|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| stelutza wrote: eu am facut eco la 11 saptamani la alta doctori?a din spital si a fost asa draga ca acum sunt derutata cu cine sa nasc sa merg cu cea la care am fost inainte cand imi doream sa ramân gravida ai ales medicul ?
Da, eu am fost la medicul asta din luna August de cand ne-am decis sa avem un bebe (mi l-a recomndat o colega). Sunt f. multumita de el pana acum. Speram sa fie ok si de acum incolo. Inainte ma duceam in alta parte, la o dna. doctor, dar stiam sigur ca nu vreau sa imi monitorizez sarcina cu ea. Daca ti-a placut de doctorita din spital, de ce nu mergi in continuare cu ea. Cauta pareri, vezi cum este si poate e ok.
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| stelutza wrote:buna gravidutelor cum va simtit ?aveti pofta de mancare eu nu prea am si nici somn oare ce o fi ma chinui sa bag in gura cate ceva stare de greata nu am ? ce simptome aveti! sarcini usoare!
Eu dupa 13s am inceput sa mananc,pe la 15-16s mi-a revenit pofta de mancare. Acum mananc de toate. Incearca sa mergi pe alimente care iti plac si iti fac bine. |
| HOPE wrote:Tocmai am vrut sa va cer remedii pentru nasul infundat si uite ca tocmai despre asta se discuta.. La mine e jale..am tot timpul o nara infundata si nu mai stiu ce sa fac. Nu pot sa dorm noaptea, simt ca ma sufoc, fac atacuri de panica pt ca nu pot respira numai pe gura... Sunt cu nervii la pamant. Am incercat Nazomer- apa de mare, dar nu are nici un efect,...fac inhalatii cu ceva inhalant din plante...nici asta nu prea are efect.. HELP!!!
Eu am fost racita si a fost groaznic, si acum inca mi se infunda nasul.Ma trezesc ca nu pot sa respir..mi se usuca si gura/gatu. Iau cate o bomboana mentolata(orbit,halls) apoi ma culc la loc. |
| Inawar wrote:Eu tot timpul am avut tensiunea usor scazuta, sa inteleg ca va fi mai crescuta in sarcina? Cand mai ajung pe la medic sa rog sa verifice.
La mine e scazuta tot timpul.Mi-am luat tensiometru si beau cate o cafeluta cand e mica. |
| stelutza wrote:buna dimineata fetelor voi v-ati vopsit in sarcina eu as vrea dar nu am intrebat doctorita daca ar fi bine ? ce parere aveti ? si in cat timp v-au venit analiza de sange de la dublu test eu am recoltat joi si sunt cam nerabdatoare sa aflu rezultatul! o zi frumoasa!
Eu m-am vopsit prima data cu cateva zile inainte de testu pozitiv..apoi tocmai de Craciun,pe la 13-14s. Ma vopsesc cu aceeasi vopsea,dar mai rar...fiind blonda ma faceam la o luna..acum am zis sa aman la 2-2jum. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| lixandra_alexandra wrote:Da, eu am fost la medicul asta din luna August de cand ne-am decis sa avem un bebe (mi l-a recomndat o colega). Sunt f. multumita de el pana acum. Speram sa fie ok si de acum incolo. Inainte ma duceam in alta parte, la o dna. doctor, dar stiam sigur ca nu vreau sa imi monitorizez sarcina cu ea. Daca ti-a placut de doctorita din spital, de ce nu mergi in continuare cu ea. Cauta pareri, vezi cum este si poate e ok. amandoua imi plac merg cu cea dinainte si cand nasc sper sa fie una dintre ele de garda acum depinde cum voi naste |
| Mire wrote:
Eu dupa 13s am inceput sa mananc,pe la 15-16s mi-a revenit pofta de mancare. Acum mananc de toate. Incearca sa mergi pe alimente care iti plac si iti fac bine.
