Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
korina
Scris: Sunday, March 12, 2017 12:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Eileen ai dreptate cu body-urile.Fetita mea a avut 3010g si 50 cm si am doar 2 body care sunt marimea 50 si ii sunt putin mari..restul sunt 56 si salopetele la fel si ii sunt mari.Mai am cateva new born dar tot asa sunt mari,dar i le dau in casa ca nu am cum sa ma duc la cumparaturi.
NicoN
Scris: Sunday, March 12, 2017 9:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Eileen wrote:

computerlove computerlove Nico multumesc, suntem bine, acum am avut doar petrecerea, botezul l-am facut pe 27 decembrie.
Nico eu zic sa iei 50 , mai bine sa nu folosesti cateva hainute decat sa nu ai ce sa le dai. Mie mi se pare super exagerat sa dai 62 la nou nascut....atat poarta Natalia acum la 4 luni si are 7 kg ...Eunu o contrazic pe Anyta ,ca ea a mai zis ca nu i au venit 56 si o cred. Dar e caz aparteras plus ca difera etichetarea in functie de producator. Mie cele de la hm mi s-au potrivit exact ca pe eticheta. Ca de ex la botez nasa i a luat un body scria 68 pe el dar nu era decat poate un 56. Ea avea o luna jumate atunci. Eu am nascut o de3400,am iesit cu 3200 din spital, si 52 cm .
O sa iti fac o poza cu un body 50 si un 62 daca vrei
Revin sa va salut si pe restul mamicutelorhearts

Ma bucur ca sunteti ok! Ce face printesa si noi avem 50 de la hm si cum zici de la alte firme 50 e mai mic fata de hm...acum la 30s6z au avut 1700gr si 1769gr...oare cat mai pun in 2 luni? Eu na gandeam ca ajung undeva la 2500-2700 poate si mai bn dar cu siguranta le vor fii bune hainutele daca nu avem si mai mari...avem hainute si de 12 lunipupici
Pana pe la 6 luni nu tre sa mai cumpar multe avem stoc mare pupici printesei si lu mamiCheek Kiss
anyta88
Scris: Monday, March 13, 2017 12:14 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Eileen wrote:

computerlove computerlove Nico multumesc, suntem bine, acum am avut doar petrecerea, botezul l-am facut pe 27 decembrie.
Nico eu zic sa iei 50 , mai bine sa nu folosesti cateva hainute decat sa nu ai ce sa le dai. Mie mi se pare super exagerat sa dai 62 la nou nascut....atat poarta Natalia acum la 4 luni si are 7 kg ...Eunu o contrazic pe Anyta ,ca ea a mai zis ca nu i au venit 56 si o cred. Dar e caz aparteras plus ca difera etichetarea in functie de producator. Mie cele de la hm mi s-au potrivit exact ca pe eticheta. Ca de ex la botez nasa i a luat un body scria 68 pe el dar nu era decat poate un 56. Ea avea o luna jumate atunci. Eu am nascut o de3400,am iesit cu 3200 din spital, si 52 cm .
O sa iti fac o poza cu un body 50 si un 62 daca vrei
Revin sa va salut si pe restul mamicutelorhearts

Intradevar nu se potrivesc nici masurile. Dar 56 i a venit doar in prima saptamâna . Si erau fixe.
A crescut si repede. Ma ingrijoram in primele luni pt ca lua f mult. Acum are 8300 gr si 74 cm.
anyta88
Scris: Monday, March 13, 2017 12:17 AM
Nivel

NicoN wrote:

Ma bucur ca sunteti ok! Ce face printesa si noi avem 50 de la hm si cum zici de la alte firme 50 e mai mic fata de hm...acum la 30s6z au avut 1700gr si 1769gr...oare cat mai pun in 2 luni? Eu na gandeam ca ajung undeva la 2500-2700 poate si mai bn dar cu siguranta le vor fii bune hainutele daca nu avem si mai mari...avem hainute si de 12 lunipupici
Pana pe la 6 luni nu tre sa mai cumpar multe avem stoc mare pupici printesei si lu mamiCheek Kiss

