Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ralucamarin
Scris: Monday, January 23, 2017 8:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/30/2016
DistanceKiss si eu si eu grup
Mihaela1234
Scris: Tuesday, January 24, 2017 8:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Fetelor, multumesc la toate pentru urari!

Noi asteptam sa vedem daca ne externeaza azi..normal asa ar fi dar bebe a avut puntintel icter si a stat la lampa..

Cat ajung acasa si ma pun putin oe picioare.revin.

Va pup si eu si Victoras!
BabyGimi
Scris: Tuesday, January 24, 2017 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Mihaela1234 wrote:

Noi asteptam sa vedem daca ne externeaza azi..normal asa ar fi dar bebe a avut puntintel icter si a stat la lampa..

Iubesc numele Victor! Si pe micutul meu il cheama Victor, e al 2 lea nume, luat dupa tata, bunic si strabunichearts
Inawar
Scris: Tuesday, January 24, 2017 9:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Anelise wrote:
Fetele, astept un mic ajutor cu listutza! DistanceKiss
Multumesc si va pup! coeur

Si eu, te rog DistanceKiss Angel
Inawar
Scris: Tuesday, January 24, 2017 9:57 AM
Nivel

Sunt o proaspata graviduta, sper sa fie totul bine in continuare Hands
Voua care urmeaza sa nasteti in curand va urez nastere usoara si bebe cuminte si mancacios DistanceKiss
Inawar
Scris: Tuesday, January 24, 2017 9:57 AM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Felicitari si multa sanatate!
korina
Scris: Tuesday, January 24, 2017 10:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Mihaela ma bucur ca sunteti bine!!Sa creasca mare si sanatos Victoras al tau!!hearts
HOPE
Scris: Tuesday, January 24, 2017 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
BabyGimi wrote:

Iubesc numele Victor! Si pe micutul meu il cheama Victor, e al 2 lea nume, luat dupa tata, bunic si strabunichearts

E numele meu preferat. Daca vom avea baietei, unul dintre ei va purta acest nume love .
HOPE
Scris: Tuesday, January 24, 2017 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Mihaela1234 wrote:

Felicitari Mihaela! Sa fiti sanatosi amandoi!hearts
Mihaela1234
Scris: Tuesday, January 24, 2017 12:39 PM
Nivel

BabyGimi wrote:

Sa va traiasca si voua Victorasul! Acesta este singurul nume la care am cazut de acord :).

Noi nu plecam inca acasa..maine..desi ne-au dat niste motive nu foarte intemeiate zoc eu : ca cica e prematur si se adapteaza mai greu....ca a scazut in greutate..adica ieri avea 3030 ...alaltaieri 3170 si la nastere 3150..

Eu sunt bucuroasca insa ca am scapat de stat la lampa...pt ca 2 zile nu am putut aa dorm..bebe se foia..avea si ochisorii acoperiti si se speria..plangea imediat..

Lapticul a venit in sfarsit azi..dar folosim mameloane de silicon momentan pt ca altfel nu suge
.e si slabit de la lampa aia si eu am mameloane ombilicate..
Acasa o sa exersam si sper sa reusim sa papam fara ele :).

Mihaela1234
Scris: Tuesday, January 24, 2017 12:41 PM
Nivel

HOPE wrote:

E numele meu preferat. Daca vom avea baietei, unul dintre ei va purta acest nume love .

Super! Sa se umple lumea de Victorasi sanatosi!
Lili Eu
Scris: Tuesday, January 24, 2017 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Mihaela1234 wrote:

Sa va traiasca si voua Victorasul! Acesta este singurul nume la care am cazut de acord :).

Noi nu plecam inca acasa..maine..desi ne-au dat niste motive nu foarte intemeiate zoc eu : ca cica e prematur si se adapteaza mai greu....ca a scazut in greutate..adica ieri avea 3030 ...alaltaieri 3170 si la nastere 3150..

Eu sunt bucuroasca insa ca am scapat de stat la lampa...pt ca 2 zile nu am putut aa dorm..bebe se foia..avea si ochisorii acoperiti si se speria..plangea imediat..

Lapticul a venit in sfarsit azi..dar folosim mameloane de silicon momentan pt ca altfel nu suge

Ma bucut ca sunteti bine :) dance computerlove
BabyGimi
Scris: Tuesday, January 24, 2017 1:02 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Multumim frumos! Tare scuza cu slabitul in greutate:) Nu de-alta, dar toti copiii slabesc in primele zile si ies din maternitate cu o greutate mai mica decat la nastere. Incearca sa renunti la protectiile de silicon, altfel apoi o sa iti fie greu. Cumnata mea a fost in aceeasi situatie si a reusit in decurs de 2 sapt sa il dezobisnuiasca. Ii dadea sa suga atunci cand era infometat si dupa cateva min, cand se mai linistea copilul, incerca sa le scoata. Sau cand era semiadormit ii mai facea asa, pana cand a inceput usor-usor sa suga si fara protectii:)
Bafta multa!
BabyGimi
Scris: Tuesday, January 24, 2017 1:07 PM
Nivel

HOPE wrote:

Frumoooshearts
Ah, eu imi doresc si o fetita, aveam numele ales pt ea de cativa ani:))) Dar cand am fost la morfologia de trim 1 si mi-a confirmat doc ca e baietel (nu de-alta, dar simteam ca e baiat), mi-au dat lacrimile de suparare:))))
Nu mi-am suportat sotul cateva zile, imi venea sa il iau la palme:))) Iar pe soacra-mea nici atat in perioada aia, ma tot stresa la cap de ani de zile ca ea vrea nepotel.
Nebuna si eu:)))) Tropaiau hormonii in mine
ingrig
Scris: Tuesday, January 24, 2017 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Mihaela ma bucur ca sunteti bine ! Eu nu cred ca se considera prematur si cum a spus si Baby gimi este normal sa piarda in greutate !!! Stai linistita !computerlove Pupam Victoras hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.