Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| si eu si eu |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Fetelor, multumesc la toate pentru urari!
Noi asteptam sa vedem daca ne externeaza azi..normal asa ar fi dar bebe a avut puntintel icter si a stat la lampa..
Cat ajung acasa si ma pun putin oe picioare.revin.
Va pup si eu si Victoras! |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Mihaela1234 wrote:Fetelor, multumesc la toate pentru urari!
Noi asteptam sa vedem daca ne externeaza azi..normal asa ar fi dar bebe a avut puntintel icter si a stat la lampa..
Va pup si eu si Victoras!
Iubesc numele Victor! Si pe micutul meu il cheama Victor, e al 2 lea nume, luat dupa tata, bunic si strabunic
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Anelise wrote:Fetele, astept un mic ajutor cu listutza! Multumesc si va pup! Si eu, te rog |
|

| Sunt o proaspata graviduta, sper sa fie totul bine in continuare Voua care urmeaza sa nasteti in curand va urez nastere usoara si bebe cuminte si mancacios |
|

Va pup si eu si Victoras! Felicitari si multa sanatate! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Mihaela ma bucur ca sunteti bine!!Sa creasca mare si sanatos Victoras al tau!! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| BabyGimi wrote:Iubesc numele Victor! Si pe micutul meu il cheama Victor, e al 2 lea nume, luat dupa tata, bunic si strabunic E numele meu preferat. Daca vom avea baietei, unul dintre ei va purta acest nume . |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
Va pup si eu si Victoras! Felicitari Mihaela! Sa fiti sanatosi amandoi! |
|
| BabyGimi wrote:Iubesc numele Victor! Si pe micutul meu il cheama Victor, e al 2 lea nume, luat dupa tata, bunic si strabunic
Sa va traiasca si voua Victorasul! Acesta este singurul nume la care am cazut de acord :).
Noi nu plecam inca acasa..maine..desi ne-au dat niste motive nu foarte intemeiate zoc eu : ca cica e prematur si se adapteaza mai greu....ca a scazut in greutate..adica ieri avea 3030 ...alaltaieri 3170 si la nastere 3150..
Eu sunt bucuroasca insa ca am scapat de stat la lampa...pt ca 2 zile nu am putut aa dorm..bebe se foia..avea si ochisorii acoperiti si se speria..plangea imediat..
Lapticul a venit in sfarsit azi..dar folosim mameloane de silicon momentan pt ca altfel nu suge .e si slabit de la lampa aia si eu am mameloane ombilicate.. Acasa o sa exersam si sper sa reusim sa papam fara ele :).
|
|
| HOPE wrote:E numele meu preferat. Daca vom avea baietei, unul dintre ei va purta acest nume  .
Super! Sa se umple lumea de Victorasi sanatosi! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| Mihaela1234 wrote:
Sa va traiasca si voua Victorasul! Acesta este singurul nume la care am cazut de acord :).
Noi nu plecam inca acasa..maine..desi ne-au dat niste motive nu foarte intemeiate zoc eu : ca cica e prematur si se adapteaza mai greu....ca a scazut in greutate..adica ieri avea 3030 ...alaltaieri 3170 si la nastere 3150..
Eu sunt bucuroasca insa ca am scapat de stat la lampa...pt ca 2 zile nu am putut aa dorm..bebe se foia..avea si ochisorii acoperiti si se speria..plangea imediat..
Lapticul a venit in sfarsit azi..dar folosim mameloane de silicon momentan pt ca altfel nu suge .e si slabit de la lampa aia si eu am mameloane ombilicate.. Acasa o sa exersam si sper sa reusim sa papam fara ele :).
Ma bucut ca sunteti bine :) |
|
| Mihaela1234 wrote:
Multumim frumos! Tare scuza cu slabitul in greutate:) Nu de-alta, dar toti copiii slabesc in primele zile si ies din maternitate cu o greutate mai mica decat la nastere. Incearca sa renunti la protectiile de silicon, altfel apoi o sa iti fie greu. Cumnata mea a fost in aceeasi situatie si a reusit in decurs de 2 sapt sa il dezobisnuiasca. Ii dadea sa suga atunci cand era infometat si dupa cateva min, cand se mai linistea copilul, incerca sa le scoata. Sau cand era semiadormit ii mai facea asa, pana cand a inceput usor-usor sa suga si fara protectii:) Bafta multa! |
|
| HOPE wrote:E numele meu preferat. Daca vom avea baietei, unul dintre ei va purta acest nume  .
Frumooos Ah, eu imi doresc si o fetita, aveam numele ales pt ea de cativa ani:))) Dar cand am fost la morfologia de trim 1 si mi-a confirmat doc ca e baietel (nu de-alta, dar simteam ca e baiat), mi-au dat lacrimile de suparare:)))) Nu mi-am suportat sotul cateva zile, imi venea sa il iau la palme:))) Iar pe soacra-mea nici atat in perioada aia, ma tot stresa la cap de ani de zile ca ea vrea nepotel. Nebuna si eu:)))) Tropaiau hormonii in mine |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Mihaela ma bucur ca sunteti bine ! Eu nu cred ca se considera prematur si cum a spus si Baby gimi este normal sa piarda in greutate !!! Stai linistita ! Pupam Victoras |
|
|