Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BabyGimi
Scris: Thursday, October 13, 2016 8:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Teutza
Scris: Thursday, October 13, 2016 12:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Ori m'ati inteles gresit, ori m-am exprimat mai degraba eu gresit. Primele 2 zile au fost f grele dar acum a inceput sa imi vina bine laptele, bebe pare sa se sature si doarme mai bine, deci cred ca suntem pe drumul cel bun.
Se pare ca mi-a venit greoi laptele, eu fiind la primul copil, desi am citit f mult, nu stiu mereu cum sa procedez. Bebe sta la san cat si de cate ori cere, dar neavand zilele trecute prea mult ce sa pape, la un mom dat se enerva si se dadea la o parte, nu statea decat vreo 5 min la san, adormea cu el in gura si daca il puneam in patut in 5 min plangea iar si nu se odihnea si...nu stiam exact cat de ok e. Acum parca ne-am mai acomodat, slava Domnului si lucrurile merg ok. Cred ca m-am panicat eu putin:D
Cand am zis ca nu vreau sa invat copilul la san sau in brate nu ma refeream ca nu vreau sa alaptez sau sa ii fac program, departe de mine acest gand! Am plans 2 zile cat am crezut ca nu o sa am lapte si in spital cand i-am dat de 2 ori formula am plans de frica sa nu se obisnuiasca si sa nu il pot alapta! Asta e, e mai greu la inceput. Dar credeti-ma ca vreau sa alaptez si o voi face!
Alexa001
Scris: Thursday, October 13, 2016 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
Bine v-am gasit in casuta noua ! Cheek Kiss

Sunt si pe listuta...ce dragut ! coeur multumesc ca m-ati adaugat, chiar daca eu nu am fost prezenta, am cam tras chiulul Blushing

Am vanat si eu reducerile de pe e-mag, am comandat un patut, am prins reducere vreo -38% parca ras
Trebuia sa ma gandesc si la pampers, nu mi-ar fi stricat, ca doar nu expira asa repede banghead
Lili Eu
Scris: Thursday, October 13, 2016 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
fetelor pe mine de cateva nopti ma dor picioarele!!! de fapt ma dor pulpele de la picioare talpile si deasupra la laba piciorului! a mai patit cineva ca mine? ma gandesc sa fie de la vreme ca ma doare de cand sa stricat vremea. ori o fi ca imi iese varuci? eu nu am varici dar dar ma gandesc ca asta ar fi cauza!! ma doare rau de nu pot sa dorm asta noapte sincer va zic m-am ridicat in fund in pat si am inceput sa plang .......! Cheek Kiss am uitat sa zic ca ma doare doar noaptea ziua nu ma doare.
Lili Eu
Scris: Thursday, October 13, 2016 5:31 PM
Nivel

Am facut botoseiiii!!!!!Hilar

Lili Eu attached the following image(s):
14658279_1266208723430615_1567510827_n.jpg

Eileen
Scris: Thursday, October 13, 2016 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Fetelor multumim pt sfaturile legate de alaptare, super folositoare Cheek Kiss love
Lili da ce harnicuta estilove vad ca i ai tricotat. Fff frumo?i!!
Eu am o paturica în lucru pt iubirica mea dar nu am mai avut timp sa fac...Dar maine e ultima zi de munca topai topai dance dance si apoi o sa am timp,mai am f putin la ea.
Legat de problema la picioare nu stiu ce sa zic...uff
Alexa,ce fel de patut ai luat? Textil sau lemn?
Florina felicitari pt printesica hearts
Lili Eu
Scris: Thursday, October 13, 2016 7:41 PM
Nivel

