Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Lili Eu wrote: Daaaa e luniiiiiii si e ultima zi cu burticaaaa!! dar nu stiu cum o sa dorm luni noapte cred ca nu voi dormi deloc.. Imi place ce ai facut ptr petrecere se vede ca Natalia e cuminte si o lasa pe mami sa faca treaba..:) petrecere frumoasa va doresc... fetelor care ati facut cezariana voi ce fel de anesteziea ati avut?? eu pana aseara eram convinsa ca vreau totala. dar acum stau in dubii a vb al meu cu un prieten care are o cunostinta la sala de nasteri(o asistenta) si am vb cu ea si ma sfatuit sa nu aleg anestezia totala ptr ca e afectat si bebelusul. a zis ca atunci cand in scoate e vai de el ametit de la anestezic :( eu una nu m.am gandit deloc la asta. a zis ca e mai bn pana la jumatate. si ca va fi si ea in sala de operatie si va sta linga mine apoi imi da sa il pup pe bebe si ca totul va fi ok. si cred ca voi alege varianta asta. si a zis ca apoi imi revin mult mai repede. pe cand la totala voi fi ametita toata ziua. voi ce ziceti la voi cum a fost??? eu sunt speriate un pic de la extrauterina cand tot asa a fost anesteziata de la brau in jos si pe la jumatatea operatiei am facut atac de panica si apoi mi.a fecut anestezie totala. Eu la cezariana cu fetita (acum 9 ani) am facut rahidiana si a fost perfect. Nu stiu de ce dar am avut impresia ca sunt si putin "drogata" adica eram euforica, parca eram pe alta lume, linistita, calma, mi s a parut ca a trecut foarte repede, apoi la reanimare eram ca dupa chef, pluteam asa si eram fericita.... mi s a zis apoi ca de la anestezie esti putin euforic.... Ma mir ca te ai panicat, poate ti a fost prea tare frica... Eu zic sa alegi rahie si sa fii cu incredere!! Nastere usoara si multa sanatate si tie si lui bebe !
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Lili Eu wrote: Daaaa e luniiiiiii si e ultima zi cu burticaaaa!! dar nu stiu cum o sa dorm luni noapte cred ca nu voi dormi deloc.. Imi place ce ai facut ptr petrecere se vede ca Natalia e cuminte si o lasa pe mami sa faca treaba..:) petrecere frumoasa va doresc... fetelor care ati facut cezariana voi ce fel de anesteziea ati avut?? eu pana aseara eram convinsa ca vreau totala. dar acum stau in dubii a vb al meu cu un prieten care are o cunostinta la sala de nasteri(o asistenta) si am vb cu ea si ma sfatuit sa nu aleg anestezia totala ptr ca e afectat si bebelusul. a zis ca atunci cand in scoate e vai de el ametit de la anestezic :( eu una nu m.am gandit deloc la asta. a zis ca e mai bn pana la jumatate. si ca va fi si ea in sala de operatie si va sta linga mine apoi imi da sa il pup pe bebe si ca totul va fi ok. si cred ca voi alege varianta asta. si a zis ca apoi imi revin mult mai repede. pe cand la totala voi fi ametita toata ziua. voi ce ziceti la voi cum a fost??? eu sunt speriate un pic de la extrauterina cand tot asa a fost anesteziata de la brau in jos si pe la jumatatea operatiei am facut atac de panica si apoi mi.a fecut anestezie totala. La fel am patit si eu la ultima histeroscopie. Mi-a facut rahianestezie, fara sa ma adoarma si am facut atac de panica pentru ca nu-mi mai simteam corpul de la brau in jos.. Oricum nu m-a adormit , dar mi-a dat ceva prin vena de m-a linistit. La primele 2 histeroscopii, am avut si rahi si m-au si adormit... Cred ca depinde de anestezist..cum crede ca e mai bine.. Discuta cu anestezistul si vezi ce zice.. Pup |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| BabyGimi wrote:Depinde. Sunt pusee de crestere, dar si perioade de achizitii :) Cauta pe net Wonder Weeks. Este si o aplicatie pt tel, daca te intereseaza, e super interesanta:) Mie, una, mi se pare devreme sa se intoarca (adica de pe spate pe burtica, de ex), dar cine stie. Oricum ma lasa memoria grav, nu mai tin minte nimic din achizitiile lui G, cam cand au fost, dar fiecare copil e unic Asa ca, gravidutelor, mamicilor, notati-va lucrurile astea, ca asa repede trece timpul si deveniti uituce ca mine
Era pe spate si s-a intors putin pe o parte asa :)). Atat.
