Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mazdravela
Scris: Tuesday, December 20, 2016 9:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2016
Fetelor, voua vi se face cardiotocograma la fiecare control dupa 28 saptamâni? Aici fac a?tia prea multa ?i intru în paranoia deja... Ieri s-a trezit fiica-mea ca e tahicarda, avea cam 170 bpm... Stres...azi ma cheama din nou, ceva mai bine dar la limita de sus 155 bpm... ?i evident ca nu pot sta sa nu ma gândesc daca nu e ceva...?i observam cum ma gândeam la ceva ?i sim?eam ca am palpita?ii pac cre?tea ?i la fata pulsul...cele care a?i nascut, a?i mai sim?it la fel de tare bebe dupa 35 saptamâni? A mea se mi?ca dar nu ca ?i cum ar vrea sa iasa prin piele cum mi s-a întâmplat acum 2 saptamâni... Of..daca as ?ti ca o duce rau acuma seara as face cezariana sa o scap de stres... Acum începeam ?i eu sa ma bucur de sarcina caci ma simt mai energica decât m-am sim?it pana acum plans
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 21, 2016 12:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
mazdravela wrote:
Fetelor, voua vi se face cardiotocograma la fiecare control dupa 28 saptamâni? Aici fac a?tia prea multa ?i intru în paranoia deja... Ieri s-a trezit fiica-mea ca e tahicarda, avea cam 170 bpm... Stres...azi ma cheama din nou, ceva mai bine dar la limita de sus 155 bpm... ?i evident ca nu pot sta sa nu ma gândesc daca nu e ceva...?i observam cum ma gândeam la ceva ?i sim?eam ca am palpita?ii pac cre?tea ?i la fata pulsul...cele care a?i nascut, a?i mai sim?it la fel de tare bebe dupa 35 saptamâni? A mea se mi?ca dar nu ca ?i cum ar vrea sa iasa prin piele cum mi s-a întâmplat acum 2 saptamâni... Of..daca as ?ti ca o duce rau acuma seara as face cezariana sa o scap de stres... Acum începeam ?i eu sa ma bucur de sarcina caci ma simt mai energica decât m-am sim?it pana acum plans
Nu stiu ce sa zic despre pulsul bebelinei. dar sa sti ca si bebelinul meu are zile cand e foarte activ ziua si noaptea. si zile cand misca mai putin si rar...si eu imi fac griji cand il simt miscand mai putin ca de obicei....el de obicei cand ma trezesc dimineata are program de miscat. si sunt si dimineti in care nu misca cand ma trezesc si intru imediat in panica apoi daca ma trezesc si mananc si ma pun iar in pat incepe sa miste si ma linistesc...eu cred ca au si ei zile cand misca mai mult si altele mai putin...dar cu dr tau nu ai vb el ce parere are?computerlove
mazdravela
Scris: Wednesday, December 21, 2016 12:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2016
Lili Eu wrote:
Nu stiu ce sa zic despre pulsul bebelinei. dar sa sti ca si bebelinul meu are zile cand e foarte activ ziua si noaptea. si zile cand misca mai putin si rar...si eu imi fac griji cand il simt miscand mai putin ca de obicei....el de obicei cand ma trezesc dimineata are program de miscat. si sunt si dimineti in care nu misca cand ma trezesc si intru imediat in panica apoi daca ma trezesc si mananc si ma pun iar in pat incepe sa miste si ma linistesc...eu cred ca au si ei zile cand misca mai mult si altele mai putin...dar cu dr tau nu ai vb el ce parere are?computerlove

Faza e ca aici e diferit fata de Romania...Doctorul meu vine o data pe saptamana in orasul in care stau eu, miercurea trecuta am fost la ecografie si mi s-a parut ca a facut prea repede ecografia...atunci era totul in regula (dupa spusele lui). Aici nu prea ai cu cine te sfatui, doar daca mergi la spital sa iti faci internare pentru observatie, dar nu vreau asa ceva... miercurea viitoare mai am programare la el, sa vedem cum va fi. computerlove
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 21, 2016 12:45 AM
Nivel

mazdravela wrote:

