Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| stelutza wrote:Eu am fost la cumparaturi cu cumnata ea a luat pentru nepoate hainute asa ca eu nu am rezistat si am luat ?i eu câteva asa sunt de dragalase  abia e inceputul  la cumparaturi Eu As zice sa începi sa ii cumperi cremite, pudra, samponel, sapunel, pampersi si ce crezi tu ca ti-ar mai trebui, lotiuni, uleiuri etc. Mai Multe hainite poti lua si dupa 20 sapt si oricum creste vazând cu ochii. sarcina usoara in continuare |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 32
| Eu la ambii copii am cumparat absolut totul inainte. Cand am venit de la Spital am mai avut nevoie doar de niste lucruri de la farmacie. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Anca_27 wrote:A facut ochisoooori!!! Ce scumpellll!!!  Taty lui are acum un al doilea tv In Legatura cu sânii, sora-mea (4copii) zicea ca e foarte buna glicerina boraxata si nu e daunatoare nici pt bebe . Te dai inainte sa pape si eventual si dupa. Aveti Grija de voi Multumesc!! am fort eri la farmacie ptr ca nu mai puteam de sani la unu mi.a dat si sangele. sa imi cumpar protectii de san din silicon. si am dat de o farmacista foarte draguta si a zis ca nu ma va ajuta cu nimic si ca nu sunt bune. si mi.lea aratat cum sunt si ma convins. si ma invatat sa ma dau pe sani cu crena ptr fundulet bepanthen. si vad ca e mult mai bine. |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Anca_27 wrote:Eu As zice sa începi sa ii cumperi cremite, pudra, samponel, sapunel, pampersi si ce crezi tu ca ti-ar mai trebui, lotiuni, uleiuri etc. Mai Multe hainite poti lua si dupa 20 sapt si oricum creste vazând cu ochii.  sarcina usoara in continuare Anca creme si uleiuri nu prea e ok sa faci bebele pt ca ii acoperi pori si nu e ok pt piele, iar scutece iar io zic sa nu iei exagerat pt ca nu sti ce i se potriveste bebelui si la fel si marimile mai bn mai putine si cumperi dupa! Hainutele io zic ca e ok sa fie cumparate din timp sa ai timp de spalat calcat ca dupa ce nasti o sa ai atatea numa chef de calcat o groaza de haine nu cred ca ai...oricum o sa ai de lucru cu spalat hainute si calcat si dupa nastere...io tot calc de cateva zile si acum m am oprit ca avem cv mesteri si ma apuc dupa ce amenajam camera sa le pun direct |
|

| Miha cum esti? Victor ce face? Pupici |
|

| Eileen cum e printesa dupa botez? Pupici |
|

| Bucurie2017 wrote:Eu la ambii copii am cumparat absolut totul inainte. Cand am venit de la Spital am mai avut nevoie doar de niste lucruri de la farmacie. Cred ca e cel mai bine asa! Cum esti? Cate s ai? Acum am vazut...mai un pic si faci morfo si ne spui ce ai in burtica |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Mi ati amintit de mine!!! Si eu eram la fel de nerabdatoare!! Eram.in stare sa iau tot magazinul. Important este sa aveti strictul necesar. Patut, carut,bagajul pt spital si cateva hainute. Nu e chiar asa dramatica perioada dupa nastere. Poti face orice. Mai ales cele care o sa nasteti primavara -vara! Eu am iesit cu ea peste tot de cand avea 2-3 saptamani. Intradevar,la supermarket evitam.orele aglomerate. De obicei ieseam dimineata cand lumea e la munca. Lili eu am folosit Garmastan. E foarte bun si poti alapta fara probleme. Nu ae spala. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| anyta88 wrote:Mi ati amintit de mine!!! Si eu eram la fel de nerabdatoare!! Eram.in stare sa iau tot magazinul. Important este sa aveti strictul necesar. Patut, carut,bagajul pt spital si cateva hainute. Nu e chiar asa dramatica perioada dupa nastere. Poti face orice. Mai ales cele care o sa nasteti primavara -vara! Eu am iesit cu ea peste tot de cand avea 2-3 saptamani. Intradevar,la supermarket evitam.orele aglomerate. De obicei ieseam dimineata cand lumea e la munca. Lili eu am folosit Garmastan. E foarte bun si poti alapta fara probleme. Nu ae spala. eu in august o sa nasc la inceput acum sper sa fie totul bine abia astept morfologia pana acum a fost bine cu sarcina sper si de acum ca am o stare de relaxare nu mai sunt asa stresata am cumparat cateva body si niste papucei nu vor fi buni ii voi face cadou |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Anca_27 wrote:Eu As zice sa începi sa ii cumperi cremite, pudra, samponel, sapunel, pampersi si ce crezi tu ca ti-ar mai trebui, lotiuni, uleiuri etc. Mai Multe hainite poti lua si dupa 20 sapt si oricum creste vazând cu ochii.  sarcina usoara in continuare la fel sarcina usoara! |
|

