Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
NicoN
Scris: Wednesday, February 15, 2017 10:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
HOPE wrote:

Fetelor, vin cu vesti! Am primit rezultatul la amnio QF si e totul bine...restul cariotipului abia peste 2 saptamani. Si sunt fetiteeee love

Iuhuuuhearts Sa fie sanatoase si sa stea la mami in burtica pana la termen!!! Pupiciiilove
stelutza
Scris: Wednesday, February 15, 2017 10:43 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Ralucamarin wrote:
poti sa mi arati si mie te rog valorile ? Mersi !

nu tia venit si interpretarea se calculeaza in functie de varsta greutate ,si sunt niste valori si scrie rezultat scazut cand ajun acasa fac o copie sunt la medicul de familie i-au sotului tratament ca il supara spatele! eu zic sa nu te strezesi daca la eco ti-a zis ca totul e bine nu are ce sa fie rau si oricum e o analiza statistica!
Bucurie2017
Scris: Wednesday, February 15, 2017 10:53 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
Ralucamarin wrote:
Fetelor a facut cineva analiza de dublu test la synevo??

Buna!L-am facut eu la bebe doi. Si sunt ok analizele. In sapt 10-11 faci analiza de sange si apoi saptamana 11-12 ecografia.
La ecografia de dublu test (adica sapt 12) mi-a spus si sexul copilului ...Doctorul a spus asa: "Eu vad 80% ca este baiat". Si asa a fost!
HOPE
Scris: Wednesday, February 15, 2017 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
stelutza wrote:

felicitari HOPE sa fie sanatoase si sa ajunga la termen luni merg si eu la medic la control la 15 saptamani poate aflu si eu ce o sa avem! ca simptome cum esti ca eu parca nu sunt gravida doar un pic se vede la burtica nu mult oricum!

Multumesc!DistanceKiss Doamne ajuta!
Daca sta intr-o pozitie buna, va vedea ce este.. hearts Mie in primul trimestru mi-a fost rau in fiecare zi de dimineata pana seara de pe la 6 saptamani... Si acum mai am cateodata stari de rau.. In rest.. nu prea am simptome.. astea obisnuite: urinari dese, cateodata balonari, sanii ca 2 pepeni ras ...cam astea. Si burtica a crescut love ..
HOPE
Scris: Wednesday, February 15, 2017 11:05 AM
Nivel

NicoN wrote:

Iuhuuuhearts Sa fie sanatoase si sa stea la mami in burtica pana la termen!!! Pupiciiilove

Multumesc !! La fel! DistanceKiss DistanceKiss
stelutza
Scris: Wednesday, February 15, 2017 11:10 AM
Nivel

HOPE wrote:

Multumesc!DistanceKiss Doamne ajuta!
Daca sta intr-o pozitie buna, va vedea ce este.. hearts Mie in primul trimestru mi-a fost rau in fiecare zi de dimineata pana seara de pe la 6 saptamani... Si acum mai am cateodata stari de rau.. In rest.. nu prea am simptome.. astea obisnuite: urinari dese, cateodata balonari, sanii ca 2 pepeni ras ...cam astea. Si burtica a crescut love ..

si la mine se vede un pic burtica dar sunt abia in saptamana 15 la baie merg si eu des si sanii sunt mai mari ,numai ca eu tot am avut prietene care au cam stat la pat si se plangeau de durere de burta eu doar am avut usoare crampe si tot asa balonari si vad ca sunt usor constipata in rest sunt bine am vomitat daca ceva nu mi-a priit sa ma simt norocoasa eu chiar abia astept sa ajung luni la control poate aflu ce va fi computerlove sarcina usoara in continuare!
HOPE
Scris: Wednesday, February 15, 2017 11:19 AM
Nivel

stelutza wrote:

si la mine se vede un pic burtica dar sunt abia in saptamana 15 la baie merg si eu des si sanii sunt mai mari ,numai ca eu tot am avut prietene care au cam stat la pat si se plangeau de durere de burta eu doar am avut usoare crampe si tot asa balonari si vad ca sunt usor constipata in rest sunt bine am vomitat daca ceva nu mi-a priit sa ma simt norocoasa eu chiar abia astept sa ajung luni la control poate aflu ce va fi computerlove sarcina usoara in continuare!

Dureri usoare de burta am mai avut si eu...chiar si saptamana trecuta, dar n-am stat la pat deloc, doar m-am menajat putin mai mult :). Sarcina usoara si tie!DistanceKiss
stelutza
Scris: Wednesday, February 15, 2017 11:34 AM
Nivel

HOPE wrote:

Dureri usoare de burta am mai avut si eu...chiar si saptamana trecuta, dar n-am stat la pat deloc, doar m-am menajat putin mai mult :). Sarcina usoara si tie!DistanceKiss
cat te-a costat amnio si te-ai programat la morfologie 2 ,eu sunt curioasa acum cand merg ce imi mai da de facut ce analize ai facut in trimestrul 2?
HOPE
Scris: Wednesday, February 15, 2017 11:59 AM
Nivel

stelutza wrote:
cat te-a costat amnio si te-ai programat la morfologie 2 ,eu sunt curioasa acum cand merg ce imi mai da de facut ce analize ai facut in trimestrul 2?

Pentru amnio am platit 700 lei la Imogen in Cluj. Vineri merg din nou la dr si o sa intreb de morfologie ..si ce alte analize mai trebuie sa fac.
stelutza
Scris: Wednesday, February 15, 2017 12:04 PM
Nivel

HOPE wrote:

Pentru amnio am platit 700 lei la Imogen in Cluj. Vineri merg din nou la dr si o sa intreb de morfologie ..si ce alte analize mai trebuie sa fac.

multumesc o sa te mai intreb cate una alta sper sa nu te superi ai sarcina un pic mai avansata ca mine inca o data sarcina usoara!computerlove
Adinuta
Scris: Wednesday, February 15, 2017 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
HOPE wrote:
Adinuta, cum sunteti? Sper ca e totul bine .. DistanceKiss

Hope bine, azi mici dureri de burta ca la menstra, sper sa treaca repede. Am bagat un spozitor ucosin, asa mi-a fost recomandat. uff
Bucurie2017
Scris: Wednesday, February 15, 2017 12:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
Help!
Iar m-am chinuit sa introduc semnatura. Nu mai stiu deloc cum am facut ultima oara. Ma ajuta cineva?
Multumesc.
HOPE
Scris: Wednesday, February 15, 2017 12:15 PM
Nivel

stelutza wrote:

multumesc o sa te mai intreb cate una alta sper sa nu te superi ai sarcina un pic mai avansata ca mine inca o data sarcina usoara!computerlove

Cu placere! Poti sa ma intrebi orice, daca te pot ajuta, o fac cu drag. DistanceKiss
HOPE
Scris: Wednesday, February 15, 2017 12:19 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Hope bine, azi mici dureri de burta ca la menstra, sper sa treaca repede. Am bagat un spozitor ucosin, asa mi-a fost recomandat. uff

Dureri de genul asta am avut frecvent in primul trimestru si chiar si acum mai am cateodata.. Eu n-am luat nimic pt ca au fost usoare..mai mult un discomfort. Stai linistita ca trec.. Ai grija de tine DistanceKiss .
HOPE
Scris: Wednesday, February 15, 2017 12:21 PM
Nivel

Bucurie2017 wrote:
Help!
Iar m-am chinuit sa introduc semnatura. Nu mai stiu deloc cum am facut ultima oara. Ma ajuta cineva?
Multumesc.

Trebuie sa copiezi codul BBCode la semnatura ta din profil.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.