Faza e ca aici e diferit fata de Romania...Doctorul meu vine o data pe saptamana in orasul in care stau eu, miercurea trecuta am fost la ecografie si mi s-a parut ca a facut prea repede ecografia...atunci era totul in regula (dupa spusele lui). Aici nu prea ai cu cine te sfatui, doar daca mergi la spital sa iti faci internare pentru observatie, dar nu vreau asa ceva... miercurea viitoare mai am programare la el, sa vedem cum va fi. computerlove
Iti tin pumni sa fie totu bine Hands computerlove
ingrig
Scris: Wednesday, December 21, 2016 6:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/10/2016
Buna dimineata !
Anastasia felicitari dance sa va traiasca minunea !!!,hearts
Mazdravela si aici se face monitorizare ....ceea ce cred ca acolo se numeste cardiotocograma ....adica iti pun pe burtica niste curele ?!
Astazi este ultima zi de serviciu yes !!! computerlove

Lili Eu
Scris: Wednesday, December 21, 2016 10:58 AM
Nivel

ingrig wrote:
Buna dimineata !
Anastasia felicitari dance sa va traiasca minunea !!!,hearts
Mazdravela si aici se face monitorizare ....ceea ce cred ca acolo se numeste cardiotocograma ....adica iti pun pe burtica niste curele ?!
Astazi este ultima zi de serviciu yes !!! computerlove

A nascut anastasia???Big Surprise mamy tu ai reusit sa te duci la servici pana acum??? ufff eu nu cred ca reuseam sa merg nici pana la 7 luni! am zile cand nu imi e bine abiea ma misc perin casa si nopti in care nu inchid un ochi toata noaptea adorm spre dimineata. felicitari ca ai fost puternica...newclap computerlove
Albinuta
Scris: Wednesday, December 21, 2016 11:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
[quote=Lili Eu] si faci morfolologia? eu acum stau un pic in dubi sa fac sau nu. cum zic fetele ca nu ar fi chear asa de importanta nu stiu ce sa fac NuStiu e 400 de lei si cu banuti astea imi pot cumpara ce imi mai rebuie ptr bebe....computerlove [/qutesa ]
Da Lili mergem pe 4 sau 11 ian. Ma costa 150 lei
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 21, 2016 11:10 AM
Nivel

Albinuta wrote:
[quote=Lili Eu] si faci morfolologia? eu acum stau un pic in dubi sa fac sau nu. cum zic fetele ca nu ar fi chear asa de importanta nu stiu ce sa fac NuStiu e 400 de lei si cu banuti astea imi pot cumpara ce imi mai rebuie ptr bebe....computerlove [/qutesa ]
Da Lili mergem pe 4 sau 11 ian. Ma costa 150 lei
Doar atat 150? la mine la 12 saptamani a fost 250 si la 22 a fost 400 si asta la 31 e tot 400 Big Surprise eu inca ma mai gandesc. in prima saptanana sau a doua din ianuarie merg la dr si daca el imi zice ca trebuie sa fac o fac. daca zice nu, nu mai fac vad atunci. eu nu prea as mai vrea dar al meu sot ma inpinge de la spate sa o fac. acum nu stiu sa vad ce imi zice dr..computerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, December 22, 2016 1:24 PM
Nivel

Neata burtici computerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, December 22, 2016 1:26 PM
Nivel

NicoN
Scris: Thursday, December 22, 2016 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Gravidute, mamici cum sunteti? Ce fac puiuti vostri? computerlove
Noi suntem bine, am fost in vacanta la ski am cumparat primele hainute pentru voinici nostri si astept cu nerabdare morfo 2 care o sa o fac imediat dupa anul nou!
Mamicute ce ziceti am luat cateva body si salopeta pijama marimea 50 si 56, or fii bune 50? Si pt aprilie mai imi trebuie si cv salopeta mai grosuta gen fleece? Voi ce ziceti? Pupici la butici si la mamici si bebeicomputerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, December 22, 2016 5:58 PM
Nivel

