Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingrig
Scris: Friday, December 30, 2016 1:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/10/2016
Buna ,
Anastasia sa-ti traiasca minunea ......ce nume ati ales pt ea ? hearts
Mihaela frumoasa burtica ai ? Ai mai fost la medic?
Eu , am fost dar pt analize , eco nu am mai facut ! Merg pe 10 ianuarie pt eco si monitor !
Burtica mea de 34 de sapt !

ingrig attached the following image(s):
aviary_1483156410889.jpg

BabyGimi
Scris: Friday, December 30, 2016 6:11 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Anasstasia, felicitari!! Sa fie sanatoasa si norocoasa, draga de ea!
Asa ma bucur ca sunteti sanatoase amandoua, c-a decurs totul bine, mai ales dupa toate sperieturile din sarcina cu amniocenteza si restul!
Felicitari!hearts
Eileen
Scris: Friday, December 30, 2016 10:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Anastasia felicitari!!!!dance hearts topai chitara coeur ce a fost mai usor a trecutras , bine ca sunteti sanatoase amandoua si ca ai laptic!!! Te admir maxim ca in ciuda atator probleme si alergii ai nascut natural! Bravo, esti o mamica de nota 10+ Love
Abia asteptam sa vedem piticuta daca vrei sa ne o aratihearts
Mihaelalove ce burticuta frumoasa....Nu stiu unde zici tu ca nu ti place dar arati supercoeur
Raspund separat la ce m ai intrebat ca plange mititicaDistanceKiss
Eileen
Scris: Friday, December 30, 2016 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela am scos fata afara la aer cam la 12 zile, aproape 2sapt. A fost preotul dupa 9zile acasa si a facut molifta (a citit acolo ce a stiut el) apoi am iesit cu ea doar la mine jos in cartier la aer curat când nu era f frig sau nu ploua/batea vantul. Si la medicul de familie la o luna ca n am avut incotro. In rest nu am scos o in oras pe unde am avut eu treaba. dupa 40zile am facut botezul sa pot merge si eu. Se poate face oricand numai ca inainte de 40zile mamica nu are voiealcool
De slabit are grija bb de noi sa slabimhohot
stelutza
Scris: Saturday, December 31, 2016 9:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Buna dimineața mamici ce simptome aveati la aproape 7 saptamani eu am doar sânii mariti si asta seara când ma trezesc nu in rest ma simt ok marti am facut testul torch care eu zic ca analize au ieșit bune la eco sa vazut sacul gestional si embrion inimioara ii batea totuși ma mai chemat si pe data 3 Ca tratament iau utrogestan si femibion oare sa imi fac griji ca nu am stari de greata sunt mai obosita dar sunt bine!Va urez un an nou fericit si sanatate petrecere frumoasa ! La mulți ani!
NicoN
Scris: Saturday, December 31, 2016 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
stelutza wrote:
Buna diminea?a mamici ce simptome aveati la aproape 7 saptamani eu am doar sânii mariti si asta seara când ma trezesc nu in rest ma simt ok marti am facut testul torch care eu zic ca analize au ie?it bune la eco sa vazut sacul gestional si embrion inimioara ii batea totu?i ma mai chemat si pe data 3 Ca tratament iau utrogestan si femibion oare sa imi fac griji ca nu am stari de greata sunt mai obosita dar sunt bine!Va urez un an nou fericit si sanatate petrecere frumoasa ! La mul?i ani!

Nu e musai sa ai simptome...eu am gemeni si abia de prin s 8 am avut stari de greata si am vomat in cateva zile, ai incredere in bobita ta si nu fi negativa! Sarcina usoara!
stelutza
Scris: Saturday, December 31, 2016 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
NicoN wrote:

Nu e musai sa ai simptome...eu am gemeni si abia de prin s 8 am avut stari de greata si am vomat in cateva zile, ai incredere in bobita ta si nu fi negativa! Sarcina usoara!
dupa ultima menstrua?ie asi avea 8 saptamani dar Ecografic abia 7 incerc sa gândesc optimist fiind si prima sarcina imi fac griji doamne ajuta ?i sarcina u?oara ?i tie sarbatori fericite!
anasstasia
Scris: Saturday, December 31, 2016 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Numele ei este Evelin Anastasia. Nu stiu daca am mentionat a avut la nastere 3800 g si 51 cm.
Mamicutelor, curaj indiferent de metoda de nastere aleasa. Sa ai copilul in brate este cea mai mare bucurie si orice durere se sterge.

anasstasia attached the following image(s):
15726526_1216203788460704_7788073331724307320_n.jpg

ingrig
Scris: Saturday, December 31, 2016 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
anasstasia wrote:
Numele ei este Evelin Anastasia. Nu stiu daca am mentionat a avut la nastere 3800 g si 51 cm.
Mamicutelor, curaj indiferent de metoda de nastere aleasa. Sa ai copilul in brate este cea mai mare bucurie si orice durere se sterge.
Este superba micuta Evelin !!!!!hearts
Lili Eu
Scris: Saturday, December 31, 2016 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
anasstasia wrote:
E adorabilaaa love te cred. si eu astept cu nerabdare sa imi tin puiu in brateeecomputerlove
Lili Eu
Scris: Saturday, December 31, 2016 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
La multi ani mamici si viitoare mamici! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minumile din viata voastra. sa aveti un am bun si plin de bucurii!!! iloveyou computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
16640_584991368185040_1039321163_n.jpg

korina
Scris: Saturday, December 31, 2016 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
anasstasia wrote:

Scumpetea mica!!E foarte frumoasa!!Sa va bucurati de ea si sa va aduca numai bucurii!!
korina
Scris: Saturday, December 31, 2016 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Un An Nou plin de bucurii,sanatate si impliniri va dorim si noi burticutelor,mamicilor si bebelusilor!!

korina attached the following image(s):
fb_img_1483176403721.jpg

Mire
Scris: Saturday, December 31, 2016 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Un an nou fericit!!!Cu bebei sanatosi!!!Va pupam!!!hearts
Mire
Scris: Saturday, December 31, 2016 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
stelutza wrote:
Buna diminea?a mamici ce simptome aveati la aproape 7 saptamani eu am doar sânii mariti si asta seara când ma trezesc nu in rest ma simt ok marti am facut testul torch care eu zic ca analize au ie?it bune la eco sa vazut sacul gestional si embrion inimioara ii batea totu?i ma mai chemat si pe data 3 Ca tratament iau utrogestan si femibion oare sa imi fac griji ca nu am stari de greata sunt mai obosita dar sunt bine!Va urez un an nou fericit si sanatate petrecere frumoasa ! La mul?i ani!

La mine cam la 6-7sapt au inceput starile de greata/varsaturi.
Dureri de sani mai mult noaptea aveam si dimineata.
Nu e obligatoriu sa ai greturi si sa te simti rau..mie mi-a fost zi de zi pana pe la 12-13sapt, in schimb am o prietena care nu a varsat deloc pana acum,si are cam 30de sapt de sarcina.Abia la 8sapt a aflat ca e gravida.
Bucura-te daca te simti bine!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!La multi ani!!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.