Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Victory wrote:Fetelor eu azi am aflat ca am un polip endocervical care este pu?in ie?it din cervix....sper ca am explicat bine... intr un fel m am bucurat ca am aflat motivul micilor sângerari cu sânge ro?u care îmi dau emo?ii din saptamana 6.... pe de alta parte Dr mi a zis ca luni sa îl scoatem , însa am mai citit pe net si am observat ca unii zic ca mai bine se lasa in pace ca se elimina la na?tere. Parerile sunt împar?ite, acum nu stiu cum sa fac! Voi ce ?ti?i pe tema asta? Scrie si la aspirici, poate te ajuta fetele acolo |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Anca_27 wrote:Mersi. Pai mi-a recomandat deja dr meu pe doi ecografisti din Arad, care ar fi cei mai buni in asta(cu acte in regula) Anca eu zic sa mergi! Pe cine ti a recomandat? |
|

| Victory wrote:Fetelor eu azi am aflat ca am un polip endocervical care este pu?in ie?it din cervix....sper ca am explicat bine... intr un fel m am bucurat ca am aflat motivul micilor sângerari cu sânge ro?u care îmi dau emo?ii din saptamana 6.... pe de alta parte Dr mi a zis ca luni sa îl scoatem , însa am mai citit pe net si am observat ca unii zic ca mai bine se lasa in pace ca se elimina la na?tere. Parerile sunt împar?ite, acum nu stiu cum sa fac! Voi ce ?ti?i pe tema asta? Mergi si la alt medic pentru o alta parere...o prietena a avut fibrom in sarcina si tot asa a stat pana dupa nastere de s a operat |
|

| NicoN wrote: Anca eu zic sa mergi! Pe cine ti a recomandat?
Pe popa adrian de la Laser si pe sendroiu |
|

| Anca_27 wrote: Pe popa adrian de la Laser si pe sendroiu
Aha popa adrian are acelasi cab cu moldovan...dar tu la cn mergi? Ca nu mai stiu |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| NicoN wrote: Mergi si la alt medic pentru o alta parere...o prietena a avut fibrom in sarcina si tot asa a stat pana dupa nastere de s a operat
E diferit, la mine nu e in uter, e in cervix la exterior si poate crea complicatii, gen sangerari, infectii.... trebuie scos ( chiar daca e risc de recidiva) sau urmatit, Dar foarte des si cu frica in san!!!! Acum am programare sa decidem, sunt la clinica. |
|

| Victory wrote: E diferit, la mine nu e in uter, e in cervix la exterior si poate crea complicatii, gen sangerari, infectii.... trebuie scos ( chiar daca e risc de recidiva) sau urmatit, Dar foarte des si cu frica in san!!!! Acum am programare sa decidem, sunt la clinica. Da stiu ca e diferit doar sa nu fie cu rosc mai mare pt sarcina decat ar ramane acolo...de aia am zis sa ceri si o alta parere...prietena mea a fost la vreo 3...si dupa a luat decizia! Sanatate multa! |
|

| NicoN wrote: Da stiu ca e diferit doar sa nu fie cu rosc mai mare pt sarcina decat ar ramane acolo...de aia am zis sa ceri si o alta parere...prietena mea a fost la vreo 3...si dupa a luat decizia! Sanatate multa!
Am inteles, merci mult ! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 32
| Buna mamicilor! Am fost azi la ecografia de dublu test si surpiza: este tot baiat!!! Deci voi avea al treilea baiat! O sa fiu in casa cu patru barbati...vai de mine...hi hi.
In rest a iesit totul ok, desi ma gandeam ca ma pune sa imi mai fac vreun test ceva. Doamne ajuta! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Victory wrote:Fetelor eu azi am aflat ca am un polip endocervical care este pu?in ie?it din cervix....sper ca am explicat bine... intr un fel m am bucurat ca am aflat motivul micilor sângerari cu sânge ro?u care îmi dau emo?ii din saptamana 6.... pe de alta parte Dr mi a zis ca luni sa îl scoatem , însa am mai citit pe net si am observat ca unii zic ca mai bine se lasa in pace ca se elimina la na?tere. Parerile sunt împar?ite, acum nu stiu cum sa fac! Voi ce ?ti?i pe tema asta?
Am raspuns si la aspirici dar mai scriu inca o data.
Eu am avut asa ceva. Polipul meu a fost atins cand mi se luau probe pentru analize si a doua zi ( chiar de Craciun )am avut o sangerare masiva de s-a umplut WC-ul de sange. La momentul ala m-am speriat foarte rau - am crezut ca am pierdut sarcina. La spital mi-a facut eco si era Petrica plin de voie buna si facea tumbe de numa - numa. Cei de acolo mi-au spus ca era e la polip. Polipul a fost eliminate la nastere. Deci nu fii speriata dar mai cere o parere daca nu esti sigura. Pupici la burtici si bebici! |
|

| Bucurie sa fie sanatos!!! Victori cum esti? Ce decizie ai luat? |
|

| NicoN wrote: Aha popa adrian are acelasi cab cu moldovan...dar tu la cn mergi? Ca nu mai stiu
Sunt la Cristi Furau. Mai tii minte cumva cât te-a costat dublu test in primul trim? Si analiza de sânge ai facut tot la ei la Laser? |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Bucurie2017 wrote:Buna mamicilor! Am fost azi la ecografia de dublu test si surpiza: este tot baiat!!! Deci voi avea al treilea baiat! O sa fiu in casa cu patru barbati...vai de mine...hi hi.
In rest a iesit totul ok, desi ma gandeam ca ma pune sa imi mai fac vreun test ceva. Doamne ajuta! Sa iti traiasa printisori! sa fie sanatosi. sarcina usoara |
|

| Anca_27 wrote: Sunt la Cristi Furau. Mai tii minte cumva cât te-a costat dublu test in primul trim? Si analiza de sânge ai facut tot la ei la Laser?
Eco a fost 250 si analizele la synevo 480 parca...dar furau nu au 4 d??? |
|

| NicoN wrote:Bucurie sa fie sanatos!!! Victori cum esti? Ce decizie ai luat? Deocamdata îl las in pace, am programare pe 28 sa vedem cum o sa fie. Unii polipi chiar dispar de la sine, unii ii la?i in pace daca nu se inflameaza....al?ii trebuie neaparat sco?i ca sa nu faci Infec?ii , etc.... deci pana pe 28 îl mai lasam, apoi hotarâm. Între timp o sa ma mai documentez. |
|
|