Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| anyta88 wrote:Eu tot ce am luat nr 56 nu am folosit . A purtat 62 . Si apoi f repede a trecut la 68. Acum purtam 74. Creste f repede. Nu se merita sa cumperi f multe. Mai bine investesti intr un patut de calitate sau un carut. La tine e dubla investitia ! Eu am luat si 50 fiind doi sigur o sa fie bun 50...ce greutate a avut la nastere? Noi am facut la comanda mobila pt ei cand e amenajata camera va pun pozici..in schimb la carucioare nu stiu ce sa cumpar...noi stam la 3 si m am tot gandit ca nu am cum sa iau carucior de gemeni ca imi va fii foarte greu sa cobor cu caruciorul si 2 copii si cred ca o sa cumpar 2 carucioare si cand o sa merg doar eu la plimbare o sa pun unul in carucior si unul in sistem.. Alta varianta nu vad acum...si pe cand cresc o sa le iau unul sport foarte usor dublu...asta in cazul in care o sa mai stea in carucior dupa 1 an BabyGimi cu siguranta dupa nastere vedem ce si cum...ce ni se potriveste noua si bebeilor...dar eu sincer cu 2 nici pe net nu cred ca mai pot sta sa fac vreo comanda asa ca am incercat sa imi iau cam detoate..fina mea naste imediat dupa mine si tot baietel va avea asa ca va fii norocoasa daca nu o sa folosim tot ce avem...deja am un carusel de la fisher care nu mi se potriveste la patutul din camera lor..e foarte masiv patutul si nu am cum sa il prind...dar avem un patit pt dormitorul nostru care vreau sa il atasez la pat...daca nu merge nici acolo il fac cadou |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Bucurie2017 wrote:Daa...pe 20.03 ma duc sa il vad pe bebe. Abia astept! Sunt bine iar azi avem fix 11 saptamani
hey, vad ca esti deodata cu mine! eu am control pe 10 martie si efectiv numar zilele pe calendar :)
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Inawar wrote:
hey, vad ca esti deodata cu mine! eu am control pe 10 martie si efectiv numar zilele pe calendar :)
eu merg pe 3 poate am noroc si aflu ce va fi daca nu la morfologie la 20 de saptamani in martie sigur aflam oricum nu conteaza sa fie sanatos!!! |
|
| stelutza wrote:eu merg pe 3 poate am noroc si aflu ce va fi daca nu la morfologie la 20 de saptamani in martie sigur aflam oricum nu conteaza sa fie sanatos!!!
La mine va fi controlul de 12 saptamani si am inteles ca s-ar putea vedea ceva, asta cu mult noroc. Important e sa fie sanatos bebelusul dar si curiozitatea e mare. Oricum am decis sa nu fac dublu test si imediat dupa control sa fac testul harmony care e mai scump dar mai sigur, in plus imi zice si sexul bebelusului.
Bafta la control sa afli ce iti doresti! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Inawar wrote:
La mine va fi controlul de 12 saptamani si am inteles ca s-ar putea vedea ceva, asta cu mult noroc. Important e sa fie sanatos bebelusul dar si curiozitatea e mare. Oricum am decis sa nu fac dublu test si imediat dupa control sa fac testul harmony care e mai scump dar mai sigur, in plus imi zice si sexul bebelusului.
Bafta la control sa afli ce iti doresti!
Foarte bine, asta o sa fac si eu cand / daca voi avea al 2lea bebelus. Direct Harmony, nu mai stau si de dublu test, mai ales ca voi avea si peste 34 de ani atunci. La primul copil am avut risc intermediar la trisomii, conform dublu test si panicata maxim, am facut Harmony, unde a iesit risc minim. |
|
| NicoN wrote:Eu am luat si 50 fiind doi sigur o sa fie bun 50...ce greutate a avut la nastere? Noi am facut la comanda mobila pt ei cand e amenajata camera va pun pozici..in schimb la carucioare nu stiu ce sa cumpar...noi stam la 3 si m am tot gandit ca nu am cum sa iau carucior de gemeni ca imi va fii foarte greu sa cobor cu caruciorul si 2 copii si cred ca o sa cumpar 2 carucioare si cand o sa merg doar eu la plimbare o sa pun unul in carucior si unul in sistem.. Alta varianta nu vad acum...si pe cand cresc o sa le iau unul sport foarte usor dublu...asta in cazul in care o sa mai stea in carucior dupa 1 an BabyGimi cu siguranta dupa nastere vedem ce si cum...ce ni se potriveste noua si bebeilor...dar eu sincer cu 2 nici pe net nu cred ca mai pot sta sa fac vreo comanda asa ca am incercat sa imi iau cam detoate..fina mea naste imediat dupa mine si tot baietel va avea asa ca va fii norocoasa daca nu o sa folosim tot ce avem...deja am un carusel de la fisher care nu mi se potriveste la patutul din camera lor..e foarte masiv patutul si nu am cum sa il prind...dar avem un patit pt dormitorul nostru care vreau sa il atasez la pat...daca nu merge nici acolo il fac cadou
Eu stau la 6, avem lift, dar la iesirea din scara sunt trepte. Pai puteam sa ies cu carutul singura? Nope:(( Am probleme cu spatele, asa ca nici sa ridic carutul singur nu puteam. Greu rau sa puna o rampa, mai ales ca suntem vreo 5 familii pe scara cu bebelusi. Voi, mamele de gemeni sunteti eroine in ochii mei Si stai si la 3?! Dios mios! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Inawar wrote:
Bafta la control sa afli ce iti doresti!
