Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Monday, December 19, 2016 8:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Nici eu nu am facut.
Eileen ,cum e bebelusa? A mea a început sa doarma de la ora 23 la 06 dimyes
Anastasia,nastere usoara!
Lili Eu
Scris: Monday, December 19, 2016 10:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Multumesc fetelor de raspuns. nu au fost probleme pana acum cu bebe. atunci ma mai gandesc daca fac sau nu! mai bine mai cumpar ceva ptr bebe cu bani de morfologie...Lol astept sa treaca sarbatorile sa imi fac listuta cu tot ce imi mai trebuie si sa ies la cumpararuri sa imi iau tot ptr bebe si ptr mine sa imi pregatesc bagajelu......coeur topai computerlove
Lili Eu
Scris: Monday, December 19, 2016 11:29 AM
Nivel

Am fost aseara la carrefour si am gasit sosetele ptru bebe sunt asa de dragalase si micute am dat 5 lei pe setul de 5 perechi. si sunt bune de bumbacel..hearts

Lili Eu attached the following image(s):
_20161219_113330.jpg

Eileen
Scris: Monday, December 19, 2016 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
anyta88 wrote:
Nici eu nu am facut.
Eileen ,cum e bebelusa? A mea a început sa doarma de la ora 23 la 06 dimyes
Anastasia,nastere usoara!

Anyta si a mea doarme doar dupa 11_12 de la inceput. Zilele astea a fost mai plângacioasa seara dar dimi a dormit pana la 9-10. Cu trezit pt lapte evident:))) cum esti cu alaptatul? Exclusiv?pupici

Lili si eu am cam zis la fel. Chiar la ultima morfologie ce sa mai faca? Sunt bine mersi bebeii nostri, stai linistita computerlove

Fetelor inscrieti va de pe acum pe grupuri de alaptare...Este f mult suport si se pot invata multe ca atunci cand vine bb sa fiti pregatite. In plus verificati daca aveti sfarcurile formate....daca nu sunt o sa fie probleme la alaptat. Eu am avut ceva probleme si nu putea fata sa prinda sanul.
Eileen
Scris: Monday, December 19, 2016 11:49 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Am fost aseara la carrefour si am gasit sosetele ptru bebe sunt asa de dragalase si micute am dat 5 lei pe setul de 5 perechi. si sunt bune de bumbacel..hearts

Super Pret si tare dragalase.
Fetelor vb de hainutele de la danina line....Sunt ok ele asa dar cam sub?iri... Comparativ cu ce am de la hm. Si pretul e tot comparativ alcool Oricum deja am dat deoparte din hainute. Am avut salopete care nu am putut sa i le dau deloc....Late si scurteNuStiu mie îmi place combinatia de body plus pantalon...E mai longeviva. Pantalonii pot fi purtati mai mult,sunt lungi de obicei ajung mult deasupra buricului. Salopete ce am avut le a purtat putin fiindca deja statea cu picioarele indoite. La o luna avea 4600 gr si 55cm ( nascuta 3400 si 52 cm ).
Aaaa si totul cu capse ...sa nu se bage pe cap!!!
Lili Eu
Scris: Monday, December 19, 2016 12:49 PM
Nivel

Eileen wrote:

Fetelor vb de hainutele de la danina line....Sunt ok ele asa dar cam sub?iri... Comparativ cu ce am de la hm. Si pretul e tot comparativ alcool Oricum deja am dat deoparte din hainute. Am avut salopete care nu am putut sa i le dau deloc....Late si scurteNuStiu mie îmi place combinatia de body plus pantalon...E mai longeviva. Pantalonii pot fi purtati mai mult,sunt lungi de obicei ajung mult deasupra buricului. Salopete ce am avut le a purtat putin fiindca deja statea cu picioarele indoite. La o luna avea 4600 gr si 55cm ( nascuta 3400 si 52 cm ).
Multumim de sfat. eu am doar doua salopete cumparate si am luat 6 body- uri si doua bluzite parte peste parte cu capse si am cumparat pantalonasi separat am si cu piciorus si fara .....chear mi zicea o vecina sa nu ii cumpar hainute prea groase ptr ca la inceput bebelusi au calduri e adevarat?...Lol si vreau sa ii mai cumpar cateva costumase cu bluzite si pantolonasi separati si un combinezon (sau cum ii zice ca habar nu am...Lol )mai gros de iesit afara dar nu as vrea foarte gros mai subtire asa de prijavara. ca nu apuc prea mult din iarna si nu are rost. ii cumpar la toamna mai gros....computerlove
Albinuta
Scris: Monday, December 19, 2016 1:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Buna fetelor!
Am fost ?i noi la control suntem bine a emis 1530g.
Lili eu urmeaza sa fac morfologie 3 dupa anul nou.
Lili Eu
Scris: Monday, December 19, 2016 2:10 PM
Nivel

Albinuta wrote:
Buna fetelor!
Am fost ?i noi la control suntem bine a emis 1530g.
Lili eu urmeaza sa fac morfologie 3 dupa anul nou.
si faci morfolologia? eu acum stau un pic in dubi sa fac sau nu. cum zic fetele ca nu ar fi chear asa de importanta nu stiu ce sa fac NuStiu e 400 de lei si cu banuti astea imi pot cumpara ce imi mai rebuie ptr bebe....computerlove
gummy bear
Scris: Monday, December 19, 2016 3:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Nici eu nu am facut morfologia a III-a, care de fapt ar fi fost o eco putin mai "amanuntita", dar nu atat de importanta ca primele doua.