am observat de la ce imi este rau si evit sa mananc ,ce imi face bine mananc dar nu mananc cat pentru doi doar cat imi vine bine sarcina usoara |
| Mire wrote:
Eu m-am vopsit prima data cu cateva zile inainte de testu pozitiv..apoi tocmai de Craciun,pe la 13-14s. Ma vopsesc cu aceeasi vopsea,dar mai rar...fiind blonda ma faceam la o luna..acum am zis sa aman la 2-2jum.
eu m-a vopsit in noiembrie si asi vrea sa ma vopsesc pei februarie tot asa ca tine 13 s-14 s! |
| stelutza wrote:am observat de la ce imi este rau si evit sa mananc ,ce imi face bine mananc dar nu mananc cat pentru doi doar cat imi vine bine sarcina usoara
Mersi la fel!Doamne ajuta!! |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Eu am inceput de vreo 2 zile sa am greturi insa nu cu varsat, doar simt la stomac starea de greata. Aseara si azidimineata la fel... Pana acum am mancat normal dar nu exagerat, alimente grele... Abia astept sa treaca cele 5 saptamani ramase din trimestru 1 si sa treaca si greturile. |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Salutare mamici si viitoare mamici. Va multumesc tuturor pentru urarile facute, va doresc sa vi se intoarca inzecit. Nu prea mai am timp sa intru pe forum pentru ca printesica mea cere multa atentie, iar cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai. Sa mananc, sa fac dus, sa fac de mancare sau sa calc? :) noroc cu ta i ca a avut cateva zile libere si ne-a ajutat. Va atasez o poza cu fetita mea, pt ca am vazut ca zunt cereri. HOPE felicitari pentru sarcina sa, sa ai o sarcina usoara, sa stea bebe cumintel pana la termen. Sonya attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Sonya wrote:Salutare mamici si viitoare mamici. Va multumesc tuturor pentru urarile facute, va doresc sa vi se intoarca inzecit. Nu prea mai am timp sa intru pe forum pentru ca printesica mea cere multa atentie, iar cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai. Sa mananc, sa fac dus, sa fac de mancare sau sa calc? :) noroc cu ta i ca a avut cateva zile libere si ne-a ajutat. Va atasez o poza cu fetita mea, pt ca am vazut ca zunt cereri. HOPE felicitari pentru sarcina sa, sa ai o sarcina usoara, sa stea bebe cumintel pana la termen. Sonia ai uitat sa atasezi poza pupam printesa! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Sonya wrote:Salutare mamici si viitoare mamici. Va multumesc tuturor pentru urarile facute, va doresc sa vi se intoarca inzecit. Nu prea mai am timp sa intru pe forum pentru ca printesica mea cere multa atentie, iar cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai. Sa mananc, sa fac dus, sa fac de mancare sau sa calc? :) noroc cu ta i ca a avut cateva zile libere si ne-a ajutat. Va atasez o poza cu fetita mea, pt ca am vazut ca zunt cereri. HOPE felicitari pentru sarcina sa, sa ai o sarcina usoara, sa stea bebe cumintel pana la termen.
Ce sa faci mai intai? Sa dormi si tu Frumusete mica ce e ea |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| scumpa mica sa va traiasca!!! Sonia cum e cu bebe? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Sonya wrote:Salutare mamici si viitoare mamici. Va multumesc tuturor pentru urarile facute, va doresc sa vi se intoarca inzecit. Nu prea mai am timp sa intru pe forum pentru ca printesica mea cere multa atentie, iar cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai. Sa mananc, sa fac dus, sa fac de mancare sau sa calc? :) noroc cu ta i ca a avut cateva zile libere si ne-a ajutat. Va atasez o poza cu fetita mea, pt ca am vazut ca zunt cereri. HOPE felicitari pentru sarcina sa, sa ai o sarcina usoara, sa stea bebe cumintel pana la termen. Multumim mamy!! sa va traiasca printesica si sa va bucurati de ea.. multumim si de pozica... |
|
|