Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Wednesday, February 8, 2017 6:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Bucurie2017 wrote:
Buna!
Doamne fetelor....anul trecut pe vremea asta eram aici pe lista celor care urmau sa nasca in martie...
Am aflat de o saptamana ca sunt i însarcinata...din nou! Adica cu al treilea copil!!!! Hilar NuStiu
Sunt inca socata si speriata!
Mai sunt mamici cu trei copii? Cum e viata voastra cu trei?
Intre cel mic si "viitorul" vor fi 1,5 ani distanta.
Sunt speriata!!!
Eu imi aduc aminte de tine.eehhheeee feticitariiiii newclap nu mai retin ce ai acasa fete baieti? computerlove
Adinuta
Scris: Wednesday, February 8, 2017 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare.
NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 7:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Adinuta wrote:
Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare.

Adina Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bobitacomputerlove ma bucur tare pentru tine! Doamne ajuta sa vi cu vesti bune si sa putem impartasi momente din sarcina mai avansate!
Albinuta
Scris: Wednesday, February 8, 2017 7:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Adinuta wrote:

Felicitari topai majoreta
Stai cumintica în pat. A?teptam vesti mâine dupa eco.
RalukM
Scris: Wednesday, February 8, 2017 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
adinuta felicitari!sa dea dzeu sa fie totul bine de data asta.Beta 3 nici la mine nu s a dublat perfect si a fost ok.Bafta la eco.
Lili Eu
Scris: Wednesday, February 8, 2017 7:46 PM
Nivel

Adinuta wrote:
Bunaaaa. nu imi vine sa cred ca ne scrii. acum o ora ma gandeam la tine si la Florentina ca nu ati mai intrat de mult timp si chear imi doream sa stiu ce mai faceti...Lol ma bucur ptr tine ma rog ca DD sa il tina pe bebe la caldurica 9 luni... nu sa dublat beta hcg dar e pe aproape poate ai facut la ore diferite analiza si poate deaia e diferenta asta.....eu iti tin pumni sa fie bebe bine..!Hands computerlove
korina
Scris: Wednesday, February 8, 2017 8:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Felicitari Adinutza!!Multa bafta la eco si sa dea D-zeu sa fie totul bine de data aceasta!hearts
NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 8:13 PM
Nivel

Bucurie2017 wrote:
Buna!
Doamne fetelor....anul trecut pe vremea asta eram aici pe lista celor care urmau sa nasca in martie...
Am aflat de o saptamana ca sunt i însarcinata...din nou! Adica cu al treilea copil!!!! Hilar NuStiu
Sunt inca socata si speriata!
Mai sunt mamici cu trei copii? Cum e viata voastra cu trei?
Intre cel mic si "viitorul" vor fi 1,5 ani distanta.
Sunt speriata!!!

Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos, cu 3 copii nu pot sa iti spun cum e dar iti voi spune de prin mai cum e cu gemenicomputerlove
Bucurie2017
Scris: Wednesday, February 8, 2017 8:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
Lili Eu wrote:
Eu imi aduc aminte de tine.eehhheeee feticitariiiii newclap nu mai retin ce ai acasa fete baieti? computerlove

Buna!
Am doi baieti ...firstprize
Lili Eu
Scris: Wednesday, February 8, 2017 8:21 PM
Nivel

Bucurie2017 wrote:

Buna!
Am doi baieti ...firstprize
poate e fetita acum coeur computerlove
Adinuta
Scris: Wednesday, February 8, 2017 8:52 PM
Nivel

Va multumesc din suflet de gandurile bune! Din pacate am niste sangerari, nu foarte ambundente dar sunt de fiecare data cand merg la pipi. Nu am ce sa fac mai mult decat am facut pana acum. Am crezut ca daca apare sarcina si eu fac tratamentul cu clexan si pun uteogestan totul se rezolva, dar se pare ca am ceva mai multe probleme care nu pot fi depistate de medic.
Nu am dureri de burta poate niste misculatii asa si am luat nospa si dupa ce iau nospa nu simt absolut nimic. Oricum , cat mai e pana maine? Orice imi ca zice medicul vineri sunt iar la dozat beta.
Adinuta
Scris: Wednesday, February 8, 2017 8:54 PM
Nivel

Daca scenarul ar fi unul pozitiv. Ce ar putea vedea medicul la eco la 5s2z? Aveti idee? A facut cineva eco atat de devreme?
Lili Eu
Scris: Wednesday, February 8, 2017 8:58 PM
Nivel

Adinuta wrote:
Daca scenarul ar fi unul pozitiv. Ce ar putea vedea medicul la eco la 5s2z? Aveti idee? A facut cineva eco atat de devreme?
Ar vedea asta :) aici aveam 5s si 2z computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
received_1185382978179857.jpeg

NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 8:59 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Da se vede! Si la mine s au vazut bine punctuletele la 5s3z computerlove
Adinuta
Scris: Wednesday, February 8, 2017 9:13 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Ar vedea asta :) aici aveam 5s si 2z computerlove

Multumesc tare! Sper sa vin si eu maine cu o poza similara. hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.