Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BabyGimi
Scris: Tuesday, February 7, 2017 9:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Lili Eu wrote:
Eu am cumparat un pachet de scutece pampes. dar am inteles ca sunt mai bune astea Haggis. si chear aveam de gand sa intreb la mamici cine foloseste Haggis daca sunt intradevar asa bune? ca vreau si eu sa le folosesc.computerlove

Eu sunt multumita de Huggies, am folosit pana acum Elite Soft (cele alb cu auriu) si Ultra Confort pt baietei.

Am avut si Pampers normale, cele verzi, si Pampers Premium Care, dar ce pot sa zic... nu imi plac, nu sunt la fel de decupate la piciorus ca Huggies, mi se pare ca il tineau la pulpita si cat le-am folosit, baietelul meu miroasea non-stop a pipi.
Am mai incercat si scutecele de la Lidl (Toujours parca le zice) si zic ca sunt ok. Nu mi s-au parut diferite de Pampers, sincer... bine, doar la
pret. Lol Dar nu mai retin daca miroaseau a pipi.

La altele nu m-am mai incumetat, deocamdata ramanem pe Huggies, desi am inteles din comentariile mamicilor pe pagina lor de Facebook, ca de cand si-au schimbat ambalajele, se pare ca si-au schimbat si formula si nu mai sunt asa de bune ca modelele vechi.
Lili Eu
Scris: Tuesday, February 7, 2017 9:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
BabyGimi wrote:

Eu sunt multumita de Huggies, am folosit pana acum Elite Soft (cele alb cu auriu) si Ultra Confort pt baietei.

Am avut si Pampers normale, cele verzi, si Pampers Premium Care, dar ce pot sa zic... nu imi plac, nu sunt la fel de decupate la piciorus ca Huggies, mi se pare ca il tineau la pulpita si cat le-am folosit, baietelul meu miroasea non-stop a pipi.
Am mai incercat si scutecele de la Lidl (Toujours parca le zice) si zic ca sunt ok. Nu mi s-au parut diferite de Pampers, sincer... bine, doar la
pret. Lol Dar nu mai retin daca miroaseau a pipi.

La altele nu m-am mai incumetat, deocamdata ramanem pe Huggies, desi am inteles din comentariile mamicilor pe pagina lor de Facebook, ca de cand si-au schimbat ambalajele, se pare ca si-au schimbat si formula si nu mai sunt asa de bune ca modelele vechi.
Aha am inteles, eu am luat pampers premium care. un pachet de 22, si eu auzisem ca nu sunt prea ok,ma bucur ca nu am luat mai multe pachete. o sa incerc si eu Huggis. nu stiam ca sunt de doua feluri.de fetite si baieti eu am crezut ca sunt universali :) computerlove
NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Mihaela1234 wrote:

E perfecta burtica ta Nico! Doar pt ca ai gemeni nu trebuie sa fie gigantica :).

Daca ei au dimensiunile bune nu iti mai fa griji..dimensiunea burtii nu reflecta si dimensiunea copiilor.

Colega mea de camera din spital avea tot gemanasi..intra in 37 de sapt..copii peste 2,5 fiecare si zici ca avea sarcina unica dupa burtica.

Asa ma ingrijoram si eu dar e ok, stai linistitacoeur

Multumesc Miha esti o draguta ca de obicei!!! Te pupCheek Kiss
Eileen
Scris: Wednesday, February 8, 2017 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Ingrig ce papusica Love sa va traiasca sa aiba crestere usoara! E superb sa fii mamicacoeur eu si ma tot mir ca e a mea hearts
Teoftici eu am avut probleme cu o masea de minte ?i am facut terapie cu laser dar pe langa mi a zis sa ma dau cu un gel parodium oricand ma mai deranjeaza si o apa de gura din farmacie fara alcool....Nu mi amintesc acum daca vrei caut si ti zic. Cred ca am mai scris pe aici.DistanceKiss
Nico, Lili ce burtici superbe hearts hearts
Nico mie crema de masaj de la mustela mi se pare ca miroase urat ...N o pot da cu ea pale
Burtica ta e mare, la 26 sapt e mare, i se pare lui Lili fiindca ai pus poza mica la profil. Cat despre scutecele textile sunt fff ok si spala masina nu tu deci nu e o problema, doar ca trebuie sa investesti sa ti iei f multe,dar pt inceput poti sa alternezi cele normale cu cele textile sa vezi care si cum sunt bune...Astea textile sunt de mai multe tipuri ...Cu insertii fara etc...
Legat de pampersi fiecare copil poate sa accepte sau nu o anumita marca, cum a zis si Mihaela, daca bb s-a iritat de la huggies nu înseamna ca nu sunt bune. Eu am mai folosit si puffies si sunt mai ok ca Pampers,cum zicea si babygimi, Pampers miros a pipi, cel putin de la ne 3incolo e jale.

