Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BabyGimi
Scris: Sunday, March 26, 2017 10:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Andreea06 wrote:
Buna seara gravidute!
M-a lovit in seara asta, durerea de la sanii sensibili. Ca deja ma intrebam cum de ma ocoleste. Doare daca ii misc, ce e de facut? Bustiera ajuta oare? Ma gandesc ca ii tine nemiscati dar nici striviti sa nu fie..

Eu, sincer, nu stiu niciun remediu. Pe mine m-au durut toata sarcina, mai ales ca s-au dublat, iar dupa ce am nascut, au mai crescut inca un numar. Ce mandra eram de ei, mai ales ca initial aveam 2 mere Lol Acum sunt niste vinete scofalcite... Adica lasate de la atata alaptat Lol
Am purtat bustiere tot timpul, dar in casa, ca la serviciu nu imi permiteam. Iar sutienele imi erau super incomode, asa ca bustierele sunt marfa!
HOPE
Scris: Monday, March 27, 2017 10:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
NicoN wrote:

Primul beta l ai facut azi?
Acum am vazut...e sl doilea! Nush ce sa zic mie de la 28 primul a crescut la 48h 115.
Hope la tine cum a fost beta?

Mie de la 9,5 mi-a crescut la 95 parca, apoi la 48h am avut 256. Primul beta cred ca l-am facut vinerea si al doilea lunea.
Lili Eu
Scris: Monday, March 27, 2017 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Mamicutelor am si eu o intrebare...Lol puiuti vostri tot asa ca al meu sunt dependenti de voi? eu sincer nu pot sa stau departe de el mai de loc. tot timpul ma cauta cu pruvirea daca nu ma vede sau sa imi auda vocea incepe sa planga si nimeni nu il poate impaca pana nu ma aude sau sa ma vada langa el. am ajuns sa fac tot pe fuga, sa mananc, sa fac baie, chear, de facut mancare sau curatenie. rar pot sa fac cate ceva pe fuga,si noaptea cand doarme mai deschide cate un ochi sa vada unde sunt Haha daca ma vede adoarme iar, daca nu sunt incepe sa planga. pana nu imi aude gura nu tace. la voi cum e bebe? computerlove
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 7:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
HOPE wrote:

Mie de la 9,5 mi-a crescut la 95 parca, apoi la 48h am avut 256. Primul beta cred ca l-am facut vinerea si al doilea lunea.

Multumesc, deci la voi s-a mai mult decat dublat.. astept astazi sa vad cat iese. Poate e altceva acolo.. cheag de sange ceva, sper sa nu fie nimic grav.

De ieri ma simt f balonata, am o burtica asa mare, fara sa fie cazul inca.. trebuie sa caut ceva alimente care sa ajute cu asta.

O zi minunata sa aveti!
Bucurie2017
Scris: Tuesday, March 28, 2017 8:32 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
Lili Eu wrote:
Mamicutelor am si eu o intrebare...Lol puiuti vostri tot asa ca al meu sunt dependenti de voi? eu sincer nu pot sa stau departe de el mai de loc. tot timpul ma cauta cu pruvirea daca nu ma vede sau sa imi auda vocea incepe sa planga si nimeni nu il poate impaca pana nu ma aude sau sa ma vada langa el. am ajuns sa fac tot pe fuga, sa mananc, sa fac baie, chear, de facut mancare sau curatenie. rar pot sa fac cate ceva pe fuga,si noaptea cand doarme mai deschide cate un ochi sa vada unde sunt Haha daca ma vede adoarme iar, daca nu sunt incepe sa planga. pana nu imi aude gura nu tace. la voi cum e bebe? computerlove

Da, asa va fi cateva luni. Cam pana pe la 4-5 luni. Nu vei putea face nimic. Eu in primele doua luni stateam cu el numai pe burta mea sau in brate. Mi-am luat un wrap care m-a ajutat foarte mult. Altfel nu faceam absolut nimic.
Eram epuizata!
Eu am unul exact la fel http://www.poarta-ma.ro/Wrap-elastic-uni-S-M-L_p_15.html
O sa treaca...
BabyGimi
Scris: Tuesday, March 28, 2017 9:15 AM
Nivel

Lili Eu wrote:

La fel, cu diferenta ca bebele meu voia doar in brate, la cat regurgita, oricum eram nevoita sa stau cu el la verticala. Nu suporta sa stea pe spate, parca sta pe cuie. E normal sa fie dependenti, ca altceva nu stiu, mititeii.
Acum e mai maricel si il pun in scaunul de masa. Am reusit sa si gatesc:)) Iar afara (cateodata si in casa, daca nu mai pot de brate), il tin in sistem de purtare.
Insa, oricat mi-ar rupe spatele si bratele si genunchii, cand il iau in brate si se lasa asa, cu caputul pe umarul meu, imi vine sa lesin de drag.
Asa repede trece timpul, o sa iti fie dor de perioada asta, o sa vezihearts
BabyGimi
Scris: Tuesday, March 28, 2017 9:21 AM
Nivel

Bucurie2017 wrote:

Da, asa va fi cateva luni. Cam pana pe la 4-5 luni. Nu vei putea face nimic. Eu in primele doua luni stateam cu el numai pe burta mea sau in brate. Mi-am luat un wrap care m-a ajutat foarte mult. Altfel nu faceam absolut nimic.
Eram epuizata!
Eu am unul exact la fel http://www.poarta-ma.ro/Wrap-elastic-uni-S-M-L_p_15.html
O sa treaca...

Am avut si noi wrap elastic, dar acum cred ca e destul de gros pt bebe, sunt totusi 3 straturi de material peste copil. Mai ales ca e si tot mai cald afara, iar in casa nici nu mai zic. In 2 luni deja aproape nici nu mai poate fi folosit.
Cred ca un sling cu inele sau un wrap tesut sunt mai potrivite si de lunga durata. Asta daca Lili are rabdare sa faca legaturile materialelor hearts
Mihaela1234
Scris: Tuesday, March 28, 2017 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Lili Eu wrote:

La.mine vreau sa zic ca e destul de ok acum..dupa ce am trecut de puseul de 6 sapt e mult mai frumoasa treaba...Bebe rade...sta cateodata so singur in balansoar..de cateva ori a adormit si singur in patut...uitandu-se la pasarelele card le am deasupra :)

Partea cea mai buna e ca acum s-a eficientizat statul la san...adica ca sta cat mananca 10-15-20 de min..si seara ma mai suzeteaza cateodata ca sa adoarma .inainte statea si cu orele si era foarte mofturos..si dormitul noaptea..Daca inainte sa trezea si la o ora noaptea..acum.minimul e 2 ore si maximul 4 :) azi noaapte s-a trezit la 3 prima data (adormit la 12)...apoi la 6...apoi la 8.

Sta si cu tati ..si cu matuselele...
Acum asteptam puseul de 3 luni..sper sa fie ok.

A..si sambata am avut botezul...si o.mica masa dupa..si a fost tare cumintel :).
.
Lili Eu
Scris: Tuesday, March 28, 2017 10:39 AM
Nivel

Multumesc fetelor! credeam ca doar bebe al meu e asa si chear imi faceam griji ca sa invatat rau ca nu vrea sa stea cu nimeni. noi am cumparat marsupiu ptr bebe dar il folosesc doar afara, si ii place foarte mult cum il pun in el il ia somnul si doarme pana ne intoarcem acasa. am cumparat si carut dar inca nu am iesit cu el e inca ne folosit Lol am cumparat si balansoar cu vibratii si muzica dar sta cand are chef cand nu vrea il inteapa ras noi avem si colici la inceput nu mai stiam ce sa ii dau ce sa ii fac. dar acum am descoperit ce ii face bine dupa ce am incercat toate solutile si ceaiurile acum suntem pe drumul cel bun. ii dau ceai de colici Alinan si picaturi Infacol. puiuti vostri cat au luat in prima luna? al meu a luat 800g si 3cm. Dr a zis ca in lungime a crescut bine dar in greutate a luat cam putin? dar eu cred ca nu a luat asa bine si de la colici ptr ca a cam plins cand avea acele crize de burtica.computerlove el asa arata bine nu e slabut :) aa am uitat sa va zic ca noi dormim noaptea prima data se trezeste pe la 1-2 noaptea apoi pe la 4-5 si se mai trezeste la 7-8 si papam si dormim iar pana pe la 9-10 Lol la inceput de trezea mai des la 2-3 ore computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
17354914_1427100867341399_360059653_n.jpg17360914_1428473380537481_555537460_n.jpg17555448_1437235482994604_265308447_n.jpg

