Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Lili Eu wrote:Fetelor ca tot vb de patut eu o sa cumpar din lemn. am fost si eu zilele trecute si chear m-am uitat la patuturi din alea de material textil dar nu le vad prea bune ptru bebe sunt prea joase daca bebe se face mai marisor si vrei sa il culci in patut ptr siguranta lui trebuie sa il culci aproape pe parchie are doar 20 de cm de la patut la parchet, si ce nu imi mai place la el e faptul ca ii afecteaza si colona lui bebe partea aia textile care va sta salteaua nu cred ca va tine salteaua dreapta sa stea bebe in pozitie normala eu una nu as culca copilu in asa ceva sincer va zic!!! estetic e frumos cel textil dar nu mi se pare bun ptr bebe, mai bine il culc cu mine in pat, cel de lemn e sfant!!!
Nu iti inteleg revoltarea si multitudinea semnelor de exclamare din postarea asta. Serios acum...sunt atatea mamici care aleg patuturile pliabile si nu am auzit pana acum asa ceva, cum ca ar afecta coloana copilului. Cum sa stea stramb? Asta e in functie de saltea, ca nu cumperi una subtire de 3 cm... Nici de faza asta cu "sta aproape de parchet" nu am mai auzit...la urma urmei avem cald in casa, plus ca numai salteaua are 12 cm, cum sa aiba 20 cm pana la parchet? "nu mi-as culca copilul in asa ceva"....pffff...ai reactionat ca si cum as vrea sa il culc pe coji de nuca ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Alexa001 wrote:
Nu iti inteleg revoltarea si multitudinea semnelor de exclamare din postarea asta. Serios acum...sunt atatea mamici care aleg patuturile pliabile si nu am auzit pana acum asa ceva, cum ca ar afecta coloana copilului. Cum sa stea stramb? Asta e in functie de saltea, ca nu cumperi una subtire de 3 cm... Nici de faza asta cu "sta aproape de parchet" nu am mai auzit...la urma urmei avem cald in casa, plus ca numai salteaua are 12 cm, cum sa aiba 20 cm pana la parchet? "nu mi-as culca copilul in asa ceva"....pffff...ai reactionat ca si cum as vrea sa il culc pe coji de nuca !
Bine punctat Alexa. De aceeasi parere sunt si eu. Ai cumva un link cu patutul?
|
|

| Mihaela1234 wrote:
Bine punctat Alexa. De acceasi parere sunt si eu. Ai cumva un link cu patutul?
Din pacate patutul pe care l-am comandat eu nu mai este la oferta...a fost pe e-mag pana pe 13 octombrie (ieri) cu 47% reducere, adica a ajuns la 205 ron. Poti intra totusi la ei pe site, si urmareste ofertele, sigur mai apar :) |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| Alexa001 wrote:
Nu iti inteleg revoltarea si multitudinea semnelor de exclamare din postarea asta. Serios acum...sunt atatea mamici care aleg patuturile pliabile si nu am auzit pana acum asa ceva, cum ca ar afecta coloana copilului. Cum sa stea stramb? Asta e in functie de saltea, ca nu cumperi una subtire de 3 cm... Nici de faza asta cu "sta aproape de parchet" nu am mai auzit...la urma urmei avem cald in casa, plus ca numai salteaua are 12 cm, cum sa aiba 20 cm pana la parchet? "nu mi-as culca copilul in asa ceva"....pffff...ai reactionat ca si cum as vrea sa il culc pe coji de nuca !
Nu trebuie sa te superi....asta e parerea mea, ptr mine asta e o coaja de nuca... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Teutza, curaj! La inceput sigur este greu, pana va acomodati unul cu altul. Este vital copilul sa-l pui la san de la prima foiala, nu trebuie sa urle dupa titi. Daca a nceput sa planga, atasarea este mult mai dificila. Eu sunt contra alaptatului la program, chiar daca la inceput va sta cu orele la san. La san sta si pentru confortul lui, mai ales ca mameloanele miros a lichid amniotic, asa se linisteste. Da, este foarte greu, va vrea sa stea mereu in brate, sa te simta, tu esti tot ce cunoaste. Ulterior va explora tot mai mult, isi va regla si somnul, va dormi mai mult. Deocamdata titi la orice foiala a bebelui si sa te simta alaturi tot timpul. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Lili Eu wrote:Fetelor ca tot vb de patut eu o sa cumpar din lemn. am fost si eu zilele trecute si chear m-am uitat la patuturi din alea de material textil dar nu le vad prea bune ptru bebe sunt prea joase daca bebe se face mai marisor si vrei sa il culci in patut ptr siguranta lui trebuie sa il culci aproape pe parchie are doar 20 de cm de la patut la parchet, si ce nu imi mai place la el e faptul ca ii afecteaza si colona lui bebe partea aia textile care va sta salteaua nu cred ca va tine salteaua dreapta sa stea bebe in pozitie normala eu una nu as culca copilu in asa ceva sincer va zic!!! estetic e frumos cel textil dar nu mi se pare bun ptr bebe, mai bine il culc cu mine in pat, cel de lemn e sfant!!! Eu o sa primesc textil, si e foarte bun, atat doar ca o sa-i pun saltea de cocos ca sa ii tina spatele drept si sa fie mai ferma. |
|

