Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Felicitari Mihaela! Recuperare usoara, laptic hranitor si sanatate si tie si puiului! Sa va binecuvanteze mereu Dumnezeu sa va bucurati unul de altul toata viata! |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Mihaela1234 wrote:Buna fetelor, s-a nascut azi bebelinul meu Victoras, 3150 de grame si 51 cm. Mi s-a rupt apa la 10.10 si la 11.40 a si iesit bebele. Travaliu scurt..dar dureros. Revin acusi cu mai multe detalii. Va pup!
Victoras frumos si asteptat cu multa dragoste, bun venit!
Eileen avea dreptate ca vei avea travaliu scurt, datorita colului mic. Felicitari! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Felicitari Mihaela!!! Lili ,mai ai un pic si iti vezi minunea!! Ce a trecut timpul!! Eileen, BabyGimi,cum sunt bebeii vostri? A mea nu se mai trezeste sa pape noaptea!!! Doarme 8 -9 ore neîntrerupt!! In sfarsit ma odihnesc si eu ca eram epuizata!! |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| anyta88 wrote:Felicitari Mihaela!!! Lili ,mai ai un pic si iti vezi minunea!! Ce a trecut timpul!! Eileen, BabyGimi,cum sunt bebeii vostri? A mea nu se mai trezeste sa pape noaptea!!! Doarme 8 -9 ore neîntrerupt!! In sfarsit ma odihnesc si eu ca eram epuizata!!
Oooo, frumoooos Profita! Bebitul meu se trezeste de vreo 3-4 ori noaptea sa manance, dar cum dorm cu el in pat, nu e o problema. Se serveste singur aproape In schimb, se trezeste la 6 dimineata, indiferent ca adoarme la 7 sau la 10 seara.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anyta88 wrote:Felicitari Mihaela!!! Lili ,mai ai un pic si iti vezi minunea!! Ce a trecut timpul!! Eileen, BabyGimi,cum sunt bebeii vostri? A mea nu se mai trezeste sa pape noaptea!!! Doarme 8 -9 ore neîntrerupt!! In sfarsit ma odihnesc si eu ca eram epuizata!! Da mai am un pic si imi tin puiul in brate...nu imi e teama deloc astept cu nerabdare momentul!! stiu ca e cezariana si nu imi e teama daca ar fi fost nastere naturala poate imi era un pic teama... sunt mare nu mai pot sa cobor din pat imi trebuie ajutor... si ma gandesc cu groaza ca o sa ma fac si mai mare in ultimele saptamani..toti imi zic ca nu m.am ingrasat ca am doar burta mare. pana acum am pus 15kg. eu simt ca am pus peste tot....imi e greu noaptea ma rostogolesc in pat ca un bolovan si ma doare si o mana si un picior cu care ma ajut cand ma intorc in pat.. ma bucur ca ai trecut de faza cu ne dormitul noapte. e bine ca te lasa sa dormi. e rau sa nu te poti odihni noaptea....sa ne pui o pozica cu bubulina |
|

| Mihaele cum te mai simti? ce face victoras? |
|

| BabyGimi eu nu dorm cu ea in pat. Mi e frica sa nu o strivesc !! Lili,asa eram si eu...o sa te sim?i usoara ca un fulg dupa ce nasti!! Incerc sa pun o poza!! anyta88 attached the following image(s):

|
|

| anyta88 wrote:BabyGimi eu nu dorm cu ea in pat. Mi e frica sa nu o strivesc !! Lili,asa eram si eu...o sa te sim?i usoara ca un fulg dupa ce nasti!! Incerc sa pun o poza!! ok astept |
|

| Gata. Se vede? |
|

| anyta88 wrote:Gata. Se vede? Daaaaa ce mare sa facutttt.. zambarici mic si frumos |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| fetelor eu m-am trezit cu o stare de greata am 11 saptamani nu is in stare de nimic stau doar in pat ce as putea sa i-au ca doar apa am baut |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| stelutza wrote:fetelor eu m-am trezit cu o stare de greata am 11 saptamani nu is in stare de nimic stau doar in pat ce as putea sa i-au ca doar apa am baut De greata nu prea ai cum sa scapi..mie mi-a dat dr pastile cu ghimbir,dar m-au ajutat ff putin! |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Vai cu frumusete ai acolo Anyta!! Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!! |
|

| stelutza wrote:fetelor eu m-am trezit cu o stare de greata am 11 saptamani nu is in stare de nimic stau doar in pat ce as putea sa i-au ca doar apa am baut Eu nu am avut greturi, doar stari de greata dar foate usoare :) |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Lili Eu wrote:Eu nu am avut greturi, doar stari de greata dar foate usoare :) pana azi doar usoare stari dar azi rau ma simt poate si de emotii ca saptamana asta am programare la eco morfologie am baut un ceai si stau linistita |
|
|