Nu stiu cum s-a facut dar azi noapte a dormit in patut...bine..s-a trezit prima data dupa 45 de min...i-am dat de mancare si l-am.adormit...a mai dormit jumatate de ora...apoi o ora si ceva...apoi iar o ora si ceva si a stat treaz vreo 2...Dar macar a dormit in patut :D
Oricum..sunt franta :(Tot ce imi doresc e sa dorm o noapte fara intrerupere..dar nu cred ca o sa se intample asta prea curand :( |
|
| BabyGimi wrote:Ce ochisori avem noi aici Visul meu de a avea copil cu ochii albastri, ca ai mei, nu a tinut decat cateva saptamani, la naiba. Trebuia sa ii semene copilul tatalui... pfff Deci abia astept sa vad ce zici dupa ce nasti, cum ti se schimba viata. Cand citesc cum te simti in ultima luna, parca scriu eu :)) Nu stiam cum sa fac sa nasc mai repede:)) Iar acum ma gandesc cu nostalgie la perioada de sarcina
Cand se schimba culoarea la ochisori?:D.si eu ii am albastri si sotul caprui...si tare as vrea ca bebele sa ii aiba tot albastri :D |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Da,de la 2 luni a renun?at la mesele de noapte. Mananca ultima masa la 21.30-22 si apoi dimineata pe la 8-9. A renuntat singura si nu a avut rost sa o trezesc eu daca ea nu cere. E si maricica. Are 8 kg . E alaptata exclusiv.. in schimb cand manamca e o aventura. Plange,se foieste...abia apoi papa. Bebelina ta cate kg are? O sa fie bine la botez daca are cine sa te ajute .chiar dupa botez a renunțat la mesele de noapte . |
|
|
Eileen sta in balansoar ca boierul :)). Ieri a venit si sotul l-a si testat. Atat timp cat nu ii e foame sta. L-am si adormit in el :). Deci pana acum e o achizitie buna :).
Aveti si tematica la botez
Facem si noi pe 25 martie..momentan avem dosr sala...
Muzica o sa punem noi..nu cred ca luam dj sau altceva..mai.mult ca sa fie ceva pe fundal..oricum e post..
Off topic..ieri am fost cu surioara mea la targul de nunti sa isi caute rochie...m-au napadit asa.amintirile pt ca fix acum 2 ani.am.mers cu sotul meu la targ pt nunta noastra...ce repede trece timpul.... |
|
| Lili Eu wrote: uff m.am saturat si de stat in pat si de tv. noaptea ma trezesc ca nu mai pot sa stau in pat :( ma duc la baie si apoi ma duc sa stau la bucatarie, am acolo o canapea mica de doua locuri si stau mai mananc ceva sau beau lapte mai citesc ceva ca nu mai suport sa stau culcata, si nici in fund nu pot sta prea mult, si in pat stau culcata doar pe parti, pe spate nu am voie sa stau si nici nu pot sta ca nu pot respira, dar mai e un pic si gata
Lili
Deci gata vine Dominic? Ce frumos! Si pe 21 :) . Fix cand Victoras face o luna
Tot ce.pot sa itu urez e recuperare usoara..laptic din plin pt bebe..si.un bebe mancacios, sanatos si.cuminte :).
Sa.ne tii la curent |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Mihaela1234 wrote:
Era pe spate si s-a intors putin pe o parte asa :)). Atat.
