Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Victory
Scris: Saturday, April 15, 2017 7:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Anca_27 wrote:

Noi suntem bine, eu nu mai am treaba cu mâncarea si mirosurile, dar de cafea nu m- am mai atins.Am trecut pe cappuccino, desi stiu ca nu e asa sanatos...In rest, obosesc destul de repede si seara cad rupta de somn. Ce rezultate tre sa primesti? Cele de la morfo? Ti-am lasat valorile cu Translucenta si nr batailor inimii. Astea tre sa le primesti?
Trebuie sa primesc rez la sânge, pt Dublu test, am recoltat pe 10aprilie, si dureaza 10 zile . Tot pe 10 am facut ecografia morfologica si a ie?it foarte bine însa trebuie corelata cu rez de la sânge si se face un raport .
Victory
Scris: Saturday, April 15, 2017 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Paste fericit dragi burticute si mamicute, alaturi de cei dragi !!!
Anca_27
Scris: Saturday, April 15, 2017 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2017
Victory wrote:
Trebuie sa primesc rez la sânge, pt Dublu test, am recoltat pe 10aprilie, si dureaza 10 zile . Tot pe 10 am facut ecografia morfologica si a ie?it foarte bine însa trebuie corelata cu rez de la sânge si se face un raport .

Am inteles..mie mi le-a dat deja. Azi am dus la celalat medic.
Lili Eu
Scris: Saturday, April 15, 2017 9:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Sa aveti un paste fericit! si sa va bucurati de sarbatori cu cei dragi!!! computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
sunt-zile-cand-trebuie-sa-ne-reamintim-sa-fim-mai-buni-mai-plini-de-dragoste-cu-inima-calda-si-mai-deschisa-cand-lumina-sfanta-coboara-in-casele-si-in-inimile-noastre.jpg

alexutza_88
Scris: Saturday, April 15, 2017 9:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Paste fericit alaturi de cei dragi sa ave?i!!!
alina89
Scris: Sunday, April 16, 2017 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Paste fericit! Hristos a Inviat! Cheek Kiss
korina
Scris: Sunday, April 16, 2017 1:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Paste fericit fetelor!!
Andreea06
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Burticute, mai simtiti asa dureri scurte cand faceti miscari bruste, sa ca intoarceti in pat sau sa rotiti putin trunchiul? Simt parca la ovare, stanga dau dreapta jos..
alina89
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:23 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Burticute, mai simtiti asa dureri scurte cand faceti miscari bruste, sa ca intoarceti in pat sau sa rotiti putin trunchiul? Simt parca la ovare, stanga dau dreapta jos..

eu simteam la inceput prin s5-6 si am intrebat doctora la care am fost prima oara si a zis ca nu mai exista dureri de ovare la femeile insarcinate, deci probabil vrun ligament ceva care se intinde.

eu de 4-5 zile nu mai am nici un fel de crampa nu stiu daca sa imi fac griji sau nu. mai am dureri de sani, dar mai usoare, de greata inca nu am scapat, dar am reusit sa intru de cateva ori pt o durata scurta si in bucatarie, in schimb de ieri dimineata am o durere de cap cumplita din cauza careia nici nu pot sa dorm... in continuare uit sa beau apa si m-am trezit in toiu noptii cu gatul super uscat Cray

azi start s8, sper ca totul a decurs bine pana aici. doctora a zis sa imi fac griji daca ma lasa brusc simptomele, dar ma gandesc ca avand in vedere ca doar crampele au disparut, no need to worry, right ? bounce
Bucurie2017
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:31 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
Neata mamici si Hristos a inviat!
am fost de dimineata la eco de trim.2. M-am dus la o dr la care nu fusesem pana acum. Cand i-am zis ca va fi a treia cezariana a facut niste ochi mari...Crazy
Si cand mi-a confirmat ca e baiat, i-am spus ca mai am doi acasa iar mirarea i-a fost si mai mare. Ce o fi gandit? "Saraca, cu trei baieti"...hohot
alina89
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:42 AM
Nivel

Bucurie2017 wrote:
am fost de dimineata la eco de trim.2. M-am dus la o dr la care nu fusesem pana acum. Cand i-am zis ca va fi a treia cezariana a facut niste ochi mari...Crazy
Si cand mi-a confirmat ca e baiat, i-am spus ca mai am doi acasa iar mirarea i-a fost si mai mare. Ce o fi gandit? "Saraca, cu trei baieti"...hohot

vaaai ce norocoasa esti. stii ce se zice, femeile adevarate fac baieti si barbatii adevarati fac fete Big Laugh

sa iti creasca sanatosi toti 3 si sa te bucuri de ei Cheek Kiss
NicoN
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Andreea06 wrote:

Hristos a inviat!!!
Sunt normale creste uteril si se intind ligamentele, eu di acum am uneori
NicoN
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Bucurie2017 wrote:

Felicitari sa fiti sanatosi toti si sa va bucurati de minunile voastre!
Andreea06
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
NicoN wrote:

Hristos a inviat!!!
Sunt normale creste uteril si se intind ligamentele, eu di acum am uneori

Merci Nico si Alina, eu ma speriam si incercat sa stau nemiscata apoi sau sa nu fac miscari bruste, ca de fel in pat patesc asta.. dar uit uneori ca deh, toata viata am fost obisnuita sa ma sucesc prin pat.

Va pup, plecam la drum un pic.
Anelise
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:04 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.