Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| fetelor ati cumoarat patut? noi am cumparat si sambata vreau sa il montez sa nu fie defect sa il pot returna daca e ceva defect la el. mai are un pic de garantie si apoi nu il mai pot returna. si sunt asa nerabdatoare sa il vad montat.. apoi sa ii cumpar lenjerie ptr ca nu am luat inca. asa arata patutul e comandat dupa net. si nici nu am dat mult pe el 318.00 lei plus 20 lei curierul.... am comandat culoarea asta ptr ca eu asa am toata mobila in casa si am vrut sa fie la fel... Lili Eu attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Luizika felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare! Lili e tare frumos patutul! Sa il stapaneasca voinicul tau sanatos! Noi nu am cumparat inca deoarece avem unul din lemn masiv de cand era sotul la purtator pe care vrea sotul sa il reconditioneze- nu stiu cand o apuca ca numai la jumatatea lui februarie intra in concediu ...dar planul de rezerva implica un patut ca al vostru Lili. Tu de unde l-ai comandat?
|
|
| Teoftici wrote:Luizika felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare! Lili e tare frumos patutul! Sa il stapaneasca voinicul tau sanatos! Noi nu am cumparat inca deoarece avem unul din lemn masiv de cand era sotul la purtator pe care vrea sotul sa il reconditioneze- nu stiu cand o apuca ca numai la jumatatea lui februarie intra in concediu ...dar planul de rezerva implica un patut ca al vostru Lili. Tu de unde l-ai comandat? Multumesc! Cauta pe Google patut copii pagina copiilor.ro vezi ca sunt mai multe pagini ai de unde alege are ptr toate gusturile.... il gasest la pagina 7 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Buna gravidute si la mul?i ani azi am fost la eco bebelu?ul are 8 saptamani creste odata cu el si noi cu emo?ii mari teama voi unde ati facut dublu test dupa data de 9 merg din nou la doctori?a cu tot dosarul si ar trebui sa il fac bine când spune ceva laborator si bun si ieftin sarcini usoare! |
|
| stelutza wrote:Buna gravidute si la mul?i ani azi am fost la eco bebelu?ul are 8 saptamani creste odata cu el si noi cu emo?ii mari teama voi unde ati facut dublu test dupa data de 9 merg din nou la doctori?a cu tot dosarul si ar trebui sa il fac bine când spune ceva laborator si bun si ieftin sarcini usoare! Ma bucur ca sunteti binee!!!! eu nu am mai facut dublu test ptr ca am zis ca fac morfologia la 13 saptamani apoi nu am mai apucat ptr ca am fost internata in spital apoi cand am fost sa fac morfologia si dublu test nu am mai putut sa fac ptr ca aveam deja 14s si 2z si era tarziu apoi a zis sa nu mai fac nici tripu test ptr ca am facut testul Nifty. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Lili, asa patut am luat si noi , alb fara sertar. Eu l am luat cu saltea la pachet 295 lei. Noi nu am mai montat una din laterale si l am lipit de patul nostru. Steluta vezi ca e totul ok!!! Bucura te maxim de perioada aceasta!! Nici eu n am făcut dublu test, doar morfologie (250lei). La triplu am dat 150 la laborator (la dublu cred ca tot 150 lei este). Eu triplu la synevo am făcut. De obicei analize la synevo bioclinica sau Sante am mers. Teoftici multumesc zboara timpul...acusi are pitica mea 2 luni... Luizik sarcina usoara, ce nu facem noi pt puiutii no?tri!! |
|
| Eileen wrote:Lili, asa patut am luat si noi , alb fara sertar. Eu l am luat cu saltea la pachet 295 lei. Noi nu am mai montat una din laterale si l am lipit de patul nostru. Steluta vezi ca e totul ok!!! Bucura te maxim de perioada aceasta!! Nici eu n am facut dublu test, doar morfologie (250lei). La triplu am dat 150 la laborator (la dublu cred ca tot 150 lei este). Eu triplu la synevo am facut. De obicei analize la synevo bioclinica sau Sante am mers. Teoftici multumesc zboara timpul...acusi are pitica mea 2 luni... Luizik sarcina usoara, ce nu facem noi pt puiutii no?tri!! Pai am vazut si fara sertar. dar eu am vrut cu sertar. e fara saltea dar am salteaua. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Buna fetele! La multi ani pe anul acesta!