NicoN wrote:
Gravidute, mamici cum sunteti? Ce fac puiuti vostri? computerlove
Noi suntem bine, am fost in vacanta la ski am cumparat primele hainute pentru voinici nostri si astept cu nerabdare morfo 2 care o sa o fac imediat dupa anul nou!
Mamicute ce ziceti am luat cateva body si salopeta pijama marimea 50 si 56, or fii bune 50? Si pt aprilie mai imi trebuie si cv salopeta mai grosuta gen fleece? Voi ce ziceti? Pupici la butici si la mamici si bebeicomputerlove
eu nu am luat nimic asa micute 50 ... eu am luat mai marisoare 56 ,62 ,65, dar ma gandesc ca tu ai doi si poate o sa fie mai micuti nu se stie... eu am luat mai mari ptr ca am zis ca atunci la inceput creste repede si nu are nimic daca sunt un pic mai mari... cred ca iti trebuie si salopete mai grosute nu foarte groase. ca nu o sa fie chear foarte cald in aprilie...computerlove
Eileen
Scris: Thursday, December 22, 2016 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Anastasia te asteptam cu vesti hainoroc yes dance SimplyLove
Lili sunt marute 60,62...Eu am avut 54 ?i erau putin largute salopetele. Depinde si bb tau cat va avea dar oricum zic ca 60 ar fi prea mare. De asta ziceam sa luati haine pt primele luni doar cand nu se poate iesi din casa...Ca apoi merge o plimbare cu bb in sistem sau carut in magazine....sa mai fim ?i noi in rand cu lumeaalcool
Eu abia astept botezul sa pot iesi cu ea. Peste tot unde ma duc si o las acasa stau ca pe ghimpi,iau totul pe fuga,e un stres maxim. Dar dupa o sa o iau cu mine sa vada si ea lumea.ras
NicoN
Scris: Thursday, December 22, 2016 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Eileen wrote:
Anastasia te asteptam cu vesti hainoroc yes dance SimplyLove
Lili sunt marute 60,62...Eu am avut 54 ?i erau putin largute salopetele. Depinde si bb tau cat va avea dar oricum zic ca 60 ar fi prea mare. De asta ziceam sa luati haine pt primele luni doar cand nu se poate iesi din casa...Ca apoi merge o plimbare cu bb in sistem sau carut in magazine....sa mai fim ?i noi in rand cu lumeaalcool
Eu abia astept botezul sa pot iesi cu ea. Peste tot unde ma duc si o las acasa stau ca pe ghimpi,iau totul pe fuga,e un stres maxim. Dar dupa o sa o iau cu mine sa vada si ea lumea.ras

Eilen si acum ce marime ii dai? Sigur 62 e mare...si nu vreau sa ii tin tot sufulcati, eventual pt scos afara salopetica pot sa o iau marime mai mare, nu? Eilen si ce mai trebuie la bebe pt inceput? Tu alaptezi exclusiv? Folosesti sterilizator? Suzete?
Pupici bebelineicomputerlove
Lili am luat doar cateva 50, pt inceputca ai mei chiar daca vor fii maricei nu pot avea mult peste 3000gr ...deci eu zic ca le va fii bun 50 sigurCheek Kiss
Lili Eu
Scris: Thursday, December 22, 2016 10:59 PM
Nivel

fetelor voi cum va simtit bebei cand misca....al meu e haios rau Lol ma si sperie uneori...daca stau in pat cu tableta asa pe mine mai sus de buric o tin de obicei el simte ca eu tin mana acolo si ma loveste peste mina de imi sare si tableta din mina daca nu sunt atenta..hohot si daca pun mana simt un ghiomotoc tare si rotund care ma inghionteste, sau daca stau pe o parte tot asa imi da la coste de ma intorc fortat ca incepe sa ma doara. si mai bag mina sub mine cand stau pe o parte si tot asa simt ceva rotund cu care ma loveste si cand pun mana ma topesc de dragul lui e o senzatie foarte placuta cand il ating ...Lol computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.