Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Lili Eu wrote:Buna fetelor... cele care aveti probleme cu nasu infundat e foarte bun serul fiziologic... azi am incercat si eu la recomandarea Dr de fam. puneti in fiecare nara cate 3-4 picaturi si restul de fiola o arcuncati eu azi am respirat foarte bn dupa mult timp! si am zis sa va zic si voua stiu cum e sa nu poti respita.... ai luat de la farmacie eu mi-am luat apa de mare e un pic mai bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| stelutza wrote: ai luat de la farmacie eu mi-am luat apa de mare e un pic mai bine Da de la farmacie. si eu am folosit apa de mare dar iti desfunda nasul pe moment apoi se infunda la loc. eu zic sa incerci ca e bun serul fiziologic . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Lili Eu wrote: Da de la farmacie. si eu am folosit apa de mare dar iti desfunda nasul pe moment apoi se infunda la loc. eu zic sa incerci ca e bun serul fiziologic . multumesc de sfat |
|
| stelutza wrote: multumesc de sfat |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| anasstasia wrote:Dragelor, ma iertati ca nu v-am mai scris. Am o problema cu laptopul care persista, insa si meseria de a fi mama imi ocupa mai tot timpul. Fata a implinit 6 saptamani si are 5300 g. Mananca san exclusiv, fara tetine, biberoane sau suzete. Avem mici probleme de sanatate insa speram sa le depasim cu bine. Felicitari fetelor care au nascut si sarcina usoara viitoarelor mamici. Buurati-va de perioada sarcinii, este minunata. Va pup si sper sa fiu mai activa.
Ce pufosenie aiiii!!! sa va bucurati de ea |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Buna fetelor , dupa cum stiti am nascut pe 25.01.2017 o fetita de 2950 kg si 47 cm cu nota 9/10 prin cezariana ! Este un copil ffff cuminte mananca si doarme ! De 12 zile de cand a venit pe lume nu ma mai satur sa o privesc , este minunea din casa noastra ! Va pupam ingrig attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| ingrig wrote:Buna fetelor , dupa cum stiti am nascut pe 25.01.2017 o fetita de 2950 kg si 47 cm cu nota 9/10 prin cezariana ! Este un copil ffff cuminte mananca si doarme ! De 12 zile de cand a venit pe lume nu ma mai satur sa o privesc , este minunea din casa noastra ! Va pupam
Neata bucuram ca sunteti bine! Poate ne pui ?i o poza cu micu?a |
|
| Ingrid tu ai nascut la stat nu? Ce ai avut în bagaj? Ce ti-a trebuit în spital? Multumesc |
|
| ingrig wrote:Buna fetelor , dupa cum stiti am nascut pe 25.01.2017 o fetita de 2950 kg si 47 cm cu nota 9/10 prin cezariana ! Este un copil ffff cuminte mananca si doarme ! De 12 zile de cand a venit pe lume nu ma mai satur sa o privesc , este minunea din casa noastra ! Va pupam Sa va traiasca minuneaaaa si sa va bucurati de ea....e o frumusica.. |
|
| Albinuta wrote:Ingrid tu ai nascut la stat nu? Ce ai avut în bagaj? Ce ti-a trebuit în spital? Multumesc Si eu tot ca capitolul bagaj sunt.... eu am pus asa ptr bebe scutece pampers . am luat nr 1 un pachet de 22 de bucati. servetele umede tot de la pampers. crema ptr fundulet cu zinc si extract de galbenele. si nu stiu daca imi mai trebuie ceva ca si eu tot la stat o sa nasc. ptr mine am pus asa 5 perechi de chiloti mai mari.. doua sutiene de alaptat. o camasa noapte ptr alaptat o pijama tot asa ptr alaptat. 3 perechi sosete. halat. papuci. crema ptr sani cu lanolina . servetele umede si uscate ptr mine. si inca nu am luat vata si tampoane trebuie sa merg sa imi cumpar zilele astea dar inca nu stiu de care sa imi cumpar. ....si nu stiu ce ar mai trebui ... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Lili Eu wrote: Si eu tot ca capitolul bagaj sunt.... eu am pus asa ptr bebe scutece pampers . am luat nr 1 un pachet de 22 de bucati. servetele umede tot de la pampers. crema ptr fundulet cu zinc si extract de galbenele. si nu stiu daca imi mai trebuie ceva ca si eu tot la stat o sa nasc. ptr mine am pus asa 5 perechi de chiloti mai mari.. doua sutiene de alaptat. o camasa noapte ptr alaptat o pijama tot asa ptr alaptat. 3 perechi sosete. halat. papuci. crema ptr sani cu lanolina . servetele umede si uscate ptr mine. si inca nu am luat vata si tampoane trebuie sa merg sa imi cumpar zilele astea dar inca nu stiu de care sa imi cumpar. ....si nu stiu ce ar mai trebui ...