Nu stiu cum s-a facut dar azi noapte a dormit in patut...bine..s-a trezit prima data dupa 45 de min...i-am dat de mancare si l-am.adormit...a mai dormit jumatate de ora...apoi o ora si ceva...apoi iar o ora si ceva si a stat treaz vreo 2...Dar macar a dormit in patut :D
Oricum..sunt franta :(Tot ce imi doresc e sa dorm o noapte fara intrerupere..dar nu cred ca o sa se intample asta prea curand :(
Foarte bune. Nu renunta. Acum e greu dar pe termen lung o sa fie super! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Victory wrote: Eu la cezariana cu fetita (acum 9 ani) am facut rahidiana si a fost perfect. Nu stiu de ce dar am avut impresia ca sunt si putin "drogata" adica eram euforica, parca eram pe alta lume, linistita, calma, mi s a parut ca a trecut foarte repede, apoi la reanimare eram ca dupa chef, pluteam asa si eram fericita.... mi s a zis apoi ca de la anestezie esti putin euforic.... Ma mir ca te ai panicat, poate ti a fost prea tare frica... Eu zic sa alegi rahie si sa fii cu incredere!! Nastere usoara si multa sanatate si tie si lui bebe !
Multumesc |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Lili Eu wrote: Daaaa e luniiiiiii si e ultima zi cu burticaaaa!! dar nu stiu cum o sa dorm luni noapte cred ca nu voi dormi deloc.. Imi place ce ai facut ptr petrecere se vede ca Natalia e cuminte si o lasa pe mami sa faca treaba..:) petrecere frumoasa va doresc... fetelor care ati facut cezariana voi ce fel de anesteziea ati avut?? eu pana aseara eram convinsa ca vreau totala. dar acum stau in dubii a vb al meu cu un prieten care are o cunostinta la sala de nasteri(o asistenta) si am vb cu ea si ma sfatuit sa nu aleg anestezia totala ptr ca e afectat si bebelusul. a zis ca atunci cand in scoate e vai de el ametit de la anestezic :( eu una nu m.am gandit deloc la asta. a zis ca e mai bn pana la jumatate. si ca va fi si ea in sala de operatie si va sta linga mine apoi imi da sa il pup pe bebe si ca totul va fi ok. si cred ca voi alege varianta asta. si a zis ca apoi imi revin mult mai repede. pe cand la totala voi fi ametita toata ziua. voi ce ziceti la voi cum a fost??? eu sunt speriate un pic de la extrauterina cand tot asa a fost anesteziata de la brau in jos si pe la jumatatea operatiei am facut atac de panica si apoi mi.a fecut anestezie totala.
Lili, draga noastra, sa ai o nastere usoara, atat bebe Dominic, dar si tu sa fiti sanatosi! Eu am avut anestezie partiala, nici prin gand nu imi trecea sa fac totala. Am vrut sa vad copilul din prima lui clipa pe lume, daca tot nu am putut naste natural. Si l-am vazut :) Sotul meu era in spatele usilor si i s-a dat voie sa vada toata operatia, de la geam. Tin minte ca doctorul radea de el cand a vazut ce fata facuse atunci cand a fost scos copilul
Momentele acelea sunt de nedescris in cuvinte. Tin minte ca era bebele vanat si in panica mea, am intrebat de 3 ori de ce nu plange, desi era vorba doar de un interval de cateva secunde, insa mi s-au parut cele mai lungi din viata mea. Iar cand l-am auzit plangand, in sfarsit, mai intai timid, inecat, apoi puternic, ca un barbatel ce este, mi-au dat lacrimile instant. Mi l-au pus langa fata si l-am pupacit de l-am balosit, Era asa de cald si fin!!! Apoi l-au dus la gasca lui de copii. Sunt momente unice in viata, ar fi pacat sa nu fi constienta de ele. Doar daca sunt situatii care ar interveni in bunul mers al lucrurilor, atunci da, anestezie totala, altfel bucura-te de experienta asta:) |
|
| HOPE wrote:La fel am patit si eu la ultima histeroscopie. Mi-a facut rahianestezie, fara sa ma adoarma si am facut atac de panica pentru ca nu-mi mai simteam corpul de la brau in jos.. Oricum nu m-a adormit , dar mi-a dat ceva prin vena de m-a linistit. La primele 2 histeroscopii, am avut si rahi si m-au si adormit... Cred ca depinde de anestezist..cum crede ca e mai bine.. Discuta cu anestezistul si vezi ce zice.. Pup pai cred ca si la mine a fost aceiasi problema ca imi aduc aminte ca imi doream sa imi misc picioarele si nu reuseam apoi am inceput sa simt ca nu am aer si am inceput sa pland...si duoa nu mai stiu minic cred ca ma adormit o sa vad ce patesc luni macar poate rezist pana il scoate pe bebe apoi cum o vrea DD.. |
|
| anyta88 wrote: Foarte bune. Nu renunta. Acum e greu dar pe termen lung o sa fie super!
