Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anca_27
Scris: Thursday, March 23, 2017 7:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
NicoN wrote:

Si eu am unul si bunLove mi se pare aiurea sa nu fie ok pe eco ca altceva ju iti face in sarcina...mie cel putin nu mi a facut nimic doar eco
Dr lu anca are tatal foarte renumit...dar nu face numai ceza si daca e cv prob te paseaza la altul ca nu mai are nervi probabil...e si sef de sectie la matern...dar fiul nu stiu nimic de el

Fiecare face dupa cum crede si dupa cum poate,din mai multe puncte de vedere. Am ales dr asta la recomandarea unor pers care au avut de-a face cu el si sincer, chiar e ok. Nu ma deranjeaza ca nu e expert in eco, nu am zis ca nu se pricepe. Nu am nervii si situatia care sa imi permita sa merg la clinici private la control, pt ca, la nastere, daca D-ne fere?te apare ceva, sa ma plimbe cu ambulanta înapoi la matern, fiindca ei nu se baga daca e ceva. Repet, fiecare face cum crede si cum simte.
BabyGimi
Scris: Thursday, March 23, 2017 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Anca_27 wrote:

Fiecare face dupa cum crede si dupa cum poate,din mai multe puncte de vedere. Am ales dr asta la recomandarea unor pers care au avut de-a face cu el si sincer, chiar e ok. Nu ma deranjeaza ca nu e expert in eco, nu am zis ca nu se pricepe. Nu am nervii si situatia care sa imi permita sa merg la clinici private la control, pt ca, la nastere, daca D-ne fere?te apare ceva, sa ma plimbe cu ambulanta înapoi la matern, fiindca ei nu se baga daca e ceva. Repet, fiecare face cum crede si cum simte.

Anca, nu te agita degeaba, ca nu e cazul, trebuie sa fii zen pentru copilul tau. Evident ca fiecare face cum crede de cuviinta si important e sa fii impacata cu alegerea ta. Aici fiecare isi da cu parerea in functie de experienta ei, dar nu sta nimeni sa te judece pt alegerile tale. Nico e multumita de doc ei, eu am fost de al meu si asa e si firesc, ca teoretic ne punem vietile noastre si ale copiilor nostri in mainile doc pe care ii alegem.
Fii linistita si menajeaza-te, esti abia la inceput de drum hearts
Anca_27
Scris: Thursday, March 23, 2017 9:55 PM
Nivel

BabyGimi wrote:

Anca, nu te agita degeaba, ca nu e cazul, trebuie sa fii zen pentru copilul tau. Evident ca fiecare face cum crede de cuviinta si important e sa fii impacata cu alegerea ta. Aici fiecare isi da cu parerea in functie de experienta ei, dar nu sta nimeni sa te judece pt alegerile tale. Nico e multumita de doc ei, eu am fost de al meu si asa e si firesc, ca teoretic ne punem vietile noastre si ale copiilor nostri in mainile doc pe care ii alegem.
Fii linistita si menajeaza-te, esti abia la inceput de drum hearts

Mersi din sufletCheek Kiss
anyta88
Scris: Thursday, March 23, 2017 10:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
NicoN, greutatea nu este exacta. Oricum e super bine.yes Cred ca or sa aiba in jur de 3 kg fiecare la nastere. Iti faceai griji ca o sa fie mari hainutele!
Nu vreau sa mi imaginez ce greu iti este sa te misti. Mai ales in ultimele saptamâni. Eu ma simteam ca un balon.
NicoN
Scris: Friday, March 24, 2017 9:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Anca_27 wrote:

Fiecare face cum vrea si cum simte...m ai intrebat la inceput de dr si ti am spus parerea mea si acum iar ti am spus parerea...sora mea a nascut cu furau ghe...acu 5 ani si fiul era si el pe acolo atata tot stiu de el...
Anca astea cu trimisul la matern sunt doar baliverne...nu am auzit pe nimeni sa nasca la privat si sa o trimita la matern si chiar am o cunostinta cu gemeni care a nascut acu si una anul trecut pe care a tinut o 24 de zile la clinica cu unul din copii si nu i a trimis nicaieri!!!
NicoN
Scris: Friday, March 24, 2017 9:54 AM
Nivel

anyta88 wrote:
NicoN, greutatea nu este exacta. Oricum e super bine.yes Cred ca or sa aiba in jur de 3 kg fiecare la nastere. Iti faceai griji ca o sa fie mari hainutele!
Nu vreau sa mi imaginez ce greu iti este sa te misti. Mai ales in ultimele saptamâni. Eu ma simteam ca un balon.

Da zicea si dr ca e plus minus dar important e sa fie sanatosi...daca pun tot asa si mai stau 3 4 sapt ajungem la 3000gr...sincer nu as avea nici o prob sa nu fie bune hainutelelove
Si cu greul chiar e greu si acum..dar nu mai e mult si rezist pt bebeii orice
Andreea06
Scris: Friday, March 24, 2017 10:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Neata burtici!
Am fost la recoltat beta pentru a doua oara, o sa inrosesc mailul azi asteptand rezultatul.. Doamne ajuta sa fie bine! Hands

Anca, cat timp tu esti impacata si multumita de doctor, asta e tot ce conteaza! Ca e privat sau matern, bebe sa fie sanatos. Stiu persoane care ar putea plati sumele colosale de la privat, dar prefera sa nu, sa nasca la stat si sa faca altceva cu banii aia gen lucrusoare pt bebe, mobila etc. Astea sunt alegerile fiecaruia, important e ca tu sa te simti bine cu planul vostru de nastere.

