Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| BabyGimi wrote:Si eu am avut placenta anterioara si in cazul asta, loviturile copilului nu se simt ca la cele cu placenta posterioara, adica nu sunt la fel de intense. Sunt mult mai discrete. In coaste nu cred ca am simtit decat de vreo 2 ori, si asta cand era sarcina avansata. Este normal ce simti acum :) Pumnii si picioarele mai tarziu  Dar dc ai placenta anterioara, nu cred ca vor fi lovituri ca in filmuletele de pe youtube, de zici ca ies aliens din burta :)))
Mersiii |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari Luizica27!!Sarcina usoara in continuare si sa creasca bebe sanatos!! |
|

| Mire eu am placenta posterioara si am simtit bebele de la 15s2z,iar de la 17s si ceva a simtit si tati primele miscari.Se simteau cat de cat,dar nu foarte puternice,cel putin de cate ori lovea eu nu puteam dormi pe timpul noptii.Miscari line eu nu am simtit,fetita mea lovea cand mai incet,cand mai tare. |
|

| Mihaela cum mai esti?Cand poti sa ne spui si noua daca esti bine! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Mihaela1234 wrote:Ma chinui sa scriu dar nu se salveaza msj. Sunt la spital..am membranele fisurate. Cica urmeaza sa nasc.. Incercam.natural..sunt in soc dar incerc sa fiu calma. Dureri inca nu am..uneori ma iau doar niste crampe.. Mazdravela curaj...nu stiu ce sa iti zic...  faci cum simti..oricum bafta Ingrig...se pare ca ti-o iau inainte Doamne ajuta !!! Nastere usoara si bebelin sanatos, asteptam poze si tie draga mea recuperare usoara si laptic suficient |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Buna fetelor, s-a nascut azi bebelinul meu Victoras, 3150 de grame si 51 cm.
Mi s-a rupt apa la 10.10 si la 11.40 a si iesit bebele.
Travaliu scurt..dar dureros. Revin acusi cu mai multe detalii. Va pup!
|
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Mihaela1234 wrote:Buna fetelor, s-a nascut azi bebelinul meu Victoras, 3150 de grame si 51 cm. Mi s-a rupt apa la 10.10 si la 11.40 a si iesit bebele. Travaliu scurt..dar dureros. Revin acusi cu mai multe detalii. Va pup! bebe sanatos crestere usoara si recuperare usoara |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, Mihaela! E marisor, nici nu zici ca a venit mai repede. Sa va traiasca si sa vs aduca bucurii! Recuperare rapida! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mihaela1234 wrote:Buna fetelor, s-a nascut azi bebelinul meu Victoras, 3150 de grame si 51 cm. Mi s-a rupt apa la 10.10 si la 11.40 a si iesit bebele. Travaliu scurt..dar dureros. Revin acusi cu mai multe detalii. Va pup! Bravooooo sa fie sanatos!!! bine ca sunteti bine amandoi |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Mihaela1234 wrote:Buna fetelor, s-a nascut azi bebelinul meu Victoras, 3150 de grame si 51 cm. Mi s-a rupt apa la 10.10 si la 11.40 a si iesit bebele. Travaliu scurt..dar dureros. Revin acusi cu mai multe detalii. Va pup! Sa va traiasca Victoras sa fie sanatos si norocos !!!!! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Mihaela1234 wrote:Buna fetelor, s-a nascut azi bebelinul meu Victoras, 3150 de grame si 51 cm. Mi s-a rupt apa la 10.10 si la 11.40 a si iesit bebele. Travaliu scurt..dar dureros. Revin acusi cu mai multe detalii. Va pup! Doamne ce ma bucur pentru voi ca sunteti ok! Sa va traiasca si sa fiti toti sanatosi sa va bucurati unul de celalalt!!! Mami curajoasa si bebelin marisor! Te imbratisez si iti doresc recuperare usoara |
|

| Felicitari Mihaela!!Recuperare usoara si bebic sanatos si mancacios!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Felicitari Mihaela! Da ca traiasca si sa va aduca numai bucurii. Tie laptic din plin si recuperare rapida. |
|

Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Mihaela1234 wrote:Buna fetelor, s-a nascut azi bebelinul meu Victoras, 3150 de grame si 51 cm. Mi s-a rupt apa la 10.10 si la 11.40 a si iesit bebele. Travaliu scurt..dar dureros. Revin acusi cu mai multe detalii. Va pup! Felicitari Mihaela, mult laptic pt cel mic si tie recuperare usoara si rapida, parca ieri ne aratai testu pozitiv si azi te bucuri de minunea ta mica, ce repede trece timpu, testu tau este primul test pozitiv pa care l-am vazut cand am intrat pe forum??! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Mihaela1234 wrote:Buna fetelor, s-a nascut azi bebelinul meu Victoras, 3150 de grame si 51 cm. Mi s-a rupt apa la 10.10 si la 11.40 a si iesit bebele. Travaliu scurt..dar dureros. Revin acusi cu mai multe detalii. Va pup!
Felicitari!!Bun venit bebe! |
|
|