![Avatar](/i.ashx?u=22155)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Fetelor, voi imi puteti spune ce e in prima poza? De 1,6 - 2cm? Ca nu mai stiu ce a zis doctorita dar a zis ca arata bine. Eu din ce am citit pe net e prea mare sa fie sacul la 4 sapt.. si e prea mic sa fie uterul, nu?
Siiiii am vazut la eco mai multe bulinute, probabil ceva glande ramase, nimic de panicat. Dar poate sunt sanse si de gemeni. A masurat 2, de 1,5mm si 1,8 mm.
Desi eu la monitorizare am avut folicul mare pe ovarul stang, nu a zis nimic de drept.. si am mers iar dupa ce s-a spart si era un singur corp galben. Nu trebuiau 2 daca ar fi fost 2 ovuli?
https://ibb.co/iRNjfa https://ibb.co/dggzDv https://ibb.co/kLsvmF |
|
![Avatar](/i.ashx?u=20487)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Andreea06 wrote:Fetelor, voi imi puteti spune ce e in prima poza? De 1,6 - 2cm? Ca nu mai stiu ce a zis doctorita dar a zis ca arata bine. Eu din ce am citit pe net e prea mare sa fie sacul la 4 sapt.. si e prea mic sa fie uterul, nu? Siiiii am vazut la eco mai multe bulinute, probabil ceva glande ramase, nimic de panicat. Dar poate sunt sanse si de gemeni. A masurat 2, de 1,5mm si 1,8 mm. Desi eu la monitorizare am avut folicul mare pe ovarul stang, nu a zis nimic de drept.. si am mers iar dupa ce s-a spart si era un singur corp galben. Nu trebuiau 2 daca ar fi fost 2 ovuli? https://ibb.co/iRNjfahttps://ibb.co/dggzDvhttps://ibb.co/kLsvmF Sarcina usoara si la termen...in prima poza e corpul galben pe ovar, din moment ce ti a masurat 2 babite eu zic ca sunt gemeni...dar nu ai vazut ambele bobite una langa alta? Glande ramase de la ce???Vezi data viitoare ce si cum! Cate s ai ai? La mm s au vazut...ai facut cv stimulare?Sa ai grij de tine sa nu faci efort |
|
| alina89 wrote:Dragelor, ma alatur si eu la fel de timid in clubul burticilor. Avem 5w si 2z si multe emotii. Am auzit asa multe discutii legate de primele 12s incat stam cu un nod in gat pana la prima ecografie macar care o sa fie peste 10 zile ![Hands](/images/emoticons/001_016_hands.gif) sper din suflet sa iasa totul ok ca sa ma pot bucura linistita de burtica mea beta hcg la 5w 1z: 474.83 mUI/mL Felicitari si sarcina usoara!!! Ai incredere in tine si bobita ta dar pana pe la 12s sunt tot felul de riscuri nu inseamna ca se si intampla sau dupa ce treci de 12s gata cu riscurile...ideea e sa nu stai sa te gandesti tot acolo! Fii pozitiva! ai grija de tine si cel putin pana nu mergi la eco sa nu faci efort! Si dupa vezi ce zice medicul |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| multu!
nu prea fac deloc efort, cel mai mare efort e cand urc niste scari lungi de la metrou si am impresia ca ma ia cu lesin pana ajung la iesire. in rest mananc ma uit la seriale si dorm ca un trantor , lucrez la birou deci efort fizic nu prea exista
pozitivism maxim de acum
in rest ma simt bine, super balonata, usoare intepaturi, pofte de mancare, somnoroasa, mi se face foame, cam la 3 ore tre sa iau o gustarica si merg des la baie |
|
| alina89 wrote:multu! nu prea fac deloc efort, cel mai mare efort e cand urc niste scari lungi de la metrou si am impresia ca ma ia cu lesin pana ajung la iesire. in rest mananc ma uit la seriale si dorm ca un trantor ![Crazy](/images/emoticons/001_017_crazy.gif) , lucrez la birou deci efort fizic nu prea exista pozitivism maxim de acum in rest ma simt bine, super balonata, usoare intepaturi, pofte de mancare, somnoroasa, mi se face foame, cam la 3 ore tre sa iau o gustarica si merg des la baie Foarte bine! |
|
| NicoN wrote: Sarcina usoara si la termen...in prima poza e corpul galben pe ovar, din moment ce ti a masurat 2 babite eu zic ca sunt gemeni...dar nu ai vazut ambele bobite una langa alta? Glande ramase de la ce???Vezi data viitoare ce si cum! Cate s ai ai? La mm s au vazut...ai facut cv stimulare?Sa ai grij de tine sa nu faci efort
Nu am facut stimulare, s-a prins repejor asa.. 4s si 2z am acum. Nu e sigura ca sunt gemeni ca e devreme inca, cand misca sonda am vazut mai multe puncte asa, nu erau lipite dar erau aproapiate in aceeasi zona pe mijlocul ecranului. Nu mai retin daca glande a fost termenul ei.. dar si eu am intrebat daca e ceva grav si a zis ca nu, ca se elimina.. Vineri vad mai exact si mai intreb daca inca le am.
