Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| BabyGimi wrote:Merge cu mana in caz de angorjarea sanilor (adica dc se fac pietroisi trebuie sa ii detensionezi), daca ai supraproductie etc. O sa vezi dupa ce nasti care e situatia mai exact. Eu mi-am luat cea mai ieftina pompa manuala, de la "Primii Pasi", cred ca am dat 35 lei pe ea. Sunt de parere ca o pompa e ok de avut in casa, pt situtii cand trebuie sa lasi laptic copilului. Dar na, depinde de fiecare situatie in parte. ps. Imi doarme copilul, de-asta sunt asa activa:)) Daca plec de langa el, se trezeste instant, asa ca profit si stau pe aici Daca o sa gasesc si eu una asa mai ieftina o sa cumpar dada nu astept sa nasc apoi ved daca e nevoie de pompa sau nu.. pai sa intrati mai des ca avem nevoie de voi.de la voi mereu primim sfaturi pretioasa.... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| Adinuta wrote:Am revenit cu cesti si bune si proaste. Se cede sacul, e bine pozitionat. Calendaristic 5s1z ecografic 5s3z. Partea proasta e ca exista niste sange in saculet. Si asta poate sa afecteze dezvoltarea lui mai departe , sau nu. Totul e la noroc. Deci nu se putea sa stau si eu linistita 2 saptamani. Urmatoare eco pe 20. Pana atunci acasa fara efort. ![]() Nu reusesc sa atasez poza zice ca e fisierul prea mare. Sunt pe telefon Incearca sa tai din poza...hai ca iti tinem pumnii sa evolueze bobita bine...cu Dumnezeu inainte.. . |
|

| Adinuta wrote:Am revenit cu cesti si bune si proaste. Se cede sacul, e bine pozitionat. Calendaristic 5s1z ecografic 5s3z. Partea proasta e ca exista niste sange in saculet. Si asta poate sa afecteze dezvoltarea lui mai departe , sau nu. Totul e la noroc. Deci nu se putea sa stau si eu linistita 2 saptamani. Urmatoare eco pe 20. Pana atunci acasa fara efort. ![]() Nu reusesc sa atasez poza zice ca e fisierul prea mare. Sunt pe telefon Eu zic ca sunt vesti bune. si trebuie sa fi optimista...din ce imi aduc eu aminte Mire a avut sangerare ca tine si a avut si ea un cheag de sange in saculet sau langa nu mai retin dar cu tratament sa absorbit si acum e bn. ea poate sa te lamureasca mai bn... |
|

| fetelor si mai am o intrebare.... bebelinul meu de 2 zile a coborat jos pe vezica imi face vezica varza.... si nu mai simt acea presiune pe plamani respir mai bine. si ma duce cu gandul ca se pregateste sa vina. si uneori am asa intepaturi pe sub burta cand pe o parte cand pe alta. nu foarte dureroase dar sunt si ma tine asa un minut 2 si trec le am de 2-3 ori pe zi tot de 2 zile. contractii am dar rare fara dureri si nu tin mult. voi ce ziceti sa imi fac griji? aaa si mai toata sarcina am avut o scurgere cremoasa fara miros si nu in cantitati mari un pic mai mult de cat aveam inainte sa raman insarcinata. si de ceva timp e tot asa cantitate mica dar e apoasa. sa imi fac griji.? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Adinuta wrote:Am revenit cu cesti si bune si proaste. Se cede sacul, e bine pozitionat. Calendaristic 5s1z ecografic 5s3z. Partea proasta e ca exista niste sange in saculet. Si asta poate sa afecteze dezvoltarea lui mai departe , sau nu. Totul e la noroc. Deci nu se putea sa stau si eu linistita 2 saptamani. Urmatoare eco pe 20. Pana atunci acasa fara efort. ![]() Nu reusesc sa atasez poza zice ca e fisierul prea mare. Sunt pe telefon O sa fie bine Adinuta, tu trebuie sa stai cumintica in pat si sa iti rogi bulinuta sa se dezvolte si sa fie puternica! |
|

Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Adina ne rugam sa fie totul bine, ai incredere in darul pe care ti l-a trimis Dumnezeu si in puiutul tau si va fi bine! Ma bucur pentru tine si te rog sa te gandesti ca va fi bine, sa fii optimista si vei vedea ca asa va fi! Pupici dulci si o imbratisare puternica sa simti ca nu esti singura si ca va fi bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Adinuta ma bucur ca e sarcina in uter.Stai linistita in pat si o sa fie totul bine!Ti-a dat dr tratament?faci si clexane?Sarcina usoara si la termen! |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Lili Eu wrote: fetelor si mai am o intrebare....  bebelinul meu de 2 zile a coborat jos pe vezica imi face vezica varza....  si nu mai simt acea presiune pe plamani respir mai bine. si ma duce cu gandul ca se pregateste sa vina. si uneori am asa intepaturi pe sub burta cand pe o parte cand pe alta. nu foarte dureroase dar sunt si ma tine asa un minut 2 si trec le am de 2-3 ori pe zi tot de 2 zile. contractii am dar rare fara dureri si nu tin mult. voi ce ziceti sa imi fac griji? aaa si mai toata sarcina am avut o scurgere cremoasa fara miros si nu in cantitati mari un pic mai mult de cat aveam inainte sa raman insarcinata. si de ceva timp e tot asa cantitate mica dar e apoasa. sa imi fac griji.?
Te apropii de termen, e normal ce ti se intampla. A coborat copilul si de-asta poti respira. Uite aici, mai jos, la sectiunea "Corpul tau", exact ce se intampla la 36 saptamani:) Te incadrezi
https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/saptamana-36-de-sarcina |
|

| Multumesc.. miercuri ma duc la Dr la 37s sa vad ce imi zice. daca mai sta bebe la caldurica inca 2 saptamani pana pe 1 martie.. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Teoftici te pup tare! Korina da iau 3 ovule de 200 utrogetan, clexan, am oprit aspenterul, acid folic, vitamine prenatale, nospa la nevoie. Nu reusesc sa tai poza, incerc sa pun maine dupa ce intru oe computer sa o micsorez in programele mele minune. Azi nu mai deschid calculatorul. |
|

Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Buna fetelor.Am ?i eu nevoie de un sfat.In ziua 24 mi-am facut un test barza in urma unor scurgeri maro-roz unde a ie?it o umbra.Am facut apoi un test Viola în ziua 26 care a ie?it pozitiv.Scurgerile mai erau a?a ca am pus local utogestan.In ziua 27 am facut beta 1-valoare 19,7 dar ?i un nou test de sarcina care a ie?it mai pu?in vizibila decât primul.Parca nici sânii nu ma mai dor.Azi am recoltat pentru beta 2, mâine aflu rezultatele.A mai pa?it cineva a?a?Îmi e tare frica,sper sa fie bine. |
|

| Cory wrote:Buna fetelor.Am ?i eu nevoie de un sfat.In ziua 24 mi-am facut un test barza in urma unor scurgeri maro-roz unde a ie?it o umbra.Am facut apoi un test Viola în ziua 26 care a ie?it pozitiv.Scurgerile mai erau a?a ca am pus local utogestan.In ziua 27 am facut beta 1-valoare 19,7 dar ?i un nou test de sarcina care a ie?it mai pu?in vizibila decât primul.Parca nici sânii nu ma mai dor.Azi am recoltat pentru beta 2, mâine aflu rezultatele.A mai pa?it cineva a?a?Îmi e tare frica,sper sa fie bine. Eu am 5s3z si sanii nu ma dor mereu. Chiar f vag uneori. Stai linistita si asteapta beta. Era bine sa-l fi facut la urgenta! Eu la primul am avut 69 si test f vag pozitiv. Nu prea cedeam eu liniuta. Tocmai ce mi-a confirmat ieri sarcina in uter. Hai bafta multa! Si ganduri pozitive! |
|
| Cory wrote:Buna fetelor.Am ?i eu nevoie de un sfat.In ziua 24 mi-am facut un test barza in urma unor scurgeri maro-roz unde a ie?it o umbra.Am facut apoi un test Viola în ziua 26 care a ie?it pozitiv.Scurgerile mai erau a?a ca am pus local utogestan.In ziua 27 am facut beta 1-valoare 19,7 dar ?i un nou test de sarcina care a ie?it mai pu?in vizibila decât primul.Parca nici sânii nu ma mai dor.Azi am recoltat pentru beta 2, mâine aflu rezultatele.A mai pa?it cineva a?a?Îmi e tare frica,sper sa fie bine.
Eu am 5s2z si nu am nici un simptom. Daca lipsa menstrei si beta nu imi "dovedeau" ca e o bobita acolo nici nu as fi zis ca sunt gravii. Beta e cel mai sigur, apoi eco bineinteles. succes!! |
|

| Dana000 wrote:
Eu am 5s2z si nu am nici un simptom. Daca lipsa menstrei si beta nu imi "dovedeau" ca e o bobita acolo nici nu as fi zis ca sunt gravii. Beta e cel mai sigur, apoi eco bineinteles. succes!!
ha ha Dana ce fain, avem cam aceasi varsta. Ai facut eco? cand mergi ? |
|
| Adinuta wrote:
ha ha Dana ce fain, avem cam aceasi varsta. Ai facut eco? cand mergi ?
Nu am fost inca la eco Adina, am zis sa mai astept o saptamana poate ii aud si inimioara. Mi-a iesit beta bine, nu am sangerari, nu am dureri si am zis sa mai am putina rabdare. Eram curioasa cum s-a vazut la tine la eco, poti sa pui pozica??? |
|
|