|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Andreea06 wrote:Ati mai racit careva in sarcina?
Ce pot face pentru nasul infundat? Imi e greu sa respir.. :( Da..si eu am racit..si inca sunt. Am presupus ca e sinuzita la mine,dar o forma mai usoara. Acum ma lupt si eu tot cu nasul înfundat -o nara si mucus verde-galbui. Dr a spus ca nu imi poate da nimic, doar sa tin sare de mare încalzita la radacina nasului. Am recurs la oscilococcinum si astept sa treaca de la sine |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Da, asta poate ajuta.. si baie la picioare in apa cu sare.. Ceai cu miere si lamaie mai beau.. m-am mai lasat putin nasul.
Tot citeam pe net de metoda remzi, asa for fun. Din poza mea cred ca indica baietel conform metodei.. Just for fun. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Inawar wrote:faza cu bataile inimii e la fel ca si calendarul chinezesc, sanse de 50-60% desi.... si acolo am nimerit, scrie tot baietel
uaaa, la calendarul asta nu ma uitasem mai ca iti vine sa il crezi . m-am uitat la varmea care a nascut acum 2 ani baietel si acum o luna fetita si se potriveste cu ce scria acolo |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Andreea06 wrote:Da, asta poate ajuta.. si baie la picioare in apa cu sare.. Ceai cu miere si lamaie mai beau.. m-am mai lasat putin nasul. Tot citeam pe net de metoda remzi, asa for fun. Din poza mea cred ca indica baietel conform metodei.. Just for fun.
Cu ramzi m-am uitat si eu pe ecografiile mele la momentul respectiv. Baietel clar:)) Si doc. confirmat la morfologie.
In alta ordine de idei, eu am vrut sa nasc natural, pe ultima suta de metri mi-am facut curaj sa astept sa vina copilul cand vrea el, ca eram pro cezariana. Si nu de frica de durere, ci de ce s-ar putea intampla naspa. Dar, na, am fost nevoita sa fac cezariana totusi. Recuperarea a fost horror! HORROR! Totul usor in timpul operatiei, dar dupa?! Pffff:(( Am scris aici la momentul respectiv experienta mea. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Da, asta poate ajuta.. si baie la picioare in apa cu sare.. Ceai cu miere si lamaie mai beau.. m-am mai lasat putin nasul. Tot citeam pe net de metoda remzi, asa for fun. Din poza mea cred ca indica baietel conform metodei.. Just for fun.
Cred ca baie fierbinte la picioare cu sare nu e indicata...mai intereseaza-te poate vorbesc eu aiurea dar parca trebuie sa evitam apa fierbinte |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andreea06 wrote:Da, asta poate ajuta.. si baie la picioare in apa cu sare.. Ceai cu miere si lamaie mai beau.. m-am mai lasat putin nasul. Tot citeam pe net de metoda remzi, asa for fun. Din poza mea cred ca indica baietel conform metodei.. Just for fun. Baile fierbinti in sarcina nu sunt permise si cred ca e valabil si baile cu sare la picioare. eu am avut nasul infundat toata sarcina. se numeste rinita alergica in sarcina. eu seara ma dadeam cu un pic de spirt la nas si frunte. poti folosi puf cu apa de mare care este permis in sarcina sau ser fiziologic. eu am folosit si apa de mare si ser. te ajuta sa respiri mai bn dar nu te scapa de nasu infundat. |
| Lili Eu wrote: Baile fierbinti in sarcina nu sunt permise si cred ca e valabil si baile cu sare la picioare. eu am avut nasul infundat toata sarcina. se numeste rinita alergica in sarcina. eu seara ma dadeam cu un pic de spirt la nas si frunte. poti folosi puf cu apa de mare care este permis in sarcina sau ser fiziologic. eu am folosit si apa de mare si ser. te ajuta sa respiri mai bn dar nu te scapa de nasu infundat.
Mi-a zis doctorita de baie fierbinte sa nu fac, dar credeam ca e doar de baie in cada, sa fii inmuiata toata in zona aia, nu ca ar include si baia la picioare. Bine de stiut, nu am facut.. Raman la ceaiuri si la ce spui tu o sa incerc :) |
| BabyGimi wrote:
Cu ramzi m-am uitat si eu pe ecografiile mele la momentul respectiv. Baietel clar:)) Si doc. confirmat la morfologie.
