Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
NicoN
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
anyta88 wrote:

Eu zic ca 50 e mic. Eu am folosit 56 foarte putin. Maxim o saptamana. Ii erau fixe cand s a nascut. A avut 51 cm si 3500 gr. Acum folosim marimea 68. Avem 63 cm si 6500 gr. E o grasana.yes

Anita eu am gemeni...si am luat cateva nestiind cand se vor naste si cu cate kg, dar mai bn sa fie acolo si sa nu le folosim Cheek Kiss
Eileen, Lili zicea de 62 parca...daca prind reduceri in ian februarie probabil o sa iau si marimi mai mari sa avem toata vara hainite...finuta mea naste la vreo doua luni dupa mn si numa bn o sa am cui da hainutele love
NicoN
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:46 AM
Nivel

Eileen wrote:
Pt bebe :
-Hainute ras ,manusele
- pampers nr 1 am luat un pachet de 22 apoi am trecut direct la 2,
- termometru cu varf flexibil,
- batista bebelusului si pompita pt nas
- serv umede (pampers sensitive )
- samponel...daca vrei si ulei pt masaj.
-cadita pt baie si prosoape
- detergent pt bb eu folosesc Ariel sensitive lichid
-Scutece de finet, eu am multe si imi prinde bine, mai pun si sub ea în pat sa nu murdareasca lenjeria daca ii curge din guri?a, la fel daca o pun in pat la noi din motive igienice sa nu stea pe lenjeria pe care stam noi.
-Patut daca e necesar si lenjerie...Eu am luat patut de lemn deci lenjeria cu aparatori.
- de la farmacie ser fiziologic monodoze, comprese sterile, spirt, glicerina....Eu am luat dar am folosit o sg data ( cica limbuta nu trebuie curatata de laptic....), am luat un panadol Baby sa il am in casa( sa dea Domnul sa nu l folosesc alcool ) , supoz cu paracetamol ( la fel si cu astea )
- aleze pt schimbat sa nu ude patul.
Cam astea sunt strict necesar pt bb.

Pt tine:
-vata (Bella ebuna . Am avut un pachet mare ?i unu mic, doar cel mic l am folosit...Dar sa fie ..)
-Absorbante de noapte always,la mine nu au facut pretentii ( am auzit ca unele maternitati vor absorb pt lauze).2 pachete am avut am folosit doar unul.
-Camasa si halat , papuci
-Chiloti de babe hohot hohot 5 perechi am avut.
- sutien pt alaptat
- lanolina pt ragade...gaseste o farmacie unde se prepara retete si iei lanolina pura la un pret super (13lei 50gr)...Nu trebuie spalat sanul dupa utilizare ca la garmastan.
-Prosoape pt tine initial 2apoi mi a mai adus sotul de acasa, sapun lichid, periuta , pasta dinti, hârtie ig.
- o cana pt apa sau daca e cezariana sticla de 0.5cu pai.

Daca îmi mai amintesc ceva revincomputerlove

Eileen multumesc mult! Esti o draguta!Cheek Kiss
Si eu vreau sa alaptez si nu o sa ma las doar daca chiar nu se poate, dar sper sa ii pot alapta suficient...cred ca e cea mai stransa legatura intre mama si copilcoeur
computerlove
Mihaela1234
Scris: Saturday, December 24, 2016 7:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Eileen wrote:
tren Korina bine ca sunteti ok. Ai grija de voi DistanceKiss Cheek Kiss

Sarbatori fericite fetelor!!!! E un an binecuvantat pt noi toate!!! Sa fiti sanatoase si voi si bebeii, sarcini usurele pana la capat iar pt mamici bebei cuminteicomputerlove craciun floare3 gravida mami de fetita santa boy sarbatoare

Multumim Eileen! Sarbatori fericite si tie si tuturor mamicutelor! Fie burtici,fie deja cu bebe..o sa fie un Craciun tare frumos pt ca am primit cel mai frumos cadou!coeur
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 27, 2016 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Buna fetelor!!! ce stiti a nascut Anastasia? computerlove
korina
Scris: Tuesday, December 27, 2016 10:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Neata si sper ca ati avut parte de sarbatori fericite si linistite!!Eu nu stiu nimic de Anasstasia,sper sa intre sa ne spuna daca a nascut!!hearts
ingrig
Scris: Tuesday, December 27, 2016 6:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/10/2016
Lili Eu wrote:
Buna fetelor!!! ce stiti a nascut Anastasia? computerlove

Da , Anastasia a nascut pe 21 dec !!!!hearts
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 27, 2016 7:43 PM
Nivel

ingrig wrote:

Da , Anastasia a nascut pe 21 dec !!!!hearts
A reusit natural pana la urma? ma bucur enorm pt ea!!!! sa fie sanatoase...! newclap computerlove
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 27, 2016 7:45 PM
Nivel

Luizika tu cum mai esti ce face bebe? ce ascunzi in burtica ???? Blushing computerlove
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 27, 2016 7:49 PM
Nivel