Lili, ca sosetute eu as sfatui sa nu fie cu elastic pe gamba. Daca bebe e mai grasut o sa il stranga, am patit-o eu.
Lili Eu
Scris: Monday, December 19, 2016 4:36 PM
Nivel

gummy bear wrote:
Nici eu nu am facut morfologia a III-a, care de fapt ar fi fost o eco putin mai "amanuntita", dar nu atat de importanta ca primele doua.

Lili, ca sosetute eu as sfatui sa nu fie cu elastic pe gamba. Daca bebe e mai grasut o sa il stranga, am patit-o eu.
si eu m-am gandit la asta sa nu il stranga dar par largute. si daca e problema la tai un pic elasticul sus .....Lol
Eileen
Scris: Monday, December 19, 2016 6:36 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Multumim de sfat. eu am doar doua salopete cumparate si am luat 6 body- uri si doua bluzite parte peste parte cu capse .......

Lili e vorba ca nu trebuie infofoliti. In casa oricum e cald... Un rand de hainute de bumbac si atat. Afara nah e altceva. Eu ii mai dau un compleu peste hainele din casa si apoi combinezon. Sa eviti sa iei f multe ca nu stii utilitatea. Cumpara pt 2luni sa ai ca apoi o sa poti iesi cu bb la shopping.
Tu nasti prin martie deci iti trebuie ceva gros un combinezon cum ai zis. O sa iesiti la plimbare zilnic aproape si o sa il folosesti.
Mie nu imi plac bluzele +pantaloninpt ca se ridica bluza, iese din pantaloni la cat se foiesc si cand ii tii in brate. Merge la ceva pt scos afara.... Gen costumas...dar nu de stat in casa.
Sunt strict parerile si gusturile mele... Fiecare face cum crede.
BabyGimi
Scris: Monday, December 19, 2016 6:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Eileen wrote:

Nici eu nu sunt fan Daninaline, mi se pare ca marimile nu corespund, sunt mici. Ori am eu un baietel prea mareLol Prefer H&M si C&A.

Off, atat de repede cresc:( Fetelor, profitati de toate perioadele prin care treceti! Bucurati-va de burtici, bucurati-va de bebelusii vostri si luati toate evenimentele asa cum vin, caci timpul zboara, iar momentele astea sunt unice!

Sunt nostalgica, acum 1 an incepea bobita mea sa se implanteze hearts Decembrie e o luna speciala pt mine :)
Va puuup!!!

Lili Eu
Scris: Monday, December 19, 2016 7:32 PM
Nivel

Eileen wrote:

Lili e vorba ca nu trebuie infofoliti. In casa oricum e cald... Un rand de hainute de bumbac si atat. Afara nah e altceva. Eu ii mai dau un compleu peste hainele din casa si apoi combinezon. Sa eviti sa iei f multe ca nu stii utilitatea. Cumpara pt 2luni sa ai ca apoi o sa poti iesi cu bb la shopping.
Tu nasti prin martie deci iti trebuie ceva gros un combinezon cum ai zis. O sa iesiti la plimbare zilnic aproape si o sa il folosesti.
Mie nu imi plac bluzele +pantaloninpt ca se ridica bluza, iese din pantaloni la cat se foiesc si cand ii tii in brate. Merge la ceva pt scos afara.... Gen costumas...dar nu de stat in casa.
Sunt strict parerile si gusturile mele... Fiecare face cum crede.
Am inteles. orice sfat e bine venit..Cheek Kiss eu pe 8 martie fac 40 de saptamani dar nu se stie daca bebe vrea sa vina dupa 38 de saptamani nu avem ce face. daca ajung la 40 de saptamani o sa vreau sa fie chear pe 8 martie.si o sa vb cu dr sa imi faca cezariana atunci. daca bebe se grabeste sa vine pe lume o sa fie la sfarsit de februarie....acum cum o vrea el...computerlove
Eileen
Scris: Tuesday, December 20, 2016 5:48 PM
Nivel

Anastasia mâine aveti 40hearts hearts ceva semne??? majoreta majoreta
anyta88
Scris: Tuesday, December 20, 2016 6:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Eileen wrote:

Anyta si a mea doarme doar dupa 11_12 de la inceput. Zilele astea a fost mai plângacioasa seara dar dimi a dormit pana la 9-10. Cu trezit pt lapte evident:))) cum esti cu alaptatul? Exclusiv?pupici

Lili si eu am cam zis la fel. Chiar la ultima morfologie ce sa mai faca? Sunt bine mersi bebeii nostri, stai linistita computerlove

Fetelor inscrieti va de pe acum pe grupuri de alaptare...Este f mult suport si se pot invata multe ca atunci cand vine bb sa fiti pregatite. In plus verificati daca aveti sfarcurile formate....daca nu sunt o sa fie probleme la alaptat. Eu am avut ceva probleme si nu putea fata sa prinda sanul.

Da,alaptat exclusiv.
A mea nu se trezeste pentru laptic. Doarme caate 6-7 ore legat noaptea. E destul de durdulie si nu e cazul sa o trezesc. Are 6400 gr si 63 cm. Nascuta cu 3500 gr si 51 cm.
Eu folosesc numai salopete. Sosete nu am.folosit deloc pentru ca mi se pare ca o strang la glezna.
Lili,eu te as sfatui sa iei salopete. Eu am folosit de la nr 62. 56 au fost fixe.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.