Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Mihaela1234 wrote:
Victor e bine..are doua zile de cand sta non stop la san :D.. Si eu eram.impotriva la pampers. Pentru maternitate luasem huggies..si s-a iritat..si asa ca mi-am trmis sotul sa ia premium care si ne impacam f bine cu ele..
Pt iritatii.bephanten e apa de ploaie..si luasem un tub mare...tot mai bun a fost sudocrem- are oxid de zinc...
probabil e la puseu? Nush ce sa iau scutece, oricum mai am pana atunci, creme si pt baita am luat de la mustela, am inteles ca sunt foarte ok, acum vedem cum merg pe pielea bebeilor |
|
| Lili Eu wrote: Eu eri am spalat ultima tura ptr Dominic lenjerie de patut. scutece. prosoape. paturi. azi am calcat. eu am cumparat detergent lichid ptr bebei de la Dalin.imi place cum spala. si miroase si frumos. si gata il asteltam pe bebe Dominic Mihai Eu de azi parca simt ca sa lasat jos burtica mea...defapt e burtoi nu mai e burtica.... Burtoi pot spune ca am eu lili uitate la mn ...mai un pic si vine Dominic! Eu detergent am vrut fara miros, vreau sa simt mirosul bebeilor nu al detergentului |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| NicoN wrote:Burtoi pot spune ca am eu lili uitate la mn ...mai un pic si vine Dominic! Eu detergent am vrut fara miros, vreau sa simt mirosul bebeilor nu al detergentului A ta pare micuta burtica...eu asa o vad cu toate ca sunt doi dar e mica......o sa miroase si a bebelus. crezi ca o sa tina o vesnicie acel miros. |
|
| Lili Eu wrote: A ta pare micuta burtica...eu asa o vad cu toate ca sunt doi dar e mica......o sa miroase si a bebelus. crezi ca o sa tina o vesnicie acel miros. Mie nu mi se pare mica la 26s...eu o vad mai mare ca si a ta si tu mai un pic si nasti...ce ii drept greutatea bebeilor mei e ca si la o sarcina unica pe la 8 luni...cat ziceai ca are al tau ? Cate grame? |
|
| Fetelor e mica burtica mea ca ma ingrijoreaza Lili???? Bebeii ambi sunt mai mari fata de cate s am |
|
| NicoN wrote: Mie nu mi se pare mica la 26s...eu o vad mai mare ca si a ta si tu mai un pic si nasti...ce ii drept greutatea bebeilor mei e ca si la o sarcina unica pe la 8 luni...cat ziceai ca are al tau ? Cate grame?
eu asa o vad. nu te ingrijira pune si tu o boza aici sa se vada mai bine burtica. si pune.o normal nu intoarsa eu cum o vad e mai mica de cat o am eu. acum nu stiu cat mai are saptamana viitoare ma duc la dr. dar dupa socoteala mea ar trebui sa fie in jur de 3kg 200 . ca e mai mare ecografic cu 2 saptamani si pana la 39 saptamani ar trebui sa aibe in jur de 4 kg ... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| NicoN wrote:Fetelor e mica burtica mea ca ma ingrijoreaza Lili???? Bebeii ambi sunt mai mari fata de cate s am
Nico, nush, nu ti-am vazut burtica, dar atata vreme cat doctorul spune ca totul e ok cu tine si copiii, atunci nu conteaza cum arata burtica. La unele femei se vede mai mult, la altele mai putin. Stai linistita, fiecare isi poarta altfel sarcina, doar de-asta suntem unici.