| Sonya wrote: Eu o sa primesc textil, si e foarte bun, atat doar ca o sa-i pun saltea de cocos ca sa ii tina spatele drept si sa fie mai ferma.
De cocos am de gand sa cumpar si eu, am auzit ca sunt cele mai bune :)
Lili, inteleg ca asta e parerea ta, ideea era ca o poti expune si in alt mod... |
|
| Alexa stai linistita ca e ok si patutul textil. Si eu voi avea tot textil, tot din lipsa de spatiu. Unele mamici au impresia ca ce aleg ele este cel mai bine,nu pune la suflet, si mie mi s-a parut un pic rautacioasa postarea. pe www.mykids.ro gasesti o gramada de produse pt bebe. Poate o sa vrei sa ii pui si tu saltea de cocos, cea care vine la patutul textil e cam subtirica. Aaaa si in legatura cu scutecele de la pepco, nu sunt din finet, sunt din flanel, cel putin la pepco de la mine din oras asa sunt. Doar 2 mi-am luat.Sa le pun in carucior si cand ii fac baita ca sunt mai grosute fata de cele pe care le-am luat la metru. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| Alexa001 wrote:
De cocos am de gand sa cumpar si eu, am auzit ca sunt cele mai bune :)
Lili, inteleg ca asta e parerea ta, ideea era ca o poti expune si in alt mod...
Eu nu inteleg dc te-ai suparat. eu pur si simplu am zis motivele ptr care nu imi cumpar textul. si e doar parerea mea. fiecare cumpara ce crede ca e mai bun pt bebe. dc te esti tu suparata pana la urma chear nu te integ. ca nu m-am referit la alegerea ta. am zis pur si simplu ce cred eu. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
|
Wowww..abia asteptam sa vedem printesica!! Succes! |
|

| Lili Eu wrote: Eu nu inteleg dc te-ai suparat. eu pur si simplu am zis motivele ptr care nu imi cumpar textul. si e doar parerea mea. fiecare cumpara ce crede ca e mai bun pt bebe. dc te esti tu suparata pana la urma chear nu te integ. ca nu m-am referit la alegerea ta. am zis pur si simplu ce cred eu.
M-am suparat pentru ca te-ai exprimat intr-un mare fel. Simplu. Eu am spus ca am comandat un patut pliabil si tu ai reactionat "vaaaii...nu mi-as pune copilul in asa ceva!!!". In toata postarea ai folosit semne de exclamare repetate, care din cunostintele mele inseamna "tipat". La asta stiu ca se folosesc. Cand pui 3 de semnul exclamarii unul dupa altul sa stii si tu ca asa se interpreteaza, un mod de exprimare agresiv. Bine ca nu ai scris si cu bold si rosu. Cum spuneam, accept pareri, dar expuse normal, nu la modul asta... |
|

