|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| La multi ani mamici si viitoare mamici! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Multumesc fetelor, cred ca fac Nifty direct..... desi si dublu testul o sa l fac pt ca il am gratuit oricum si o sa profit de ocazie, Nu cred ca strica..... pt Nifty cum ati procedat, doar programare la tel sau trebuie recomandare de la medic? Eu l as face pana pe 10 aprilie cand am programare la dublu test , atunci o sa am 12s , Nifty l as face mai repede, pe la 10-11s |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Victory wrote:Multumesc fetelor, cred ca fac Nifty direct..... desi si dublu testul o sa l fac pt ca il am gratuit oricum si o sa profit de ocazie, Nu cred ca strica..... pt Nifty cum ati procedat, doar programare la tel sau trebuie recomandare de la medic? Eu l as face pana pe 10 aprilie cand am programare la dublu test , atunci o sa am 12s , Nifty l as face mai repede, pe la 10-11s Da.suni si iti faci programare, iti cere si o ecografie dar sa nu fie mai mica de 10s sarcina. acuma mi.am adus aminte ca eu era trecuta de 12s cand am facut si aveam dosarul de la morfologie la mine si a facut copii dupa toata morfologia de trimestru I si le.a pus la dosar. |
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Lili Eu wrote: Da.suni si iti faci programare, iti cere si o ecografie dar sa nu fie mai mica de 10s sarcina. acuma mi.am adus aminte ca eu era trecuta de 12s cand am facut si aveam dosarul de la morfologie la mine si a facut copii dupa toata morfologia de trimestru I si le.a pus la dosar.
Si mie tot ecografia de la morfologia de trim 1 mi-a fost solicitata pt Harmony. |
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Multumesc fetelor, atunci voi face intai morfologia si apoi testul ADN... |
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Victory wrote:Multumesc fetelor, atunci voi face intai morfologia si apoi testul ADN...
sunt sigura c-o sa fie totul bine, o sa vezi
Mamici, viitoare mamici, care mergeti zilele astea la Baby Boom, la Romexpo? Noi am fost ieri, am luat piciului scaun de masina si am devenit noatalgica Atatea gravidute entuziasmate, cum cautau ele lucrusoare pt bebeii lor! Ah, si ce am mai urat atunci perioada de sarcina, iar acum imi amintesc cu atata drag de ea |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| La câte saptamani la prima sarcina ati simtit primele miscari ale bebelu?ul |
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| stelutza wrote:La câte saptamani la prima sarcina ati simtit primele miscari ale bebelu?ul Eu la 20 saptamani. Dar nu regulat. Mihaela, cum mai e bebe? |
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| anyta88 wrote: Eu la 20 saptamani. Dar nu regulat.
Multumesc crestere usoara |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| stelutza wrote:La câte saptamani la prima sarcina ati simtit primele miscari ale bebelu?ul
Eu la 16 ca niste furnicaturi in burta, apoi la 18 le-am simtit mai bine dar erau zile cand nu le mai simteam si intram in panica pana pe la vreo 22 cand erau deja regulate. Ce bine era cand eram si eu in 18 saptamani! devin nostalgica |
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| stelutza wrote:La câte saptamani la prima sarcina ati simtit primele miscari ale bebelu?ul
Eu le-am simtit la 17sapt, iar la 19sapt l-a simtit si sotul cand stateam intinsa pe spate Ce amintiri frumoase |
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| Buna dragelor! M-am mutat aici de curand, 2 liniute pe 8 martie. Deocamdata sunt in 5s, m-am programat cam tarziu la primul control pt ca medicul are ff aglomerat, pe 12 aprilie. Adicao da fiu sapt 10 inceput. Credeti ca este totusi cam tarziu? |
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Bibi Bianca wrote:Buna dragelor! M-am mutat aici de curand, 2 liniute pe 8 martie. Deocamdata sunt in 5s, m-am programat cam tarziu la primul control pt ca medicul are ff aglomerat, pe 12 aprilie. Adicao da fiu sapt 10 inceput. Credeti ca este totusi cam tarziu?
Bine ai venit si felicitari! In locul tau, m-as programa la un alt medic pt eco in jurul saptamanii 6, max 7 ca sa aud inimioara bebelului. Intre timp as face beta Hcg cu repetare la 48h, iar la medicul "aglomerat" m-as programa direct pt morfologia de prim trimestru/ Dublu test. |
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| La beta ma gandeam si eu sa merg luni si miercuri. Din punctul medicilor de vedere, nu e o graba cu eco in primele saptamani, insa eu incep incet dar sigur sa ma stresez si nu e bine. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| NicoN wrote:Eileen cum e printesa dupa botez? Pupici Nico multumesc, suntem bine, acum am avut doar petrecerea, botezul l-am facut pe 27 decembrie. Nico eu zic sa iei 50 , mai bine sa nu folosesti cateva hainute decat sa nu ai ce sa le dai. Mie mi se pare super exagerat sa dai 62 la nou nascut....atat poarta Natalia acum la 4 luni si are 7 kg ...Eunu o contrazic pe Anyta ,ca ea a mai zis ca nu i au venit 56 si o cred. Dar e caz aparte plus ca difera etichetarea in functie de producator. Mie cele de la hm mi s-au potrivit exact ca pe eticheta. Ca de ex la botez nasa i a luat un body scria 68 pe el dar nu era decat poate un 56. Ea avea o luna jumate atunci. Eu am nascut o de3400,am iesit cu 3200 din spital, si 52 cm . O sa iti fac o poza cu un body 50 si un 62 daca vrei Revin sa va salut si pe restul mamicutelor |
|
|