| anyta88 wrote:Mi ati amintit de mine!!! Si eu eram la fel de nerabdatoare!! Eram.in stare sa iau tot magazinul. Important este sa aveti strictul necesar. Patut, carut,bagajul pt spital si cateva hainute. Nu e chiar asa dramatica perioada dupa nastere. Poti face orice. Mai ales cele care o sa nasteti primavara -vara! Eu am iesit cu ea peste tot de cand avea 2-3 saptamani. Intradevar,la supermarket evitam.orele aglomerate. De obicei ieseam dimineata cand lumea e la munca. Lili eu am folosit Garmastan. E foarte bun si poti alapta fara probleme. Nu ae spala. Anita si mie imi e cam am luat cam multe si poate nu o sa le purtam deloc dar asta e...abia astept sa vina bebeii |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| NicoN wrote:Anita si mie imi e cam am luat cam multe si poate nu o sa le purtam deloc dar asta e...abia astept sa vina bebeii Eu tot ce am luat nr 56 nu am folosit . A purtat 62 . Si apoi f repede a trecut la 68. Acum purtam 74. Creste f repede. Nu se merita sa cumperi f multe. Mai bine investesti intr un patut de calitate sau un carut. La tine e dubla investitia ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Fetelor, un lucru este cert: fiecare copil este diferit si inevitabil, ce functioneaza la o mamica, poate in cazul altei mamici nu merge. Important e ca voi sa faceti cum considerati ca e mai bine atat pt bebelus, dar si pentru voi.
Ca de exemplu, eu am nascut in august, pe canicula. Mi-a fost rau (adica lesin, ameteli, depresie post partum) inca o luna apoi, nu suportam caldura, prin urmare, cine a avut chef de cumparaturile de dupa?! Noroc cu magazinele online. Pt mine, patutul nu e atat de important, copilul doarme cu mine. Sta in patut cand mai am chestii urgente de facut in casa, maxim 30 min, pt ca se plictiseste. Copilul are reflux destul de agresiv, iar primele luni dormeam mai mult cu el in brate, pe verticala, intr-un balansoar. Asta am ales ca e mai bine pt noi, mai ales dupa ce intr-o noapte aproape s-a sufocat cu voma. Asta e o imagine ce nu o voi uita toata viata mea.
Iar carutul a fost folosit doar de cateva ori, din pacate, pt ca nu vrea sa stea in el. Nu vrea in scoica, nu mai vrea in landou, nu vrea in varianta sport. Prin urmare, acum mergem la plimbare doar in sistemul de purtare.
Care e ideea postarii mele? Ca fiecare mamica are experienta ei cand vine vorba de cele necesare cresterii copilului:) |
|

| NicoN wrote:Cred ca e cel mai bine asa! Cum esti? Cate s ai? Acum am vazut...mai un pic si faci morfo si ne spui ce ai in burtica Daa...pe 20.03 ma duc sa il vad pe bebe. Abia astept! Sunt bine iar azi avem fix 11 saptamani |
|

| Lili Eu wrote: Multumesc!! am fort eri la farmacie ptr ca nu mai puteam de sani la unu mi.a dat si sangele. sa imi cumpar protectii de san din silicon. si am dat de o farmacista foarte draguta si a zis ca nu ma va ajuta cu nimic si ca nu sunt bune. si mi.lea aratat cum sunt si ma convins. si ma invatat sa ma dau pe sani cu crena ptr fundulet bepanthen. si vad ca e mult mai bine. Cea mai buna crema este GARMASTAN! Iti spun acest lucru dupa doua nasteri, la ambele avand rani la sfarcuri. Este minunata crema! Plus ca nici nu trebuie sa te speli. Si inca ceva: stai, daca poti, cat mai mult cu sanul afara la aer. Incearca sa stai langa bebe cand doarme si tu sa ai sanul neacoperit si dat cu Garmastan. Crede-ma ca are efect! |
|
|