|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anyta88 wrote: Inca nu ti a dat bebelul in camera cu tine?? Pe mine m a operat seara la ora 18 iar a doua zi dimineata la 10 mi a adus o in camera.
Nu.inca sunt la terapie intensiva. la et1 si bebe e la gradi la et5 si nu are voie sa il aduca aici. si nici eu nu am voie sa merg la el :( poate diseata pot sa merg la salon. si fetelor pe bebe la trecut din prima la pampers la nr2 si eu am luat nr1 :) eri sa dus al meu sa ii cumpere nr2 ca asa au cerut :) |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Lili Eu wrote: Nu.inca sunt la terapie intensiva. la et1 si bebe e la gradi la et5 si nu are voie sa il aduca aici. si nici eu nu am voie sa merg la el :( poate diseata pot sa merg la salon. si fetelor pe bebe la trecut din prima la pampers la nr2 si eu am luat nr1 :) eri sa dus al meu sa ii cumpere nr2 ca asa au cerut :) Pai nr 1 e cam micut. Dominic e destul de mare! Si noi tot nr 2 am folosit! |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Lili Eu wrote: Nu.inca sunt la terapie intensiva. la et1 si bebe e la gradi la et5 si nu are voie sa il aduca aici. si nici eu nu am voie sa merg la el :( poate diseata pot sa merg la salon. si fetelor pe bebe la trecut din prima la pampers la nr2 si eu am luat nr1 :) eri sa dus al meu sa ii cumpere nr2 ca asa au cerut :)
Felicitari,Lili!!Ai o scumpete de baietel!Sa va bucurati de el! |
| Eu am fost la morfologia de trim2 astazi.Bebelina e f bine, e totul in regula.. Slava Domnului.E tot fetita, deci 100% E mai maricica cu o saptamana ecografic..742gr, nu e neaparat grasuta..e lunga Va pupam!!!
Mire attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Liliiiiii inca o data felicitari Sa fiti sanatosi amandoi !!
Mire felicitari pentru bebelina si sarcina usoara in continuare
Fetelor hai mai puneti niste burtici pe aici sa ne clatim ochii |
|
| Mire wrote:Eu am fost la morfologia de trim2 astazi.Bebelina e f bine, e totul in regula.. Slava Domnului.E tot fetita, deci 100% E mai maricica cu o saptamana ecografic..742gr, nu e neaparat grasuta..e lunga Va pupam!!! felicitari ptr bebelina e o scumpete |
|
| Eileen wrote:Liliiiiii inca o data felicitari Sa fiti sanatosi amandoi !! Mire felicitari pentru bebelina si sarcina usoara in continuare Fetelor hai mai puneti niste burtici pe aici sa ne clatim ochii Multumesc! Azi am ajuns si eu la bebe. e un ingeras. el a vb cu mami e un scump inca nu am laptic, am fost doar in vizita el a vb cu mine si eu am plans ca o bleguta Lili Eu attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Lili Eu wrote: Multumesc! Azi am ajuns si eu la bebe. e un ingeras. el a vb cu mami e un scump inca nu am laptic, am fost doar in vizita el a vb cu mine si eu am plans ca o bleguta chiar e un scump! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Buna fetelor Am nascut si noi pe 18.02. Dupa 28 ore de travaliu bebelina nu a vrut sa iasa natural asa ca am facut cezariana. Acum suntem acasa. Bebelina cam lenesa trage de câteva ori si apoi adoarme ma chinui sa o tin treaza sa suga cat mai mult. Momentan am colostru.
Felicitari Lili!
Va pupam |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Albinuta wrote:Buna fetelor Am nascut si noi pe 18.02. Dupa 28 ore de travaliu bebelina nu a vrut sa iasa natural asa ca am facut cezariana. Acum suntem acasa. Bebelina cam lenesa trage de câteva ori si apoi adoarme ma chinui sa o tin treaza sa suga cat mai mult. Momentan am colostru. Felicitari Lili! Va pupam Felicitari!! Sa va traiasca!! Intra pe grupul alapteaza sunt multe info acolo si daca ai cv nelamuriri fetele te ajuta! Pupici bebelinei! |
|
| Albinuta wrote:Buna fetelor Am nascut si noi pe 18.02. Dupa 28 ore de travaliu bebelina nu a vrut sa iasa natural asa ca am facut cezariana. Acum suntem acasa. Bebelina cam lenesa trage de câteva ori si apoi adoarme ma chinui sa o tin treaza sa suga cat mai mult. Momentan am colostru. Felicitari Lili! Va pupam Multimesc! Sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea la cate zile de la operatie a venit lapticul? la mine abia acum spre seara a inceput sa imi arda sani sau marit dar tot nu curge nimic eu am nascut eri la 10:45 |
|
| Lili Eu wrote: Multumesc! Azi am ajuns si eu la bebe. e un ingeras. el a vb cu mami e un scump inca nu am laptic, am fost doar in vizita el a vb cu mine si eu am plans ca o bleguta
Vaiii ce falcute rotunjoare are!!! e adorabil |
|
| Eileen wrote:Liliiiiii inca o data felicitari Sa fiti sanatosi amandoi !! Mire felicitari pentru bebelina si sarcina usoara in continuare Fetelor hai mai puneti niste burtici pe aici sa ne clatim ochii
Multuuumim!!Doamne ajuta! Hai ca sparg eu gheata cu burtica Mire attached the following image(s):
|
|
| Mire wrote:Vaiii ce falcute rotunjoare are!!! e adorabil E un grasunel :) |
|
| Mire wrote:Multuuumim!!Doamne ajuta! Hai ca sparg eu gheata cu burtica ce burtica frumoasa avem felicitari |
|
|