Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Adinuta wrote:Multumesc tare! Sper sa vin si eu maine cu o poza similara. sa dea DD ca meriti din plin ca visul tau sa se indeplineasca. si eu am avut ceva scurgeri maroni rozalii prin s10 de sarcina dar nu a fost rosu. si am fost la urgenta si dr a zis ca se mai intampla pana in saptamana 12 de sarcina sa fie mici sangerari sau scurgeri. linistestete pana maine nu mai e mult. iti tin pumni sa fie bn |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Lili Eu wrote: sa dea DD ca meriti din plin ca visul tau sa se indeplineasca. si eu am avut ceva scurgeri maroni rozalii prin s10 de sarcina dar nu a fost rosu. si am fost la urgenta si dr a zis ca se mai intampla pana in saptamana 12 de sarcina sa fie mici sangerari sau scurgeri. linistestete pana maine nu mai e mult. iti tin pumni sa fie bn
La mine e rosu maroniu. |
|
| Adinuta wrote:La mine e rosu maroniu. daca nu e mult nu cred ca a problema. ai reusit sa ramai natural? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare. Felicitari Adinuta!!!!Sa va ajute Dumnezeu sa stea bobita acolo cuminte ?i sa creasca mare. Bafta multa mâine la eco!!!! |
|
| Lili Eu wrote: daca nu e mult nu cred ca a problema. ai reusit sa ramai natural? Da Lili , natural, fix cand am renuntat sa mai cred ca e posibil. Am facut ultimul fiv fix acum un an in februarie. Fara rezultat. Basca si cu o singura trompa acum. |
|
| Adinuta wrote:Da Lili , natural, fix cand am renuntat sa mai cred ca e posibil. Am facut ultimul fiv fix acum un an in februarie. Fara rezultat. Basca si cu o singura trompa acum. Stiu ca ai facut fiv si nu a mers. si dupa nu ai mai intrat pe forum. si eu tot o singura trompa am si cand e sa fie dat de la D.zeu este nu iti pierde speranta. o sa fie bine. stai in pat pana maine cand trebuie sa megi la Dr pune ovulele si va fi bine. eu la inceput am pus 4 ovule de Arefam 200 2 dimineata si 2 seara. |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Adinuta wrote:Daca scenarul ar fi unul pozitiv. Ce ar putea vedea medicul la eco la 5s2z? Aveti idee? A facut cineva eco atat de devreme?
Se vede macar ca este in uter..saculetu.Inimioara pe la 6s o auzi. Te asteptam cu vesti bune!!! |
|
| Va multumesc doamnelor de incurajari! Uitasem cat de minunate sunteti! S-a oprit sangerarea! Si pare ca temperatura e fix la fel ca in ultimele 4 zile 36,8. Sper sa fie bine bebicu. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Adinuta wrote:Va multumesc doamnelor de incurajari! Uitasem cat de minunate sunteti! S-a oprit sangerarea! Si pare ca temperatura e fix la fel ca in ultimele 4 zile 36,8. Sper sa fie bine bebicu. Adinuta multa bafta la medic si te asteptam cu vesti bune! |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Adinuta wrote:Va multumesc doamnelor de incurajari! Uitasem cat de minunate sunteti! S-a oprit sangerarea! Si pare ca temperatura e fix la fel ca in ultimele 4 zile 36,8. Sper sa fie bine bebicu.
Wow, Adinuta!! Nu ma cunosti, pt ca am scris direct la gravidute, cand eram aspiranta doar citeam forumul. Insa ma bucur tare mult pt tine! Chiar despre tine si alte aspirici mai vechi scriam in casuta trecuta, ca sper sa fiti si voi mamici in curand! Va urmaream din umbra si tin minte FIVul trecut, am suferit alaturi de tine! Dar sunt sigura ca de data asta o sa fiti bine, trebuie! Abia astept vesti bune de la doctor! Si ia-le cu tine aici si pe bby88, Florentina, Andy, Carlita si restul fetelor! Datorita voua am invatat ce aveam de invatat (nu de-alta, dar era praf la capitolul asta - analize, ovulatie etc) si am ajuns mamica unui baietel de 5 luni!
Cumnata mea a avut scurgeri maronii abundente la inceputul sarcinii, umplea un absorbant. Insa copilul e bine, are 1 an acum, iar sarcina a evoluat normal. Iti tin pumnii sa fie totul bine! |
|
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Adinuta wrote:Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare.
Felicitari Adinuta! Multa bafta la medic. Sa ne arati pozica cu bobita. Din suflet iti doresc sa fie bine. |
|
| Adinuta wrote:Va multumesc doamnelor de incurajari! Uitasem cat de minunate sunteti! S-a oprit sangerarea! Si pare ca temperatura e fix la fel ca in ultimele 4 zile 36,8. Sper sa fie bine bebicu. Te asteptam cu vesti bune azi si cu prima pozica a bobitei!! |
|
| Ce minunate sunteti! Sunt happy ca s-a oprit de tot sangerarea. Bag progesteron la greu. Adica 3 /zi . O sa revin cu cesti si sper eu bune! Si pozica. Daca am ce sa ca arat in ea. Pupici |
|
| Adinuta wrote:Ce minunate sunteti! Sunt happy ca s-a oprit de tot sangerarea. Bag progesteron la greu. Adica 3 /zi . O sa revin cu cesti si sper eu bune! Si pozica. Daca am ce sa ca arat in ea. Pupici Bravoooo asa te vreau pozitivaaaa |
|
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Adinuta wrote:Ce minunate sunteti! Sunt happy ca s-a oprit de tot sangerarea. Bag progesteron la greu. Adica 3 /zi . O sa revin cu cesti si sper eu bune! Si pozica. Daca am ce sa ca arat in ea. Pupici Adinuta, mie mi-ai inseninat ziua cu vestea pe care ai dat o, felicitari si te astept cu cele mai bune vesti, tu ai demonstrat inca o data ca avem parte de minuni doar cand vrea Dumnezeu sa fie ! |
|
|