NicoN
Scris: Tuesday, March 28, 2017 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Mihaela1234 wrote:

La.mine vreau sa zic ca e destul de ok acum..dupa ce am trecut de puseul de 6 sapt e mult mai frumoasa treaba...Bebe rade...sta cateodata so singur in balansoar..de cateva ori a adormit si singur in patut...uitandu-se la pasarelele card le am deasupra :)

Partea cea mai buna e ca acum s-a eficientizat statul la san...adica ca sta cat mananca 10-15-20 de min..si seara ma mai suzeteaza cateodata ca sa adoarma .inainte statea si cu orele si era foarte mofturos..si dormitul noaptea..Daca inainte sa trezea si la o ora noaptea..acum.minimul e 2 ore si maximul 4 :) azi noaapte s-a trezit la 3 prima data (adormit la 12)...apoi la 6...apoi la 8.

Sta si cu tati ..si cu matuselele...
Acum asteptam puseul de 3 luni..sper sa fie ok.

A..si sambata am avut botezul...si o.mica masa dupa..si a fost tare cumintel :).
.

Miha ma bucur ca e cumintel Victor! Sa ramaneti tot asa!computerlove cum a fost la botez? Pupici
Mihaela1234
Scris: Tuesday, March 28, 2017 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Lili Eu wrote:
Multumesc fetelor! credeam ca doar bebe al meu e asa si chear imi faceam griji ca sa invatat rau ca nu vrea sa stea cu nimeni. noi am cumparat marsupiu ptr bebe dar il folosesc doar afara, si ii place foarte mult cum il pun in el il ia somnul si doarme pana ne intoarcem acasa. am cumparat si carut dar inca nu am iesit cu el e inca ne folosit Lol am cumparat si balansoar cu vibratii si muzica dar sta cand are chef cand nu vrea il inteapa ras noi avem si colici la inceput nu mai stiam ce sa ii dau ce sa ii fac. dar acum am descoperit ce ii face bine dupa ce am incercat toate solutile si ceaiurile acum suntem pe drumul cel bun. ii dau ceai de colici Alinan si picaturi Infacol. puiuti vostri cat au luat in prima luna? al meu a luat 800g si 3cm. Dr a zis ca in lungime a crescut bine dar in greutate a luat cam putin? dar eu cred ca nu a luat asa bine si de la colici ptr ca a cam plins cand avea acele crize de burtica.computerlove el asa arata bine nu e slabut :) aa am uitat sa va zic ca noi dormim noaptea prima data se trezeste pe la 1-2 noaptea apoi pe la 4-5 si se mai trezeste la 7-8 si papam si dormim iar pana pe la 9-10 Lol la inceput de trezea mai des la 2-3 ore computerlove

Lili..eu zic ca 800 de grame e ok...noua ne-a zis ca cam 750 de grame ar trebui sa ia pe luna...De ceai la bebe asa mic...desi eu una nu sunt de acord..nu zic prea multe..dar de marsupiu..nu e prea bun pt bebe..pt coloana lui mai ales pt ca e buretat..si ii forteaza coloana sa stea drepta..can acum ea trebuie sa formeze un C..Dca vrei sa afli mai multe despre cum sa porti bebelusul..poti intra pe grupul de pe Facebook Poarta-ma-ajutor in BW...

Acum tu faci cum vrei ..dar nu strica sa tragi un ochi pe grup..

E un scump Dominic coeur

Lili Eu
Scris: Tuesday, March 28, 2017 11:46 AM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Lili..eu zic ca 800 de grame e ok...noua ne-a zis ca cam 750 de grame ar trebui sa ia pe luna...De ceai la bebe asa mic...desi eu una nu sunt de acord..nu zic prea multe..dar de marsupiu..nu e prea bun pt bebe..pt coloana lui mai ales pt ca e buretat..si ii forteaza coloana sa stea drepta..can acum ea trebuie sa formeze un C..Dca vrei sa afli mai multe despre cum sa porti bebelusul..poti intra pe grupul de pe Facebook Poarta-ma-ajutor in BW...

Acum tu faci cum vrei ..dar nu strica sa tragi un ochi pe grup..

