|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Lili Eu wrote: pai sa intarit sani ma dor si frig il pun la san pe bebe dar duge foarte puti e un puturos adoarme la san ii e lene da traga de sani vrea doar la biberon. ptr ca curge mai repede.si asistenta a zis da ma mulg dar nu pot ma si dor dar curge greu sau nu ma pricep sa ii mulg. vad ca de curs curg si singuri, si vreau pompa da ma mulg pana invata el sa suga. il gadil il trag de nasuc si el rade cu titi in gura. pot da ii fac orice ca nu il deranjez cu nimic Incearca sa nu ii mai dai cu biberonul ca din cauza asta nu vrea sa suga ca a vazut ca vine mai usor la biberon, eventual tinei sub apa calda sau pune o compresa calda pe sani inainte de supt sa vina lapticul mai usor |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Lili Eu wrote:Feterlor unde gasesc si eu pompa de muls, dar sa fie cat de cat buna sa o pot folosi? Imi aduc.aminte ca in maternitate incercam si eu sa vina laptele si in nestiinta mea masam sanul de la baza spre sfarc ca si cum as stoarce de sus. M-a vaut asistenta si abia atunci mi-a zis "nu asa - circular". Si asa am facut. Mi s-a parut straniu ca in maternitate mai ales la primul copil nu e cineva sa te ajute "din oficiu" cu treaba asta, mi s-a parut cam pe pont. Si eu mergeam la alaptat si sugea mititelul pana obosea. Ma invata acolo sa il gadil la ureche sa ii strang usor lobul. Pare ca la mine a avut efect suptul.ala care mie mise parea in gol. Incet incer am inceput sa simt ca vine ceva. Cu rabdare, mami. Si intreaba acolo tot ce ai de intrebat ca din oficiu mai greu, din pacate. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Simona Sym wrote: Imi aduc.aminte ca in maternitate incercam si eu sa vina laptele si in nestiinta mea masam sanul de la baza spre sfarc ca si cum as stoarce de sus. M-a vaut asistenta si abia atunci mi-a zis "nu asa - circular". Si asa am facut. Mi s-a parut straniu ca in maternitate mai ales la primul copil nu e cineva sa te ajute "din oficiu" cu treaba asta, mi s-a parut cam pe pont. Si eu mergeam la alaptat si sugea mititelul pana obosea. Ma invata acolo sa il gadil la ureche sa ii strang usor lobul. Pare ca la mine a avut efect suptul.ala care mie mise parea in gol. Incet incer am inceput sa simt ca vine ceva. Cu rabdare, mami. Si intreaba acolo tot ce ai de intrebat ca din oficiu mai greu, din pacate.
Multumesc fetelor, aseara am vb cu asistenta, si sa uitat la sani si aveam canale infundate, si ma muls ea cu pompa elevtrica, spoi am fost la bebe,si pt prima data am simtit ca a supt si el un pic.eu ziceam ca e puturos dar el nu putea saracutul si tragea si nu curgra mare lucru,si nu pot sa nu ii dau supliment ptr ca nu vreau sa plinga de foame ii hranim la 4 ore, acasa il scot. duminica plecam acasa |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Lili Eu wrote: Multumesc fetelor, aseara am vb cu asistenta, si sa uitat la sani si aveam canale infundate, si ma muls ea cu pompa elevtrica, spoi am fost la bebe,si pt prima data am simtit ca a supt si el un pic.eu ziceam ca e puturos dar el nu putea saracutul si tragea si nu curgra mare lucru,si nu pot sa nu ii dau supliment ptr ca nu vreau sa plinga de foame ii hranim la 4 ore, acasa il scot. duminica plecam acasa Si eu i am dat supliment in spital. Mie imi ziceau sa i dau sa manance la maxim 3 ore. Eu ma chinuiam.sa o trezesc dar ea nimic. Acasa am mentinut programul de 3 ore . Mie mi a fost de mare ajutor pompa in prima luna. Produceam lapte mai ceva ca Milka Am avut una ieftina de la primii pasi. Eu nu în?eleg de ce nu sta bebe cu mami in camera. La mine ti l aduce dupa cateva ore. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anyta88 wrote:Si eu i am dat supliment in spital. Mie imi ziceau sa i dau sa manance la maxim 3 ore. Eu ma chinuiam.sa o trezesc dar ea nimic. Acasa am mentinut programul de 3 ore . Mie mi a fost de mare ajutor pompa in prima luna. Produceam lapte mai ceva ca Milka Am avut una ieftina de la primii pasi. Eu nu în?eleg de ce nu sta bebe cu mami in camera. La mine ti l aduce dupa cateva ore. La noi e spitalu in renovare si mai urc si un etaj cu liftul si e ceva de mers la bebei si nu te duci cand vrei tu la alaptat sunt ore fixe toti bebei papa atunci.daca nu te duci le da supliment nu ii lasa flamanzi. e cam aiurea dar asta este |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| anyta88 wrote:Si eu i am dat supliment in spital. Mie imi ziceau sa i dau sa manance la maxim 3 ore. Eu ma chinuiam.sa o trezesc dar ea nimic. Acasa am mentinut programul de 3 ore . Mie mi a fost de mare ajutor pompa in prima luna. Produceam lapte mai ceva ca Milka Am avut una ieftina de la primii pasi. Eu nu în?eleg de ce nu sta bebe cu mami in camera. La mine ti l aduce dupa cateva ore.