| Sonya wrote:Alexa stai linistita ca e ok si patutul textil. Si eu voi avea tot textil, tot din lipsa de spatiu. Unele mamici au impresia ca ce aleg ele este cel mai bine,nu pune la suflet, si mie mi s-a parut un pic rautacioasa postarea. pe www.mykids.ro gasesti o gramada de produse pt bebe. Poate o sa vrei sa ii pui si tu saltea de cocos, cea care vine la patutul textil e cam subtirica. Aaaa si in legatura cu scutecele de la pepco, nu sunt din finet, sunt din flanel, cel putin la pepco de la mine din oras asa sunt. Doar 2 mi-am luat.Sa le pun in carucior si cand ii fac baita ca sunt mai grosute fata de cele pe care le-am luat la metru.
Dap, chiar am scris mai sus ca voi comanda salteluta...din cocos. Era in calcul de la inceput... In Bucuresti eu am fost la Pepco din Drumul Taberei, si am gasit scutece din finet, erau cam 7 lei bucata parca..nu mai stiu exact astazi merg si la aia la Danina Line, sa vad ce au, am inteles ca sunt fabricate in Romania si 100% bumbac..dar vom vedea, nu sunt foarte sigura ca sunt de calitate buna. Daca am timp mai dau o fuga si pe la Pepco sa vad daca au bagat ceva pentru iarna, caut un combinezon sau sac de dormit din ala cu gluga...pentru scos bebe afara in februarie cand e inca frig |
|
| Alexa001 wrote:Dap, chiar am scris mai sus ca voi comanda salteluta...din cocos. Era in calcul de la inceput... In Bucuresti eu am fost la Pepco din Drumul Taberei, si am gasit scutece din finet, erau cam 7 lei bucata parca..nu mai stiu exact  astazi merg si la aia la Danina Line, sa vad ce au, am inteles ca sunt fabricate in Romania si 100% bumbac..dar vom vedea, nu sunt foarte sigura ca sunt de calitate buna. Daca am timp mai dau o fuga si pe la Pepco sa vad daca au bagat ceva pentru iarna, caut un combinezon sau sac de dormit din ala cu gluga...pentru scos bebe afara in februarie cand e inca frig Pe grupul de la mine din oras ziceau mamicile ca sunt ff multumite de produsele de la danina line.Avem si noi magazin, dar e in alt cartier si nu am fost inca sa-l vizitez. Tu iti iei mameloane pt sani?Eu am decis sa nu-mi iau inca,poate nu am nevoie si dau banii degeaba, ca ajungi la 50 lei si cu ele. Si daca o sa am nevoie il trimit repede pe sot. Am uitat sa va zic, mi-am luat tampoane post natale de la chicco, am gasit la oferta 30 buc la 21 lei. Oare ajung pt primele zile?Sunt foarte fine si luuungi,ma gandesc ca nu folosesc 10 pe zi. Pt primele zile ma refer,apoi o sa trec la cele normale. |
|

| Sonya wrote: Pe grupul de la mine din oras ziceau mamicile ca sunt ff multumite de produsele de la danina line.Avem si noi magazin, dar e in alt cartier si nu am fost inca sa-l vizitez. Tu iti iei mameloane pt sani?Eu am decis sa nu-mi iau inca,poate nu am nevoie si dau banii degeaba, ca ajungi la 50 lei si cu ele. Si daca o sa am nevoie il trimit repede pe sot. Am uitat sa va zic, mi-am luat tampoane post natale de la chicco, am gasit la oferta 30 buc la 21 lei. Oare ajung pt primele zile?Sunt foarte fine si luuungi,ma gandesc ca nu folosesc 10 pe zi. Pt primele zile ma refer,apoi o sa trec la cele normale.
Mameloane nu imi iau nici eu...sper sa nu am nevoie. In caz de ceva, am ochit exact ce vreau, si tot asa o sa procedez, il trimit pe sot cu biletelul in mana. In schimb pompa vreau neaparat sa cumpar...si o sa imi iau si o crema cu lanolina, mai bine previn decat sa tratez. Daca nu o folosesti des si in exces nu are cu ce sa dauneze...ajuta mameloanele sa isi pastreze elasticitatea :) poate avem noroc si scapam fara ragade |
|
| Alexa001 wrote:Mameloane nu imi iau nici eu...sper sa nu am nevoie. In caz de ceva, am ochit exact ce vreau, si tot asa o sa procedez, il trimit pe sot cu biletelul in mana. In schimb pompa vreau neaparat sa cumpar...si o sa imi iau si o crema cu lanolina, mai bine previn decat sa tratez. Daca nu o folosesti des si in exces nu are cu ce sa dauneze...ajuta mameloanele sa isi pastreze elasticitatea :) poate avem noroc si scapam fara ragade Doamne-ajuta sa nu avem nevoie.Am vazut in auchun pompa de la primii pasi cu 30 sau 50 lei. Eu o sa primesc. |
|
|