Cel mai mult ia in greutate acum in ultimele luni. Si oricum nici ecograful nu spune greutatea exacta. Mie înainte cu o saptamâna mi a spus ca are 3 kg si surpriza, a avut 3500.
Eileen
Scris: Monday, March 13, 2017 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Anyta pup gagalica hearts si noi am luat bine, in prima luna a luat 1500gr.
La ecograf cu o zi înainte mi a zis ca are 3400 si atat a avut ras de obicei sunt diferente, depinde de medic si aparatura.
Nico, cresc f mult in ultimele luni. La 33 sapt avea 2127 . Pana la 40 a facut 3400. Oricum mai pun un kg sigur, dar fiind doi nu cred sa depaseasca 3kg. Sanatosi sa fie hearts hearts computerlove
Luizik, teoftici , korina bun venit bebeilor coeur coeur sa aveti crestere usoara si mut laptic.
Mazdravela imi pare tare rau sa aud ca nu prea ai laptepale pale cum a zis si babygimi trebuie sa ti hranesti puiul orice ar fi cu lp cu lm ...
Pt ragade eu am folosit lanolina pura din farmacie, si mi a trecut fff repede. Plus cca am dat fff putin pe 50 gr ,vreo 11-13 lei , si am folosit foarte putina din ea. Cert este ca suntem diferite la fiecare i se potriveste altceva.
Hope cum esti?
NicoN
Scris: Monday, March 13, 2017 9:42 AM
Nivel

Eileen wrote:
Anyta pup gagalica hearts si noi am luat bine, in prima luna a luat 1500gr.
La ecograf cu o zi înainte mi a zis ca are 3400 si atat a avut ras de obicei sunt diferente, depinde de medic si aparatura.
Nico, cresc f mult in ultimele luni. La 33 sapt avea 2127 . Pana la 40 a facut 3400. Oricum mai pun un kg sigur, dar fiind doi nu cred sa depaseasca 3kg. Sanatosi sa fie hearts hearts computerlove
Luizik, teoftici , korina bun venit bebeilor coeur coeur sa aveti crestere usoara si mut laptic.
Mazdravela imi pare tare rau sa aud ca nu prea ai laptepale pale cum a zis si babygimi trebuie sa ti hranesti puiul orice ar fi cu lp cu lm ...
Pt ragade eu am folosit lanolina pura din farmacie, si mi a trecut fff repede. Plus cca am dat fff putin pe 50 gr ,vreo 11-13 lei , si am folosit foarte putina din ea. Cert este ca suntem diferite la fiecare i se potriveste altceva.
Hope cum esti?

Bebeii mei sunt mai maricei cu o sapt si un pic ecografic...la 33s merg iar sunt curioasa cat pun...imp sa se nasca cat mai app de termen si sanatosi ca dupa au timp sa puna! Zicea dr ca mai tarziu de 2 mai nu ma lasa dar nu prea cred ca ajungem acolo ...sa trecem de pasti si atunci sa vina cand vor eilove

Linolina si eu mi am luat pura am dat undeva la 7 lei 30gr...dar cum zice Eileen nu cred ca o consum toata, o sa ma fac si inainte sa nasc zice ca ii ok sa fie hodratate bn sfarcurile
korina
Scris: Monday, March 13, 2017 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Eileen mersi frumos!!Multumesc lui D-zeu ca am laptic pt printesa mica.Si eu am luat lanolina de la Medela se numeste PURELAN.Aici in Cipru e 37 g 11.10 euro,dar face minuni.In prima si a doua zi aveam sfarcurile facute franjuri si pline de sange,iar in ziua urmatoare nu mai aveam pic de rana.
Lili Eu
Scris: Monday, March 13, 2017 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
anyta88 wrote:

Intradevar nu se potrivesc nici masurile. Dar 56 i a venit doar in prima saptamâna . Si erau fixe.
A crescut si repede. Ma ingrijoram in primele luni pt ca lua f mult. Acum are 8300 gr si 74 cm.
Si noi avem hainute ramase mici pe unele nici nu am apucat sa le inbracam. iar 56 sunt deja fixe si nu il mai inbrac cu ele nu vreau sa il chinui Lol noi la nastere am avut 3.700 si 52cm sunt curioasa cat are acum hearts pe 22 mergem la pediatru se vede cat avem. deja ca a facut falcute coeur
BabyGimi
Scris: Monday, March 13, 2017 4:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Fiecare mamica e cu experienta eiLol
Mie mi-au zis in dimineata internarii ca ecografic, bebe are 3.500 g si cand colo, a iesit un mititel de 3.090g :)) Am crezut ca nu aud bine, mai ales ca noi suntem oameni seriosi, nu asa, prichindeiLol A recuperat apoi imediat.

