Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexutza_88
Scris: Friday, March 31, 2017 9:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
[quote=Andreea06]A, si am o lista luuunga de analize de facut pana ne vedem data viitoare:
https://ibb.co/kauyaa[/quote

Eu am scapat de analizele astea ca le-am facut acum 2 saptamani .când a numarat tipa de la.recep?ie 28 de analize am zis: moamaaa îmi luat-o 2 cani de sange??? :))) am oroare de analize
Andreea06
Scris: Friday, March 31, 2017 9:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alexutza_88 wrote:
Andreea06 wrote:
A, si am o lista luuunga de analize de facut pana ne vedem data viitoare:
https://ibb.co/kauyaa

Eu am scapat de analizele astea ca le-am facut acum 2 saptamani .când a numarat tipa de la.recep?ie 28 de analize am zis: moamaaa îmi luat-o 2 cani de sange??? :))) am oroare de analize

4-5 fiole ma astept...
alexutza_88
Scris: Saturday, April 1, 2017 5:15 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

4-5 fiole ma astept...

La mine au recoltat 2 foarte repede nici nu am sim?it.
Le ai incluse în abonament?
Anca_27
Scris: Saturday, April 1, 2017 9:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Andreea06 wrote:

4-5 fiole ma astept...

La fel au fost si la mine, 5. Tie nu ti,a dat si profil torch, dupa cum vad. Sau? Grupa si rh le stii? La 9- 10 sapt tre sa le faci sau chiar acuma? Vitamine ti-a prescris?
Anca_27
Scris: Saturday, April 1, 2017 9:29 AM
Nivel

Victory wrote:
Pe 10 apr, tu?

Tot cam pe acolo si eu, inca nu am facut programare ca mi,a zis ca e prea repede. Speram sa ne arate ce e....SimplyLove hearts hearts hearts
Andreea06
Scris: Saturday, April 1, 2017 9:35 AM
Nivel

Anca_27 wrote:

La fel au fost si la mine, 5. Tie nu ti,a dat si profil torch, dupa cum vad. Sau? Grupa si rh le stii? La 9- 10 sapt tre sa le faci sau chiar acuma? Vitamine ti-a prescris?

Este si profil torch, sunt descrise acolo toate, rubeola, hiv etc.
Grupa si RH le am facute deja.
Le fac acuma ca a spus sa le avem pentru cand ne vedem pe 13 aprilie..

Vitamine iau femosun si progesteron Crinone.

Alexutza, le am incluse toate in abonament, eu am unul de la firma unde lucrez. Toate eco, 3D-4D la fel, triplu test, dublu test.. Daca as fi avut gemeni nu erau incluse ecografiile, nici macar reduse.

Mie dublu test a spus ca facem pe 11 mai, o sa am atunci 11s1z. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana atunci.
Anca_27
Scris: Saturday, April 1, 2017 9:57 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Alexutza, le am incluse toate in abonament, eu am unul de la firma unde lucrez. Toate eco, 3D-4D la fel, triplu test, dublu test.. Daca as fi avut gemeni nu erau incluse ecografiile, nici macar reduse.

Mie dublu test a spus ca facem pe 11 mai, o sa am atunci 11s1z. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana atunci.

Oooo lasa ca e fain. bafta si tie si sa ne spui si noua rezultatele..hearts hearts
alexutza_88
Scris: Saturday, April 1, 2017 3:34 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Daaa pai pentru sarcina gemelara nu includ de obicei.?i eu le am incluse,slava Domnului. Noi nu vb înca de dublu test oricum ma duc ?i peste 2 saptamani. Data aproximativa a na?terii a zis ca e 25 noiembrie, insa e pur orientativ.
Andreea06
Scris: Saturday, April 1, 2017 6:59 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Daaa pai pentru sarcina gemelara nu includ de obicei.?i eu le am incluse,slava Domnului. Noi nu vb înca de dublu test oricum ma duc ?i peste 2 saptamani. Data aproximativa a na?terii a zis ca e 25 noiembrie, insa e pur orientativ.

