![Avatar](/i.ashx?u=20487)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| anyta88 wrote:Eu zic ca 50 e mic. Eu am folosit 56 foarte putin. Maxim o saptamana. Ii erau fixe cand s a nascut. A avut 51 cm si 3500 gr. Acum folosim marimea 68. Avem 63 cm si 6500 gr. E o grasana. Anita eu am gemeni...si am luat cateva nestiind cand se vor naste si cu cate kg, dar mai bn sa fie acolo si sa nu le folosim Eileen, Lili zicea de 62 parca...daca prind reduceri in ian februarie probabil o sa iau si marimi mai mari sa avem toata vara hainite...finuta mea naste la vreo doua luni dupa mn si numa bn o sa am cui da hainutele |
|
| Eileen wrote:Pt bebe : -Hainute ![ras](/images/emoticons/ras.gif) ,manusele - pampers nr 1 am luat un pachet de 22 apoi am trecut direct la 2, - termometru cu varf flexibil, - batista bebelusului si pompita pt nas - serv umede (pampers sensitive ) - samponel...daca vrei si ulei pt masaj. -cadita pt baie si prosoape - detergent pt bb eu folosesc Ariel sensitive lichid -Scutece de finet, eu am multe si imi prinde bine, mai pun si sub ea în pat sa nu murdareasca lenjeria daca ii curge din guri?a, la fel daca o pun in pat la noi din motive igienice sa nu stea pe lenjeria pe care stam noi. -Patut daca e necesar si lenjerie...Eu am luat patut de lemn deci lenjeria cu aparatori. - de la farmacie ser fiziologic monodoze, comprese sterile, spirt, glicerina....Eu am luat dar am folosit o sg data ( cica limbuta nu trebuie curatata de laptic....), am luat un panadol Baby sa il am in casa( sa dea Domnul sa nu l folosesc ![alcool](/images/emoticons/alcool.gif) ) , supoz cu paracetamol ( la fel si cu astea ) - aleze pt schimbat sa nu ude patul. Cam astea sunt strict necesar pt bb. Pt tine: -vata (Bella ebuna . Am avut un pachet mare ?i unu mic, doar cel mic l am folosit...Dar sa fie ..) -Absorbante de noapte always,la mine nu au facut pretentii ( am auzit ca unele maternitati vor absorb pt lauze).2 pachete am avut am folosit doar unul. -Camasa si halat , papuci -Chiloti de babe ![hohot](/images/emoticons/hohot.gif) 5 perechi am avut. - sutien pt alaptat - lanolina pt ragade...gaseste o farmacie unde se prepara retete si iei lanolina pura la un pret super (13lei 50gr)...Nu trebuie spalat sanul dupa utilizare ca la garmastan. -Prosoape pt tine initial 2apoi mi a mai adus sotul de acasa, sapun lichid, periuta , pasta dinti, hârtie ig. - o cana pt apa sau daca e cezariana sticla de 0.5cu pai. Daca îmi mai amintesc ceva revin Eileen multumesc mult! Esti o draguta! Si eu vreau sa alaptez si nu o sa ma las doar daca chiar nu se poate, dar sper sa ii pot alapta suficient...cred ca e cea mai stransa legatura intre mama si copil
|
|
![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
|
Multumim Eileen! Sarbatori fericite si tie si tuturor mamicutelor! Fie burtici,fie deja cu bebe..o sa fie un Craciun tare frumos pt ca am primit cel mai frumos cadou! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=20210)
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetelor!!! ce stiti a nascut Anastasia? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21533)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Neata si sper ca ati avut parte de sarbatori fericite si linistite!!Eu nu stiu nimic de Anasstasia,sper sa intre sa ne spuna daca a nascut!! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21099)
![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! ce stiti a nascut Anastasia? Da , Anastasia a nascut pe 21 dec !!!! |
|
| ingrig wrote: Da , Anastasia a nascut pe 21 dec !!!! A reusit natural pana la urma? ma bucur enorm pt ea!!!! sa fie sanatoase...! |
|
| Luizika tu cum mai esti ce face bebe? ce ascunzi in burtica ???? |
|
| Fetelor voi aveti calduri??? eu nu mai pot de cald stau in tricou si pantaloni scurti in casa imi e foarte cald si daca ma inbrac transpir. si noaptea cand dorm transpir in zona capului si pieptului. sunt eu mai ciudata sau asa patiti si voi?? |
|
| Lili Eu wrote:Fetelor voi aveti calduri??? ![Lol](/images/emoticons/001_014_lol.gif) eu nu mai pot de cald stau in tricou si pantaloni scurti in casa imi e foarte cald si daca ma inbrac transpir. si noaptea cand dorm transpir in zona capului si pieptului. sunt eu mai ciudata sau asa patiti si voi?? Eu chiar asa calduroasa nu sunt dar transpir si eu intre sani noaptea |
|
| Fetele cum ati petrecut ? Pupici la bebei si burtici |
|
![Avatar](/i.ashx?u=16440)
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Lili sunt calduri din sarcina,nu ai ce face. eu nu prea am avut,dar de obicei eu eram friguroasa si plus caldurile din sarcina =normal. Oricum am ramas si dupa in aceeasi stare si fiindca ma solicita f mult Natalia. Eu am revenit deja la starea fizica de dinainte de sarcina, nu mai am ce sa jos Am inapoi 65kg ....La nastere am avut 80
Cum a fost Craciunul cu burtica fetelor???
