Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Inawar wrote:Sunt o proaspata graviduta, sper sa fie totul bine in continuare Voua care urmeaza sa nasteti in curand va urez nastere usoara si bebe cuminte si mancacios Bine ai venit ! Sa ai o sarcina usoara si la termen ! |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| BabyGimi wrote:
Multumim frumos! Tare scuza cu slabitul in greutate:) Nu de-alta, dar toti copiii slabesc in primele zile si ies din maternitate cu o greutate mai mica decat la nastere. Incearca sa renunti la protectiile de silicon, altfel apoi o sa iti fie greu. Cumnata mea a fost in aceeasi situatie si a reusit in decurs de 2 sapt sa il dezobisnuiasca. Ii dadea sa suga atunci cand era infometat si dupa cateva min, cand se mai linistea copilul, incerca sa le scoata. Sau cand era semiadormit ii mai facea asa, pana cand a inceput usor-usor sa suga si fara protectii:) Bafta multa!
Buna! Clar vreau sa renunt ca nu intentionez sa le car dupa mine de fiecare data cand vreau sa ii dau titi...dar stii cum e la inceput.stresul e mare si vrei sa faci orice numai sa pape bebe..el a fost extrem de molesit..de abis deschidea gurita..deci pt mine e un progres mare
Imagineaza-ti ca atunci cand am fost adusa in salon..primul lucru pe care l-a facut asistents a fost sa imi vada sanii..si pfai..mi-a zis clar ca fara nu se poate
Am citit pe grupul de alptare de o metoda...si mi-a zis si Eillen..si am incercat insa bebe era prea slabit..acum ca nu o sa mai stea la lampa am sa incerc iar... |
|
| BabyGimi wrote:
Multumim frumos! Tare scuza cu slabitul in greutate:) Nu de-alta, dar toti copiii slabesc in primele zile si ies din maternitate cu o greutate mai mica decat la nastere. Incearca sa renunti la protectiile de silicon, altfel apoi o sa iti fie greu. Cumnata mea a fost in aceeasi situatie si a reusit in decurs de 2 sapt sa il dezobisnuiasca. Ii dadea sa suga atunci cand era infometat si dupa cateva min, cand se mai linistea copilul, incerca sa le scoata. Sau cand era semiadormit ii mai facea asa, pana cand a inceput usor-usor sa suga si fara protectii:) Bafta multa!
Buna! Clar vreau sa renunt ca nu intentionez sa le car dupa mine de fiecare data cand vreau sa ii dau titi...dar stii cum e la inceput.stresul e mare si vrei sa faci orice numai sa pape bebe..el a fost extrem de molesit..de abis deschidea gurita..deci pt mine e un progres mare
Imagineaza-ti ca atunci cand am fost adusa in salon..primul lucru pe care l-a facut asistents a fost sa imi vada sanii..si pfai..mi-a zis clar ca fara nu se poate
Am citit pe grupul de alptare de o metoda...si mi-a zis si Eillen..si am incercat insa bebe era prea slabit..acum ca nu o sa mai stea la lampa am sa incerc iar... |
|
| ingrig wrote:Mihaela ma bucur ca sunteti bine ! Eu nu cred ca se considera prematur si cum a spus si Baby gimi este normal sa piarda in greutate !!! Stai linistita !  Pupam Victoras
Crede-ma ca de cand am nascut numai asta aud..ca e prematurel bla bla..m-am saturat de termenul asta.
Eu cand am nascut si cand l-a cantarit prima data a zis 3150 am fost super happy..la eco imi zisese 2900 in ziua aia
A..si colega de salon nascuse 40 de sapt si 5 zile si fetita ei avea 3050..
Oricum, acum o apreciez foarte mult pw doxtorita mea pt prima cura de dexa si pt ca m-a internat si mi-a dat tratament..poate daca nu facea asta, chiar il nasteam prematur.
Si tot ea mi-a zis sa incerc natural..desi imi era foarte frica :F
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Mihaela1234 wrote:
Am citit pe grupul de alptare de o metoda...si mi-a zis si Eillen..si am incercat insa bebe era prea slabit..acum ca nu o sa mai stea la lampa am sa incerc iar...