Legat de scutece textile, daca reusesti s-ai timp sa speli atatea cate murdaresc nu doar 1 bebelus, ci 2, atunci esti o eroina pt mine:)))
Si cu cat cresc copiii, cu atat mai solicitant este rolul de mamica. Macar la inceput, cat sunt nou-nascuti, unde ii pui, acolo stau. Apoi esti cu ochii pe ei ca pe butelie, ca se rostogolesc, incep sa se ridice, baga totul in gura. Ce mai, zero timp liber
Copilul meu, la 5 luni cate are, nu mai sta la schimbat, se foieste, da cu piciorusele, se rostogoleste si dureaza si 10 min pana ii pun scutecul (folosesc Huggies). Prin urmare, am trecut pe cele gen chilotel, mi se par mai practice. |
|
| BabyGimi wrote:Nico, nush, nu ti-am vazut burtica, dar atata vreme cat doctorul spune ca totul e ok cu tine si copiii, atunci nu conteaza cum arata burtica. La unele femei se vede mai mult, la altele mai putin. Stai linistita, fiecare isi poarta altfel sarcina, doar de-asta suntem unici. Legat de scutece textile, daca reusesti s-ai timp sa speli atatea cate murdaresc nu doar 1 bebelus, ci 2, atunci esti o eroina pt mine:))) Si cu cat cresc copiii, cu atat mai solicitant este rolul de mamica. Macar la inceput, cat sunt nou-nascuti, unde ii pui, acolo stau. Apoi esti cu ochii pe ei ca pe butelie, ca se rostogolesc, incep sa se ridice, baga totul in gura. Ce mai, zero timp liber Copilul meu, la 5 luni cate are, nu mai sta la schimbat, se foieste, da cu piciorusele, se rostogoleste si dureaza si 10 min pana ii pun scutecul (folosesc Huggies). Prin urmare, am trecut pe cele gen chilotel, mi se par mai practice. Sa iti traiasca!!! Ce teece timpul ai bebe mare! E la profil poza ca nu pot sa incarc sunt foarte mari chiar si decupate...da asa e fiecare are alta conformatie si altfel se vede burtica! Legat de scutece as vrea dupa ce ne acomodam acas sa incerc si textile...acum vedem ce si cum |
|
| Lili Eu wrote: eu asa o vad. nu te ingrijira pune si tu o boza aici sa se vada mai bine burtica. si pune.o normal nu intoarsa eu cum o vad e mai mica de cat o am eu. acum nu stiu cat mai are saptamana viitoare ma duc la dr. dar dupa socoteala mea ar trebui sa fie in jur de 3kg 200 . ca e mai mare ecografic cu 2 saptamani si pana la 39 saptamani ar trebui sa aibe in jur de 4 kg ... Lili acum m am uitat in spate pe forum in 14ian ziceai ca are 2080 si aveai cam 33s ai mei la 25s au avut greutatea asta...in fine...impprtant e sa fie bebeii sanatosi nu conteaza marimea burtii ci continutul |
|
| NicoN wrote: Lili acum m am uitat in spate pe forum in 14ian ziceai ca are 2080 si aveai cam 33s ai mei la 25s au avut greutatea asta...
Tu nu te ingrijora e normal la tine sa fie mai mari ca sunt 2..nu te supara eu am zis Ce am vazut... su tu ai zis ca se vede mica burtica mea. dar cine ma vede se mira ca e mare...si nu conteaza asa mult burta cat conteaza sa fie puiuti sanatosi...scz daca am suparat cu ceva. dar nu am avut nici o intentie rea. |
|
| Lili Eu wrote: Tu nu te ingrijora e normal la tine sa fie mai mari ca sunt 2..nu te supara eu am zis Ce am vazut... su tu ai zis ca se vede mica burtica mea. dar cine ma vede se mira ca e mare...si nu conteaza asa mult burta cat conteaza sa fie puiuti sanatosi...scz daca am suparat cu ceva. dar nu am avut nici o intentie rea. Nu ai suparat, dar mi se parea cam la fel.marimea burti de aia am zis...si avamd in vedere ca tu mai ai un pic si nasti... |
|
| BabyGimi wrote:Nico, nush, nu ti-am vazut burtica, dar atata vreme cat doctorul spune ca totul e ok cu tine si copiii, atunci nu conteaza cum arata burtica. La unele femei se vede mai mult, la altele mai putin. Stai linistita, fiecare isi poarta altfel sarcina, doar de-asta suntem unici. Legat de scutece textile, daca reusesti s-ai timp sa speli atatea cate murdaresc nu doar 1 bebelus, ci 2, atunci esti o eroina pt mine:))) Si cu cat cresc copiii, cu atat mai solicitant este rolul de mamica. Macar la inceput, cat sunt nou-nascuti, unde ii pui, acolo stau. Apoi esti cu ochii pe ei ca pe butelie, ca se rostogolesc, incep sa se ridice, baga totul in gura. Ce mai, zero timp liber Copilul meu, la 5 luni cate are, nu mai sta la schimbat, se foieste, da cu piciorusele, se rostogoleste si dureaza si 10 min pana ii pun scutecul (folosesc Huggies). Prin urmare, am trecut pe cele gen chilotel, mi se par mai practice. Eu am cumparat un pachet de scutece pampes. dar am inteles ca sunt mai bune astea Haggis. si chear aveam de gand sa intreb la mamici cine foloseste Haggis daca sunt intradevar asa bune? ca vreau si eu sa le folosesc. |
|
| NicoN wrote: Nu ai suparat, dar mi se parea cam la fel.marimea burti de aia am zis...si avamd in vedere ca tu mai ai un pic si nasti...
Bine mami asa o fi cum zici tu...:) |
|
| Lili Eu wrote: Bine mami asa o fi cum zici tu...:) Eu nici nu am pomenit ca e mica burtica ta!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| NicoN wrote:Fetelor e mica burtica mea ca ma ingrijoreaza Lili???? Bebeii ambi sunt mai mari fata de cate s am
E perfecta burtica ta Nico! Doar pt ca ai gemeni nu trebuie sa fie gigantica :).
Daca ei au dimensiunile bune nu iti mai fa griji..dimensiunea burtii nu reflecta si dimensiunea copiilor.
Colega mea de camera din spital avea tot gemanasi..intra in 37 de sapt..copii peste 2,5 fiecare si zici ca avea sarcina unica dupa burtica.
Asa ma ingrijoram si eu dar e ok, stai linistita |
|
|