Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Lili Eu wrote: Am inteles. dar mie nu prea imi plac sistemele alea de purtat mi se par urate un material infasurat. am sa comand si eu unu dar ma mai gandesc..  o sa bag carutul in functiune dar sa aibe taty timp sa il duca jos la masina sa ne fie mai usor de coborat cand plecam la plimbare. nu stiu daca incape in lift desfacut cu tot cu bebe in el :) asa daca e jos e mai simplu.
Eu zic ca nu trebuie sa iti placa atata timp cat ii fac bine lui bebe. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mi-a venit beta 3: 1123
Primul pe 22: 69,3 Al doilea pe 24: 175,9 Si azi pe 28: 1123
Trebuia sa fie minim 700 asa caaaa stau linistita pana vineri la eco, unde sper sa se vada ceva |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Andreea06 wrote:Mi-a venit beta 3: 1123 Primul pe 22: 69,3 Al doilea pe 24: 175,9 Si azi pe 28: 1123 Trebuia sa fie minim 700 asa caaaa stau linistita pana vineri la eco, unde sper sa se vada ceva
Andreea, sarcina usoara Ce iti doresti? Stim, nu conteaza ca e baietel sau fetita, numai sanatos sa fie; asta e de la sine inteles:)) Dar tu, de fapt, ce iti doresti?
Lili, eu zic ca inainte sa cumperi alt sistem, sa probezi unele, sa vezi cum te simti cu ele. Vezi pe facebook daca exista si un grup de babywearing in orasul tau, ca sa poti proba la fetele de acolo si sa te si sfatuiasca :) |
|

| BabyGimi wrote:Andreea, sarcina usoara  Ce iti doresti? Stim, nu conteaza ca e baietel sau fetita, numai sanatos sa fie; asta e de la sine inteles:)) Dar tu, de fapt, ce iti doresti? Lili, eu zic ca inainte sa cumperi alt sistem, sa probezi unele, sa vezi cum te simti cu ele. Vezi pe facebook daca exista si un grup de babywearing in orasul tau, ca sa poti proba la fetele de acolo si sa te si sfatuiasca :)
Noi amandoi ne-am dori fetita. Totusi el spunea ca doar o fata ar vrea ca daca are doua, cum merge la 2 intalniri deodata??? I-am zis sotului sa-mi faca o fetita, ca de la el vine cromozomul decisiv si ia bataie de nu!! Dar da, sa fie sanatos, orice ar fi.
Multumesc frumos, momentan chiar e perioada de glorie, in care ma pot bucura de sarcina fara sa imi fie greata, la propriu, ca apoi banuiesc ca urmeaza si zile in care ai vrea sa il bati pe el sau pe oricine e prin preajma ta, dar mai mult pe el ca a contribuit
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Noi amandoi ne-am dori fetita. Totusi el spunea ca doar o fata ar vrea ca daca are doua, cum merge la 2 intalniri deodata??? I-am zis sotului sa-mi faca o fetita, ca de la el vine cromozomul decisiv si ia bataie de nu!! Dar da, sa fie sanatos, orice ar fi. Multumesc frumos, momentan chiar e perioada de glorie, in care ma pot bucura de sarcina fara sa imi fie greata, la propriu, ca apoi banuiesc ca urmeaza si zile in care ai vrea sa il bati pe el sau pe oricine e prin preajma ta, dar mai mult pe el ca a contribuit
la noi sunt discutii.. socrii au 2 baieti si noi suntem 2 fete la parinti. tre sa facem si o fetita si un baietel ca sa impacam pe toata lumea
ai mei isi doresc orice numai sa fie sanatoas(a), dar socrii insista ca vom face fetita si daca se poate doua ca fetele sunt mai mamoase si mai grijulii bla bla
ah si am uitat sa mentionez.. nici fratele lui nici sora mea nu intentioneaza sa aiba copii... deci.. cum s-ar zice "no pressure" |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Buna fetelor ,?i noi suntem bine bebelina Carla este super cumintica ?? laptic nu prea avem suficient ?i completam ! Am facut 2 luni ?i avem 5500 kg ! Ps. Mihaela ti-am trimis o cerere de prietenie pe Facebook sunt violeta M. Va pupam
ingrig attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| ce de bebici scumpici |
|
| ingrig wrote:Buna fetelor ,?i noi suntem bine bebelina Carla este super cumintica ?? laptic nu prea avem suficient ?i completam ! Am facut 2 luni ?i avem 5500 kg ! Ps. Mihaela ti-am trimis o cerere de prietenie pe Facebook sunt violeta M. Va pupam
lesiiiin! scumpa mica si superba Sa fie sanatoasa si norocoasa!
***moment de lauda si respiro*** Mamici (adica toate dintre voi), sper sa aveti un copilas care sa treaca usor peste etapele importante ale bebelusiei. Tocmai am vazut ca baietelului meu de 7 luni si 4 zile i-au dat dintisorii de jos. Asa, pur si simplu, fara plans necontrolat, fara febra, doar muuuulte balute. Galeti de balute Si eu credeam ca faptul ca n-a avut colici a fost marfa. Pfoai, fericire mare |
|
| Andreea06 wrote:Noi amandoi ne-am dori fetita. Totusi el spunea ca doar o fata ar vrea ca daca are doua, cum merge la 2 intalniri deodata??? I-am zis sotului sa-mi faca o fetita, ca de la el vine cromozomul decisiv si ia bataie de nu!! Dar da, sa fie sanatos, orice ar fi. Multumesc frumos, momentan chiar e perioada de glorie, in care ma pot bucura de sarcina fara sa imi fie greata, la propriu, ca apoi banuiesc ca urmeaza si zile in care ai vrea sa il bati pe el sau pe oricine e prin preajma ta, dar mai mult pe el ca a contribuit
Si noi tot fetita voiam, avem prenumele ei ales de 2 ani, dar a iesit baietel:)) Sper ca al 2lea copil sa fie fetita. Poate ai noroc si nu ai greturi, poate nu versi, cine stie:) Eu nu am avut deloc greturi, doar aversiune fata de anumite alimente. In fine, am avut multe altele, dar greturi nu:) |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| La Aspirici nu mai sunt pe listuta, cred ca ar fi cazul sa ma alatur voua oficial, ce ziceti? Ma poate adauga cineva? Anelise? Please |
|

Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Victory wrote:La Aspirici nu mai sunt pe listuta, cred ca ar fi cazul sa ma alatur voua oficial, ce ziceti? Ma poate adauga cineva? Anelise? Please Si pe mineeeee Cum e?ti Victory? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| BabyGimi si nou ne au iesit 2 dintisori jos si tot la fel nu a facut febra si a fost cuminte ca de obicei. Ce relede a trecut timpul. Cum te descurci cu diversificarea? Lili, eu am un nap bag de la bagy . Este ergonomic si nu este foarte scump ca cele de la luna. In jur de 300 lei. In legatura cu ceai nu prea sunt de acord. Laptele matern tine loc si de apa. Plus ca isi umple stomacelul cu apa si nu mai papa laptic suficient . |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Anca_27 wrote:Si pe mineeeee Cum e?ti Victory? Sunt ok, merci mult. Am hotarat impreuna cu dr sa nu scoatem polipul pt. ca nu am mai sangerat si nu incurca sarcina, il urmarim.... In rest bine, usoare stari de rau tot mai am dar rar si sanii nu mai dor chiar asa tare.... La tine cum e? Ce simti? Ce urmeaza sa mai faci? Eu am dublu test pe 10. |
|

| BabyGimi wrote:
Si noi tot fetita voiam, avem prenumele ei ales de 2 ani, dar a iesit baietel:)) Sper ca al 2lea copil sa fie fetita. Poate ai noroc si nu ai greturi, poate nu versi, cine stie:) Eu nu am avut deloc greturi, doar aversiune fata de anumite alimente. In fine, am avut multe altele, dar greturi nu:)
Asa cred ca ne dorim toti, sa fie si un baietel si o fetita sa speram... si sa avem rabdare sa aflam, haha, ca eu numar saptamanile, desi oricum intai primul hop: sa se vada pe eco vineri interioril sacului. Apoi 2: inimioara! Si apoi nu stiu, dar ajung si la sapt cand se poate vedea ce e
M-as bucura mult sa nu am greturi. Noi de Pasti mergem in Budapesta, sa ii scoatem pe socrii afara din tara pt prima oara, am putine emotii... dar sper sa ma simt binisor. O sa am 8s4z atunci. |
|

| Anca_27 wrote:Si pe mineeeee Cum e?ti Victory?
Si pe mineeee pe listuta
Burticute scumpi, mai patiti uneori sa va intepe in dreapta sau stanga asa, daca tusiti sau va invartiti in pat, de pe o parte pe alta? Incerc sa nu fac miscari bruste, dar acum dimi am tusit asa o data si m-a durut putin. Ieri am stranutat si n-am avut nimic.. sper sa fie ceva normal..
Astazi am oficial 5 saptamani! |
|
|