Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Simona Sym
Scris: Thursday, February 23, 2017 2:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/13/2014
Mire wrote:
Eu am fost la morfologia de trim2 astazi.Bebelina e f bine, e totul in regula.. Slava Domnului.E tot fetita, deci 100%hearts Lol
E mai maricica cu o saptamana ecografic..742gr, nu e neaparat grasuta..e lunga hearts computerlove
Va pupam!!!

Felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa! Cat te-a costat morfologia de trim2? Eu in 6 sau 7 martie ma programez.
BabyGimi
Scris: Thursday, February 23, 2017 7:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Albinuta wrote:
Buna fetelor
Am nascut si noi pe 18.02. Dupa 28 ore de travaliu bebelina nu a vrut sa iasa natural asa ca am facut cezariana.
Acum suntem acasa.
Bebelina cam lenesa trage de câteva ori si apoi adoarme ma chinui sa o tin treaza sa suga cat mai mult. Momentan am colostru.

Felicitari Lili!topai

Va pupam

Felicitari!!! Draga de tine, ce travaliu lung ai avut!pale Dar bine ca sunteti sanatoase, asta e ce conteaza cel mai mult hearts

Si bebele meu adormea, cred ca majoritatea fac asa in primele saptamani de la nastere. Eu il mai mangaiam sub barbie sau il ciupeam usor de laba piciorului, de degetelehearts
Anca_27
Scris: Thursday, February 23, 2017 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2017
Mire wrote:

Multuuumim!!Doamne ajuta!hearts
Hai ca sparg eu gheata cu burtica Lol

iuuuuuuiiii....sii eu vreaaaauuuuu!!! Abia astept sa creasca si a mea. Momentan E burtica de grasime
Anca_27
Scris: Thursday, February 23, 2017 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2017
Albinuta wrote:
Buna fetelor
Am nascut si noi pe 18.02. Dupa 28 ore de travaliu bebelina nu a vrut sa iasa natural asa ca am facut cezariana.
Acum suntem acasa.
Bebelina cam lenesa trage de câteva ori si apoi adoarme ma chinui sa o tin treaza sa suga cat mai mult. Momentan am colostru.

Felicitari Lili!topai

Va pupam

Felicitari!!! Sa creasca mare, sanatoasa si cuminte si frumoasa newclap topai
sa va bucurati in orice moment de ea!newclap pupici
Albinuta
Scris: Thursday, February 23, 2017 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2016
Lili Eu wrote:
Multimesc! Sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea Cheek Kiss la cate zile de la operatie a venit lapticul? la mine abia acum spre seara a inceput sa imi arda sani sau marit dar tot nu curge nimic NuStiu eu am nascut eri la 10:45

Cam a 3a zi dar trebuie sa îl pui la san cat de des ?i apoi sa ii dai completare la spital. Acasa ii dau doar san
Victory
Scris: Thursday, February 23, 2017 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Mire wrote:
Eu am fost la morfologia de trim2 astazi.Bebelina e f bine, e totul in regula.. Slava Domnului.E tot fetita, deci 100%hearts Lol
E mai maricica cu o saptamana ecografic..742gr, nu e neaparat grasuta..e lunga hearts computerlove
Va pupam!!!
Felicitari Mire! Ce bebelina dragalasa si cum sta ea asa cu manuta la fata!!! Tare scumpa!!
Victory
Scris: Thursday, February 23, 2017 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Albinuta wrote:
Buna fetelor
Acum suntem acasa.

Felicitari Lili!topai

Va pupam
Felicitari, sanatate multa si tie si bebelinei!
Mire
Scris: Thursday, February 23, 2017 9:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Simona Sym wrote:

Felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa! Cat te-a costat morfologia de trim2? Eu in 6 sau 7 martie ma programez.