E un scump Dominic coeur

ceai ii fac un pliculet pe zi 50g de ceai in 24 ore nu e mult. ii dau nu pot sa il las sa sufere, si marsupiul e ptr bebelusi de la 0 la 5 luni ii tine coloana dreapta. sta fix pe el. pe interior are o pernita care ii tine capul si gatul drept. mi se pare mai comod cand plec cu el ptr ca am mainile libere si e si mult mai comod. si oricum nu stau mult cu el afara in jur de jumatare de ora o ora. computerlove
BabyGimi
Scris: Tuesday, March 28, 2017 12:49 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
ceai ii fac un pliculet pe zi 50g de ceai in 24 ore nu e mult. ii dau nu pot sa il las sa sufere, si marsupiul e ptr bebelusi de la 0 la 5 luni ii tine coloana dreapta. sta fix pe el. pe interior are o pernita care ii tine capul si gatul drept. mi se pare mai comod cand plec cu el ptr ca am mainile libere si e si mult mai comod. si oricum nu stau mult cu el afara in jur de jumatare de ora o ora. computerlove

Lili, eu sunt indragostita de sistemele de purtare, am doua chiar, iar pe unul dintre ele am dat 800 de lei, asta ca sa vezi ce nebuna sunt.
Insa, marsupiul ales de tine, din pacate nu este ergonomic. Producatorul poate spune ce vrea, ca e de la 0 luni sau de la 3,5 kg, doar interesul e sa vanda. Copilul pus intr-un asemenea model, nu sta in pozitia fiziologica normala, ca cea din burtica. Tocmai, cum zici si tu, ii tine coloana dreapta, in loc sa se muleze materialul pe spatele lui si sa se formeze acel C despre care vorbea si Mihaela.
Acum presiunea se pune pe coloana, se pune pe zona inghinala, caci puntea marsupiului nu ajunge de la un genunchi la altul si copilul e mai mult atarnat. Piciorusele ar trebui sa formeze un M, funduletul sa fie putin mai jos decat genunchii. In plus, bebe Dominic e mic, la 2 luni nu ar trebui pus in el, pt ca din pacate, mai mult sta in fundulet acum.

Daca il tii in brate, ai vazut cum se strange bebele la pieptul tau? Nu sta drept, cu coloana dreapta, nu? Asta incerc sa zic. Iti recomand cu mare drag grupul despre care vorbea si Mihaela.
Lili Eu
Scris: Tuesday, March 28, 2017 4:27 PM
Nivel

BabyGimi wrote:

Lili, eu sunt indragostita de sistemele de purtare, am doua chiar, iar pe unul dintre ele am dat 800 de lei, asta ca sa vezi ce nebuna sunt.
Insa, marsupiul ales de tine, din pacate nu este ergonomic. Producatorul poate spune ce vrea, ca e de la 0 luni sau de la 3,5 kg, doar interesul e sa vanda. Copilul pus intr-un asemenea model, nu sta in pozitia fiziologica normala, ca cea din burtica. Tocmai, cum zici si tu, ii tine coloana dreapta, in loc sa se muleze materialul pe spatele lui si sa se formeze acel C despre care vorbea si Mihaela.
Acum presiunea se pune pe coloana, se pune pe zona inghinala, caci puntea marsupiului nu ajunge de la un genunchi la altul si copilul e mai mult atarnat. Piciorusele ar trebui sa formeze un M, funduletul sa fie putin mai jos decat genunchii. In plus, bebe Dominic e mic, la 2 luni nu ar trebui pus in el, pt ca din pacate, mai mult sta in fundulet acum.

Daca il tii in brate, ai vazut cum se strange bebele la pieptul tau? Nu sta drept, cu coloana dreapta, nu? Asta incerc sa zic. Iti recomand cu mare drag grupul despre care vorbea si Mihaela.
Am inteles. dar mie nu prea imi plac sistemele alea de purtat mi se par urate un material infasurat. am sa comand si eu unu dar ma mai gandesc..Lol o sa bag carutul in functiune dar sa aibe taty timp sa il duca jos la masina sa ne fie mai usor de coborat cand plecam la plimbare. nu stiu daca incape in lift desfacut cu tot cu bebe in el :) asa daca e jos e mai simplu. computerlove
Danamat
Scris: Tuesday, March 28, 2017 4:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2016
Buna.nu am mai scris de mult,dar va urmaresc.sunt de acord cu mamicile in legatura cu marsupiu.si noi am avut un wrap elastic ?i acuma ne tot uitam dupa sun SCC .Bebe Luca are 6 luni jumate
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.