Eileen wrote:
Fetelor multumim pt sfaturile legate de alaptare, super folositoare Cheek Kiss love
Lili da ce harnicuta estilove vad ca i ai tricotat. Fff frumo?i!!
Eu am o paturica în lucru pt iubirica mea dar nu am mai avut timp sa fac...Dar maine e ultima zi de munca topai topai dance dance si apoi o sa am timp,mai am f putin la ea.
Legat de problema la picioare nu stiu ce sa zic...uff
Alexa,ce fel de patut ai luat? Textil sau lemn?
Florina felicitari pt printesica hearts
Multumesc!!! vreau sa ii mai fac o pereche dar alt model, apoi am zis sa fac o vestuta, un plovar cu nasturei in fata si caciulite vreau sa ii fac Lol si cu paruruca chear ca mi-ai dat ideie sa fac si eu una!!ras am timp toata iarna sa le termin. botosei nu mi-au luat mai mult de 2 ore sa ii fac Lol computerlove
georgy gya
Scris: Thursday, October 13, 2016 10:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Dragele mele in seara asta mi-am facut oficial bagajul pentru spital Hilar topai Love maine am ultima vizita oficiala,imi va da ultimele analize de facut....deabea astept sa vad cat a mai crescut printesa mea...va pupacesc iloveyou
mazdravela
Scris: Friday, October 14, 2016 12:07 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2016
Fetelor eu una nici nu stiu ce sa ii cumpar la bebe... pale M-am gandit sa ii luam un patut gen travel, pliabil, dar nu stiu pana la cate luni poate dormi in el. Nu as vrea sa ii iau nu stiu ce patut din moment ce nu o sa aiba inca camera ei... plus la carucioare iarasi ... nu as vrea second, eu as da si 400-500 euro pe el, dar sotul vrea neaparat cu 200 maxim 300 , dar mie alea nu mi le plac..asa ca stam si inchidem pagini dupa pagini si nu luam nimic, plus hainute as incepe sa ii iau de pe acum ca prin decembrie o sa fiu si eu in luna 8 si o fi si frig si cine stie cum o sa fie vremea... of... absolut nimic nu I-am luat, si parca vad ca o sa ma apuce depresia si urletele pe ultima suta de metri.uff Voi de cand ati inceput sa luati lucrusoare pt bebe?
Eileen
Scris: Friday, October 14, 2016 7:26 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Lili inceputul e greu Lol Lol dupa ai sa vezi ca ai face tot ce vezi pe net ras ras
Eu nu prea am reusit sa-i fac multe lucrusoare, efectiv nu am avut cand.
Georgy, noi doua suntem cam pe aceeasi linie, eu am asa un sentiment ca tu nasti inaintea mea ras pupici pupici Cheek Kiss Cheek Kiss Noi saptamana urmatoare mergem la eco, abia astept , si o sa ne faca si internare de o zi pt analize.
Mazdravela, mie mi se pare ca ai timp acum sa te decizi, sa te gandesti si sa te razgandesti. Eu am mai scris ca m-am apucat tarziu de cumparaturi, acum cateva saptamani...o luna, cam de pe la 33. Tot ce am luat a fost 95% online( eu nu prea am luat hainute ca am primit multe ). Asa ca daca multe le cumperi online nu ai rost sa te panichezi. SI mie mi se pareau atat de multe de luat si din 3 comenzi online am luat cam tot, apoi 2 vizite in magazin pt hainute la fata si pt ce imi mai trebuia mie (halat, papuci, sutiene) si am terminat, mai am de luat de la farmacie si gata.

Fetelor azi facem floare3 floare3 36 saptamanifloare3 floare3 si e ultima zi de munca topai topai topai topai yes yes yes yes yes yes dance dance dance Nu mi vine sa cred cum a trecut timpul...abia astept sa-mi vad minunea care acum tasteaza si ea pesemne in burtica la ce "galagie" face coeur coeur Love Love
Sonya
Scris: Friday, October 14, 2016 9:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Eileen mult ai rezistat la servici. eu mai merg pana in 24 oct. Am 8 zile de concediu de odihna apoi intru in prenatal la 30 sapt :)
Fetelor voua vi se intampla sa nu puteti dormi in cate o noapte? Mie mi se intampla, iar in alte nopti dorm asa de bine ca abia ma trezesc dimineata!
Lili foarte frumosi botoseii.
Mihaela1234
Scris: Friday, October 14, 2016 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Eileen wrote:
Lili inceputul e greu Lol Lol dupa ai sa vezi ca ai face tot ce vezi pe net ras ras
Eu nu prea am reusit sa-i fac multe lucrusoare, efectiv nu am avut cand.
Georgy, noi doua suntem cam pe aceeasi linie, eu am asa un sentiment ca tu nasti inaintea mea ras pupici pupici Cheek Kiss Cheek Kiss Noi saptamana urmatoare mergem la eco, abia astept , si o sa ne faca si internare de o zi pt analize.
Mazdravela, mie mi se pare ca ai timp acum sa te decizi, sa te gandesti si sa te razgandesti. Eu am mai scris ca m-am apucat tarziu de cumparaturi, acum cateva saptamani...o luna, cam de pe la 33. Tot ce am luat a fost 95% online( eu nu prea am luat hainute ca am primit multe ). Asa ca daca multe le cumperi online nu ai rost sa te panichezi. SI mie mi se pareau atat de multe de luat si din 3 comenzi online am luat cam tot, apoi 2 vizite in magazin pt hainute la fata si pt ce imi mai trebuia mie (halat, papuci, sutiene) si am terminat, mai am de luat de la farmacie si gata.

