Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mazdravela
Scris: Sunday, February 19, 2017 8:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2016
fetelor voi le faceti baita la bebei zilnic? pe mine ma pune maica-mea sa ii fac zilnic ca cica dooarme mai bine. Ce-i drept azi noapte a dormit de la 12-6, dar nu stiu daca e baita sau din cauza ca nu prea a dormit ziua computerlove dupa ce o alaptez in patul nostrum o adorm pe burta mea si dupa jumatate de ora o mut in patul ei unde doarme mai departe. in leagan sunt momente cand sta si adoarme si altele in care plange de mama focului. poate o fi mai bun cand o sa fie si ea mai maricica... nu stiu.. ma omoara colicii astia.. moasa a zis ca pot sa beau apa mineral ca ei vor avea colici pana la 3 luni indifferent de ce mananc sau beau.. voi ce stiti?
Simona Sym
Scris: Sunday, February 19, 2017 10:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/13/2014
Lili Eu wrote:
Daaaa e luniiiiiii si e ultima zi cu burticaaaa!!SimplyLove dar nu stiu cum o sa dorm luni noapte cred ca nu voi dormi deloc..Crazy Imi place ce ai facut ptr petrecere se vede ca Natalia e cuminte si o lasa pe mami sa faca treaba..:) petrecere frumoasa va doresc...hainoroc fetelor care ati facut cezariana voi ce fel de anesteziea ati avut?? eu pana aseara eram convinsa ca vreau totala. dar acum stau in dubii NuStiu a vb al meu cu un prieten care are o cunostinta la sala de nasteri(o asistenta) si am vb cu ea si ma sfatuit sa nu aleg anestezia totala ptr ca e afectat si bebelusul. a zis ca atunci cand in scoate e vai de el ametit de la anestezic :( eu una nu m.am gandit deloc la asta. a zis ca e mai bn pana la jumatate. si ca va fi si ea in sala de operatie si va sta linga mine apoi imi da sa il pup pe bebe si ca totul va fi ok. si cred ca voi alege varianta asta. si a zis ca apoi imi revin mult mai repede. pe cand la totala voi fi ametita toata ziua. voi ce ziceti la voi cum a fost??? computerlove eu sunt speriate un pic de la extrauterina cand tot asa a fost anesteziata de la brau in jos si pe la jumatatea operatiei am facut atac de panica si apoi mi.a fecut anestezie totala.

Servus, burtici. Eu va citesc "din culise". Am citit postarea ta si mi-am adus aminte de mine, prima nastere cu cezariana la 35 s si 5 z, membrane fisurate, bebe neintors. Pe scurt, am nascut la Tg. Mures, mi-au facut anestezie de la brau in jos. M-au intins pe masa mi-au pus paravanul in zona sanilor, sani care f mari.mi-au venit in gat si nu puteam respira, eu destul de masiva in urma sarcinii. Abestezistul imi punea masca de oxigen si simteam ca nu pot sa.respir. atat am auzit - ce arac de panica face- si m-am trezit inainte sa ma trabsfere pe targa sa ma duca la ATI. Am fost total constienta. Mi-au aratat copilul cateva secunde.mi l-au pus pe obraz. Senzatie nemaipomenita. Eu am intrat ib panica si ca simteam ca nu pot sa.ma misc. Cum eram imobilizata de masa...Nu am auzit de situatia in care copilul e ametit, poate. Pot sa iti spun ca imediat ce am ajuns in salon si m-am pipait pe coapse, simteam ca am 3 m latime, ma simteam foarte mare inca nu puteam misca picioarele, apoi m-au luat frisoanele (lucru normal cred.ca.si pe.o colega de salon venita dupa mine la fel). Nu mai stiu in cat timp.mi-am revenit din anestezie. Ideea e ca primul.semn de bine e sa ai vanturi. Asta si intreaba dr la vizita a doua zi. Ce pot sa iti zic, virbeste cu anrstezistul, povesteste-i tot istoricul tau medical. Oricum va veni sa poarte o discutie cu tine. Eu acum am 19 saptamani si ma gandesc oare cum va fi de data asta. Ma gandesc sa cer din start anestezie totala. Sper sa se accepte. Nastere usoara si copil frumos si sanatos. Doamne ajuta!
P.S. - tot am scris un roman, scz.
Lili Eu
Scris: Sunday, February 19, 2017 10:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Simona Sym wrote:

