Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Citind ce scriu proaspetele mamici cu un copil ma intreb... Nico, noi ce ne facem cu doi?
Speram sa fie cuminti .. :) |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Mihaela1234 wrote:
Am incercat si eu azi asa culcat...am atipit si m-am trezit speriata....
Cat are bebele acum?
Face 6 luni pe 24 feb. Stiu, asa ma trezeam si eu speriata. Si acum, de altfel, ma mai trezesc asa, pentru ca doarme cu mine. Dar nu puteam altfel, eram terminata de somn. Apoi am trecut in cealalta extrema, caci eram prea obosita, as fi dat orice sa dorm si totusi, nu puteam adormi. La voi cred ca se apropie puseul de 6 saptamani. La noi asta a fost cel mai greu, apoi pe celelalte aproape nici nu le-am simtit. De obicei, cand are vreun update, cum ne place noua sa zicem, am observat ca doarme excesiv cateva zile si mananca mai des:)) Apoi observ ca face lucruri noi, are achizitii. E grea mamicia! |
|
|
:)) griji la dublu, iubire inzecita! |
|
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor, Mi-am facut analizele si astazi mi-a iesit urocultura Infectie urinara cu klebsiella pneumonia. Inca nu mi-a iesit antibiograma ca sa stiu la ce e sensibila bacteria, dar oricum sincer ma asteptam. Sunt predispusa la infectii urinare, dar speram sa scap pe timpul sarcinii.
Pe timpul sarcinii nu scapi, ba din contra, femeile insarcinate sunt mai predispuse la infectii urinare. Mie doctorul imi spunea sa beau foarte multa apa, tocmai pt a evita infectiile urinare, printre altele. Si imi faceam lunar, pe toata perioada sarcinii, sumar de urina si urocultura si analiza pt toxoplasma, ca nu aveam anticorpi. |
|

| BabyGimi wrote:
:)) griji la dublu, iubire inzecita!
Foarte adevarat :) |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| BabyGimi wrote:
Pe timpul sarcinii nu scapi, ba din contra, femeile insarcinate sunt mai predispuse la infectii urinare. Mie doctorul imi spunea sa beau foarte multa apa, tocmai pt a evita infectiile urinare, printre altele. Si imi faceam lunar, pe toata perioada sarcinii, sumar de urina si urocultura si analiza pt toxoplasma, ca nu aveam anticorpi.
Pai cred ca asa o sa fac si eu. Nici eu nu am anticorpi pt. toxoplasma. Oricum, luni ma duc la doctor, vedem ce zice... |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| HOPE wrote: Foarte adevarat :)
Au inceput sa miste puiuti ? nu ai poze de la morfologie sa ne pui si noua?? |
|

| Lili Eu wrote: Au inceput sa miste puiuti ? nu ai poze de la morfologie sa ne pui si noua?? Da, i-am simtit de vreo 2-3 ori, seara ... Vineri o sa merg la dr. si o sa pun apoi si poze.. |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| BabyGimi wrote:
Face 6 luni pe 24 feb. Stiu, asa ma trezeam si eu speriata. Si acum, de altfel, ma mai trezesc asa, pentru ca doarme cu mine. Dar nu puteam altfel, eram terminata de somn. Apoi am trecut in cealalta extrema, caci eram prea obosita, as fi dat orice sa dorm si totusi, nu puteam adormi. La voi cred ca se apropie puseul de 6 saptamani. La noi asta a fost cel mai greu, apoi pe celelalte aproape nici nu le-am simtit. De obicei, cand are vreun update, cum ne place noua sa zicem, am observat ca doarme excesiv cateva zile si mananca mai des:)) Apoi observ ca face lucruri noi, are achizitii. E grea mamicia!
Multe inainte! Victoras de abia a facut 3 sapt sambata :D. Am citit ca este un puseu si la 2-3 sapt...mai avem pana la cel de 6..
Ideea e ca acum nu pres mai inteleg programul lui..inainte manca ..si dormea cel putin 1 ora jumatate...acum mananca aproape non stop..si dormea.in brate putin..in patut l'am.pus acum o ora..a stat 30 de min..
Imi bubuie capul de somn :D
Sper sa devina mai usor
|
|