Da, acum ca zici, posibil sa fie corpul galben intr-adevar ca s-a dus si pe ovare si a zis ca din cel stang avusesem ovulatia (si asa a fost, acolo era foliculul)..
Multumesc Nico
|
|
| Andreea06 wrote:Nu am facut stimulare, s-a prins repejor asa.. 4s si 2z am acum. Nu e sigura ca sunt gemeni ca e devreme inca, cand misca sonda am vazut mai multe puncte asa, nu erau lipite dar erau aproapiate in aceeasi zona pe mijlocul ecranului. Nu mai retin daca glande a fost termenul ei.. dar si eu am intrebat daca e ceva grav si a zis ca nu, ca se elimina.. Vineri vad mai exact si mai intreb daca inca le am. Da, acum ca zici, posibil sa fie corpul galben intr-adevar ca s-a dus si pe ovare si a zis ca din cel stang avusesem ovulatia (si asa a fost, acolo era foliculul).. Multumesc Nico Da sigur e corpul galben....mi se par cam apropiate ca si dimensiune sa fie hematom sau cv ....atunci care ar mai fii sarcina! Hai poate ai avut doi foliculi pe ovar si s au prins amandoi! Si eu tot un folicul dominant am avut! Si uite mai un pic si imi tin minunile in brate! Important e sa fie ok unul sau doua si sa ai sarcina usoara si la termen! Mai un pic si auzi inimioara sau inimioarele Pupici si hai ca poate se inmultesc sarcinile gemelare |
|
| NicoN wrote:Da sigur e corpul galben....mi se par cam apropiate ca si dimensiune sa fie hematom sau cv ....atunci care ar mai fii sarcina! Hai poate ai avut doi foliculi pe ovar si s au prins amandoi! Si eu tot un folicul dominant am avut! Si uite mai un pic si imi tin minunile in brate! ![boy](/images/emoticons/baietel.gif) Important e sa fie ok unul sau doua si sa ai sarcina usoara si la termen! Mai un pic si auzi inimioara sau inimioarele Pupici si hai ca poate se inmultesc sarcinile gemelare
Pe noi ne-ar bucura si sa fie gemeni. La monitorizare nu mi-a spus decat de cel de pe stang, daca mai era unul nu lasa si el un corp galben sau se uneau in unul singur? Orice ar fi, sa creasca mare pana la termen. Azi cu beta am mai avut emotii, acum ma linistesc pana marti. |
|
| Andreea06 wrote:
Pe noi ne-ar bucura si sa fie gemeni. La monitorizare nu mi-a spus decat de cel de pe stang, daca mai era unul nu lasa si el un corp galben sau se uneau in unul singur? Orice ar fi, sa creasca mare pana la termen. Azi cu beta am mai avut emotii, acum ma linistesc pana marti.
Primul beta l ai facut azi? Acum am vazut...e sl doilea! Nush ce sa zic mie de la 28 primul a crescut la 48h 115. Hope la tine cum a fost beta? |
|
| Buna seara gravidute! M-a lovit in seara asta, durerea de la sanii sensibili. Ca deja ma intrebam cum de ma ocoleste. Doare daca ii misc, ce e de facut? Bustiera ajuta oare? Ma gandesc ca ii tine nemiscati dar nici striviti sa nu fie.. |
|
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Buna fetele hainute de gravidute de unde v-ati luat ca pe mine nu ma mai incap pantaloni asi vrea de la h@m online ati comandat cum sunt |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21717)
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Heii !! De cateva zile am niate intepaturi jos sub buric .. e normal oare? Pana acum nu am mai avut ... |
|
| stelutza wrote:Buna fetele hainute de gravidute de unde v-ati luat ca pe mine nu ma mai incap pantaloni asi vrea de la h@m online ati comandat cum sunt Eu majoritatea pantalonilor o am de la h&m...mie cel putin la cei elastici mi s a potrivit marimea...la prima comanda am luat tot marimi mai mari in sensul ca m am gandit sa nu ma stranga si am facut retur...mai al de la lc waikiki si de la lidl cv colanti |
|
| Ralucamarin wrote:Heii !! De cateva zile am niate intepaturi jos sub buric .. e normal oare? Pana acum nu am mai avut ... Pfff vb cu medicul sa nu iti afecteze colul...si daca sunt dese ia no spa pana mergi la medic sa nu se scurteze colul Mie imi zicea dr ca daca am dureri pe linia chilotului atunci nu e ok...intepaturi eu am avut doar pe lateral in mijloc nu si de scurta durata astea sunt de la ligamentele uterului |
|
![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| stelutza wrote:Buna fetele hainute de gravidute de unde v-ati luat ca pe mine nu ma mai incap pantaloni asi vrea de la h@m online ati comandat cum sunt
Buna! Eu am avut blugi/pantaloni si bluze de la H&M. I-am preferat pe cei care au banda elastica ce vine peste burtica. Am avut si unii decupati, care se inchideau sub burtica, dar la un moment dat imi erau extrem de incomozi, mai ales cand stateam pe scaun, parca ma taiau in zona aia (acum am cezariana acolo). Cand a dat caldura, am umblat doar in colanti de gravide si rochite/bluze lungi si largi, nu mai suportam blugii. Eu am fost multumita:) |
|
|