Am fost ?i noi la morfologia trim 3. Bebelina e bine are 1863g.
Albinuta attached the following image(s):
|
|
| Albinuta wrote:Buna fetele! La multi ani pe anul acesta! Am fost ?i noi la morfologia trim 3. Bebelina e bine are 1863g. Ma bucur ca sunteti bine. sarcina usoara in continuare! pozica nu ne pui??? |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| ingrig wrote:Buna , Anastasia sa-ti traiasca minunea ......ce nume ati ales pt ea ? Mihaela frumoasa burtica ai ? Ai mai fost la medic? Eu , am fost dar pt analize , eco nu am mai facut ! Merg pe 10 ianuarie pt eco si monitor ! Burtica mea de 34 de sapt !
Ingrig Si tu ce burtica rotunjoara si frumoasa ai! Cat ai pus pe tine pana acum, ca pare putin.
Eu am fost la medic vineri insa nu era la cabinet. Au gresit asistentele si programarea nu s-a salvat..Au sunat doctorita si ea a zis ca daca ma simt ok ne vedem pe 5, adica azi. :)
Ce analize ai mai facut? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Sonya cum e?ti? Ai nascut? |
|
| Fetelor eu sunt in spital pt monitorizate...am fost azi la control si a scazut colul pana la 2.3 si doctorita a zis ca cel mai bine e sa ma interneze. Ca e risc sa mi se rupa membranele si e prea devreme pt bebe..are momentan doar 2.5 kg.. |
|
| Mihaela1234 wrote:Fetelor eu sunt in spital pt monitorizate...am fost azi la control si a scazut colul pana la 2.3 si doctorita a zis ca cel mai bine e sa ma interneze. Ca e risc sa mi se rupa membranele si e prea devreme pt bebe..are momentan doar 2.5 kg.. uff stai linistita in patut ca sigur totul va fi bine. sa mai stea bebe la caldurica un pic. |
|
| Lili Eu wrote: uff stai linistita in patut ca sigur totul va fi bine. sa mai stea bebe la caldurica un pic.
Stau..ideea e ca sunt mai slaba de inger asa.nu am stat in viata mea in spital..si eram putin buimaca cand m-a inernat..
Desi la cabinet am facut control pe masa si eco..aici la triaj mi-a facut iar..si de un rezident nu tocmai finut..:(.
Apoi mi-au luat urina..cultura de co..deci iar pe masa..am ajuns sa urasc suporturile alea..sange..mi-au pus branula si perfuzie cu clorura de sodiu...mi-au pus benzi de alea de monitorizat si mi-au facut iar injectie cu dexametazona...toate la foc rapid...de abia cand m-am dus in salon m-am dezmeticit.
Partea buna e ca a sunat doctorita inainte sa ma puna in rezerva de 2 pers.era un loc liber..si conditiile sunt bune.
Partea nasoala e ca nu pot inchide un ochi... |
|
| Mihaela1234 wrote:
Stau..ideea e ca sunt mai slaba de inger asa.nu am stat in viata mea in spital..si eram putin buimaca cand m-a inernat..
Desi la cabinet am facut control pe masa si eco..aici la triaj mi-a facut iar..si de un rezident nu tocmai finut..:(.
Apoi mi-au luat urina..cultura de co..deci iar pe masa..am ajuns sa urasc suporturile alea..sange..mi-au pus branula si perfuzie cu clorura de sodiu...mi-au pus benzi de alea de monitorizat si mi-au facut iar injectie cu dexametazona...toate la foc rapid...de abia cand m-am dus in salon m-am dezmeticit.
Partea buna e ca a sunat doctorita inainte sa ma puna in rezerva de 2 pers.era un loc liber..si conditiile sunt bune.
Partea nasoala e ca nu pot inchide un ochi...
Stiu ca e greu in spital. nimeni nu se simte bine acolo, dar incearca sa te linistesti gandestete la bebe si totu va fi bine. eu iti tin pumni sa fie bine si in cateva zile sa te duci acasa dar acum nu se mai poate sa iti puna inel la col? sau e prea tarziu? |
|
|