Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Lili Eu wrote: Asa e, ete na nu ma supar avem multe de invatat. dar eu cred ca fiecare copil e diferit si cred ca la momentul potrivit alegi ce e mai bine ptr el, pur si simplu simti asta. eu inainte sa vina bebe imi faceam o mie de griji ca nu voi sti ce vrea bebe cand plinge! dar acum cum deschide gura eu stiu ce il supara pur si simplu il simt. si sunt singura care il linisteste.
Daaaa, clar fiecare copilas e diferit si ce functioneaza la unul, poate nu functioneaza la altul:) Mamicia se invata, in functie de fiecare bebelus in parte:)) |
|
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Felicitari Teo si Korina!
Fetele care ati facut analizele la Bioclinica stiti cumva aprox cat a costat profilul Torch? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Buna, eu am nascut joi seara la ora 18:15 min un baie?el de 3,100gr si 49 cm sanatos, a ptrebuitvsa fac cezariana de urgenta k aveam dureri si începusem sa ma dilat intra un deget asa se face ca acum suntvacasa cu bebe care este atât de cuminte nu ma supara la fel ca toate am probleme cu alaptarea din cauza ranilor, lapte am k îmi curge singur dat tot nu se satura doar din al meu eu ma mulg si ii dau si tot Ferendia sa fac completare cu lapte praf o sa va povestesc mai multe cand voi putea acum trebuie sa-i dau lui bebe a pape ca este ora lui deja începe sa dea semn ca se treze?te. Scuza?i de scris dat ma corecteaza singur. O sa ata?ez si o poza cu bebe mai dupa ce i-l bag la mani. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Anca_27 wrote:Felicitari Teo si Korina!
Fetele care ati facut analizele la Bioclinica stiti cumva aprox cat a costat profilul Torch? Mersi frumos Anca_27! Sarcina usoara si la termen@! |
|
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Buna burticute, poate unele ma stiti de la aspirici, sunt fericita posesoare a unei bobite de 1.24cm , avem 7s3z . Am vrea si noi pe listituta chiar daca suntem inca full de emotii sa fie totul ok, avem mici sangerari din cand in cand.... ma gandesc ca fiind si eu aici printre burtici mai mari poate devin si eu mai optimista si trecem si noi in etapa de savurare a sarcinii. Am o intrebare, m a programat la urmatorul control abia pe 10 aprilie cand voi avea 12s direct la Dublu test, nu e cam tarziu? Ar fi 5 saptamani de azi de cand am avut ultimul control. Si bineinteles daca intre timp sunt probleme sa o sun (sper sa nu fie)..... Voi ati facut dublu test? Eu am 36 de ani, fac 37 in vara , as fi facut testul Nifty, voi cum ati facut? Victory attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Victory wrote:Buna burticute, poate unele ma stiti de la aspirici, sunt fericita posesoare a unei bobite de 1.24cm , avem 7s3z . Am vrea si noi pe listituta chiar daca suntem inca full de emotii sa fie totul ok, avem mici sangerari din cand in cand.... ma gandesc ca fiind si eu aici printre burtici mai mari poate devin si eu mai optimista si trecem si noi in etapa de savurare a sarcinii. Am o intrebare, m a programat la urmatorul control abia pe 10 aprilie cand voi avea 12s direct la Dublu test, nu e cam tarziu? Ar fi 5 saptamani de azi de cand am avut ultimul control. Si bineinteles daca intre timp sunt probleme sa o sun (sper sa nu fie)..... Voi ati facut dublu test? Eu am 36 de ani, fac 37 in vara , as fi facut testul Nifty, voi cum ati facut? Imi permit sa-ti dau un sfat...pt ca mi-ar fi placut sa-l primesc si eu. Nu astepta sa treaca 5 saptamani... Eu am fost la prima eco la 7 sapt si 5 zile si mi-a zis ca e un singur bebe. M-a chemat la 12 sapt si atunci a vazut ca sunt 2 bebei. Daca mai mergeam inca o data in intervalul asta, poate se vedea clar daca amn o placenta sau doua..pt ca doar la inceputul sarcinii se ppoate vedea. Acum se presupune ca am o singura placenta ceea ce implica un risc major rar, dar exista... Nu mai intru in detalii. Faci cum crezi, dar sfatul meu e sa mai mergi inca o data pana la 12 sapt. Sarcina usoara! |
|
| HOPE wrote: Imi permit sa-ti dau un sfat...pt ca mi-ar fi placut sa-l primesc si eu. Nu astepta sa treaca 5 saptamani... Eu am fost la prima eco la 7 sapt si 5 zile si mi-a zis ca e un singur bebe. M-a chemat la 12 sapt si atunci a vazut ca sunt 2 bebei. Daca mai mergeam inca o data in intervalul asta, poate se vedea clar daca amn o placenta sau doua..pt ca doar la inceputul sarcinii se ppoate vedea. Acum se presupune ca am o singura placenta ceea ce implica un risc major rar, dar exista... Nu mai intru in detalii. Faci cum crezi, dar sfatul meu e sa mai mergi inca o data pana la 12 sapt. Sarcina usoara!