Mersi la fel!hearts
400 de lei.Asa a fost si cea de primu trim..doar ca atunci am mai dat si pe dublu test 240de lei..
Acum am scapat mai ieftinLol
Mire
Scris: Thursday, February 23, 2017 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Victory wrote:
Felicitari Mire! Ce bebelina dragalasa si cum sta ea asa cu manuta la fata!!! Tare scumpa!!

Multumim!!hearts Abia ast sa creasca si bebe al tau sa ne arati pozici.. e incredibil cum trece timpu!
Dana000
Scris: Thursday, February 23, 2017 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2016
Mire wrote:

Multuuumim!!Doamne ajuta!hearts
Hai ca sparg eu gheata cu burtica Lol

Ce burtica frumoasa ai Mire, astept si eu sa creasca burtica sa pot pune poze. Sarcina usoara in continuareCheek Kiss
Lili Eu
Scris: Thursday, February 23, 2017 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Albinuta wrote:

Cam a 3a zi dar trebuie sa îl pui la san cat de des ?i apoi sa ii dai completare la spital. Acasa ii dau doar san
Multumesc. a venit si la mine colastru de dimineata :) si am fost da alaptez, si dormea e un leles Lol nu am reusit deloc sa il trezesc dormea cu sanu in gura Lol il mangaial alintam, il pupam si dormea dus a tras de san dar foarte putin. apoi la biberon a supt :) a ragait .si atrebuit sa plecam acum asteptam urmatoarea masa :) computerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, February 23, 2017 7:10 PM
Nivel

Feterlor unde gasesc si eu pompa de muls, dar sa fie cat de cat buna sa o pot folosi? computerlove
NicoN
Scris: Thursday, February 23, 2017 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Lili Eu wrote:
Feterlor unde gasesc si eu pompa de muls, dar sa fie cat de cat buna sa o pot folosi? computerlove

Gasesti la fermacie sau la magazinele pentru copii...dar din cate am citit nu prea e nevoie de pompa tre sa pui cat de des copilul la san si vine lapticul cu pompa poti suprastimula lapticul si doamne feri faci furia laptelui...intra pe grupul alapteaza pe fb te ajuta mult fetele si cu atasarea si cu indicii cu tot
BabyGimi
Scris: Thursday, February 23, 2017 8:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Lili Eu wrote:

Maternitatea ar trebui sa aiba, daca ai nevoie urgent, cat esti internata. De cumparat gasesti peste tot: farmacii, supermarketuri, magazine online (Philips Avent, Medela, Spectra, Primii Pasi etc)

Dar, de ce ai nevoie de pompa? Daca ai sanii tensionati, adica tari, fierbinti, curge lapte, atunci detensioneaza cu mana. Folosind pompa, in cazul asta, risti suprastimularea si crede-ma, e mai rau. Daca vrei, in schimb, sa ai mai mult, atunci clar pune copilul la san.
Lili Eu
Scris: Thursday, February 23, 2017 8:57 PM
Nivel

BabyGimi wrote:

Maternitatea ar trebui sa aiba, daca ai nevoie urgent, cat esti internata. De cumparat gasesti peste tot: farmacii, supermarketuri, magazine online (Philips Avent, Medela, Spectra, Primii Pasi etc)

Dar, de ce ai nevoie de pompa? Daca ai sanii tensionati, adica tari, fierbinti, curge lapte, atunci detensioneaza cu mana. Folosind pompa, in cazul asta, risti suprastimularea si crede-ma, e mai rau. Daca vrei, in schimb, sa ai mai mult, atunci clar pune copilul la san.
pai sa intarit sani ma dor si frig il pun la san pe bebe dar duge foarte puti e un puturos adoarme la san ii e lene da traga de sani vrea doar la biberon. ptr ca curge mai repede.si asistenta a zis da ma mulg dar nu pot ma si dor dar curge greu sau nu ma pricep sa ii mulg. vad ca de curs curg si singuri, si vreau pompa da ma mulg pana invata el sa suga. il gadil il trag de nasuc si el rade cu titi in gura. pot da ii fac orice ca nu il deranjez cu nimic Lol computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.