiu.. sunt o ciudata ras
alexutza_88
Scris: Monday, April 3, 2017 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
alina89 wrote:

Sa ii spui doctorului chestia asta cu mâncatul, sa iti dea ni?te vitamine sa suplineasca lipsa mâncarii. Eu azi nu mai am greata asa accentuata însa zilele trecute am suferit intens:))) asta e pana la urma sunt normale gre?urile trebuie sa ne împrietenim cu ele.
alexutza_88
Scris: Monday, April 3, 2017 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
[quote=Andreea06]Ati patit sa va doara spatele in primele saptamani?
Ori am dormit eu cumva rau dar acum la pranz la birou parca nu mai suport sa stau in scaun.. si cand misc umerii si ma intind un pic asa ma simt muult mai bine. [/quote

Eu imediat dupa implantare am stat 2 zile la pat din cauza durerilor de spate. Acum ma mai doare spatele când stau mai mult în picioare ?i imediat ma a?ez sa nu risc sa ma doara burtica. pupici
inadoi
Scris: Monday, April 3, 2017 3:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/3/2017
Buna fetelor! Sunt noua pe aici si evident ca am o mare nelamurire. :)
Sunt in saptamana 20 si medicul meu se tot ia de mine in legatura cu
greutatea.Argue La fiecare control tot ridica din spranceana. Spuneti-mi, va
rog, cam cat ati luat voi in greutate pana acum si ce au spus medicii
vostri? multumesc mult!
stelutza
Scris: Monday, April 3, 2017 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Dana000 wrote:

Felicitari pentru fetita!! Sa stea in burtica pana la termen!!! Daca toate masuratorile au fost ok nu trebuie sa te ingriorezi ca statea cu mainile pe fata. Hai azi cu vesti bune!!Cheek Kiss
Da sunt eu mai panicata dar nea aratat si fata e totul ok si da mai apasa e normal ca misca pupicii computerlove
NicoN
Scris: Monday, April 3, 2017 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
inadoi wrote:
Buna fetelor! Sunt noua pe aici si evident ca am o mare nelamurire. :)
Sunt in saptamana 20 si medicul meu se tot ia de mine in legatura cu
greutatea.Argue La fiecare control tot ridica din spranceana. Spuneti-mi, va
rog, cam cat ati luat voi in greutate pana acum si ce au spus medicii
vostri? multumesc mult!

Dar cat ai luat in greutate? Ce nu ii place medicului?
inadoi
Scris: Monday, April 3, 2017 9:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/3/2017
NicoN am luat aproape 6 kg. O fi mult dar prea ma face sa ma simt cat casa poporului...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.