Noi ieri am increstinat mititica, am scapat de un stres si o grija, parca acum efectiv este in siguranta. |
|
| Eileen wrote:Lili sunt calduri din sarcina,nu ai ce face. eu nu prea am avut,dar de obicei eu eram friguroasa si plus caldurile din sarcina =normal. Oricum am ramas si dupa in aceeasi stare si fiindca ma solicita f mult Natalia. Eu am revenit deja la starea fizica de dinainte de sarcina, nu mai am ce sa jos ![ras](/images/emoticons/ras.gif) Am inapoi 65kg ....La nastere am avut 80 Cum a fost Craciunul cu burtica fetelor??? Noi ieri am increstinat mititica, am scapat de un stres si o grija, parca acum efectiv este in siguranta. Ce frumos! Sa va bucure intreaga viata! ce repede ai dat jos kg..oricum dupa ce ai ajuns acas ai mai avut doar cateva nu? Eu am pus 2kg de craciun...am mancat nu gluma! Cred ca de la mancare sau nu stiu ma doare de ieri in partea stanga jos...sper sa nu fie de la altceva. A fost superb cu burtica abia il astept pe viitorul cu 2 voinici in brate![coeur](/images/emoticons/coeur.gif) Pupici crestinei voastre si la mami Eileen pune un link unde ai pus poza cu pitica ca nu am vazut o |
|
| Eileen wrote:Lili sunt calduri din sarcina,nu ai ce face. eu nu prea am avut,dar de obicei eu eram friguroasa si plus caldurile din sarcina =normal. Oricum am ramas si dupa in aceeasi stare si fiindca ma solicita f mult Natalia. Eu am revenit deja la starea fizica de dinainte de sarcina, nu mai am ce sa jos ![ras](/images/emoticons/ras.gif) Am inapoi 65kg ....La nastere am avut 80 Cum a fost Craciunul cu burtica fetelor??? Noi ieri am increstinat mititica, am scapat de un stres si o grija, parca acum efectiv este in siguranta. Ce frumos!!! mai e un pic si il tin si eu in brate pe micutul mostru Dominic Mihai! astept sa treaca timpul mai repede sa scap de starile astea de rau nu pot sa plec nicaieri sa fac cumparaturi ptr ca imi e rau daca intru in magazin ma ia cu calduri transpir ametesc si nu imine bine deloc. cum ies afara nu mai am nimic. aaa si sa va zic noua bomba al meu vea dupa ce nasc sa asteptam 6 luni si apoi trecem iar la aspirante ptr bebe 2 si ii zicem ca ptr bebe 2 e randul lui sa fie insarcinat.. De craciun a fost bine nu prea am stat acasa. prima zi la nasi si am adus si un sac de hainute ptr bebe. dupa sarbatori o sa ma apuc de spalat si calcat hainutele.si a 2 zi am plecat la prieteni si a3a zi am dormit toata ziua si a trecut Craciunul. am uitat sa va zic de ingrasat mie toata lumea imi zice ca nu m-am ingrasat la fata ca sunt la fel ca am pus doar la burta. dar eu ma simt mai plinuta si la maini si picioare dar cred ca e apa. dar nici nu am exagerat cu mancarea am mancat ca de obicei. Lili Eu attached the following image(s):
![_20161228_133338.jpg](/i.ashx?a=90472)
|
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Si eu am transpirat doarte tare incepand cu saptamana 28 pana in 34, apoi miam revenit. Eu acum am o energie de nu pot sta, mai am 3 saptamani pana la marea intalnire si imi place cu burtica de mor! Singura problema pentru mine si fericire pentru sot e ca nu mai pot sta mult la cumparaturi, un magazine maxim 2 si mi-am pierdut rabdarea Acasa m-am apucat sa fac curatenie de Craciun, mancare (ceea ce inainte nu faceam!) iar sotul s-a speriat, a zis ca nu ma mai recunoaste In rest ce sa zic, a trecut repede Craciunul, desi nu am mers nicaieri, numai noi 2 si cele 2 fete cu codita Astazi ne-am comandat kit-ul pentru recoltarea de celule stem, sper sa ajunga in timp util si nu dupa nasterea fetitei a, si nu mai pot manca dulce, imi provoaca niste arsuri de mor Am pus 7 kg pana acum, sa vedem ce ne mai aduc cele 3 saptamani Pup burticile si bebeii |
|
|