Fetelor de bagaj tot s a discutat si in casuta anterioara. Eu dischete am luat din auchan de la family care 30 buc vreo 12-13lei. Si mie imi curge celalalt san din care suge.

Sarcini usurele, va pupam si eu si Nataliacomputerlove DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Wednesday, February 8, 2017 11:14 AM
Nivel

Eileen wrote:
Ingrig ce papusica Love sa va traiasca sa aiba crestere usoara! E superb sa fii mamicacoeur eu si ma tot mir ca e a mea hearts
Teoftici eu am avut probleme cu o masea de minte ?i am facut terapie cu laser dar pe langa mi a zis sa ma dau cu un gel parodium oricand ma mai deranjeaza si o apa de gura din farmacie fara alcool....Nu mi amintesc acum daca vrei caut si ti zic. Cred ca am mai scris pe aici.DistanceKiss
Nico mie crema de masaj de la mustela mi se pare ca miroase urat ...N o pot da cu ea pale
Burtica ta e mare, la 26 sapt e mare, i se pare lui Lili fiindca ai pus poza mica la profil. Cat despre scutecele textile sunt fff ok si spala masina nu tu deci nu e o problema, doar ca trebuie sa investesti sa ti iei f multe,dar pt inceput poti sa alternezi cele normale cu cele textile sa vezi care si cum sunt bune...Astea textile sunt de mai multe tipuri ...Cu insertii fara etc...
Legat de pampersi fiecare copil poate sa accepte sau nu o anumita marca, cum a zis si Mihaela, daca bb s-a iritat de la huggies nu înseamna ca nu sunt bune. Eu am mai folosit si puffies si sunt mai ok ca Pampers,cum zicea si babygimi, Pampers miros a pipi, cel putin de la ne 3incolo e jale.

Fetelor de bagaj tot s a discutat si in casuta anterioara. Eu dischete am luat din auchan de la family care 30 buc vreo 12-13lei. Si mie imi curge celalalt san din care suge.

Si eu va pup computerlove eu nu am zis ca e Mica burta lui Nico. am zis doar ca e mai mica in comparatie cu a mea.ptr ca ea a zis ca nu e mare burta mea si ca e mai mare a ei. dar in fine nu conteaza asta bebe sa fie sanatos ptr mine asta conteaza cel mau mult. coeur
NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 2:11 PM
Nivel

Eileen wrote:

Multumesc mult! pupici
Eu nu prea as vrea sa ii fac cu crema pe corp numai daca e nevoie, cu toate ca am luat si crema, si sampon si crema fundulet ...eu astea din poza le am, tu tot de la mustela ai?
Scutece textile de care folosesti? As lua dar nu stiu de care si sa fie ok si pt nou nascuti sa nu fie prea mari ...da si puffies zice ca sunt ok si pampersul tot din acelasi motiv ca miroase a pisu si chimicale parca nu as vrea, dar vom vedea ce le place lor. Pupam si noi si pe mami si printesaCheek Kiss

Lili eu nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, dar ar fii mai bine sa citesti ce ai scris si dupa te lamuresti!

NicoN attached the following image(s):
20170208_141553.jpg

NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 2:19 PM
Nivel

Eileen m ai facut curioasa si am testat crema..ai dreptate are un miros ciudat ras
Fetele sunt reduceri la c&a 50% la produsele reduse...mi am luat si mie si bebeilor cateva lucrusoare...la noi pt bebeii nu prea sunt poate voi sunteti mai norocoase!Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Wednesday, February 8, 2017 2:34 PM
Nivel

NicoN wrote:

Multumesc mult! pupici
Eu nu prea as vrea sa ii fac cu crema pe corp numai daca e nevoie, cu toate ca am luat si crema, si sampon si crema fundulet ...eu astea din poza le am, tu tot de la mustela ai?
Scutece textile de care folosesti? As lua dar nu stiu de care si sa fie ok si pt nou nascuti sa nu fie prea mari ...da si puffies zice ca sunt ok si pampersul tot din acelasi motiv ca miroase a pisu si chimicale parca nu as vrea, dar vom vedea ce le place lor. Pupam si noi si pe mami si printesaCheek Kiss

Lili eu nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, dar ar fii mai bine sa citesti ce ai scris si dupa te lamuresti!
ok hai sa inchidem subiectul ca deja sa ajuns prea departe. ptr mine nu e chear asa interesant. pe mine alte lucruri ma preocupa acum nu burtica ta.
NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 2:42 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
ok hai sa inchidem subiectul ca deja sa ajuns prea departe. ptr mine nu e chear asa interesant. pe mine alte lucruri ma preocupa acum nu burtica ta.

Daca nu te interesa burtica mea trebuia sa ma ignori...nu sa zici ca am zis ceva ce nu am zis!!!!nastere usoara!!!!
Eileen
Scris: Wednesday, February 8, 2017 2:57 PM
Nivel

Fetelor dar ce mai danseaza hormoniiLol Lol chill out Gossip
Nico doar crema aia am primit o. Nu o dau cu creme decat la fundulet. Aia daca tot o aveam am desfacut sa vad ce e cu ea. Nu o pot folosi nici macar eu. Altora poate le place.
Scutece textile mi ar placea sa mi iau inca nu am. Plus ca eu am prins iarna si s ar usca tare greu. Eu stau cu centrala inchisa si se usuca greu rufele afara. Doar ce m am documentat.
Si noi va puuupaaammmmcomputerlove computerlove hearts
NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 2:59 PM
Nivel

Eileen wrote:
Fetelor dar ce mai danseaza hormoniiLol Lol chill put Gossip
Nico doar crema aia am primit o. Nu o dau cu creme decat la fundulet. Aia daca tot o aveam am desfacut sa vad ce e cu ea. Nu o pot folosi nici macar eu. Altora poate le place.
Scutece textile mi ar placea sa mi iau inca nu am. Plus ca eu am prins iarna si s ar usca tare greu. Eu stau cu centrala inchisa si se usuca greu rufele afara. Doar ce m am documentat.
?i noi va puuupaaammmmcomputerlove computerlove hearts

Parca dupa ce intra in piele nu mai e chiar asa...cred ca o sa o fac cadou si euhohot
Cu scutecele ai dreptate tre sa ai multe sa le poti folosi si se usca foarte greu...vedem pe parcurs
Eileen
Scris: Wednesday, February 8, 2017 3:08 PM
Nivel

Nico din cate am inteles marimile sunt mai universale nu de schimba asa repede ca cele de unica folosinta. Da cel mai bine o sa testezi atunci.
Lili Eu
Scris: Wednesday, February 8, 2017 3:16 PM
Nivel

NicoN wrote:

Daca nu te interesa burtica mea trebuia sa ma ignori...nu sa zici ca am zis ceva ce nu am zis!!!!nastere usoara!!!!
pai ce interes as avea sa ma intereseze? Lol stai linistita ca nu e asta interesul meu. sa fi sanatoasa si tu si copilasi ca nu am eu treaba cu tine. eu am preocuparile mele. ms.la fel si tie.
NicoN
Scris: Wednesday, February 8, 2017 3:26 PM
Nivel

Eileen wrote:
Nico din cate am inteles marimile sunt mai universale nu de schimba asa repede ca cele de unica folosinta. Da cel mai bine o sa testezi atunci.

Da e marime unica, se regleaza din capse sau scai depinde de model... de aceea zic ca ma gandesc ca la nou nascut sunt foarte bufante la fundulet si poate nici comode, incep cu uf si vedem dupaCheek Kiss
Bucurie2017
Scris: Wednesday, February 8, 2017 5:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
Buna!
Doamne fetelor....anul trecut pe vremea asta eram aici pe lista celor care urmau sa nasca in martie...
Am aflat de o saptamana ca sunt i însarcinata...din nou! Adica cu al treilea copil!!!! Hilar NuStiu
Sunt inca socata si speriata!
Mai sunt mamici cu trei copii? Cum e viata voastra cu trei?
Intre cel mic si "viitorul" vor fi 1,5 ani distanta.
Sunt speriata!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.