Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Bucurie2017 wrote:Buna! Doamne fetelor....anul trecut pe vremea asta eram aici pe lista celor care urmau sa nasca in martie... Am aflat de o saptamana ca sunt i însarcinata...din nou! Adica cu al treilea copil!!!! Sunt inca socata si speriata! Mai sunt mamici cu trei copii? Cum e viata voastra cu trei? Intre cel mic si "viitorul" vor fi 1,5 ani distanta. Sunt speriata!!! Eu imi aduc aminte de tine.eehhheeee feticitariiiii nu mai retin ce ai acasa fete baieti? |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare. |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Adinuta wrote:Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare. Adina Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bobita ma bucur tare pentru tine! Doamne ajuta sa vi cu vesti bune si sa putem impartasi momente din sarcina mai avansate! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Adinuta wrote:Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare.
Felicitari Stai cumintica în pat. A?teptam vesti mâine dupa eco. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| adinuta felicitari!sa dea dzeu sa fie totul bine de data asta.Beta 3 nici la mine nu s a dublat perfect si a fost ok.Bafta la eco. |
|

| Adinuta wrote:Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare. Bunaaaa. nu imi vine sa cred ca ne scrii. acum o ora ma gandeam la tine si la Florentina ca nu ati mai intrat de mult timp si chear imi doream sa stiu ce mai faceti... ma bucur ptr tine ma rog ca DD sa il tina pe bebe la caldurica 9 luni... nu sa dublat beta hcg dar e pe aproape poate ai facut la ore diferite analiza si poate deaia e diferenta asta.....eu iti tin pumni sa fie bebe bine..! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari Adinutza!!Multa bafta la eco si sa dea D-zeu sa fie totul bine de data aceasta! |
|

| Bucurie2017 wrote:Buna! Doamne fetelor....anul trecut pe vremea asta eram aici pe lista celor care urmau sa nasca in martie... Am aflat de o saptamana ca sunt i însarcinata...din nou! Adica cu al treilea copil!!!! Sunt inca socata si speriata! Mai sunt mamici cu trei copii? Cum e viata voastra cu trei? Intre cel mic si "viitorul" vor fi 1,5 ani distanta. Sunt speriata!!! Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos, cu 3 copii nu pot sa iti spun cum e dar iti voi spune de prin mai cum e cu gemeni |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 32
| Lili Eu wrote: Eu imi aduc aminte de tine.eehhheeee feticitariiiii  nu mai retin ce ai acasa fete baieti?
Buna! Am doi baieti ... |
|

| Bucurie2017 wrote:Buna! Am doi baieti ... poate e fetita acum |
|

| Va multumesc din suflet de gandurile bune! Din pacate am niste sangerari, nu foarte ambundente dar sunt de fiecare data cand merg la pipi. Nu am ce sa fac mai mult decat am facut pana acum. Am crezut ca daca apare sarcina si eu fac tratamentul cu clexan si pun uteogestan totul se rezolva, dar se pare ca am ceva mai multe probleme care nu pot fi depistate de medic. Nu am dureri de burta poate niste misculatii asa si am luat nospa si dupa ce iau nospa nu simt absolut nimic. Oricum , cat mai e pana maine? Orice imi ca zice medicul vineri sunt iar la dozat beta. |
|

| Daca scenarul ar fi unul pozitiv. Ce ar putea vedea medicul la eco la 5s2z? Aveti idee? A facut cineva eco atat de devreme? |
|

| Adinuta wrote:Daca scenarul ar fi unul pozitiv. Ce ar putea vedea medicul la eco la 5s2z? Aveti idee? A facut cineva eco atat de devreme? Ar vedea asta :) aici aveam 5s si 2z Lili Eu attached the following image(s):

|
|

| Adinuta wrote:Daca scenarul ar fi unul pozitiv. Ce ar putea vedea medicul la eco la 5s2z? Aveti idee? A facut cineva eco atat de devreme? Da se vede! Si la mine s au vazut bine punctuletele la 5s3z |
|

| Lili Eu wrote: Ar vedea asta :) aici aveam 5s si 2z
Multumesc tare! Sper sa vin si eu maine cu o poza similara. |
|
|