Norocoaso! Eu am un mic fomist. Si vad ca isi pastreaza obiceiul din ziua nasterii. Se trezeste la 4.30 dimineata si nu mai are somn vreo 2 ore. Lesin |
|
| Mihaela1234 wrote:
Cand se schimba culoarea la ochisori?:D.si eu ii am albastri si sotul caprui...si tare as vrea ca bebele sa ii aiba tot albastri :D
Nu mai tin minte exact, dar cred ca de pe la 6 saptamani deja i se faceau caprui:((( Ce tristete:((( |
|
| Mihaela1234 wrote:Lili Deci gata vine Dominic? Ce frumos! Si pe 21 :) . Fix cand Victoras face o luna Tot ce.pot sa itu urez e recuperare usoara..laptic din plin pt bebe..si.un bebe mancacios, sanatos si.cuminte :). Sa.ne tii la curent Da e diferenta de o luna intre bebei nosti Multumesc sa de D.zeu asta imi doresc cel mai mult sa fie sanatos si sa am laptic!!!. aaaa si daca nu cer prea mult sa fie si cumintee |
|
| BabyGimi wrote:Lili, draga noastra, sa ai o nastere usoara, atat bebe Dominic, dar si tu sa fiti sanatosi! Eu am avut anestezie partiala, nici prin gand nu imi trecea sa fac totala. Am vrut sa vad copilul din prima lui clipa pe lume, daca tot nu am putut naste natural. Si l-am vazut :) Sotul meu era in spatele usilor si i s-a dat voie sa vada toata operatia, de la geam. Tin minte ca doctorul radea de el cand a vazut ce fata facuse atunci cand a fost scos copilul Momentele acelea sunt de nedescris in cuvinte. Tin minte ca era bebele vanat si in panica mea, am intrebat de 3 ori de ce nu plange, desi era vorba doar de un interval de cateva secunde, insa mi s-au parut cele mai lungi din viata mea. Iar cand l-am auzit plangand, in sfarsit, mai intai timid, inecat, apoi puternic, ca un barbatel ce este, mi-au dat lacrimile instant. Mi l-au pus langa fata si l-am pupacit de l-am balosit, Era asa de cald si fin!!! Apoi l-au dus la gasca lui de copii. Sunt momente unice in viata, ar fi pacat sa nu fi constienta de ele. Doar daca sunt situatii care ar interveni in bunul mers al lucrurilor, atunci da, anestezie totala, altfel bucura-te de experienta asta:) Multumesc fetelor ptr sfat. imi imaginez ca momentul ala nu se compara nu nimic pe lume. pai si asistenta cu care av vb aseara imi zicea ca e un moment magic si ca nu trebuue sa il ratez ptr nimic in lume si ca merita tot efortul. si incepuse sa ma certe ca pai ce faci daca va plinge bebe intri in panica... |
|
|