Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
NicoN
Scris: Wednesday, March 29, 2017 8:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Mihaela1234 wrote:

A fost ok la botez..preotul l-a bagat in apa foarte finut si lui Victor i-a placut...mai.putin cand l-a.scos :). Asa face si la baita.

Ce nu mi-a placut e ca spre final ne-a cam grabit si nu l-a dus pe.la.icoane si nici nu l-a bagat in altar cum am inteles ca se face ( eu sunt catolica).

A zis ca sapt viit sa venim.cu el..insa nasii sunt plecati.

La restaurant a fost doar o masa ....adica aperitiv..fel.principal.si tort :)...am.inceput pe la vreo 4.30 si la.9 eram acasa.

A fost cumintel...s-a trsit doar de vreo 2 ori sa pape..

Tu ce faci? Ce fac gemanasii? Ai.mai fost la control? Totul ok cu colul?

Tare frumos e in iasi azi..chiar in timp ce scriu stau pe.o banca si victor.doarme linistit..

Poate il baga in altar acum cand mergeti! Depinde si de preot si eu stiam ca se baga baieteii in altar...ma bucur ca a fost cuminte!
Bebeii sunt bine, activi si imi e tot mai greu vineri avem 34s colul e ok la 33s cand am fost era de 3.11
Si noi am rezervat azi data la restaurant si dupa am fost in parc foarte fain abia astept sa ies si eu cu bebeii la plimbare!computerlove
Anca_27
Scris: Wednesday, March 29, 2017 9:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Victory wrote:
La fel si eu, am zile si zile.... uneori nu am absolut nimic, alteori ma tine intr un rau continuu... Cu sanii cum esti? Mie mi se pare ciudat ca nu mai sunt chiar asa tari , unflati si durerosi ca acum o saptamana, doua, o fi normal? Sau mai inmuiat putin.... in burtica simti ceva? Vreo jena, intepatura....? Eu azi am simtit mai toata ziua ca o presiune pe vezica sau o presiune generala, nu pot sa o localizez, insa nu e durere, nu stiu daca sa iau nospa,...

Sanii nu ma mai dor,desi azi am simtit ca ma inteapa stângul, poate mai cresc, ca nu mai încap aproape nici in C. Trebuie sa caut bustiere sau sutiene fara sarma. Dar eu zic ca e normal.
La burtica simt uneori mici în?epaturi si, desi stiu ca e cam repede, cred ca se întinde bobita, sa isi faca loc pe acolo. Eu nu o sa iau no-spa decat in cazul in care o sa am dureri f mari.

Burticile si mamicile, voi ati luat magneB6 in sarcina? Ati avut reactii adverse de la el?
Andreea06
Scris: Thursday, March 30, 2017 9:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Alexutza, maine amandoua de manuta la eco? dance hearts
Victory
Scris: Thursday, March 30, 2017 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Fetelor, voi la câte saptamâni a?i sim?it prima data bebele? Stiu ca e prea devreme, dar eu azi cred ca l am sim?it!!!! E al doilea copil, am citit ca e posibil sa l sim?i mai devreme, dar chiar la 11sapt? A fost tare real!!! Nu stiu....
alina89
Scris: Friday, March 31, 2017 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Neata fetelor!

Dupa ce ziua de ieri a fost una foarte linistita si fara aproape nici un simptom azi m-a lovit o stare de greata de nu ma pot tine pe picioare. Cray Nu pot sa bag in gura nimic, ciudat este ca pentru prima oara in 3 saptamani nu m-am trezit in toiul noptii sa merg la baie, cei drept m-am culcat la 12 aseara si m-am trezit prima oara la 7:30.

Am si niste pofte dubioase, de exemplu ieri aveam pofta de salata de varza murata si am mancat si la pranz si seara. poate are legatura cu starea de azi? pale

Si inca ceva.. stiti cumva cum se manifesta alergiile in timpul sarcinii? Eu sunt alergica la acarieni si la polen mai ales la inceputul primaverii si stranut foarte des, ma mananca ochii, nasul urechile. Cand ma apuca stranutatul, stranut de la 3-7-8-9 ori. Oare face rau la bobita atata stranutat? uff Doctora de la alergii mi-a spus ca femeile insarcinate au parte de niste schimbari hormonale in corp si mai scapa de aceste alergii sau se mai atenueaza, nu am retinut daca asta se intampla dupa nastere sau ar trebui sa incepa inca de pe acum, cert e ca nu vreau sa ma afecteze in vrun fel. Cray
Andreea06
Scris: Friday, March 31, 2017 10:35 AM
Nivel

alina89 wrote:

Si inca ceva.. stiti cumva cum se manifesta alergiile in timpul sarcinii? Eu sunt alergica la acarieni si la polen mai ales la inceputul primaverii si stranut foarte des, ma mananca ochii, nasul urechile. Cand ma apuca stranutatul, stranut de la 3-7-8-9 ori. Oare face rau la bobita atata stranutat? uff Doctora de la alergii mi-a spus ca femeile insarcinate au parte de niste schimbari hormonale in corp si mai scapa de aceste alergii sau se mai atenueaza, nu am retinut daca asta se intampla dupa nastere sau ar trebui sa incepa inca de pe acum, cert e ca nu vreau sa ma afecteze in vrun fel. Cray

Ca idee si eu stiu pe cineva, cu alergii asa mai ales primavara si anxietate asa, se enerva f usor.. si dupa sarcina pur si simplu a scapat de ele. Acum nu le mai are, a nascut in noiembrie. Sper sa nu ii revina :) Poate o sa scapi si tu de ele Cheek Kiss
NicoN
Scris: Friday, March 31, 2017 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
alina89 wrote:
Neata fetelor!

Dupa ce ziua de ieri a fost una foarte linistita si fara aproape nici un simptom azi m-a lovit o stare de greata de nu ma pot tine pe picioare. Cray Nu pot sa bag in gura nimic, ciudat este ca pentru prima oara in 3 saptamani nu m-am trezit in toiul noptii sa merg la baie, cei drept m-am culcat la 12 aseara si m-am trezit prima oara la 7:30.

Am si niste pofte dubioase, de exemplu ieri aveam pofta de salata de varza murata si am mancat si la pranz si seara. poate are legatura cu starea de azi? pale

Mergi la alergolog sa iti dea cv tratament...sa nu iti afaceteze colul stranutul...eu am o prietena care a luat tratament in sarcina era toata infundata si ii curgeau ochi! Sarcina usoara!
BabyGimi
Scris: Friday, March 31, 2017 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Anca_27 wrote:

Sanii nu ma mai dor,desi azi am simtit ca ma inteapa stângul, poate mai cresc, ca nu mai încap aproape nici in C. Trebuie sa caut bustiere sau sutiene fara sarma. Dar eu zic ca e normal.
La burtica simt uneori mici în?epaturi si, desi stiu ca e cam repede, cred ca se întinde bobita, sa isi faca loc pe acolo. Eu nu o sa iau no-spa decat in cazul in care o sa am dureri f mari.

Burticile si mamicile, voi ati luat magneB6 in sarcina? Ati avut reactii adverse de la el?

Eu am luat MagneB6. Aveam contractii cam dese si dureri de burta (durerile au fost aproape permanent in sarcina mea), iar doc mi-a dat Nospa si MagneB6 pt relaxarea uterului. Nu am avut reactii adverse.
Sanii vor mai creste sigur in sarcina, iar dupa ce nasti o sa fie mai rau:)))
BabyGimi
Scris: Friday, March 31, 2017 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Victory wrote:
Fetelor, voi la câte saptamâni a?i sim?it prima data bebele? Stiu ca e prea devreme, dar eu azi cred ca l am sim?it!!!! E al doilea copil, am citit ca e posibil sa l sim?i mai devreme, dar chiar la 11sapt? A fost tare real!!! Nu stiu....

Eu pe la 17 saptamani prima data. Apoi pauza pana pe la 19. Dar la 11 sapt, mie, una, mi se pare mult prea devreme. Na, cine stie hearts
Anca_27
Scris: Friday, March 31, 2017 11:48 AM
Nivel

BabyGimi wrote:

Eu am luat MagneB6. Aveam contractii cam dese si dureri de burta (durerile au fost aproape permanent in sarcina mea), iar doc mi-a dat Nospa si MagneB6 pt relaxarea uterului. Nu am avut reactii adverse.
Sanii vor mai creste sigur in sarcina, iar dupa ce nasti o sa fie mai rau:)))

Mersi..m-am mai linistitCheek Kiss
Anca_27
Scris: Friday, March 31, 2017 11:50 AM
Nivel

Victory wrote:

Cand mergi la morfo?
Bucurie2017
Scris: Friday, March 31, 2017 12:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
Ce de gravidute noi!
Eu iau BioMagneziu. Doctorul a zis ca este ok sa iau o perioada lunga, elimina oboseala si stresul.
Reactii adverse nu am. Nici la sarcina trecuta nu am avut si am luat si atunci.
Victory
Scris: Friday, March 31, 2017 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Anca_27 wrote:

Cand mergi la morfo?
Pe 10 apr, tu?
Andreea06
Scris: Friday, March 31, 2017 1:05 PM
Nivel

Gata ecoooo, e o bobita pana la urma. S-a vazut sacul yolk, are 8,4mm sacul gestational acum, totul pare bine si ne vedem iar in 2 saptamani.
Tot fara inot, contact, sa stau linistita perioada asta..grup hearts
Andreea06
Scris: Friday, March 31, 2017 7:27 PM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.