Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| HOPE wrote:Multumesc pt raspuns. Voi cum sunteti?
Suntem bine. Stari de oboseala maxima. Dorm pe mine aci` la munci. Peste 2 saptamani merg la eco sa-mi vad buburuza si nu mai am rabdare. Intre timp am facut si NIM test, pentru ca imi iesise cat de cat prost si triplu testul si e ok buburuza mea. Mi-am luat o piatra de pe inima. In rest toate bune. Visez la ziua cand o sa o tin in brate |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Anna21 wrote: Suntem bine. Stari de oboseala maxima. Dorm pe mine aci` la munci. Peste 2 saptamani merg la eco sa-mi vad buburuza si nu mai am rabdare. Intre timp am facut si NIM test, pentru ca imi iesise cat de cat prost si triplu testul si e ok buburuza mea. Mi-am luat o piatra de pe inima. In rest toate bune. Visez la ziua cand o sa o tin in brate Ma bucur ca e bine buburuza . Eu m-as duce in fiecare saptamana sa-mi vad buburuzele.. si vorba ta...visez la ziua cand le voi tine in brate. Mai este asa mult.. |
|
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| HOPE wrote:Ma bucur ca e bine buburuza . Eu m-as duce in fiecare saptamana sa-mi vad buburuzele.. si vorba ta...visez la ziua cand le voi tine in brate. Mai este asa mult..
Acum trece timpul si o sa vina vremea sa ne tinem buruzele in brate. Eu nici nu stiu cand am ajuns la jumatatea sarcinii. A trecut asa repede timpul.. |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Doamnelor eu am pierdut sarcina, saptamana trecuta! Ma voi retrage de aici dupa ce apare Lili cu bebicu. Sa ne zica e e bine si sa imi povesteasca despre schema ei cu pregnil de la inceputul sarcinii. Azi am fost la tutunaru si vrea sa-mi faca la paroscopie si histeroscopie. Desi eu am mai trecut prin ambele, nu l-a interesat nici o analiza nici o concluzie data de vre-un alt medic. |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Ce frumos!!@ cand ai avut timp sa le fc in sarcina? Sa aveti o oetrecere frumoasa si printesa sa fie sanatoasa si cuminte!!! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Adinuta wrote:Doamnelor eu am pierdut sarcina, saptamana trecuta! Ma voi retrage de aici dupa ce apare Lili cu bebicu. Sa ne zica e e bine si sa imi povesteasca despre schema ei cu pregnil de la inceputul sarcinii. Azi am fost la tutunaru si vrea sa-mi faca la paroscopie si histeroscopie. Desi eu am mai trecut prin ambele, nu l-a interesat nici o analiza nici o concluzie data de vre-un alt medic. Ai mesaj privat. Asa e el nu il untereseaza alta parere cand mergi la el te ia de la 0 nu il intereseaza alta parere, si eu cred ca asa e cel mai bn, si eu am facut laparoscopia si histeroscopia in aceiasi zi, alte analize nu am mai facut dupa ca nu a fost nevoie. mi.a dat sa iau trei luni tratament cu DHEA si a2a luna am ramas. Noi suntem internati am facut anslizele, si asteptam sa vina ziua de maine, sau de poimine nu se stie cand ne opereaza |
|
| mazdravela wrote:fetelor voi le faceti baita la bebei zilnic? pe mine ma pune maica-mea sa ii fac zilnic ca cica dooarme mai bine. Ce-i drept azi noapte a dormit de la 12-6, dar nu stiu daca e baita sau din cauza ca nu prea a dormit ziua dupa ce o alaptez in patul nostrum o adorm pe burta mea si dupa jumatate de ora o mut in patul ei unde doarme mai departe. in leagan sunt momente cand sta si adoarme si altele in care plange de mama focului. poate o fi mai bun cand o sa fie si ea mai maricica... nu stiu.. ma omoara colicii astia.. moasa a zis ca pot sa beau apa mineral ca ei vor avea colici pana la 3 luni indifferent de ce mananc sau beau.. voi ce stiti? Eu nu am nascut dar am inteles ca e bn sa le fc zilnic baita si cu colici eu zic sa nu te stresezi si sa mananci normal...si cei cu lapte praf au colici...deci nu laptele e de vina! Am inteles ca lactatele ar provoca colici :* |
|