In alta ordine de idei, eu am vrut sa nasc natural, pe ultima suta de metri mi-am facut curaj sa astept sa vina copilul cand vrea el, ca eram pro cezariana. Si nu de frica de durere, ci de ce s-ar putea intampla naspa. Dar, na, am fost nevoita sa fac cezariana totusi. Recuperarea a fost horror! HORROR! Totul usor in timpul operatiei, dar dupa?! Pffff:(( Am scris aici la momentul respectiv experienta mea.
Poate ne mai razgandim si noi, e timp... si la cursuri cand mergem am inteles ca afli f multe lucruri acolo. Sper sa prind curaj si sa fie bebe micut/normal nu cum a avut sora mea, ca imi inchipui ca e greu. La ea a fost grea recuperarea si la naturala, f grea.. |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andreea06 wrote:
Mi-a zis doctorita de baie fierbinte sa nu fac, dar credeam ca e doar de baie in cada, sa fii inmuiata toata in zona aia, nu ca ar include si baia la picioare. Bine de stiut, nu am facut.. Raman la ceaiuri si la ce spui tu o sa incerc :)
Eu asa cred ca nu e bn. cand eram insarcinata imi era tare dor de o baie fierbinte..... in sarcina sun permise dusuri calde nu fierbinti. dar eu ador sa fac baie in cada si nu faceam dus faceam baie in cada dar cu apa calduta. incearca pe mine ma ajutat sa respir mai bn. apa de mare mai putin parca imi era mai bn cu serul. dar e bn sa incalzesti un pic fiola iti pui in nas cate 3-4 picaturi apoi arunci fiola nu o mai poti folosi |
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Andreea06 wrote:
Mi-a zis doctorita de baie fierbinte sa nu fac, dar credeam ca e doar de baie in cada, sa fii inmuiata toata in zona aia, nu ca ar include si baia la picioare. Bine de stiut, nu am facut.. Raman la ceaiuri si la ce spui tu o sa incerc :)
Picioarele le poti tine in ce apa vrei tu...doar e pana la glezna apa..imp sa nu stai in cada cu apa fierbinte si nici dus cu apa fierbinte eu cel putin nu fac de obicei |
| BabyGimi wrote:
De fapt la mine e fetita prezicerea, ca a fost vaginala eco.. sa vedem. Daca e asa... |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Hei mamici si burtici! Am intrat sa va mai salut...Nu prea am timp sa mai urmaresc topicul... Felicitari noilor burtici ! Va doresc sarbatori pline de liniste ?i bucurii! Noi suntem bine, crestem, la 5 luni avem 7760 ne place sa ne jucam, adoram bratele facem rostogol singura când avem chef si exersam voce cu tipete si nu numai. Ne pregatim incet pentru diversificare....dupa 6 luni vedem...incepem. Va pup cu drag pe toate... Sper sa reusesc sa mai citesc din urma. |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Si eu ador sa stau in cada, insa de cand sunt insarcinata o umplu jumatate si stau asa cu burtica in sus ma relaxeaza la spate si imi place. Apa nu e fierbinte tare si fac asta o data pe saptamana, in rest doar dusuri. |
|
| Sa va povestesc din peripetiile cu nepotica mea, de aproape 4 ani si nepotelul de 5 ani si ceva. De cand le-am spus ca am un bebe mic in burtica, instant au intrebat de sora mea ca pe unde ies copiii din burtica apoi. Mna, au blocat-o si a ramas ca le zice cand se pregatesc de culcare. Si evident nu se mai hotarau daca ar vrea sa fie fetita sau baiat.
Nu au mai intrebat la somn asa ca a trecut..
Aseara i-am aratat nepotelei poza de la eco, cu bebe mic. Mai vorbim noi ce vorbim, de altele, si apoi face: Cand o sa fiu mare, si mie o sa imi creasca! Ce sa iti creasca? Burticaaaa! Ca o sa am si eu un bebe mic.
M-am topit toata! |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Eileen wrote:Hei mamici si burtici! Am intrat sa va mai salut...Nu prea am timp sa mai urmaresc topicul... Felicitari noilor burtici ! Va doresc sarbatori pline de liniste ?i bucurii! Noi suntem bine, crestem, la 5 luni avem 7760 ne place sa ne jucam, adoram bratele facem rostogol singura când avem chef si exersam voce cu tipete si nu numai. Ne pregatim incet pentru diversificare....dupa 6 luni vedem...incepem. Va pup cu drag pe toate... Sper sa reusesc sa mai citesc din urma. Wow deja 5 luni? A zburat timpul.. Pupici Nataliei si Paste fericit! |
|
|