Servus, burtici. Eu va citesc "din culise". Am citit postarea ta si mi-am adus aminte de mine, prima nastere cu cezariana la 35 s si 5 z, membrane fisurate, bebe neintors. Pe scurt, am nascut la Tg. Mures, mi-au facut anestezie de la brau in jos. M-au intins pe masa mi-au pus paravanul in zona sanilor, sani care f mari.mi-au venit in gat si nu puteam respira, eu destul de masiva in urma sarcinii. Abestezistul imi punea masca de oxigen si simteam ca nu pot sa.respir. atat am auzit - ce arac de panica face- si m-am trezit inainte sa ma trabsfere pe targa sa ma duca la ATI. Am fost total constienta. Mi-au aratat copilul cateva secunde.mi l-au pus pe obraz. Senzatie nemaipomenita. Eu am intrat ib panica si ca simteam ca nu pot sa.ma misc. Cum eram imobilizata de masa...Nu am auzit de situatia in care copilul e ametit, poate. Pot sa iti spun ca imediat ce am ajuns in salon si m-am pipait pe coapse, simteam ca am 3 m latime, ma simteam foarte mare inca nu puteam misca picioarele, apoi m-au luat frisoanele (lucru normal cred.ca.si pe.o colega de salon venita dupa mine la fel). Nu mai stiu in cat timp.mi-am revenit din anestezie. Ideea e ca primul.semn de bine e sa ai vanturi. Asta si intreaba dr la vizita a doua zi. Ce pot sa iti zic, virbeste cu anrstezistul, povesteste-i tot istoricul tau medical. Oricum va veni sa poarte o discutie cu tine. Eu acum am 19 saptamani si ma gandesc oare cum va fi de data asta. Ma gandesc sa cer din start anestezie totala. Sper sa se accepte. Nastere usoara si copil frumos si sanatos. Doamne ajuta!
P.S. - tot am scris un roman, scz.
Multumesc. am sa acept ptr inceput de la mijloc in jos. daca nu voi rezista cred ca imi face si totala pana la urma...Lol computerlove
HOPE
Scris: Sunday, February 19, 2017 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014

Adinuta, cum esti? Ai mai fost la dr? DistanceKiss
anyta88
Scris: Sunday, February 19, 2017 10:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
mazdravela wrote:
fetelor voi le faceti baita la bebei zilnic? pe mine ma pune maica-mea sa ii fac zilnic ca cica dooarme mai bine. Ce-i drept azi noapte a dormit de la 12-6, dar nu stiu daca e baita sau din cauza ca nu prea a dormit ziua computerlove dupa ce o alaptez in patul nostrum o adorm pe burta mea si dupa jumatate de ora o mut in patul ei unde doarme mai departe. in leagan sunt momente cand sta si adoarme si altele in care plange de mama focului. poate o fi mai bun cand o sa fie si ea mai maricica... nu stiu.. ma omoara colicii astia.. moasa a zis ca pot sa beau apa mineral ca ei vor avea colici pana la 3 luni indifferent de ce mananc sau beau.. voi ce stiti?

Eu am mâncat cam orice. Mai putin fasole. Eu ii dau protectis de la nastere. Medicul mi a zis sa i dau pana la 6 luni. Intradevar de pe la 2 luni nu am mai avut treaba. I am dat si infacol cand o durea f tare.
BabyGimi
Scris: Sunday, February 19, 2017 11:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
mazdravela wrote:

Noi ii facem baie o zi da, o zi nu, la recomandarea unui doc dermatolog. Acum, na, parerile sunt impartite, unii medici zic sa se faca baie zilnic, iar altii nu, pt ca e apa calcaroasa si mult prea agresiva pt pielea lor. Nu vad diferente in somnul lui, in serile cand ii facem baie.
Legat de mancare si alaptare, eu am mancat de la bun inceput orice, iar copilul nu a avut colici in cele aproape 6 luni pe care le are. Am baut cafea, Cola, am mancat ciocolata, fasole etc. Mai nou, am baxuri de apa minerala de 0,5l pt ca simt nevoia de ceva acidulat si incerc sa evit sucurile.
Am preferat sa incerc orice, pt a vedea cum si daca reactioneaza copilul.
Bucurie2017
Scris: Monday, February 20, 2017 7:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
LiliEu eu am doua cezariene. La ambii copii am fost anesteziata doar de la brau in jos. Crede-ma, sentimentul pe care il ai atunci cand iti vezi copilul pentru prima data nu il poti descrie in cuvinte si nici nu ai cu ce sa il compari!!! Este minunat! Este normal sa iti fie Putin rau in timpul operatiei, dar asta dureaza cateva Minute. Apoi este totul ok.
Mentionez faptul ca nu simti absolut nimic! DOar vezi si auzi ce se intampla pe langa tine. Iar cel mai important: iti auzi bebelusul plangand prima oara!
Iti doresc nastere usoara!
DianaM
Scris: Monday, February 20, 2017 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Nastere usoara, Lili!!! Multa sanatate si tie si lui bebe Dominic. Sa te refaci repede! Bravoo Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Monday, February 20, 2017 9:11 AM
Nivel

Bucurie2017 wrote:
LiliEu eu am doua cezariene. La ambii copii am fost anesteziata doar de la brau in jos. Crede-ma, sentimentul pe care il ai atunci cand iti vezi copilul pentru prima data nu il poti descrie in cuvinte si nici nu ai cu ce sa il compari!!! Este minunat! Este normal sa iti fie Putin rau in timpul operatiei, dar asta dureaza cateva Minute. Apoi este totul ok.
Mentionez faptul ca nu simti absolut nimic! DOar vezi si auzi ce se intampla pe langa tine. Iar cel mai important: iti auzi bebelusul plangand prima oara!
Iti doresc nastere usoara!
Multumesc!! gandul ca il voi vdea pe bebe imi da curaj :) cu toate ca nu amnputut dormi toata noaptea...Lol spre dimineata am dormit o ora computerlove
Lili Eu
Scris: Monday, February 20, 2017 9:11 AM
Nivel

DianaM wrote:
Nastere usoara, Lili!!! Multa sanatate si tie si lui bebe Dominic. Sa te refaci repede! Bravoo Cheek Kiss
Multumesc!!Cheek Kiss computerlove
stelutza
Scris: Monday, February 20, 2017 9:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
nastere usoara LILI recuperere la fel, Dominic sa fie mancacios si sanatos!computerlove
Lili Eu
Scris: Monday, February 20, 2017 9:23 AM
Nivel

stelutza wrote:
nastere usoara LILI recuperere la fel, Dominic sa fie mancacios si sanatos!computerlove
Multumesc computerlove
HOPE
Scris: Monday, February 20, 2017 10:21 AM
Nivel

Fetelor, cam de cand se simt mai des miscarile lui bebe? Eu am 18 sapt acum si de cateva zile n-am mai simtit nimic... Pana acum am simtit doar de cateva ori. Vineri am fost la eco si era totul bine. Am si placenta anterioara..
Anna21
Scris: Monday, February 20, 2017 12:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
HOPE wrote:
Fetelor, cam de cand se simt mai des miscarile lui bebe? Eu am 18 sapt acum si de cateva zile n-am mai simtit nimic... Pana acum am simtit doar de cateva ori. Vineri am fost la eco si era totul bine. Am si placenta anterioara..

Eu am 20s si o simt bine. Poate din cauza placentei anterioare le simti mai greu miscarile. De acum in colo ar trebui sa simti mai bine miscarile. Nu te ingrijora, depinde si de bebei, fiecare are ritmul lor. Pupam buburuzele. DistanceKiss
HOPE
Scris: Monday, February 20, 2017 1:38 PM
Nivel

Anna21 wrote:

Eu am 20s si o simt bine. Poate din cauza placentei anterioare le simti mai greu miscarile. De acum in colo ar trebui sa simti mai bine miscarile. Nu te ingrijora, depinde si de bebei, fiecare are ritmul lor. Pupam buburuzele. DistanceKiss

Multumesc pt raspuns. DistanceKiss Voi cum sunteti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.