Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mazdravela
Scris: Friday, December 23, 2016 12:40 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2016
Lili Eu wrote:
fetelor voi cum va simtit bebei cand misca....al meu e haios rau Lol ma si sperie uneori...daca stau in pat cu tableta asa pe mine mai sus de buric o tin de obicei el simte ca eu tin mana acolo si ma loveste peste mina de imi sare si tableta din mina daca nu sunt atenta..hohot si daca pun mana simt un ghiomotoc tare si rotund care ma inghionteste, sau daca stau pe o parte tot asa imi da la coste de ma intorc fortat ca incepe sa ma doara. si mai bag mina sub mine cand stau pe o parte si tot asa simt ceva rotund cu care ma loveste si cand pun mana ma topesc de dragul lui e o senzatie foarte placuta cand il ating ...Lol computerlove

A mea e smechera rau, cand se misca si pun mainile sa o simt face pauza, cum imi iau mainile cu incepe din nou, asa a facut si cu parintii mei, voiau saracii sa o simta si nicicum nu s-a lasat ras cu sotul la fel, o singura data a prins-o! hohot in schimb ii place tare mult de cainii nostri, cum isi pun cainii capul pe burtica cum incepe razboiul loviturilor hohot
Lili Eu
Scris: Friday, December 23, 2016 1:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
mazdravela wrote:

A mea e smechera rau, cand se misca si pun mainile sa o simt face pauza, cum imi iau mainile cu incepe din nou, asa a facut si cu parintii mei, voiau saracii sa o simta si nicicum nu s-a lasat ras cu sotul la fel, o singura data a prins-o! hohot in schimb ii place tare mult de cainii nostri, cum isi pun cainii capul pe burtica cum incepe razboiul loviturilor hohot
hohot Al meu misca daca pun mana pe durta si il mangai misca toata ziua...dar daca pune al meu mana misca o singura data si gata nu mai vrea...! Lol si al meu sot doreste un catelus ptr puiu nostru dar noi stam la bloc si nu prea vreu catel in casa daca stateam la curte imi luam catel ca si mie imi plac la nebunie catei...sa vezi faza vara daca ieseam in parc se gasea cate un caine vagabont prin parc si statea linga banca noastra pana plecam sau pe strada de multe ori se tineau caini dupa noi hohot cred ca au atractie la noi. Lol
anyta88
Scris: Friday, December 23, 2016 4:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
NicoN wrote:
Gravidute, mamici cum sunteti? Ce fac puiuti vostri? computerlove
Noi suntem bine, am fost in vacanta la ski am cumparat primele hainute pentru voinici nostri si astept cu nerabdare morfo 2 care o sa o fac imediat dupa anul nou!
Mamicute ce ziceti am luat cateva body si salopeta pijama marimea 50 si 56, or fii bune 50? Si pt aprilie mai imi trebuie si cv salopeta mai grosuta gen fleece? Voi ce ziceti? Pupici la butici si la mamici si bebeicomputerlove

Eu zic ca 50 e mic. Eu am folosit 56 foarte putin. Maxim o saptamana. Ii erau fixe cand s a nascut. A avut 51 cm si 3500 gr. Acum folosim marimea 68. Avem 63 cm si 6500 gr. E o grasana.yes
Eileen
Scris: Friday, December 23, 2016 6:20 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
NicoN wrote:

Eilen si acum ce marime ii dai? Sigur 62 e mare...si nu vreau sa ii tin tot sufulcati, eventual pt scos afara salopetica pot sa o iau marime mai mare, nu? Eilen si ce mai trebuie la bebe pt inceput? Tu alaptezi exclusiv? Folosesti sterilizator? Suzete?
Pupici bebelineicomputerlove
Lili am luat doar cateva 50, pt inceputca ai mei chiar daca vor fii maricei nu pot avea mult peste 3000gr ...deci eu zic ca le va fii bun 50 sigurCheek Kiss

Nico 62 ii e mare alcool asta e cam pt 2_3 luni. Sa ma uit pe un body si iti zic cat purtam acum.
Pt bb pt inceput mai pusesem si eu si fetele in urma liste dar mai scriu odata.Cheek Kiss
Alaptez exclusiv din ziua in care am plecat din maternitate. Biberon nu am decat cel de la pompa care nu l am folosit niciodataalcool
In principiu nu ai cum sa nu alaptezi decat doamne fereste de ceva din punct de vedere medical uff
In rest o sa ti vina lapticul , o sa fie greu la inceput cu atasarea, ei sunt flamanzi nu au rabdare, noi nestiutoare , emotionate.... Dar o sa reusesti...Daca nu si nu sunt consultanti in alaptare care vin acasa si te ajuta....Deci zic sa nu arunci banii pe sterilizatoare, biberoane, tetine. Pt siguranta ta cauta un model online si in caz ca va fi musai il comanzi.
E atat de frumoasa alaptarea, e ceva unic cand ii vezi cum stau si papa si mai ales e "aur curat" pt ei.
Sa luptati fetelor pana in panzele albe inainte sa ajunge?i la lapte praf .
Pun in alt post lista ca scriu greu de pe tabletaDistanceKiss
Eileen
Scris: Friday, December 23, 2016 6:42 AM
Nivel