A mers cu programul de 3 ore acasa? Eu alaptez la cerere si uneori vrea foarte des...acum a dormit o ora...s-a trezit si plange...cauta sanul :( |
|

| Mihaela1234 wrote:
A mers cu programul de 3 ore acasa? Eu alaptez la cerere si uneori vrea foarte des...acum a dormit o ora...s-a trezit si plange...cauta sanul :(
Da. Si acum tot la 3 _3,5 ore mananca. Nu intotdeauna plang de foame. Urmareste daca chiar suge de foame sau doar suzeteaza. Stiu ca nu e bine foarte des pentru ca nu se mai digera laptele vechi. Acum vreau sa maresc la 4 ore. |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor,
Eu va pararesc momentan. Am pierdut sarcina si ieri am facut chiurtaj. Sper sa vin inapoi cat mai repede posibil |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| anyta88 wrote: Da. Si acum tot la 3 _3,5 ore mananca. Nu intotdeauna plang de foame. Urmareste daca chiar suge de foame sau doar suzeteaza. Stiu ca nu e bine foarte des pentru ca nu se mai digera laptele vechi. Acum vreau sa maresc la 4 ore.
De supt de confort ai auzit? Mai intereseaza-te. |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor, Eu va pararesc momentan. Am pierdut sarcina si ieri am facut chiurtaj. Sper sa ma altur cat mai repede posibil
Te-am citit la aspirante, Doamne ajuta sa revii printre randurile burticilor cat mai curand! |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| gummy bear wrote:
Te-am citit la aspirante, Doamne ajuta sa revii printre randurile burticilor cat mai curand!
Multumesc! Nu am vrut sa pun aici povestea mea, pentru ca voi trebuie sa va bucurati si sa fiti linistite |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Mihaela1234 wrote:
A mers cu programul de 3 ore acasa? Eu alaptez la cerere si uneori vrea foarte des...acum a dormit o ora...s-a trezit si plange...cauta sanul :(
Miha eu zic sa continui tot asa!!! Nu poti sa ii faci asa repede un program si nu toti copii sunt la fel! O sa isi faca el singur programul mai un pic acum el are ndvoie de mami si nu sta la san doar pt ca ii e foame...ai intrat pe alapteaza pe fb au info foarte utile, asta cu nedigeratul lapticului e valabil la laptele praf, la laptele matern e alta treaba! Pupam pe Victor si pe mami |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Lili, e un scumpel Dominic! Daca vrei sa-l alaptezi, nu-i mai da biberon ca te sabotezi singura. Bebe n-o sa mai vrea sa traga din san ca e mai simplu sa curga lapticul fara efort. Chiar asistentele, cand ii dau supliment (desi n-ar trebui), sa i-l dea cu seringa. |
|

| gummy bear wrote:
De supt de confort ai auzit? Mai intereseaza-te.
Am.auzIt de supt de confort. Tocmai de asta am zis ca nu întotdeauna plange de foame. Eu sunt de parere ca e bine sa i consolam altfel. Nu sa le oferim sanul la primul scancet. La mine funcționează foarte bine daca vb cu ea. Pe termen scurt e foarte usor sa le oferim sanul non stop. Pe termen lung nu prea cred. Am f multe exemple. Fiecare procedeaza cum doreste. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Lili Eu wrote: Multumesc! Azi am ajuns si eu la bebe. e un ingeras. el a vb cu mami e un scump  inca nu am laptic, am fost doar in vizita el a vb cu mine si eu am plans ca o bleguta Lili, ai un baietel tare dragalas Felicitari inca o data! |
|
|