|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Salutare gravidutelor. Am prins si eu un pic de timp sa va scriu. Am nascut in data de 10.01 o fetita de nota 10,de 3.200 kg, natural fara epidurala. Am nascut relativ repede, am ajuns la spital la 2 si ceva noaptea si pe la 4.50 dimineata deja imi tineam fetita in brate. Va doresc tuturor o nastere cat mai usoara. Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, dar o sa va prind din urma. O zi frumoasa sa aveti! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Sonya wrote:Salutare gravidutelor. Am prins si eu un pic de timp sa va scriu. Am nascut in data de 10.01 o fetita de nota 10,de 3.200 kg, natural fara epidurala. Am nascut relativ repede, am ajuns la spital la 2 si ceva noaptea si pe la 4.50 dimineata deja imi tineam fetita in brate. Va doresc tuturor o nastere cat mai usoara. Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, dar o sa va prind din urma. O zi frumoasa sa aveti! Sonia ma bucur ca ai avut parte de o intalnire asa frumoasa cu printesa ta! Sa va traiasca si sa fiti toti sanatosi!!! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Sonya wrote:Salutare gravidutelor. Am prins si eu un pic de timp sa va scriu. Am nascut in data de 10.01 o fetita de nota 10,de 3.200 kg, natural fara epidurala. Am nascut relativ repede, am ajuns la spital la 2 si ceva noaptea si pe la 4.50 dimineata deja imi tineam fetita in brate. Va doresc tuturor o nastere cat mai usoara. Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, dar o sa va prind din urma. O zi frumoasa sa aveti! Felicitari. ma bucur ca sunteti bine... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Mazdravela si Sonya, felicitari! Bun venit in randul mamicilor |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Sonya wrote:Salutare gravidutelor. Am prins si eu un pic de timp sa va scriu. Am nascut in data de 10.01 o fetita de nota 10,de 3.200 kg, natural fara epidurala. Am nascut relativ repede, am ajuns la spital la 2 si ceva noaptea si pe la 4.50 dimineata deja imi tineam fetita in brate. Va doresc tuturor o nastere cat mai usoara. Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, dar o sa va prind din urma. O zi frumoasa sa aveti! Mai bucur ca sunte?i bine ?i ai avut un travaliu scurt. Sper sa am ?i eu un travaliu scut |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| am venit de la eco am vazut nasucul, manute ,picioruse am auzit inimioara e tare zglobiu si nu mi-a zis ce o sa fie surpriza inca mi-au dat lacrimile de fericire maine dimineata recoltez si analiza la sange sper sa fie totul bine sa aveti sarcini usoare |
|
| Ma bucur ca e bine bebe... |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Fetele am nascut o fetita de 2950 kg Carla Maria ! |
|
| ingrig wrote:Fetele am nascut o fetita de 2950 kg Carla Maria ! Felicitari!!! cum ai nascut natural sau cezariana? |
|
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Felicitari Mazdravela, Sonya si Ingrig! Dumnezeu sa va binecuvanteze si pe voi si pe minunile voastre, sa va refaceti repede, sa aveti laptic mult si hranitor si bebelusi mancaciosi si sanatosi!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| ingrig wrote:Fetele am nascut o fetita de 2950 kg Carla Maria ! Ooooo, felicitari! Nici n-am apucat sa-ti fac urari pt nastere, asa harnicuta ai fost! Frumos nume ati ales; sa fie sanatoasa si mâncacioasa! Sa ne povestesti cum a fost experienta nasterii, când prinzi un pic de timp! |
|
| Proaspetele mamicute sa ne puna si noua poze cu bebelusi doar daca doresc... sa ii cunoastem si noi...pe ingerasi |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Sonya wrote:Salutare gravidutelor. Am prins si eu un pic de timp sa va scriu. Am nascut in data de 10.01 o fetita de nota 10,de 3.200 kg, natural fara epidurala. Am nascut relativ repede, am ajuns la spital la 2 si ceva noaptea si pe la 4.50 dimineata deja imi tineam fetita in brate. Va doresc tuturor o nastere cat mai usoara. Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, dar o sa va prind din urma. O zi frumoasa sa aveti!
Felicitari!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Sonya, felicitari pt vrabiuta! Sa fiti sanatoase amândoua! Urmeaza Alexa! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| ingrig wrote:Fetele am nascut o fetita de 2950 kg Carla Maria !
Felicitari!!! |
|
|