bafta si sarcina usoara si tie |
|
| BabyGimi wrote:Eu stau la 6, avem lift, dar la iesirea din scara sunt trepte. Pai puteam sa ies cu carutul singura? Nope:(( Am probleme cu spatele, asa ca nici sa ridic carutul singur nu puteam. Greu rau sa puna o rampa, mai ales ca suntem vreo 5 familii pe scara cu bebelusi. Voi, mamele de gemeni sunteti eroine in ochii mei Si stai si la 3?! Dios mios! Da la 3...fara lift si scari cum zici la iesirea din bloc...oi vedea ce o sa fac...sper pana nasc sa ne luam masina ca am vandut o si nu avem numai cea de servici a sotului, dar daca ne luam masin o sa las carucioarele acolo...dar tot e greu cu 2 copii si bagaj sa cobor la masina...imi chem babutele de pe scara in ajutor ca doar babute am |
|
| BabyGimi wrote:
Foarte bine, asta o sa fac si eu cand / daca voi avea al 2lea bebelus. Direct Harmony, nu mai stau si de dublu test, mai ales ca voi avea si peste 34 de ani atunci. La primul copil am avut risc intermediar la trisomii, conform dublu test si panicata maxim, am facut Harmony, unde a iesit risc minim.
La asta m-am gandit si eu ca poate fac dublu test, iese cu risc si de fapt e rezultat fals care mai rau ma ingrijoreaza si nu mai pot nici sa dorm noaptea. Am citit de multe cazuri cu rezultate false... , eu un test cu rezultat de tip statistica matematica si nu m-a convins. De altfel sa vad la ecografia de 12 saptamani ca e totul in regula si a doua zi merg sa fac harmony.
|
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| anyta88 wrote:Eu tot ce am luat nr 56 nu am folosit . A purtat 62 . Si apoi f repede a trecut la 68. Acum purtam 74. Creste f repede. Nu se merita sa cumperi f multe. Mai bine investesti intr un patut de calitate sau un carut. La tine e dubla investitia !
Ce bine.Eu am cumparat f putine 56.Majoritatea 62.Sa vedem acum..nici eu nu prea pot sa ma abtin de la cumparaturi, as lua de toate..dar ma mai domolesc |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Lara_plus, n-ai mai intrat sa ne zici daca ai nascut, cum esti, cum e bebele ..... Te asteptam cu vesti! |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| BabyGimi wrote:Fetelor, un lucru este cert: fiecare copil este diferit si inevitabil, ce functioneaza la o mamica, poate in cazul altei mamici nu merge. Important e ca voi sa faceti cum considerati ca e mai bine atat pt bebelus, dar si pentru voi. Ca de exemplu, eu am nascut in august, pe canicula. Mi-a fost rau (adica lesin, ameteli, depresie post partum) inca o luna apoi, nu suportam caldura, prin urmare, cine a avut chef de cumparaturile de dupa?! Noroc cu magazinele online. Pt mine, patutul nu e atat de important, copilul doarme cu mine. Sta in patut cand mai am chestii urgente de facut in casa, maxim 30 min, pt ca se plictiseste. Copilul are reflux destul de agresiv, iar primele luni dormeam mai mult cu el in brate, pe verticala, intr-un balansoar. Asta am ales ca e mai bine pt noi, mai ales dupa ce intr-o noapte aproape s-a sufocat cu voma. Asta e o imagine ce nu o voi uita toata viata mea. Iar carutul a fost folosit doar de cateva ori, din pacate, pt ca nu vrea sa stea in el. Nu vrea in scoica, nu mai vrea in landou, nu vrea in varianta sport. Prin urmare, acum mergem la plimbare doar in sistemul de purtare. Care e ideea postarii mele? Ca fiecare mamica are experienta ei cand vine vorba de cele necesare cresterii copilului:) Ii dai ceva pentru reflux? Si a mea a vomitat mult. Erau numai balti prin pat si o schimbam incontinu. De cateva saptamani e un pic mai bine. Mai varsa cam o dat pe zi sau la 2 zile. |
|
| anyta88 wrote: Ii dai ceva pentru reflux? Si a mea a vomitat mult. Erau numai balti prin pat si o schimbam incontinu. De cateva saptamani e un pic mai bine. Mai varsa cam o dat pe zi sau la 2 zile.
Off imi pare rau, probiotice nu i ai dat? Ce greutate a avut bebelina ta la nastere? |
|
| anyta88 wrote: Ii dai ceva pentru reflux? Si a mea a vomitat mult. Erau numai balti prin pat si o schimbam incontinu. De cateva saptamani e un pic mai bine. Mai varsa cam o dat pe zi sau la 2 zile.
Nu i-am dat tratament, toti doc la care am fost au zis ca e ceva normal la bebelusi, iar el a luat foarte bine in greutate intotdeauna. A fost confirmat ecografic ca are un reflux puternic, si vom vedea dupa inceperea diversificarii daca se imbunatateste ceva. Si acum regurgiteaza inca de cateva ori pe zi. O data a fost asa de rau, incat a vomitat galben; pfff, credeam ca lesin Micutii de ei, se fac ei bine
|
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Gravidutelor va urez o primavara frumoasa,cu sarcini usoare si duse la termen,iar mamicilor sa se bucure de bebelusii lor,sa fie sanatosi,cuminti si mancaciosi!! Noi vineri avem marea intalnire cu printesa noastra!Abia astept!! |
|
|