Viitoare mamici, cand luati hainute pt copii, neaparat ganditi-va la sezon si cum ar fi vremea in perioada respectiva. Am primit cadou tricouri body de mega fitze (ca deh, unii isi permit) pt cand ar fi avut el 3 luni si ghinion, nu am avut ce face cu ele, ca deja atunci era iarnapale Si in casa nu il tineam in tricou, totusi.
Lili Eu
Scris: Monday, March 13, 2017 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
BabyGimi wrote:
Fiecare mamica e cu experienta eiLol
Mie mi-au zis in dimineata internarii ca ecografic, bebe are 3.500 g si cand colo, a iesit un mititel de 3.090g :)) Am crezut ca nu aud bine, mai ales ca noi suntem oameni seriosi, nu asa, prichindeiLol A recuperat apoi imediat.

Viitoare mamici, cand luati hainute pt copii, neaparat ganditi-va la sezon si cum ar fi vremea in perioada respectiva. Am primit cadou tricouri body de mega fitze (ca deh, unii isi permit) pt cand ar fi avut el 3 luni si ghinion, nu am avut ce face cu ele, ca deja atunci era iarnapale Si in casa nu il tineam in tricou, totusi.
Adevarat! noi cand am fost la ultima eco dr a zis ca la nastere va fi de 3.300 sau 3.400 si surpriza a avut 3.700 .. Lol
HOPE
Scris: Monday, March 13, 2017 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Eileen wrote:

Hope cum esti?

Sunt bine deocamdata .. Miercuri merg sa fac morfologia.. Am mai fost si la 20 sapt fix si dr respectiva mi-a zis ca pt gemeni e prea tarziu sa fac morfologia...ca se face la 16 sapt uff . Atunci mi-a facut ceva masuratori, dar mi-a zis ca nu vede toate segmentele membrelor pt ca sunt prea mari copiii si stau inghesuiti NuStiu . Asa ca m-am hotarat sa mai merg si la un alt dr.
stelutza
Scris: Tuesday, March 14, 2017 7:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
buna dimineata mamici cele care ati iesit in maternitate stiti cum e legea daca isi ia tatal paternitatea si ce conditii trebuie sa indeplineasca ,sotul are lucrate 12 luni in uitimii 2 ani ma intereseaza mai mult daca trebuie sa fie angajat in luna cand se naste copilul si cand depune actele? va multumesc si sarcini usoare noi suntem bine asteptam morfologia ,am mai facut un eco la 17 saptamani era totul bine inca nu stim exact ce o sa fie s-ar putea sa avem fetita nu e sigur ca nu a stat la poza era tare vioaie pe 31 martie o sa stim sigur oricum nu conteaza sanatos sa fie computerlove
Victory
Scris: Tuesday, March 14, 2017 1:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Mamicute dragi, voi ati avut pe timpul sarcinii unghii cu gel? Eu pana acum le am avut, însa nu stiu daca sa le mai refac sau sa le dau jos de tot. Zilele astea îmi fac programare si sunt in dubii...
NicoN
Scris: Tuesday, March 14, 2017 3:41 PM
Nivel

Victory wrote:
Mamicute dragi, voi ati avut pe timpul sarcinii unghii cu gel? Eu pana acum le am avut, însa nu stiu daca sa le mai refac sau sa le dau jos de tot. Zilele astea îmi fac programare si sunt in dubii...

Eu am dat jos gelul cu aprox un an inainte si dupa ce am ramas nu mi am mai pus...dar poti sa iti pui linistita...stiu ca i a spus dr unei prietene sa fie incolor pe unghie daca sunt cv prob la inima parca apare cv pe unghii
anyta88
Scris: Tuesday, March 14, 2017 9:46 PM
Nivel

Victory wrote:

Eu am avut toata sarcina.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.