Pt bebe :
-Hainute ras ,manusele
- pampers nr 1 am luat un pachet de 22 apoi am trecut direct la 2,
- termometru cu varf flexibil,
- batista bebelusului si pompita pt nas
- serv umede (pampers sensitive )
- samponel...daca vrei si ulei pt masaj.
-cadita pt baie si prosoape
- detergent pt bb eu folosesc Ariel sensitive lichid
-Scutece de finet, eu am multe si imi prinde bine, mai pun si sub ea în pat sa nu murdareasca lenjeria daca ii curge din guri?a, la fel daca o pun in pat la noi din motive igienice sa nu stea pe lenjeria pe care stam noi.
-Patut daca e necesar si lenjerie...Eu am luat patut de lemn deci lenjeria cu aparatori.
- de la farmacie ser fiziologic monodoze, comprese sterile, spirt, glicerina....Eu am luat dar am folosit o sg data ( cica limbuta nu trebuie curatata de laptic....), am luat un panadol Baby sa il am in casa( sa dea Domnul sa nu l folosesc alcool ) , supoz cu paracetamol ( la fel si cu astea )
- aleze pt schimbat sa nu ude patul.
Cam astea sunt strict necesar pt bb.

Pt tine:
-vata (Bella ebuna . Am avut un pachet mare ?i unu mic, doar cel mic l am folosit...Dar sa fie ..)
-Absorbante de noapte always,la mine nu au facut pretentii ( am auzit ca unele maternitati vor absorb pt lauze).2 pachete am avut am folosit doar unul.
-Camasa si halat , papuci
-Chiloti de babe hohot hohot 5 perechi am avut.
- sutien pt alaptat
- lanolina pt ragade...gaseste o farmacie unde se prepara retete si iei lanolina pura la un pret super (13lei 50gr)...Nu trebuie spalat sanul dupa utilizare ca la garmastan.
-Prosoape pt tine initial 2apoi mi a mai adus sotul de acasa, sapun lichid, periuta , pasta dinti, hârtie ig.
- o cana pt apa sau daca e cezariana sticla de 0.5cu pai.

Daca îmi mai amintesc ceva revincomputerlove
Lili Eu
Scris: Friday, December 23, 2016 7:27 AM
Nivel

Multumim mamicilor! imi este de mare ajutor listuta computerlove iloveyou
BabyGimi
Scris: Friday, December 23, 2016 5:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
anyta88 wrote:

Eu zic ca 50 e mic. Eu am folosit 56 foarte putin. Maxim o saptamana. Ii erau fixe cand s a nascut. A avut 51 cm si 3500 gr. Acum folosim marimea 68. Avem 63 cm si 6500 gr. E o grasana.yes

Faza e ca Nico are si gemeni si e foarte posibil sa fie mai mici la nastere, decat un copilas unic. Dar cine stie:) Oricum, eu sunt de parere ca mai bine sa fie mai mari, decat mici.

Si baietelul meu are acum 68, maine face 4 luni. Deja am inceput sa iau hainute marimea 74. Cresc imediat, nu? hearts

Iubitii de ei, primul lor Craciunhearts
mazdravela
Scris: Friday, December 23, 2016 7:36 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
hohot Al meu misca daca pun mana pe durta si il mangai misca toata ziua...dar daca pune al meu mana misca o singura data si gata nu mai vrea...! Lol si al meu sot doreste un catelus ptr puiu nostru dar noi stam la bloc si nu prea vreu catel in casa daca stateam la curte imi luam catel ca si mie imi plac la nebunie catei...sa vezi faza vara daca ieseam in parc se gasea cate un caine vagabont prin parc si statea linga banca noastra pana plecam sau pe strada de multe ori se tineau caini dupa noi hohot cred ca au atractie la noi. Lol

?i noi stam la apartament ?i câinii nu sunt deloc mici, sunt dogi argentinieni coeur dar sunt foarte cumin?i, nici nu ii simt ca sunt în casa, nu latra, aproape toata ziua dorm ras acum nu a? mai fi de acord cu un câine în curte, ?i daca a? sta la casa, tot înauntru i-a? baga ras
Lili Eu
Scris: Friday, December 23, 2016 7:55 PM
Nivel

mazdravela wrote:

?i noi stam la apartament ?i câinii nu sunt deloc mici, sunt dogi argentinieni coeur dar sunt foarte cumin?i, nici nu ii simt ca sunt în casa, nu latra, aproape toata ziua dorm ras acum nu a? mai fi de acord cu un câine în curte, ?i daca a? sta la casa, tot înauntru i-a? baga ras
Te cred. dar sincer nu ma vad sa ies dimineata pe frigul asta sa plimb caini...la al meu ii sunt dragi dar zice ca eu sa il plimb hohot si imi mai e si frica de caini boschetari sa nu ma tabare pe mine sa ma muste ...Blushing si mai e si parul. stiu ca nu toti lasa par dar nu imi place sa il vad peste tot. are vecina din fata ap nostru un caine mic si o pisica dar sincer daca te duci la ea vi plina de par...si are toata mobila roasa de catel sau zgariata de pisica...NuImiPasa computerlove
mazdravela
Scris: Saturday, December 24, 2016 1:11 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Te cred. dar sincer nu ma vad sa ies dimineata pe frigul asta sa plimb caini...la al meu ii sunt dragi dar zice ca eu sa il plimb hohot si imi mai e si frica de caini boschetari sa nu ma tabare pe mine sa ma muste ...Blushing si mai e si parul. stiu ca nu toti lasa par dar nu imi place sa il vad peste tot. are vecina din fata ap nostru un caine mic si o pisica dar sincer daca te duci la ea vi plina de par...si are toata mobila roasa de catel sau zgariata de pisica...NuImiPasa computerlove

Eh aici am noroc ca sotul meu plimba cainii ras pe mine ma trag si mai ales acum in sarcina nu ma risc, aia mare are aproape 50 kilogramem iti dai seama ca daca nu sunt atenta cand vine un caine sunt deja pe burtahohot Si ai mei lasa par primavera si vara dar nu exagerat, acum iarna nu vad sa le pice par, sunt happy tare ca nu trebuie sa fiu zilnic cu aspiratorul dupa ele hohot Sunt foarte curioasa cum vor reactiona la vederea fetiteicomputerlove
korina
Scris: Saturday, December 24, 2016 8:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Buna dimineata fetelor!
Noi am fost prin spital vreo 5 zile,de luni pana ieri,ca am avut sangerare din cauza contractiilor(mi se sparsesera niste vase de sange la col),am facut perfuzii si injectiile pt maturarea plamanilor bebelusei.De acum sper sa nu mai avem probleme si sa stam linistite acasa.Trebuie repaus total!
Ieri am primit de la nasi cadouri pt printesa noastra:patut cu tot ce trebuie la el(lenjerii,aparatoare,protectii saltea),scutece,body-uri,salopetici,rochita,caditza,prosopele baie,o gramada de lucruri.Ce a mai ramas o sa mai ia sotul,ca eu nu am sanse sa ies din casa!Sa fie printesa sanatoasa si eu la fel si nu mai conteaza nimic!
Voua va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa va bucurati de tot ce va inconjoara!Hands craciun
Eileen
Scris: Saturday, December 24, 2016 10:17 AM
Nivel

tren Korina bine ca sunteti ok. Ai grija de voi DistanceKiss Cheek Kiss

Sarbatori fericite fetelor!!!! E un an binecuvantat pt noi toate!!! Sa fiti sanatoase si voi si bebeii, sarcini usurele pana la capat iar pt mamici bebei cuminteicomputerlove craciun floare3 gravida mami de fetita santa boy sarbatoare
Lili Eu
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:12 AM
Nivel

mazdravela wrote:

Eh aici am noroc ca sotul meu plimba cainii ras pe mine ma trag si mai ales acum in sarcina nu ma risc, aia mare are aproape 50 kilogramem iti dai seama ca daca nu sunt atenta cand vine un caine sunt deja pe burtahohot Si ai mei lasa par primavera si vara dar nu exagerat, acum iarna nu vad sa le pice par, sunt happy tare ca nu trebuie sa fiu zilnic cu aspiratorul dupa ele hohot Sunt foarte curioasa cum vor reactiona la vederea fetiteicomputerlove
Eu cred ca vor fi protectori cu bebeleee ....am vazut multe filmulete cu copii nici si catei. si iti e mai mare dragu sa le privesti...love computerlove
Lili Eu
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:17 AM
Nivel

Eileen wrote:
tren Korina bine ca sunteti ok. Ai grija de voi DistanceKiss Cheek Kiss

Sarbatori fericite fetelor!!!! E un an binecuvantat pt noi toate!!! Sa fiti sanatoase si voi si bebeii, sarcini usurele pana la capat iar pt mamici bebei cuminteicomputerlove craciun floare3 gravida mami de fetita santa boy sarbatoare
Multumim!!!! sarbatori fericite si pline de bucurii sa va aduca noul an si multaaaaaa sanatateee!!!!iloveyou santa craciun floare3 computerlove
Lili Eu
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:23 AM
Nivel

Cracun fericit buburuzelorrr!!!!alaturi de cei dragi! si sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!!!craciun santa computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.