Pupici sa creasca bobita mare!
NicoN
Scris: Friday, March 24, 2017 11:40 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Iti tinem pumnii sa stea cumintei pana dupa pasti! grup

Maine merg si o intreb.. de vitamine, cand sa vin la eco, de aqua, de avion on caz ca se iveste ceva..

Poate sa isi dea seama de sarcina cu risc asa devreme?

Doamne ajuta Andreea!
NicoN
Scris: Friday, March 24, 2017 11:44 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Neata burtici!
Am fost la recoltat beta pentru a doua oara, o sa inrosesc mailul azi asteptand rezultatul.. Doamne ajuta sa fie bine! Hands

Anca, cat timp tu esti impacata si multumita de doctor, asta e tot ce conteaza! Ca e privat sau matern, bebe sa fie sanatos. Stiu persoane care ar putea plati sumele colosale de la privat, dar prefera sa nu, sa nasca la stat si sa faca altceva cu banii aia gen lucrusoare pt bebe, mobila etc. Astea sunt alegerile fiecaruia, important e ca tu sa te simti bine cu planul vostru de nastere.

Asa e Andreea daca ar fii cat de cat ok spitalul sincer nici eu nu as da 6500 de lei aiurea...dar chiar acum in ianuarie o fosta colega a iesit din matern cu o infectie ff urata! Si dr care sunt la privat nici unul nu mai merge la matern...au ramas doar cativa...nu vreau sa imi las nici dr...fiecare alege ce si cum vrea dar noi pt bebeii facem tot ce putem...nu e nici fita nici altceva
Anca_27
Scris: Friday, March 24, 2017 1:03 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Neata burtici!

Exact asa gandesc si eu, si am si auzit si cunosc pers importante din oras care au nascut la stat. Doamne ajuta la toata lumea DistanceKiss
Ai emotii pt beta? La ce ora iti da rezultatul?
BabyGimi
Scris: Friday, March 24, 2017 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Andreea06 wrote:
Neata burtici!

Andreea, cred ca intrebai la Aspirici de cafea in sarcina. Evident, cel mai bine e sa intrebi medicul curant, ca el stie cel mai bine cum evolueaza sarcina ta:) Apoi, unele femei insarcinate nici nu mai suporta mirosul de cafea, din cauza greturilor:)) Deci depinde.

Dar in principiu, ai voie maxim 200 mg cafeina pe zi, dar sa tii cont si de celelalte alimente care o pot contine: ciocolata, bauturi acidulate / energizante, ceaiul verde etc. Eu am baut cafea zilnic, cu mult lapte ca asa imi place:) Dar am avut ok-ul doctorului si pt 2 cafele / zi mai slabute.

Legat de sushi- nope. Nu bun :) Carnea, in general, trebuie sa fie bine gatita, nimic in sange, sau semipreparat, fara oua crude pt a evita eventuale infectii. Fructele si legumele sa fie super bine spalate. Toate astea mai ales daca nu ai anticorpi la toxoplasma.
Andreea06
Scris: Friday, March 24, 2017 2:19 PM
Nivel

Anca_27 wrote:

Exact asa gandesc si eu, si am si auzit si cunosc pers importante din oras care au nascut la stat. Doamne ajuta la toata lumea DistanceKiss
Ai emotii pt beta? La ce ora iti da rezultatul?

Nu stiu ora, astazi.. pana la 20. Data trecuta la 18 a ajuns. Am emotii un pic :)

Merci BabyGimi de sfaturi, sunt binevenite!

Am fost la doctor intre timp, dar fix de cafea am uitat sa o intreb, eram prea entuziasmata dupa ce am facut si eco.
Peste a zis ca am voie, in limite, nu zilnic, dar nu sushi, nu crud. Aqua gym no no pana nu se prinde bine, bai calde nu.. Contact nu.

Revin mai tarziu cu detalii de la eco, cand aflu si de beta, ca incep sa fiu superstitioasa Crazy majoreta

Mi-a dat crinone sa iau (progesteron), sa repet beta marti daca e ok azi siiii sa iau vitamine.
alina89
Scris: Friday, March 24, 2017 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Dragelor, ma alatur si eu la fel de timid in clubul burticilor. Avem 5w si 2z si multe emotii. Am auzit asa multe discutii legate de primele 12s incat stam cu un nod in gat pana la prima ecografie macar care o sa fie peste 10 zile Hands sper din suflet sa iasa totul ok ca sa ma pot bucura linistita de burtica mea Love

beta hcg la 5w 1z: 474.83 mUI/mL
Lili Eu
Scris: Friday, March 24, 2017 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
alina89 wrote:
Dragelor, ma alatur si eu la fel de timid in clubul burticilor. Avem 5w si 2z si multe emotii. Am auzit asa multe discutii legate de primele 12s incat stam cu un nod in gat pana la prima ecografie macar care o sa fie peste 10 zile Hands sper din suflet sa iasa totul ok ca sa ma pot bucura linistita de burtica mea Love

beta hcg la 5w 1z: 474.83 mUI/mL
Felicitari! sarcina usoara si la termen. Bravoo daca tu te simti bine nu trebuie sa fi stresata cu astea 12s fi optimista gandeste pozitiv si totul va fi bine computerlove
Andreea06
Scris: Friday, March 24, 2017 3:25 PM
Nivel

175.9 beta 2, e foooarte bine yes Asteptam 140, atata era dublu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.