Acasa o sa fie mult mai bine. Copilul meu a mancat 5 zile cateva lingurite de lapte praf. Nu puteam sa o alaptez deloc. Nu stia sa suga. Intradevar, nu prea Iti da drumul acasa daca nu ia în greutate. Eu am nascut o cu 3500 si am plecat acasa cu 3540. In ultima seara eram disperata. I am dat lp pe ascuns cu biberonul din 2 in 2 ore... A doua zi avea 100 gr in plus. Eram si la pamant cu psihicul. Plangeam non stop. Acum e alaptata exclusiv. Icter a avut pana la 2 luni jumate. Nu a bagat o la lampa . |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Felicitari Mihaela pentru bebe!!! Sa creasca mare, sanatos ?i sa fie un mâncacios!! ?i eu am nascut luni la amiaza o feti?a de 3889grame. Dupa na?tere a dormit toata ziua ?i noaptea dar mar?i deja mi-a facut capul calendar, nu se mai satura de mâncat, nu avem laptic înca ?i e greu... Plus ca deja ma ustura mameloanele de îmi dau ochii peste cap când trebuie sa o pun la sân. Deja a? trece-o pe lapte praf numai sa se sature ?i sa ne putem odihni. În rest sper sa ne lase acasa azi! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Felicitari mamicultelor! bebei sanatosi di mâncaciosi. Voua laptic din plin si recuperare rapida |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Daca ati nascut la stat puteti sa îmi spuneti va rog cate hainute a trebuit sa aveti la voi în afara celor de iesit din spital si ca-ti pampersi? |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Albinuta wrote:Daca ati nascut la stat puteti sa îmi spuneti va rog cate hainute a trebuit sa aveti la voi în afara celor de iesit din spital si ca-ti pampersi? La mine in oras nu iti da voie cu haine de acasa. Pampersi am avut un bax de 30. Am stat de luni pana vineri in spital. Daca trebuie sa iti iei haine pt bebe eu zic sa socotesti cam 2 schimburi pe zi. Oricum iti mai poate aduce cineva daca mai ai nevoie. Felicitari mazdravela. Stai linistita ca o sa vina si lapticul. Nici eu nu am avut in spital iar acasa inundam patul!! Pentru sani eu am folosit Garmastan. Foarte bun. In 2 zile am scapat de durere si aveam rani foarte urate. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| mazdravela wrote:Felicitari Mihaela pentru bebe!!! Sa creasca mare, sanatos ?i sa fie un mâncacios!!  ?i eu am nascut luni la amiaza o feti?a de 3889grame. Dupa na?tere a dormit toata ziua ?i noaptea dar mar?i deja mi-a facut capul calendar, nu se mai satura de mâncat, nu avem laptic înca ?i e greu... Plus ca deja ma ustura mameloanele de îmi dau ochii peste cap când trebuie sa o pun la sân. Deja a? trece-o pe lapte praf numai sa se sature ?i sa ne putem odihni. În rest sper sa ne lase acasa azi! Felicitari!!!! sa iti traiasca bebelina si sa fiti sanatoase!!! ma bucur ca sunteti bine...eu deja am emoti ma uit ca ne apropiem si noi repejor de termen mai am fix 5 saptamani si imi vad bebelinul.... Am uitat sa iti zic zicea ceva Eillen de un preparat de la farmacie cu lanolina foarte bun ptr titi.. |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| mazdravela wrote:Felicitari Mihaela pentru bebe!!! Sa creasca mare, sanatos ?i sa fie un mâncacios!!  ?i eu am nascut luni la amiaza o feti?a de 3889grame. Dupa na?tere a dormit toata ziua ?i noaptea dar mar?i deja mi-a facut capul calendar, nu se mai satura de mâncat, nu avem laptic înca ?i e greu... Plus ca deja ma ustura mameloanele de îmi dau ochii peste cap când trebuie sa o pun la sân. Deja a? trece-o pe lapte praf numai sa se sature ?i sa ne putem odihni. În rest sper sa ne lase acasa azi! Felicitari!!! Sa va traiasca si sa bucure viata!!! Multa sanatate si acomodare rapida! Incearca sa te faci cu crema pe sani sa nu ti se faca rana! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| aztazi merg la eco si maine fac analiza la sange pentru dublu test abia astept am asa emotii o zi frumoasa mamici ce au nascut crestere usoare si recuperere la fel! |
|

| stelutza wrote:aztazi merg la eco si maine fac analiza la sange pentru dublu test abia astept am asa emotii  o zi frumoasa mamici ce au nascut crestere usoare si recuperere la fel! Bafta mamy iti tin pumni sa fie totu bine!! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Lili Eu wrote: Bafta mamy iti tin pumni sa fie totu bine!! multumesc sarcina usoara in continuare nu mai este mult si vine bebe |
|

| stelutza wrote:multumesc sarcina usoara in continuare nu mai este mult si vine bebe Multumesc!! la fel si tie... |
|
|