Buna Lili,ce vreau sa spun eu e ca pe mine la spital nu m-au lasat sa il sterg cu servetele umede pe bebe, de fiecare data l-am spalat cu apa si crema pentru fundulet mi-au dat de la ei, preparata de ei.sper sa nu deranjeze postarea mea
Vad ca nu ai mentionat de haine pentru bebe, eu mi-am pus cateva , dar a trebuit sa imi mai aduca sotul de acasa (eu am stat 7 zile in spital) pt ca ii facea baie in fiecare seara si il schimbam |
|
| Danamat wrote:
Buna Lili,ce vreau sa spun eu e ca pe mine la spital nu m-au lasat sa il sterg cu servetele umede pe bebe, de fiecare data l-am spalat cu apa si crema pentru fundulet mi-au dat de la ei, preparata de ei.sper sa nu deranjeze postarea mea
Vad ca nu ai mentionat de haine pentru bebe, eu mi-am pus cateva , dar a trebuit sa imi mai aduca sotul de acasa (eu am stat 7 zile in spital) pt ca ii facea baie in fiecare seara si il schimbam Multumesc e bn de stiut. eu am intrebat pe cineva care a nascut la maternitate daca trebuie si hainute si a zis ca nu imi trebuie. imi trebuie hainute doar cand plecam acasa. si nu stiu daca fac bine am zis ca bagaju ptr Mine sa il pun separat de cel a lui bebe. eu fac cezariana si o sa fie al meu acolo la spital in ziua respectiva si dupa cezariana sa mil aduca el de la masina si eventual ce mai am nevoie. sa nu ma mai car eu cu tot bagajul.ce ziceti e bn? Oricum am toate hainutele spalate calcate daca trebuue imi aduce... |
|
| Lili Eu wrote: Si eu tot ca capitolul bagaj sunt.... eu am pus asa ptr bebe scutece pampers . am luat nr 1 un pachet de 22 de bucati. servetele umede tot de la pampers. crema ptr fundulet cu zinc si extract de galbenele. si nu stiu daca imi mai trebuie ceva ca si eu tot la stat o sa nasc. ptr mine am pus asa 5 perechi de chiloti mai mari.. doua sutiene de alaptat. o camasa noapte ptr alaptat o pijama tot asa ptr alaptat. 3 perechi sosete. halat. papuci. crema ptr sani cu lanolina . servetele umede si uscate ptr mine. si inca nu am luat vata si tampoane trebuie sa merg sa imi cumpar zilele astea dar inca nu stiu de care sa imi cumpar. ....si nu stiu ce ar mai trebui ... Eu am mai pus ceai pt lacta?ie, beta dina, bepanten crema, hârtie igienica, absorbante, ser fiziologic, comprese, prosop, gel de dus , haine bebe |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Lili Eu wrote: Si eu tot ca capitolul bagaj sunt.... eu am pus asa ptr bebe scutece pampers . am luat nr 1 un pachet de 22 de bucati. servetele umede tot de la pampers. crema ptr fundulet cu zinc si extract de galbenele. si nu stiu daca imi mai trebuie ceva ca si eu tot la stat o sa nasc. ptr mine am pus asa 5 perechi de chiloti mai mari.. doua sutiene de alaptat. o camasa noapte ptr alaptat o pijama tot asa ptr alaptat. 3 perechi sosete. halat. papuci. crema ptr sani cu lanolina . servetele umede si uscate ptr mine. si inca nu am luat vata si tampoane trebuie sa merg sa imi cumpar zilele astea dar inca nu stiu de care sa imi cumpar. ....si nu stiu ce ar mai trebui ...
Sa nu uiti de trusa ta de baie: periuta de dinti/pasta, eventual si un spray de gura, pt ca nu te vei putea misca imediat, si poate ai nevoie, cine stie; perie de par, elastic de par (daca ai ce lega:) ), deodorant. Eu mi-am luat si un sampon uscat (sa fie in caz de nevoie), pt ca dus am avut voie sa fac abia dupa 2 zile de la cezariana. Si oricum nu puteam sa stau prea mult in picioare, la ce coama am:))
Absorbante eu am avut de la Seni lady, foarte bune, se gasesc in toate farmaciile/supermarketurile. Si chiloti plasa, de unica folosinta (eu am folosit Hartmann), dar pe care ii spalam si in max 1 ora erau uscati. Toata perioada lohiilor am folosit doar chiloti de unica folosinta. Nu am suportat chilotii normali, imi veneau exact pe taietura. Cei pt lauze vin peste burta si nu incomodeaza cu nimic. Mai e putiiiiiin!!!!
|
|
| Albinuta wrote:Eu am mai pus ceai pt lacta?ie, beta dina, bepanten crema, hârtie igienica, absorbante, ser fiziologic, comprese, prosop, gel de dus , haine bebe Noi luam toata casa cu noi.. eu o sa iau doar strictul necesar. al meu o sa stea mai mult cu mine pe la spital.... si imi aduce ce. ce am nevoie dar vreau sa le am cumparate sa fie... al meu intra in concediu cu doua zile inainte sa nasc si apoi mai are si de la servici o saptamana dupa....si o sa fie pe aproape nu imi fac griji... |
|
|