Fetelor azi facem floare3 floare3 36 saptamanifloare3 floare3 si e ultima zi de munca topai topai topai topai yes yes yes yes yes yes dance dance dance Nu mi vine sa cred cum a trecut timpul...abia astept sa-mi vad minunea care acum tasteaza si ea pesemne in burtica la ce "galagie" face coeur coeur Love Love

Eileen super..abia astept si eu sa intru in concediu, dar mai am pana pe 29 noiembrie (cand de fapt intru in concediu..apoi in decembrie in prenatal).
Am fost ieri sa imi iau adeverinta de reducere a programului la 6 ore..azi o duc la HR. Am avut niste zile groaznice la servici saptamana asta. multa treaba si eram si racita..si iar m-am enervat ca nu am inlocuitor ca sa pot merge si eu acasa. De abia sapt viit vine seful meu din Germania pt interviurile finale..deci cred ca cam la jumatatea lui noiembrie o sa vina persoana noua..

Am umblat si eu ieri prin outlet-uri sa imi caut haine..ca nu mai am cu ce ma imbraca..si am iesit cu ceva pt bebe..prima cumparatura..niste manusi din bumbacel care se pun pe manute cand e mic sa nu se zgaraie,,erau noi si un pachet de 2 perechi a costat...1 leu :))). A ras sotul de mine.

O zi frumoasa fetelor!
Alexa001
Scris: Friday, October 14, 2016 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Eileen, am comandat patut din acela textil, adica pliabil. Multa lume mi-a recomandat din lemn, dar pe mine nu ma incanta din multe puncte de vedere, plus ca toate erau foarte scumpe si noi nu stam chiar asa bine dpdv financiar. Este si mai usurel, ocupa ceva mai putin spatiu, camera in care dormim noi e destul de micuta. La cel de lemn nu imi place nici faptul ca mi se pare prea dur, am impresia ca isi va sparge bebe capul in el cand incepe sa se ridice. Stiu ca exista protectiile alea...dar mai costa si alea niste bani si tot asa. Scria ca sustine pana la 15 kg...dar sa fim seriosi...nu o sa doarma copilul atata in el ras
Sotului oricum nu ii plac cele de lemn, dpdv estetic, zice ca sta copilul ca la puscarie in ele hohot

Am descoperit un site cu body-uri dragute, au reduceri de pana la 50% in perioada asta,ajung si la 5,7 ron un body, puteti cauta pe google DANINA LINE. Nu stiu nimic despre calitatea produselor, de-aia nici nu am comandat, am descoperit ca au magazin exact in zona in care locuiesc, astazi trec pe acolo ras nu stiu de ce dar eu una nu pot comanda nimic de imbracat pt bebe de pe net, decat din surse sigure...pana nu le pipai eu si le intorc pe toate partile sa vad ca sunt ok nu cumpar Lol

Vroiam sa va intreb...voi cum simtiti bebele in burtica? Cat de des? Al meu mi se pare din ce in ce mai activ...nu simt lovituri puternice, doar niste impinsaturi plapande...dar cate-odata se fataie si cate o ora incontinuu ras Chiar si acum cand tastez...el se tot foieste pe acolo... dance
Lili Eu
Scris: Friday, October 14, 2016 11:59 AM
Nivel

Fetelor ca tot vb de patut eu o sa cumpar din lemn. am fost si eu zilele trecute si chear m-am uitat la patuturi din alea de material textil dar nu le vad prea bune ptru bebe sunt prea joase daca bebe se face mai marisor si vrei sa il culci in patut ptr siguranta lui trebuie sa il culci aproape pe parchie are doar 20 de cm de la patut la parchet, si ce nu imi mai place la el e faptul ca ii afecteaza si colona lui bebe partea aia textile care va sta salteaua nu cred ca va tine salteaua dreapta sa stea bebe in pozitie normala eu una nu as culca copilu in asa ceva sincer va zic!!! estetic e frumos cel textil dar nu mi se pare bun ptr bebe, mai bine il culc cu mine in pat, cel de lemn e sfant!!! computerlove
Roxyfoxy
Scris: Friday, October 14, 2016 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Teutza wrote:
Fetelor an ajuns si noi ieri acasa. Recuperarea pt mine nu ar fi fost grea daca nu aveam prob cu balonarea, dar dupa a fost mai ok.
Anyta felicitari si tie sa cresteti mari!
Nici eu nu am inca lapte cum trebuie dar incercam sa ne descurcam. Nu vreau nici sa il invat mereu la san, nici in brate. Din pacate azi am vzt ca ii curg putin ochisorii..sa vedem ce e si cu asta.
E greu dar frumos!
Va pup mamici si va astept cu vesti bune, mai ales pe cele ce urmeaza.
Buna,stai linistita ca deocamdata bebe nu are cum sa se invete in brate,abia mai tarziu creierul lui face niste legaturi,deocamdata este o nevoie de tine pe care o are din instinct,si pune-l mereu la san pt. ca asa o sa stimulezi si lactatia pe principiul cerere-oferta.Legat de cursul ochisorilor curata-l cu ser fiziologic si comprese sterile,iar daca nu trece ia legatura cu pediatrul pt ca s-ar putea sa fie o conjunctivita luata din spital.Asa am patit si eu cu bebe.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.