Mie nu mi-a zis data nasterii, cred ca vrea sa auzim inimioara intai.
Pe calculatoare online zice cam 29 noiembrie.
Mie mi-a spus de dublu test fiindca a zis sa ma programez de acum, pt 4 dati (la tot 2 saptamani asa) ca sa prin loc si a zis neaparat atunci in mai macar, pt dublu test.
Ca in rest ma mai ia printre programari daca nu prind, dar la acela probabil dureaza si nu ne putem grabi.
NicoN
Scris: Saturday, April 1, 2017 7:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Andreea06 wrote:

Mie nu mi-a zis data nasterii, cred ca vrea sa auzim inimioara intai.
Pe calculatoare online zice cam 29 noiembrie.
Mie mi-a spus de dublu test fiindca a zis sa ma programez de acum, pt 4 dati (la tot 2 saptamani asa) ca sa prin loc si a zis neaparat atunci in mai macar, pt dublu test.
Ca in rest ma mai ia printre programari daca nu prind, dar la acela probabil dureaza si nu ne putem grabi.

Dpn ul ar treb sa va apara pe hartiile de la eco daca nu gasiti pe net calculator sarcina pui data ultimului cm...cat de lung a fost cm ul si iti calculeaza tot!
Andreea06
Scris: Saturday, April 1, 2017 7:59 PM
Nivel

NicoN wrote:

Dpn ul ar treb sa va apara pe hartiile de la eco daca nu gasiti pe net calculator sarcina pui data ultimului cm...cat de lung a fost cm ul si iti calculeaza tot!

Cat de lung a fost ultimul cm? Ca la mine a fost mai neregula asa.. ba 28-29 ba 33-35..

Pe eco nu apare data, poate fiindca inca nu s-a vazut embrionul, doar sacul gestational si yolk. Oricum, sa ajungem pana acolo! Cred ca e undeva sfarsit de noiembrie sau primele zile din Decembrie la mine.
DistanceKiss
Mire
Scris: Sunday, April 2, 2017 12:32 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
ingrig wrote:
Buna fetelor ,?i noi suntem bine bebelina Carla este super cumintica ?? laptic nu prea avem suficient ?i completam ! Am facut 2 luni ?i avem 5500 kg ! Ps. Mihaela ti-am trimis o cerere de prietenie pe Facebook sunt violeta M.
Va pupamcomputerlove

E superba papusica!hearts
Mire
Scris: Sunday, April 2, 2017 12:34 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
laura513 wrote:
Am postat aiurea, scuze, am incurcat topicurile ras

Deci sar gardul si eu la graviduteee!!! yes

Felicitari!!!computerlove
stelutza
Scris: Sunday, April 2, 2017 7:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Buna diminea?a fetele eu am o fetita la morfologic am fost vineri era intoarsa si statea cu spatele cu mâinile pe fa?a ma apasa rau pe vezica oare e vreo problema ca simt ca o presiune merg si luni sa ii vedem fata voi ati patit asa sa imi fac griji avem 21 de saptamani Ecografic e bine am vazut toate doar fata nu, ma gândesc sa nu fi facut si infectie urinara sau o fi de la presiune a pe vezica statea cu capul apasa la eco pupici
alina89
Scris: Sunday, April 2, 2017 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

ce noroc cu abonamentele astea si eu am de la munca si am avut si trimitere de la medicul de familie insa au zis ca e sfarsit de luna si nu mi-o accepta ca nu au fonduri. Apoi am zis sa mi le faca pe abonament si 5 sau 6 din ele nu erau incluse si a trebuit sa mai dau diferenta de 200 lei cu tot cu 20% reducere pt alea care nu erau incluse. Eu am la medlife, numai suparari mi-au dat pana acum.. receptionistele alea sunt de toata jalea.. asa ca am ales sa nu merg la ei pentru monitorizari in timpul sarcinii merg la o alta clinica unde nu am nici un fel de reducere pale Cray dar macar mi-a recomandat-o un medic neonatolog pe doamna dr de acolo.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.