Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| anyta88 wrote:BabyGimi si nou ne au iesit 2 dintisori jos si tot la fel nu a facut febra si a fost cuminte ca de obicei. Ce relede a trecut timpul. Cum te descurci cu diversificarea? Lili, eu am un nap bag de la bagy . Este ergonomic si nu este foarte scump ca cele de la luna. In jur de 300 lei. In legatura cu ceai nu prea sunt de acord. Laptele matern tine loc si de apa. Plus ca isi umple stomacelul cu apa si nu mai papa laptic suficient .
De acord la faza cu ceaiul:) Diversificare?? ce e aia Am incercat la 6 luni si o saptamana, esec total. Apoi zilnic cate putin, pana a inceput sa urasca lingurita si sa planga isteric numai cand ma vedea venind cu ea. Am incercat si piure, si bucati, diversificare clasica sau BLW. Nimic:) Nada. Apoi am luat o pauza de vreo 2 saptamani, am zis sa dau restart, iar de 2 zile am reinceput. Succes:)) A mancat o lingurita de dovlecel si molfaie la banana:)) |
|
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Andreea06 wrote:Si pe mineeee pe listuta Burticute scumpi, mai patiti uneori sa va intepe in dreapta sau stanga asa, daca tusiti sau va invartiti in pat, de pe o parte pe alta? Incerc sa nu fac miscari bruste, dar acum dimi am tusit asa o data si m-a durut putin. Ieri am stranutat si n-am avut nimic.. sper sa fie ceva normal.. Astazi am oficial 5 saptamani! Da, sa stii ca mi s a intamplat si mie de vreo cateva ori, o durere scurta dar intensa pe o parte..... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| BabyGimi wrote:De acord la faza cu ceaiul:) Diversificare?? ce e aia Am incercat la 6 luni si o saptamana, esec total. Apoi zilnic cate putin, pana a inceput sa urasca lingurita si sa planga isteric numai cand ma vedea venind cu ea. Am incercat si piure, si bucati, diversificare clasica sau BLW. Nimic:) Nada. Apoi am luat o pauza de vreo 2 saptamani, am zis sa dau restart, iar de 2 zile am reinceput. Succes:)) A mancat o lingurita de dovlecel si molfaie la banana:))
Ce draguti sunt probabil, asa caposi ca ei nu vor decat laptic si apoi dau de ceva bun si isi zic si ei.. mnoah, de asta a incercat mami tot sa imi dea banana asta.... ca e bunaaaa.... yum yum yum. |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Andreea06 wrote:
Ce draguti sunt probabil, asa caposi ca ei nu vor decat laptic si apoi dau de ceva bun si isi zic si ei.. mnoah, de asta a incercat mami tot sa imi dea banana asta.... ca e bunaaaa.... yum yum yum.
Cam asa :))) sau cel putin, sper sa ajunga sa manance si el ceva solid in viitorul apropiat:))) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Am postat aiurea, scuze, am incurcat topicurile
Deci sar gardul si eu la graviduteee!!! laura513 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| BabyGimi wrote:De acord la faza cu ceaiul:) Diversificare?? ce e aia Am incercat la 6 luni si o saptamana, esec total. Apoi zilnic cate putin, pana a inceput sa urasca lingurita si sa planga isteric numai cand ma vedea venind cu ea. Am incercat si piure, si bucati, diversificare clasica sau BLW. Nimic:) Nada. Apoi am luat o pauza de vreo 2 saptamani, am zis sa dau restart, iar de 2 zile am reinceput. Succes:)) A mancat o lingurita de dovlecel si molfaie la banana:)) Noi am inceput de 4 zile cu acordul pediatrului. I am dat morcov si dovlecel. Nu i plac Azi dim i am dat 3 lingurite de mar ras cu biscuiti fara gluten care sunt pt bebe de la 4 luni. Era in stare sa manance si castronul Oricum e greu tare. |
|
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Victory wrote: Sunt ok, merci mult. Am hotarat impreuna cu dr sa nu scoatem polipul pt. ca nu am mai sangerat si nu incurca sarcina, il urmarim.... In rest bine, usoare stari de rau tot mai am dar rar si sanii nu mai dor chiar asa tare.... La tine cum e? Ce simti? Ce urmeaza sa mai faci? Eu am dublu test pe 10. Mie mi rau azi, sper sa pot ramâne la munca pana la 4. Eu mai am de facut morfo tot cam prin 10, analiza de sânge am facut deja. |
|
| Anca, inca esti cu simptome urate din acelea de greata, morning sickness? Am crezut ca sapt 10 e mai safe deja
Ce ziceti, e subtil sotul meu nu? Astea au fost in zile diferite, oul kinder e de azi https://ibb.co/icmh1F https://ibb.co/ejVWva https://ibb.co/ntw4Fa |
|
| anyta88 wrote: Noi am inceput de 4 zile cu acordul pediatrului. I am dat morcov si dovlecel. Nu i plac Azi dim i am dat 3 lingurite de mar ras cu biscuiti fara gluten care sunt pt bebe de la 4 luni. Era in stare sa manance si castronul Oricum e greu tare. Ca orice copilas care refuza legumele, ce va surprinde? stie el ca e mai bun marul, mai dulce.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Ca orice copilas care refuza legumele, ce va surprinde? stie el ca e mai bun marul, mai dulce..