Merci mult, oricum nu cred ca rezistam eu 5 sapt sa ast asa..... |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| luizika27 wrote:Buna, eu am nascut joi seara la ora 18:15 min un baie?el de 3,100gr si 49 cm sanatos, a ptrebuitvsa fac cezariana de urgenta k aveam dureri si începusem sa ma dilat intra un deget asa se face ca acum suntvacasa cu bebe care este atât de cuminte nu ma supara la fel ca toate am probleme cu alaptarea din cauza ranilor, lapte am k îmi curge singur dat tot nu se satura doar din al meu eu ma mulg si ii dau si tot Ferendia sa fac completare cu lapte praf o sa va povestesc mai multe cand voi putea acum trebuie sa-i dau lui bebe a pape ca este ora lui deja începe sa dea semn ca se treze?te. Scuza?i de scris dat ma corecteaza singur. O sa ata?ez si o poza cu bebe mai dupa ce i-l bag la mani. Felicitari mamy ma bucur ca ati ajuns cu bine la termen, sa iti traiasca bebelusul si sa fiti sanatosi!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Poza cu ERIK CONSTANTIN luizika27 attached the following image(s):
|
|
| luizika27 wrote:Poza cu ERIK CONSTANTIN sa va traiasca mica munune si sa va aduca multe bucurii!! e un scump |
|
| La multi ani mamicute si viitoare mamicute!!! Spuneti mi va rog, voi ati facut Dublu test? Mie frica de un rez pozitiv care ar putea fi fals pozitiv!! Am auzit multe cazuri de genul.... Este vreuna din voi care a facut Harmony, Panorama sau Nifty? Nu stiu cum sa fac, ce sa aleg , am 36 de ani.... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 32
| Victory wrote:La multi ani mamicute si viitoare mamicute!!! Spuneti mi va rog, voi ati facut Dublu test? Mie frica de un rez pozitiv care ar putea fi fals pozitiv!! Am auzit multe cazuri de genul.... Este vreuna din voi care a facut Harmony, Panorama sau Nifty? Nu stiu cum sa fac, ce sa aleg , am 36 de ani.... Buna! La 35 de ani, la dublu test mi-a iesit un rezultat fals pozitiv si am facut testul Nifty. Acum la bebe 3, un an mai tarziu, voi astepta dublul testul si apoi vad daca fac Nifty. Desi eu cred ca iar ma vor pune sa-l fac...si Costa totusi 2.600 lei! Dar noi sa fim sanatosi! |
|
| Victory wrote:La multi ani mamicute si viitoare mamicute!!! Spuneti mi va rog, voi ati facut Dublu test? Mie frica de un rez pozitiv care ar putea fi fals pozitiv!! Am auzit multe cazuri de genul.... Este vreuna din voi care a facut Harmony, Panorama sau Nifty? Nu stiu cum sa fac, ce sa aleg , am 36 de ani.... Eu nu am mai facut dublu test. am facut la 11s testul Nifty. eu am facut la synevo si am dat 2.700 lei. am facut doar morfologia de trimestru I si II. de dublu test si triplu test nu a ma fost nevoie ptr ca a iesit bun testul Nifty. acum tu hotarasti ce alegi sa faci. |
|
| Victory wrote:La multi ani mamicute si viitoare mamicute!!! Spuneti mi va rog, voi ati facut Dublu test? Mie frica de un rez pozitiv care ar putea fi fals pozitiv!! Am auzit multe cazuri de genul.... Este vreuna din voi care a facut Harmony, Panorama sau Nifty? Nu stiu cum sa fac, ce sa aleg , am 36 de ani....
Eu am facut dublu test, a iesit risc intermediar pt Sindromul Down, iar apoi am facut Harmony. Asta se intampla anul trecut, in martie, la 32 de ani. Daca voi mai avea un al 2lea copil, fac direct Harmony, oricum varsta ma trage in jos la dublu test. Si prefer sa dau niste bani si stiu un lucru clar, decat sa stau cu griji pana la nasterea copilului. Acum depinde de fiecare persoana in parte, chiar si de situatia financiara, ca sunt foarte scumpe testele... sunt multe de luat in calcul. Doamne ajuta sa fie totul bine cu bobita ta pana la termen si stai linistita in pat Aveti grija de voi! |
|
| luizika27 wrote:Poza cu ERIK CONSTANTIN
Iubiiiitul de el, ce expresiv e, lesin!!! Frumusete mica Sa fie sanatos, norocos si fericit! Felicitari! |
|
|