Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor,
Am si eu nevoie de ajutor. De 2 zile, ma doare capul f. tare. Nu stiu ce sa mai fac Un sfat, ceva?
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor, Am si eu nevoie de ajutor. De 2 zile, ma doare capul f. tare. Nu stiu ce sa mai fac Un sfat, ceva? Incearca sa te hidratezi foarte bine si ar fi bine sa iti iei tensiunea sa nu ai probleme cu ea.Vb si cu dr tau sa vezi ce zice..poate iti spune sa iei no-spa sau paracetamol.Dar intai tensiunea sa ti-o iei.Mergi la o farmacie si roaga farmacista sa ti-o ia |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Fetelor eu am fost ieri la ortoped ca aveam probleme la solduri si vroiam sa stiu daca pot naste natural sau nu.Mi-a zis ca as putea naste ca nu imi dauneaza la solduri.Apoi la un mic control a vazut ca am probleme in dreapta in zona lombara si a zis ca as avea probleme dupa nastere,ar trebui sa iau tratament si nu as putea alapta,asa ca mi-a dat hartie pt cezariana.O sa fac ce e mai bine pt mine si printesa mica! |
|

| korina wrote: Incearca sa te hidratezi foarte bine si ar fi bine sa iti iei tensiunea sa nu ai probleme cu ea.Vb si cu dr tau sa vezi ce zice..poate iti spune sa iei no-spa sau paracetamol.Dar intai tensiunea sa ti-o iei.Mergi la o farmacie si roaga farmacista sa ti-o ia
Multumesc mult. No-spa am luat, nu ma ajuta la nimic. Tensiunea nu am luat-o, dar ma voi opri acum sa o iau. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| CARLA 8 wrote:Adinuta te felicit din toata inima  , imi era dor de postarile tale pline de sinceritate si scrise din toata imima, mi-am dorit sa povestesti despre momente de bucurie in viata ta despre sarcina si iata ca se intampla. Iti doresc sa decurga totul bine cu sarcina , sa poti sa savurezi momentele la care ai visat, pentru care poate ai plans ,ai suferit dezamagirea esecului tratamentelor costisitoare si chinuitoare. Am crezut intotdeauna in miracole, pentru tine a facut Dumnezeu unul , il meriti din plin pentru caracterul tau frumos. Iti doresc o sarcina usoara sa poti sa savurezi fiecare clipa din ea. Te pup tare tare sa se ia si la mine, se zice ca e un an fff fertil Sarcini usoare tuturor fetelor !
Multumesc tare Carla. Nu putea fi atat de crud, sa ma lase sa fotografiez doar minunile altor familii. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Fetelor azi am pregatit patutul lui Dominic!! Lili Eu attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote:Fetelor azi am pregatit patutul lui Dominic!!
Foarte frumos! Acum sper sa stea in el:). Victoras de aseara sta si doarme numai la san..cum il.pun in patut cum urla..ideea e ca am mai trecut prin ceva asemanator sapt trecuta si am zis ca ala e puseul de 2-3 sapt..dar vad ca a inceput iar..:(..
Mi-e un somn de nu stiu ce e cu mine...in momente din astea mi-e un dor groaznic de burtica.. |
|

| Mihaela1234 wrote:
Foarte frumos! Acum sper sa stea in el:). Victoras de aseara sta si doarme numai la san..cum il.pun in patut cum urla..ideea e ca am mai trecut prin ceva asemanator sapt trecuta si am zis ca ala e puseul de 2-3 sapt..dar vad ca a inceput iar..:(..
Mi-e un somn de nu stiu ce e cu mine...in momente din astea mi-e un dor groaznic de burtica..
Eu imi doresc sa stea :) dar daca nu sta trebuie neaparar sa il mutam pe tati... al meu lucreaza in trei schimburi si imi e foarte mila de el ca nu va putea dormi, eu imi doresc sa se implice si el in cresterea copilului sa ma ajute. dar imi e si mila de el cand vine dupa tura de noapte e terminat :( |
|
| Lili Eu wrote: Eu imi doresc sa stea :) dar daca nu sta trebuie neaparar sa il mutam pe tati...  al meu lucreaza in trei schimburi si imi e foarte mila de el ca nu va putea dormi, eu imi doresc sa se implice si el in cresterea copilului sa ma ajute. dar imi e si mila de el cand vine dupa tura de noapte e terminat :(
Si mie mi-e mila de sotul meu..dar si mai mult de mine...
Cand i-am zis sotului ca nu am dormit deloc azi noapte..a zis ca nici el..ca l-am trezit din ora in ora ..cand incercam sa il pun in patut..ceea ce nu e adecarat ca pana la 4 l-am tinut in brate la mine pe canapea in living...
Asa ca...sa zica multumesc..
Acum tot cu el pe canapea stau...am favut zeci de rugaciuni sa termine de tzocait si sa reusesc sa il pun undeva sa doarma...daf pana acum fara succes..
O fi frumos..dar e si greu al naibii in unele zile |
|