| HOPE wrote:Da, i-am simtit de vreo 2-3 ori, seara  ... Vineri o sa merg la dr. si o sa pun apoi si poze.. Asa e la inceput misca mai rar si simti asa un falfait de aripi. mai tarziu va misca din ce ince mai des apoi zilnic :) |
|
| Mihaela1234 wrote:Multe inainte! Victoras de abia a facut 3 sapt sambata :D. Am citit ca este un puseu si la 2-3 sapt...mai avem pana la cel de 6.. Ideea e ca acum nu pres mai inteleg programul lui..inainte manca ..si dormea cel putin 1 ora jumatate...acum mananca aproape non stop..si dormea.in brate putin..in patut l'am.pus acum o ora..a stat 30 de min.. Imi bubuie capul de somn :D Sper sa devina mai usor
Multumim la fel! Daaa, am uitat varsta lui Victoras, scuze Sa speram ca devine mai usor! Mie asa mi s-a parut dupa 6 saptamani. Ori c-a inceput el sa zambeasca, sa capete forma, si parca oboseala era cat de cat stearsa de zambetul lui stirb:)) Varsta de 3 luni mi s-a parut cea mai frumoasa! Iar acum, la 5 luni e circ, rad si cu el si de el
Eu o mai rugam pe mama sa stea langa mine cand dormeam cu copilul si il alaptam din pozitia culcat. Pentru linistea mea, ca dc ma pun pe el, sa fie ea acolo. Macar pana capatam incredere. Dar in primele saptamani, mai mult dormeam cu el in brate, in balansoar, inconjurata de perne. Ai incredere in tine si in puterile de super mamica! Somn? Un lux:)))
|
|
| lixandra_alexandra wrote:Pai cred ca asa o sa fac si eu. Nici eu nu am anticorpi pt. toxoplasma. Oricum, luni ma duc la doctor, vedem ce zice...
Baftaaaa!!! Sa scapi repede de infectie:) |
|

| BabyGimi wrote:Multumim la fel! Daaa, am uitat varsta lui Victoras, scuze Sa speram ca devine mai usor! Mie asa mi s-a parut dupa 6 saptamani. Ori c-a inceput el sa zambeasca, sa capete forma, si parca oboseala era cat de cat stearsa de zambetul lui stirb:)) Varsta de 3 luni mi s-a parut cea mai frumoasa!  Iar acum, la 5 luni e circ, rad si cu el si de el Eu o mai rugam pe mama sa stea langa mine cand dormeam cu copilul si il alaptam din pozitia culcat. Pentru linistea mea, ca dc ma pun pe el, sa fie ea acolo. Macar pana capatam incredere. Dar in primele saptamani, mai mult dormeam cu el in brate, in balansoar, inconjurata de perne. Ai incredere in tine si in puterile de super mamica! Somn? Un lux:))) Fetelor ma speriati cu ne dormitul asta...eu cred ca o sa devin zombi daca nu dorm noaptea |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote: Fetelor ma speriati cu ne dormitul asta...eu cred ca o sa devin zombi daca nu dorm noaptea
Pai in general bebelusii nu dorm noaptea..cu.mici mici exceptii. Dar daca dorm 3-4 ore si se trezesc doar sa pape..te poti considera o norocoasa.
Tin minte ca in prima noapte acasa sotul a pus sa sune ceasul la 3..sa nu cumva sa doarma bebe prea mult nemancat :)).
Normal ca ne-a trezit el inainte :)) |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| BabyGimi wrote:
Baftaaaa!!! Sa scapi repede de infectie:)
Multumesc! |
|
|