Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana000
Scris: Friday, February 10, 2017 10:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/2/2016
Apropo, nu reusesc sa fac sa mi se vada si mie stickerul. Apare doar link.ul. Ce gresec?
Adinuta
Scris: Friday, February 10, 2017 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
Dana000 wrote:

Nu am fost inca la eco Adina, am zis sa mai astept o saptamana poate ii aud si inimioara. Mi-a iesit beta bine, nu am sangerari, nu am dureri si am zis sa mai am putina rabdare. Eram curioasa cum s-a vazut la tine la eco, poti sa pui pozica???Cheek Kiss

Da super ca ai rabdare. Eu nu am prea multa. Bine am si un istoric pacatos.
Asa arata saculetul la mine.

Adinuta attached the following image(s):
bebica in burtica.jpg

korina
Scris: Friday, February 10, 2017 10:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Adinuta wrote:
Teoftici te pup tare!
Korina da iau 3 ovule de 200 utrogetan, clexan, am oprit aspenterul, acid folic, vitamine prenatale, nospa la nevoie.
Nu reusesc sa tai poza, incerc sa pun maine dupa ce intru oe computer sa o micsorez in programele mele minune. Azi nu mai deschid calculatorul.

E bine Adinuta ca iei tratament.O sa fie totul bine de data asta.Stai linistita acum in pat sa se prinda bine bobitza.Eu am avut la inceput pe la 5s5z sange in secretii si a vazut dr ca aveam contractii asa ca am facut injectii cu hormon gen pregnyl +aspirina cardio pana la 14s+progesteron800mg+vitamine+acid folic.Doar primele 2 le-am intrerupt,pe celelalte le-am continuat pana ieri.Apoi la 15s dezlipire de placenta cu sangerare mare,din 3 in 3 sapt sangerari din cauza contractiilor.Mi-a dat dr magneziu si pastile pt contractii,la 28s sangerare mare ca din cauza contractiilor care au spart vase de sange la col+internare in spital.Atunci am facut si injectiile pt maturarea plamanilor bebelusei mele.Luni la 34s6z am fost la control la maternitate si in timp ce asteptam sa intru am inceput sa am contractii dese,am facut 3 monitorizari,m-au internat si mi-au dat 2 zile pastile sa le mai topreasca.Ieri m-au externat si au zis ca de acum daca e sa am contractii puternice o sa nasc.In plus mai toata sarcina am stat in pat.Repaos total.Asa ca orice ar fi sa fi optimista si sa ai incredere in tine si in puisorul tau.Sa fi puternica pt bebe!
Lili Eu
Scris: Friday, February 10, 2017 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Adinuta wrote:

Da super ca ai rabdare. Eu nu am prea multa. Bine am si un istoric pacatos.
Asa arata saculetul la mine.
Felicitari ptr bobita...newclap sa creasca mare si sanatoasa sa dea DD Hands Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Friday, February 10, 2017 11:16 AM
Nivel

korina wrote:

E bine Adinuta ca iei tratament.O sa fie totul bine de data asta.Stai linistita acum in pat sa se prinda bine bobitza.Eu am avut la inceput pe la 5s5z sange in secretii si a vazut dr ca aveam contractii asa ca am facut injectii cu hormon gen pregnyl +aspirina cardio pana la 14s+progesteron800mg+vitamine+acid folic.Doar primele 2 le-am intrerupt,pe celelalte le-am continuat pana ieri.Apoi la 15s dezlipire de placenta cu sangerare mare,din 3 in 3 sapt sangerari din cauza contractiilor.Mi-a dat dr magneziu si pastile pt contractii,la 28s sangerare mare ca din cauza contractiilor care au spart vase de sange la col+internare in spital.Atunci am facut si injectiile pt maturarea plamanilor bebelusei mele.Luni la 34s6z am fost la control la maternitate si in timp ce asteptam sa intru am inceput sa am contractii dese,am facut 3 monitorizari,m-au internat si mi-au dat 2 zile pastile sa le mai topreasca.Ieri m-au externat si au zis ca de acum daca e sa am contractii puternice o sa nasc.In plus mai toata sarcina am stat in pat.Repaos total.Asa ca orice ar fi sa fi optimista si sa ai incredere in tine si in puisorul tau.Sa fi puternica pt bebe!
offff Eu ma plang ca am dus sarcina greu de la 22s dar tu saracuta de tine esti o luptatoare felicitari Clap hai mami ca nu mai ai mult si iti tii bebelina in brate greul a trecut...computerlove
korina
Scris: Friday, February 10, 2017 11:23 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
offff Eu ma plang ca am dus sarcina greu de la 22s dar tu saracuta de tine esti o luptatoare felicitari Clap hai mami ca nu mai ai mult si iti tii bebelina in brate greul a trecut...computerlove

Da Lili mai e putin si o sa imi strang fetita in brate.Nu ma mai plang de nimic,stiu ca a meritat TOTUL!Un sufletel mik merita si sa iti dai viata pt el!hearts
Adinuta
Scris: Friday, February 10, 2017 11:23 AM
Nivel

korina wrote:

Doamne cata putere ne da Dumnezeu. Eu nu mai am nici un fel de durere, dar recunosc cand am sangeram am avut ceva misculatii la burta. Nici nu stiu daca sa le zic contractii ca nu stiu cum sunt. Acum ma rog sa pot sta cuminte pana pe 20 februarie. Adica sa nu ma duc la alt medic la alt eco ras
korina
Scris: Friday, February 10, 2017 11:24 AM
Nivel

Adinuta sa creasca mare si sanatoasa bobita ta si asteptam sa ne spui cum e sa auzi inimioara la urmatorul control!hearts
korina
Scris: Friday, February 10, 2017 11:32 AM
Nivel

Adinuta wrote:

Doamne cata putere ne da Dumnezeu. Eu nu mai am nici un fel de durere, dar recunosc cand am sangeram am avut ceva misculatii la burta. Nici nu stiu daca sa le zic contractii ca nu stiu cum sunt. Acum ma rog sa pot sta cuminte pana pe 20 februarie. Adica sa nu ma duc la alt medic la alt eco ras

Nu aveai cum sa simti contractiile chiar daca erau,dar nu cred ca a fost cazul la tine.Nici eu nu le-am simtit pana la 14s.In ziua aia am simtit o umflatura deasupra osului pubian si o strangere pt cateva secunde,dupa care am sangerat rau.Daca mai simti mici dureri aproape ca la menstruatie,am inteles ca sunt normale,eu nu am avut.Important e sa stai cuminte acum si linistita in pat si la orice sangerare,desi sper sa nu fie cazul niciodata la tine,sa mergi la dr.Si daca vezi 2 firicele de sange in secretii sa ii spui doctorului.Eu asa am avut prima data si a vazut dr la eco contractiile.Mai bine sa fi precauta cu orice nu ti se pare in regula.Acum nu inseamna ca toate suntem la fel si am putea avea aceeasi problema.Te pup si Doamne ajuta sa ajungi cu bine la termen ca meriti din plin sa ai parte de un bebe!!Hands
anyta88
Scris: Friday, February 10, 2017 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Adinuta wrote:
Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare.

Felicitari!!! Tot cu fiv? Eu am avut in sapt 8 o mica sangerare. Era maroniu. Apoi la 11 saptamani am.avut ceva mai abundent. M am trezit peste noapte plina de sange ca si cum mi ar fi venit menstruatia. M a internat in spital cateva zile si mi a facut injectii. No spa cu algifen. Ar fi bine sa iei si un no spa pe langa utrogestan

Axum am văzut ca natural . Ma bucur tare mult pentru tine@! Sunt sigura ca o sa fie bine!!@computerlove
Lili Eu
Scris: Friday, February 10, 2017 12:04 PM
Nivel

korina wrote:

Da Lili mai e putin si o sa imi strang fetita in brate.Nu ma mai plang de nimic,stiu ca a meritat TOTUL!Un sufletel mik merita si sa iti vdai viata pt el!hearts
foarte adevarat computerlove
Adinuta
Scris: Friday, February 10, 2017 12:15 PM
Nivel

korina wrote:

Nu aveai cum sa simti contractiile chiar daca erau,dar nu cred ca a fost cazul la tine.Nici eu nu le-am simtit pana la 14s.In ziua aia am simtit o umflatura deasupra osului pubian si o strangere pt cateva secunde,dupa care am sangerat rau.Daca mai simti mici dureri aproape ca la menstruatie,am inteles ca sunt normale,eu nu am avut.Important e sa stai cuminte acum si linistita in pat si la orice sangerare,desi sper sa nu fie cazul niciodata la tine,sa mergi la dr.Si daca vezi 2 firicele de sange in secretii sa ii spui doctorului.Eu asa am avut prima data si a vazut dr la eco contractiile.Mai bine sa fi precauta cu orice nu ti se pare in regula.Acum nu inseamna ca toate suntem la fel si am putea avea aceeasi problema.Te pup si Doamne ajuta sa ajungi cu bine la termen ca meriti din plin sa ai parte de un bebe!!Hands

Daa, acum stau cuminte. Nu simt nimic parca nu as fi gravida. sic
Cory
Scris: Friday, February 10, 2017 12:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Adinuta wrote:

Eu am 5s3z si sanii nu ma dor mereu. Chiar f vag uneori. Stai linistita si asteapta beta. Era bine sa-l fi facut la urgenta! Eu la primul am avut 69 si test f vag pozitiv. Nu prea cedeam eu liniuta. Tocmai ce mi-a confirmat ieri sarcina in uter. Hai bafta multa! Si ganduri pozitive!

Rezultatul la beta 2 este 30,1.Beta 1 era 19,7.Nu e chiar dublat rezultatul.A mai avut cineva valori a?a mici la beta?
NicoN
Scris: Friday, February 10, 2017 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Cory wrote:

Rezultatul la beta 2 este 30,1.Beta 1 era 19,7.Nu e chiar dublat rezultatul.A mai avut cineva valori a?a mici la beta?

Ai facut la acelasi laborator la 48h? Eu zic sa mai repeti inca odata sa vezi cum evolueaza, progesteron pui?
Cory
Scris: Friday, February 10, 2017 12:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
NicoN wrote:

Ai facut la acelasi laborator la 48h? Eu zic sa mai repeti inca odata sa vezi cum evolueaza, progesteron pui?

Da la 48h la aceea?i laborator.Pun utogestan 2 capsule/zi local.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.