Fetelor voi aveti calduri??? Lol eu nu mai pot de cald stau in tricou si pantaloni scurti in casa imi e foarte cald si daca ma inbrac transpir. si noaptea cand dorm transpir in zona capului si pieptului. sunt eu mai ciudata sau asa patiti si voi?? Lol computerlove
NicoN
Scris: Wednesday, December 28, 2016 11:05 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Fetelor voi aveti calduri??? Lol eu nu mai pot de cald stau in tricou si pantaloni scurti in casa imi e foarte cald si daca ma inbrac transpir. si noaptea cand dorm transpir in zona capului si pieptului. sunt eu mai ciudata sau asa patiti si voi?? Lol computerlove

Eu chiar asa calduroasa nu sunt dar transpir si eu intre sani noapteahohot
NicoN
Scris: Wednesday, December 28, 2016 11:06 AM
Nivel

Fetele cum ati petrecut ? Pupici la bebei si burticiCheek Kiss computerlove
Eileen
Scris: Wednesday, December 28, 2016 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Lili sunt calduri din sarcina,nu ai ce face. eu nu prea am avut,dar de obicei eu eram friguroasa si plus caldurile din sarcina =normal. Oricum am ramas si dupa in aceeasi stare si fiindca ma solicita f mult Natalia. Eu am revenit deja la starea fizica de dinainte de sarcina, nu mai am ce sa josras Am inapoi 65kg ....La nastere am avut 80alcool

Cum a fost Craciunul cu burtica fetelor???Love Love

Noi ieri am increstinat mititica, am scapat de un stres si o grija, parca acum efectiv este in siguranta.coeur coeur
NicoN
Scris: Wednesday, December 28, 2016 4:12 PM
Nivel

Eileen wrote:
Lili sunt calduri din sarcina,nu ai ce face. eu nu prea am avut,dar de obicei eu eram friguroasa si plus caldurile din sarcina =normal. Oricum am ramas si dupa in aceeasi stare si fiindca ma solicita f mult Natalia. Eu am revenit deja la starea fizica de dinainte de sarcina, nu mai am ce sa josras Am inapoi 65kg ....La nastere am avut 80alcool

Noi ieri am increstinat mititica, am scapat de un stres si o grija, parca acum efectiv este in siguranta.coeur coeur

Ce frumos! Sa va bucure intreaga viata!computerlovece repede ai dat jos kg..oricum dupa ce ai ajuns acas ai mai avut doar cateva nu? Eu am pus 2kg de craciun...am mancat nu gluma! Cred ca de la mancare sau nu stiu ma doare de ieri in partea stanga jos...sper sa nu fie de la altceva. A fost superb cu burtica abia il astept pe viitorul cu 2 voinici in bratecoeur
Pupici crestinei voastre si la mamipupici
Eileen pune un link unde ai pus poza cu pitica ca nu am vazut o
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 28, 2016 4:56 PM
Nivel

Eileen wrote:

Ce frumos!!! mai e un pic si il tin si eu in brate pe micutul mostru Dominic Mihai! astept sa treaca timpul mai repede sa scap de starile astea de rau nu pot sa plec nicaieri sa fac cumparaturi ptr ca imi e rau NuImiPasa daca intru in magazin ma ia cu calduri transpir ametesc si nu imine bine deloc. cum ies afara nu mai am nimic. Crazy aaa si sa va zic noua bomba al meu vea dupa ce nasc sa asteptam 6 luni si apoi trecem iar la aspirante ptr bebe 2 SimplyLove si ii zicem ca ptr bebe 2 e randul lui sa fie insarcinat..hohot De craciun a fost bine nu prea am stat acasa. prima zi la nasihainoroc si am adus si un sac de hainute ptr bebe. dupa sarbatori o sa ma apuc de spalat si calcat hainutele.si a 2 zi am plecat la prieteni Lol si a3a zi am dormit toata ziua ras si a trecut Craciunul. computerlove am uitat sa va zic de ingrasat mie toata lumea imi zice ca nu m-am ingrasat la fata ca sunt la fel ca am pus doar la burta. dar eu ma simt mai plinuta si la maini si picioare dar cred ca e apa. dar nici nu am exagerat cu mancarea am mancat ca de obicei. computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
_20161228_133338.jpg

mazdravela
Scris: Wednesday, December 28, 2016 7:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2016
Si eu am transpirat doarte tare incepand cu saptamana 28 pana in 34, apoi miam revenit. Eu acum am o energie de nu pot sta, mai am 3 saptamani pana la marea intalnire si imi place cu burtica de mor! Singura problema pentru mine si fericire pentru sot e ca nu mai pot sta mult la cumparaturi, un magazine maxim 2 si mi-am pierdut rabdarea ras Acasa m-am apucat sa fac curatenie de Craciun, mancare (ceea ce inainte nu faceam!) iar sotul s-a speriat, a zis ca nu ma mai recunoaste hohot In rest ce sa zic, a trecut repede Craciunul, desi nu am mers nicaieri, numai noi 2 si cele 2 fete cu coditacoeur Astazi ne-am comandat kit-ul pentru recoltarea de celule stem, sper sa ajunga in timp util si nu dupa nasterea fetitei ras a, si nu mai pot manca dulce, imi provoaca niste arsuri de mor plans Am pus 7 kg pana acum, sa vedem ce ne mai aduc cele 3 saptamani hohot Pup burticile si bebeii computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.