Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Merci mult mamici! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| HOPE wrote:Sunt bine deocamdata .. Miercuri merg sa fac morfologia.. Am mai fost si la 20 sapt fix si dr respectiva mi-a zis ca pt gemeni e prea tarziu sa fac morfologia...ca se face la 16 sapt . Atunci mi-a facut ceva masuratori, dar mi-a zis ca nu vede toate segmentele membrelor pt ca sunt prea mari copiii si stau inghesuiti . Asa ca m-am hotarat sa mai merg si la un alt dr.
Mi se pare o aberatie, Nico parca a facut la 20s-21s. Incearca la alt medic. |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Victory wrote:Merci mult mamici!
Eu mi le fac in continuare.Doar in cazul cezarianei mai sugereaza unii medici sa fie unghia curata pt ca acolo se vede primul semn in caz de vreo problema, Doamne fereste.Ori manichiura ori pedichiura. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| stelutza wrote:buna dimineata mamici cele care ati iesit in maternitate stiti cum e legea daca isi ia tatal paternitatea si ce conditii trebuie sa indeplineasca ,sotul are lucrate 12 luni in uitimii 2 ani ma intereseaza mai mult daca trebuie sa fie angajat in luna cand se naste copilul si cand depune actele? va multumesc si sarcini usoare noi suntem bine asteptam morfologia ,am mai facut un eco la 17 saptamani era totul bine inca nu stim exact ce o sa fie s-ar putea sa avem fetita nu e sigur ca nu a stat la poza era tare vioaie pe 31 martie o sa stim sigur oricum nu conteaza sanatos sa fie Raspund eu poate lua sotul CIC (concediu crestere si ingrijire copil) daca are 12 luni lucrate in ultimele 24 anterioare datei nasterii copilului. Nu e musai sa lucreze in luna in care se naste copilul. Dar calculeaza asa: daca tu nasti, de ex, in august 2017, sa vezi ca in per: sept 2015 - aug 2017 sa aiba 12 luni lucrate. |
|
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Mamici si gravidute, voi ati fost toate la dublu test-morfo 1? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Anca_27 wrote:Mamici si gravidute, voi ati fost toate la dublu test-morfo 1? eu am facut intai morfologic si dupa analiza sânge dublu test la 12 saptamani la triplu nu am facut ca a ie?it risk scazut si la eco era ok acum astept morfologic la 21 de saptamâna sunt programata |
|
| stelutza wrote: eu am facut intai morfologic si dupa analiza sânge dublu test la 12 saptamani la triplu nu am facut ca a ie?it risk scazut si la eco era ok acum astept morfologic la 21 de saptamâna sunt programata Eu sunt in dubii, daca sa merg sau nu... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Anca_27 wrote: Eu sunt in dubii, daca sa merg sau nu...
Asa am fost si eu dar totuși am facut eu dupa parerea mea eco morfologic sa il faci ca iti arata tot iti masoara bebelu?ul si e important poate ai noroc si aflu si ce e fetita sau baiat |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Anca_27 wrote:Mamici si gravidute, voi ati fost toate la dublu test-morfo 1? Eu zic sa mergi. e foarte important sa faci morfilogia de trimestru I si II doamne fereste sa aibe bebe ceva probleme acum la prima morfologie se vede. la morfologia de trimestru III poti renunta ca nu e asa de importanta. nici eu nu am mai facuto |
|
| stelutza wrote: Asa am fost si eu dar totu?i am facut eu dupa parerea mea eco morfologic sa il faci ca iti arata tot iti masoara bebelu?ul si e important poate ai noroc si aflu si ce e fetita sau baiat De masurat a zis dr ca il poate masura fara probl si cu 2D, iar despre sex, oricum voi afla, mai devreme sau mai târziu..nu ma grabesc asa tare .
Iar in cazul in care, D-ne fere?te, are ceva, credeti ca ar mai fi vreo metoda de a rezolva asta,in afara de avort? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Anca_27 wrote:De masurat a zis dr ca il poate masura fara probl si cu 2D, iar despre sex, oricum voi afla, mai devreme sau mai târziu..nu ma grabesc asa tare . Iar in cazul in care, D-ne fere?te, are ceva, credeti ca ar mai fi vreo metoda de a rezolva asta,in afara de avort? Nu cred, dar Doamne fereste nici nu vreau sa ma gandesc la asta. elimini riscul sa aduci pe lume un copil cu probleme grave de sanatate sa se chinuie toata viata. e parerea mea |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Anca_27 wrote:De masurat a zis dr ca il poate masura fara probl si cu 2D, iar despre sex, oricum voi afla, mai devreme sau mai târziu..nu ma grabesc asa tare . Iar in cazul in care, D-ne fere?te, are ceva, credeti ca ar mai fi vreo metoda de a rezolva asta,in afara de avort?
Mie morfologiile mi s-au parut extrem de importante. Stateam o ora sa masoare si sa verifice doc ca e totul ok cu copilul. Verifica tot, creier, inima, organe, degete, oase. Tot! Ca mi-a zis ca in proportie de 99% e baietel (de la prima morfologie), asta a fost un plus. Ce ma interesa pe mine e sa fie totul dezvoltat cum trebuie. Eu zic sa mergi la un ecografist bun pt morfologii si sa nu sari peste ele. |
|
| BabyGimi wrote:
Mie morfologiile mi s-au parut extrem de importante. Stateam o ora sa masoare si sa verifice doc ca e totul ok cu copilul. Verifica tot, creier, inima, organe, degete, oase. Tot! Ca mi-a zis ca in proportie de 99% e baietel (de la prima morfologie), asta a fost un plus. Ce ma interesa pe mine e sa fie totul dezvoltat cum trebuie. Eu zic sa mergi la un ecografist bun pt morfologii si sa nu sari peste ele.
Mersi. Pai mi-a recomandat deja dr meu pe doi ecografisti din Arad, care ar fi cei mai buni in asta(cu acte in regula) |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Anca_27 wrote:Mersi. Pai mi-a recomandat deja dr meu pe doi ecografisti din Arad, care ar fi cei mai buni in asta(cu acte in regula)
Bun asa:) Mergi cu incredere. Pfoai, ce emotii am avut la morfologii, mai ales la prima, sa stiu ca are toate organele, ca e totul ok. Si cand mi-a zis ca e baietel, mi-au dat lacrimile instant, caci imi doream o fetita, desi simteam ca e baiat Si imi venea sa ii dau bobarnace sotului ca mi-a facut baiat, am fost suparata pe el cateva zile. Ce vremuri, ce nebuna eram:)))) Iar acum nu imi imaginez viata fara minunea mea mica |
|
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Fetelor eu azi am aflat ca am un polip endocervical care este pu?in ie?it din cervix....sper ca am explicat bine... intr un fel m am bucurat ca am aflat motivul micilor sângerari cu sânge ro?u care îmi dau emo?ii din saptamana 6.... pe de alta parte Dr mi a zis ca luni sa îl scoatem , însa am mai citit pe net si am observat ca unii zic ca mai bine se lasa in pace ca se elimina la na?tere. Parerile sunt împar?ite, acum nu stiu cum sa fac! Voi ce ?ti?i pe tema asta? |
|
|