eu am scos rosiile din ciorba si le aruncam sub masa cand nu vedea mama pana la 7 ani deci.. ce va mirati la bebei :D
Andreea ce e in prima poza asa de dragut ? |
|
| alina89 wrote:eu am scos rosiile din ciorba si le aruncam sub masa cand nu vedea mama pana la 7 ani deci.. ce va mirati la bebei :D Andreea ce e in prima poza asa de dragut ?
Eu scoteam verdeturile pe marginea farfuriei, asa le alineam frumos.
E un carucior cu o inimioara roz, e cadoul lui cand a aflat de sarcina. Dar din nou, no pressure... sa vad alta poza mai clara.. https://ibb.co/eJUwTv
Alina vad ca azi faci 6 sapt. Eu fac 5, deci esti cu 1 inainte |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Eu scoteam verdeturile pe marginea farfuriei, asa le alineam frumos. E un carucior cu o inimioara roz, e cadoul lui cand a aflat de sarcina. Dar din nou, no pressure... sa vad alta poza mai clara.. https://ibb.co/eJUwTvAlina vad ca azi faci 6 sapt. Eu fac 5, deci esti cu 1 inainte
cat de simpatic e cred ca ar merge perfect sa iei cateva din astea sa le faci cadou parintilor/socrilor cand le dai vestea
da.. fac 6 de la UM dar am ovulat ca si tine pe 6-7 martie, sa vedem ce imi zice miercuri la eco, poate ne potrivim la due date |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| NicoN wrote:Miha ma bucur ca e cumintel Victor! Sa ramaneti tot asa! cum a fost la botez? Pupici
A fost ok la botez..preotul l-a bagat in apa foarte finut si lui Victor i-a placut...mai.putin cand l-a.scos :). Asa face si la baita.
Ce nu mi-a placut e ca spre final ne-a cam grabit si nu l-a dus pe.la.icoane si nici nu l-a bagat in altar cum am inteles ca se face ( eu sunt catolica).
A zis ca sapt viit sa venim.cu el..insa nasii sunt plecati.
La restaurant a fost doar o masa ....adica aperitiv..fel.principal.si tort :)...am.inceput pe la vreo 4.30 si la.9 eram acasa.
A fost cumintel...s-a trsit doar de vreo 2 ori sa pape..
Tu ce faci? Ce fac gemanasii? Ai.mai fost la control? Totul ok cu colul?
Tare frumos e in iasi azi..chiar in timp ce scriu stau pe.o banca si victor.doarme linistit.. |
|
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
|
Ce draguuuut... Ieri m-am simtit super bine, azi m-a dat peste cap. Sa vezi culmea simptomelor: citeam aseara pe net ca in sapt 9 sau 10 de sarcina, (nu mai stiu exact) se poate infunda nasul. Ghici ce? Când m-am pus sa dorm s-a si înfundat. Facatura.. Asta cu greturile...cica la unele e posibil sa persiste toata sarcina, sau pana la 17 sapt..depinde. si eu am crezut ca voi fi norocoasa la capitolul asta, dar nu..bine macar ca nu vars. Si e si mai bine sa fie bebe ok |
|
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Anca_27 wrote:Ce draguuuut... Ieri m-am simtit super bine, azi m-a dat peste cap. Sa vezi culmea simptomelor: citeam aseara pe net ca in sapt 9 sau 10 de sarcina, (nu mai stiu exact) se poate infunda nasul. Ghici ce? Când m-am pus sa dorm s-a si înfundat. Facatura.. Asta cu greturile...cica la unele e posibil sa persiste toata sarcina, sau pana la 17 sapt..depinde. si eu am crezut ca voi fi norocoasa la capitolul asta, dar nu..bine macar ca nu vars. Si e si mai bine sa fie bebe ok La fel si eu, am zile si zile.... uneori nu am absolut nimic, alteori ma tine intr un rau continuu... Cu sanii cum esti? Mie mi se pare ciudat ca nu mai sunt chiar asa tari , unflati si durerosi ca acum o saptamana, doua, o fi normal? Sau mai inmuiat putin.... in burtica simti ceva? Vreo jena, intepatura....? Eu azi am simtit mai toata ziua ca o presiune pe vezica sau o presiune generala, nu pot sa o localizez, insa nu e durere, nu stiu daca sa iau nospa,... |
|
|