| Mihaela1234 wrote:
Si mie mi-e mila de sotul meu..dar si mai mult de mine...
Cand i-am zis sotului ca nu am dormit deloc azi noapte..a zis ca nici el..ca l-am trezit din ora in ora ..cand incercam sa il pun in patut..ceea ce nu e adecarat ca pana la 4 l-am tinut in brate la mine pe canapea in living...
Asa ca...sa zica multumesc..
Acum tot cu el pe canapea stau...am favut zeci de rugaciuni sa termine de tzocait si sa reusesc sa il pun undeva sa doarma...daf pana acum fara succes..
O fi frumos..dar e si greu al naibii in unele zile
Te cred :( dar cred ca acum la inceput e mai greu primele luni. apoi o sa inceapa sa doarma si el mai mult dormi si tu. si daca apuci sa te odihnesti un pic sa iti revii e mai bine.eu o am si pe soacra mea care sta cu noi sper sa imi fie de ajutor :) si apoi cand vin acasa de la spital am chemat.o si pe sora mea la mine sa stea cateva zile sa ma ajute.. si o sa vina. ea are baiat si fata dar sunt mari si are experienta o chem sa ma invete cum sa ma descurc cu el, si mai e si Cezariana pana ma recuperez o sa fie greu.. |
|
| Lili Eu wrote: Te cred :( dar cred ca acum la inceput e mai greu primele luni. apoi o sa inceapa sa doarma si el mai mult dormi si tu. si daca apuci sa te odihnesti un pic sa iti revii e mai bine.eu o am si pe soacra mea care sta cu noi sper sa imi fie de ajutor :) si apoi cand vin acasa de la spital am chemat.o si pe sora mea la mine sa stea cateva zile sa ma ajute..  si o sa vina. ea are baiat si fata dar sunt mari si are experienta o chem sa ma invete cum sa ma descurc cu el, si mai e si Cezariana pana ma recuperez o sa fie greu..
Da...cat dormea el la inceput mai dormeam si eu..sincer in prima sapt a fost usor..ii dadeam de mancare si dormea...mai putin noaptea dar totusi ...dormea in patut.
Dar prin ce trec acum e groaznic..pur si simplu nu doarme decat in brate tzocaind la san si eu nu ma pot odihni..
A fost si mama si sora mea la mine...atat timp cat il alaotezi nu prea au cu ce sa te ajute cu el...doar cu restul treburilor ale casei...
Bebele sta f putin treaz...
Ma rog sa.treaca momentele astea ca eu nu functionez bine fara putin somn.. |
|

| Mihaela1234 wrote:
Da...cat dormea el la inceput mai dormeam si eu..sincer in prima sapt a fost usor..ii dadeam de mancare si dormea...mai putin noaptea dar totusi ...dormea in patut.
Dar prin ce trec acum e groaznic..pur si simplu nu doarme decat in brate tzocaind la san si eu nu ma pot odihni..
A fost si mama si sora mea la mine...atat timp cat il alaotezi nu prea au cu ce sa te ajute cu el...doar cu restul treburilor ale casei...
Ma rog sa.treaca momentele astea ca eu nu functionez bine fara putin somn..
si eu sunt la fel daca nu dorm noapte imi e rau toata ziua asa sunt de cand ma stiu... dar trecem noi si peste astea... |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Mihaela1234 wrote:
Ma rog sa.treaca momentele astea ca eu nu functionez bine fara putin somn..
Been there, done that:) La mine totul s-a rezolvat cand am inceput sa-l alaptez langa mine, culcati amandoi. La inceput imi era teama, dar ne-am obisnuit amandoi si din pacate, doar asa puteam functiona. Inainte, cand il alaptam in brate, ma puneam pe un balansoar, cu cate o perna sub fiecare mana si mai atipeam asa.
Ideea e ca neaparat tb sa dormi si tu cand doarme el. Cum poti, cat poti. Altfel o sa fie horror perioada asta. |
|
| BabyGimi wrote:
Been there, done that:) La mine totul s-a rezolvat cand am inceput sa-l alaptez langa mine, culcati amandoi. La inceput imi era teama, dar ne-am obisnuit amandoi si din pacate, doar asa puteam functiona. Inainte, cand il alaptam in brate, ma puneam pe un balansoar, cu cate o perna sub fiecare mana si mai atipeam asa.
Ideea e ca neaparat tb sa dormi si tu cand doarme el. Cum poti, cat poti. Altfel o sa fie horror perioada asta.
Am incercat si eu azi asa culcat...am atipit si m-am trezit speriata....
Cat are bebele acum? |
|

| Buna fetelor,
Mi-am facut analizele si astazi mi-a iesit urocultura Infectie urinara cu klebsiella pneumonia. Inca nu mi-a iesit antibiograma ca sa stiu la ce e sensibila bacteria, dar oricum sincer ma asteptam. Sunt predispusa la infectii urinare, dar speram sa scap pe timpul sarcinii. |
|
|