| HOPE wrote:Fetelor, cam de cand se simt mai des miscarile lui bebe? Eu am 18 sapt acum si de cateva zile n-am mai simtit nimic... Pana acum am simtit doar de cateva ori. Vineri am fost la eco si era totul bine. Am si placenta anterioara.. Hope eu zic sa nu iti faci griji de pe la 20s am simtit zilnic miscarile, dar asa la cateva zile am simtit dupa 15 |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Adinuta imi pare tare rau....Nu exista cuvinte care sa te aline iti doresc multa forta sa treci peste ...Daca te ai dus la Tutunaru mergi pe mana lui, chiar daca ai mai facut anumite investigatii. Mie mi se pare cel mai ok sa te ia de la 0. Anyta, pe12 la 3 luni avea 6.600, la fel alaptat exclusiv. Mazdravela acum facem una da una nu din aceleasi motive ca Babygimi. La vara cu siguranta zilnic ca nu prea ai incotro.Legat de mancare ai voie orice, cum s a zis daca ar fi de la ce mancam noi cei cu lp nu ar avea colici. Noi am incercat cu espumisan, bonisan, infacol de toate pe rand. A fost acceptabil in general.. Uneori mai greu. Acum cred ca i am fugarit. Hope dupa 20 saptamani încolo, dar nici asa nu e regula, fiecare sarcina e diferita, si ai si placenta anterioara. Nu ai motive de panica cu miscarile. Nico multumesc acum le-am facut nu in sarcina Liliiiiii nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic pentru Dominic ( in versuri:))))) abia asteptam sa il vedem |
|
| Eileen wrote:Adinuta imi pare tare rau....Nu exista cuvinte care sa te aline iti doresc multa forta sa treci peste ...Daca te ai dus la Tutunaru mergi pe mana lui, chiar daca ai mai facut anumite investigatii. Mie mi se pare cel mai ok sa te ia de la 0. Anyta, pe12 la 3 luni avea 6.600, la fel alaptat exclusiv. Mazdravela acum facem una da una nu din aceleasi motive ca Babygimi. La vara cu siguranta zilnic ca nu prea ai incotro.Legat de mancare ai voie orice, cum s a zis daca ar fi de la ce mancam noi cei cu lp nu ar avea colici. Noi am incercat cu espumisan, bonisan, infacol de toate pe rand. A fost acceptabil in general.. Uneori mai greu. Acum cred ca i am fugarit. Hope dupa 20 saptamani încolo, dar nici asa nu e regula, fiecare sarcina e diferita, si ai si placenta anterioara. Nu ai motive de panica cu miscarile. Nico multumesc acum le-am facut nu in sarcina Liliiiiii nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic pentru Dominic ( in versuri:))))) abia asteptam sa il vedem Multumesc! |
|
| Eileen wrote:Adinuta imi pare tare rau....Nu exista cuvinte care sa te aline iti doresc multa forta sa treci peste ...Daca te ai dus la Tutunaru mergi pe mana lui, chiar daca ai mai facut anumite investigatii. Mie mi se pare cel mai ok sa te ia de la 0. Anyta, pe12 la 3 luni avea 6.600, la fel alaptat exclusiv. Mazdravela acum facem una da una nu din aceleasi motive ca Babygimi. La vara cu siguranta zilnic ca nu prea ai incotro.Legat de mancare ai voie orice, cum s a zis daca ar fi de la ce mancam noi cei cu lp nu ar avea colici. Noi am incercat cu espumisan, bonisan, infacol de toate pe rand. A fost acceptabil in general.. Uneori mai greu. Acum cred ca i am fugarit. Hope dupa 20 saptamani încolo, dar nici asa nu e regula, fiecare sarcina e diferita, si ai si placenta anterioara. Nu ai motive de panica cu miscarile. Nico multumesc acum le-am facut nu in sarcina Liliiiiii nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic pentru Dominic ( in versuri:))))) abia asteptam sa il vedem Super inseamna ca ai o printesa cumintica foc! |
|
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Lili nastere usoara!!! Dzeu sa fie cu tine si cu bebelul tau! |
|
| [youtube][/youtube]Victory wrote:Lili nastere usoara!!! Dzeu sa fie cu tine si cu bebelul tau! Multumesc Gata sunt pregatita de operatie il astept cu emotii pe Dominic!!! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Lili Eu wrote:[youtube][/youtube] Multumesc Gata sunt pregatita de operatie il astept cu emotii pe Dominic!!! Nastere usoaraaaaa Recuperare rapida, mult laptic si un bebe sanatos sa ai Astept barzuca |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote:[youtube][/youtube] Multumesc Gata sunt pregatita de operatie il astept cu emotii pe Dominic!!!
ce poza frumoasa de profil ai!! Asteptam vesti cand poti! Nastere usoara! |
|
|